- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
help pls!
Fiamnak kellene minecraft egy plenty o bioms moddal, de sehogy nem akar sikerülni.
itt tartok:telepítettem a minecraftot, letöltöttem hozzá a legújabb Forget, és miután rákattintottam, elindította a normál minecraft installert, ami a képen is látható. weboldalon láttam, hogy run as administrator-ként kellene futtatni a forge telepítőt, de a jar állományán nincs ilyen lehetőség a jobbklikkel sem.
Honnan látom, hogy most fut-e a forge vagy ez csak egy natúr minecraft?Ha ez forge, akkor miért nem működik, ha a jobb oldali ablakból a biomsoplenty jar állományát átrakom a bal oldalon a .minecraft/mods könyvtárba? Hol kell kiválasztani, hogy az a mod induljon el?
Vagy ezek a letöltések nem kompatibilisek egyással? Már vagy 4 oldalról töltöttem le különféle kombókat, de mindig ide jutok, hogy azt sem tudom, megy-e a forge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- XPEnology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Metal topik
- Kutya topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest