Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
Az 1.12-es packok a vicc kategóriát súrolják, 8GB rendszermemóriával nem lehet zökkenőmentesen játszani már ezeket. Nem is értem hogy jutott idáig a moddolt minecraft, exponenciálisan nő a modpackok rendszerigénye is. Memóriát bővíteni meg ennyi pénzért nem fogok, 8GB memória ára most kb a 2.25 szerese annak ami árak voltak 2016-ban 16GB-ra.
Gondolkozom rajta hogy csinálok én magamnak egy saját modpackot moddolt receptekkel hogy legyen benne kihívás is meg átfedés a modok között, de nem tudom mivel lenne a legegyszerűbb kivitelezni, nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal hogy működnek.
-
Sanyaaa26
aktív tag
A mostani pakkot nyomja valaki jelenleg? Én ahányszor néztem eddig embert nem láttam rajta...
-
janos1988
addikt
Vkinek sikerült már? Kb. a 2/3-tól kezdődik a lényeg.
-
-
apatyas
Korrektor
Nekem a fent sorolt java beállításokat hozzáadva hátast dob induláskor.
could not create the java virtual machineÉn opcióim: -Xmx5G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M -XX:+UseG1GC -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=2147483646 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:MaxGCPauseMillis=50 -XX:G1HeapRegionSize=32M
Tomshardwaren volt javaslat hogy az Xmx legyen 512M, de ennél ugye eleve jóval többet adunk meg. Kísérletképpen az xms, xmn-t felvettem 512-re, az se oldotta meg. A javát is frissítettem közben.
Próbáltam az opciókat ritkítani visszafelé, de egészen a useG1GC -ig kellett törölnöm mire életben maradt.
A laposban 8GB van. -
Amur
addikt
válasz
Víz Elek
üzenetére
Próbálj olyan videófelvevő progit ami nem tömörít rögzítés közben, mert ahhoz kell a proci.
Ha nincs hardveres felvevőd(nekem sincs) akkor ez a megoldás.
Vagy a jó öreg Fraps(ez tömörítetlen videófájlba rögzít, hátránya hogy iszonyat nagy fájlokat eredményez amivel utána dolgoznod kell-tömöríteni), vagy amit én egy ideje használok:
Bandicam , itt lehet eleve yotube barát formátumokat beállítani, és bár "on the fly" tömörít is, mégsem eszik sok proci időt. Hátránya, meg kell venni.(free verziója 10percet enged rögzíteni max) -
csoki
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
(#22671)-ben linkelt oldalan vannak még tippek Performance tips alatt

optifine-s anomáliákra is ott a megoldás(#22685) Víz Elek: proci kevés lesz tuti, ram is necces, ssd is segít ahogy black írja
-
törölt tag
válasz
Víz Elek
üzenetére
Erősebb gép, vagy dedikált eszköz pl frame grabber, meg ssd. Nem a játékokkal van a baj, kezd el monitorozni, a procid valszeg 100%-on lesz.
Az a baj, hogy ugye rengeteg erőforrást eszik a történet, vagy egy dedikált jellemzően "capture card" jellegű eszközök fogják ezt hardveresen a pcdet tehermentesítve megoldani, vagy egy bika gép kell ami ez is elvírja, frame drop akkor is lehet, de akkor még játszható marad.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogyha elkezdek videózni az OBS-el, meg bármilyen felvevő programmal, akkor elkezd laggolni a játék, lecsökken az fps átlagos 80-ról 15-re.
A gépem amivel használom intel core 2 quad cpu q6600 @2,40 ghz 2.39ghz, 4gb ram, és amd r5 340x 2gb.
De ez a hibajelenség más játéknál is előfordul, milyen megoldásokat tudnátok javasolni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
apatyas
Korrektor
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A video beállításokban nemtom mi a mipmap alapértéke, nálam a mókolás után 4-en volt tetején, húzd le egyre (nulla az alja). Pár percre ki fogja akasztani a gépet, ha szerón vagy akkor le is dob közben. Így inkább betöltés előtt ajánlott állítani.
Bár ezeket úgyis tudod. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
sevtech 3.0.7-re frissítettem ez már elindul
Okés 1fps-em van minden low-on de legalább a menüig eljutok.
(Q9100, 12gb ram, 480Gb SSD, HD5870M)
Optifne-t nem ajánlották fórumokon ehhez a modpakkhoz anomáliák miatt így nem raktam fel de nem is tudom hogyan kell a twich-es verzióhoz. Better foliage-t kikapcsoltam. Jar launchert állítottam meg friss 64bites java-t 6gb maxmemmel meg ezekkel:
-XX:+UseG1GC -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=2147483646 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:MaxGCPauseMillis=50 -XX:G1HeapRegionSize=32M
Optimalizációknál kipróbáltam több félét.
Betöltési idő már nem 15 perc hála a fenti változtatásoknak.
Van még valami trükk amivel játszhatóvá lehetne varázsolni? Elég lenne 20-35fps is. -
janos1988
addikt
Nature's Beauty ha kiforrt nem lehetne az alap mc helyett a ph szerveren?
Amúgy annak mi a címe?
-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
és kijött a 3.0.7 verzió, tényleg egy tonna tweakkel/bugjavítással

nem gyenge a changelog -
törölt tag
Na, így már egész jónak tűnik ez a pakk. Nincs vanilla így se, mert néhány cucc receptje más és azt nem adja vissza, meg nincs minden érc se elvileg. Nincs EnderIO, nincs Thermal, nincs IC2, így más modokból kell keresgetni. Agriculture tud adni ércet, Meka, AA van, ha jól láttam Buildcraft is. Meg van egy csomó állatul kinéző mod, Totemic, Immersive craft, meg egy csomó marhaság. Lesz mit nézegetni és van egy kis nehézség benne, ez így pont jó. Ez így már jó.
És van Twilight.
-
Serricon
senior tag
Milyen szép is volt anno mikor a TPPI meg a Karma csak úgy hasított mindenki gépén.. többen is voltunk fent.. ezek az új pakkok egyre durvábbak.. az előzőnél is 10 percig indult, ez sem piskóta, a keretrendszer is megborul tőle, azt hiszi mindig indul a szerver..
-
törölt tag
Pontosan ezért jó, hogy playerre szabható, aki a nehezebb módon akarja játszani az tudja úgy is. Nekem biztos nem kell, én elvagyok a mosogatófiú módszerrel is.
Expert móddal nincs bajom, titan, kappa is tetszett, AOE féle age szintek is tetszettek, tetszik az is ha nincs vanilla cucc és az ércütés is szintekre van osztva (Tinkers). Sőt még a Terrafirma is tetszett, bár csak vanilla szinten. Na de a GT amit beraktatok a múltkor, azkikrtanálam a biztosítékot 5 perc alatt, ahogy utána a skyblock is, meg most ez is. Ennyire szado-mazo azért nem vagyok.
De szerencsére itt akkor van rá megoldás, ez jó. Talán akkor Amur család is feljön így, az mindig jó. -
csoki
senior tag
de tudsz, csak unlockolni kell a packot hozzá: jobb felső sarok fele van az instance-n belül 3 pont, ott profile option, és a locked elől pipa kiszed
ha fájl szinten törölösz/nevezel át akkor sztem újra letölti a modokat mert nem érzékeli hogy a packban van
szerk: most kipróbálva, úgy tűnik úgyis jó + ha minden igaz még játékban is tudod tiltani, azt nem próbáltam soseamúgy elérhető a pack atlauncher alól is
-
csoki
senior tag
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
így meg vagy becsalsz szinte minden itemet, és lesz egy sima 1.12-es modpackod amiben nem dolgozol meg a dolgokért/nincs élmény vagy tényleg végig kell menned ugyanúgy azokon a dolgokon amiken végigvezet szépen az advancement, mert vannak itt azért egyedi mechanikák
nekem mindegy csak tényleg a packnak direkt ez lenne a lényege, hogy haladj szépen a korral, és úgy nyílnak meg egyre több automatizálási lehetőség/mod, és ezt mondom úgy, hogy nekem se valószínű lesz annyi időm/kedvem hogy az űrkorszakig eljussak
amúgy amit előbb linkeltem oldalt aszerint elég 4 gb ram is neki, ha 3 mod-ot (ami mind csak kinézetre hat ki) letilt az ember akkor meg sok fps-t lehet nyerni
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
apatyas
üzenetére
Már használtam, kliens oldalon mókol, mert mocskosul sokat tölt a gép, utána minden elérhető. Viszont valóban jó a pakk ha az ember a gép előtt él, plusz esetleg most ismerkedik a játékkal poén szépen lassan menni.
De, mikor már sokadjára tolja ki a pakkokat, és kevés az ideje, nincs türelme ilyent játszani, 2 hónap múlva kb a negyedéig nem jutnék, aztán jöhet az újabb pakk. -
csoki
senior tag
találtam egy nagyon jó kis tippek és trükkök oldalt Sevtech-hez

még teljesítmény javító tippeket is ír az elején
-
-
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
gyors vagy Tali

(#22650) Sanyaaa26: nem quest book van, hanem minecraft achievementeket kell csinálni (advancementek most már), de abban le van írva minden szépen, és igen, ahhoz hogy unlockold következő age-t és így több modot, van egy fő szál, amit követni kell (külön színnel ill. körvonallal jelölik)
(#22662) Dorothy ahogy előbb írtam, advancementek alapján haladni a korral

f8-al tudod állítani a foliage modot, ill. 6 gb ram kell neki sztem min ahogy minden 1.12-es packnak főleg hogy ebben a packban is mennyi mod van (még ha az elején nem is érhető el) -
tariattila
veterán
Hali!
jól sikerült a hivatalos launcher frissítése....
minden műxik de kilépésnél hibaüzenet mindig...
"Minecraft Launcher működése leállt
A program helyes működése hiba miatt megszakadt.
Zárja be a programot"ehhh,.... másnak volt ilyen?
java most frissült valamelyik nap... (és win10)
gép restart se segít... -
törölt tag
És itt mit is kell csinálni? Mert jelenleg abban kimerül a tudás, hogy kézzel földet ütök és házat építek belőle.
A blokkleesések animációja jól néz ki. Eszi is a gépet, meg a hulló falevél is. És vannak halak. És 4 Gigára állítottam a ramot, de mindig sír hogy zárjak be valamit. Minden 1.12-es pakk ilyen memóriazabáló lesz már, hogy 16-os kitet kell mellé venni?
-
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Különösebb baj nincs vele, a profilodat rejtettre rakod, a játék indulása közben pedig bezárod az értesítési ikonnal teljesen. Aztán szakadjon meg.
Azt a pár marhaságot amit megjelenít, azt meg észre se kell venni. Mai világ reklámokból áll, védekezni tökéletesen úgy se lehet, ezért kell immunitás rájuk, problem solved.A loading screenen beszartam.

-
Eddig bejön a gameplay videók alapján, pont ilyet keresem! Köszönöm!

A notimon nem fut normálisan, azaz a menü szétfagy ha videón állítok meg legalább 10 perc mire elindul egyáltalán. Optifine-al még megpróbálom. (Q9100, 12gb ram, 480Gb SSD, HD5870M)
Hétvégén töltöm le a nagy gépemre, azon biztosan menni fog rendesen. -
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum
üzenetére
Igen, Technic launcheren is megtaláltam, úgy látszik kezdenek rájönni a pakk készítők, hogy a tvicset mindenki utálja.
-
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum
üzenetére
Nem baj. Sőt érdekes, hogy a tvics a 2651-es verzióval indítja a 3.0.6-ot.
-
-
haverkulum
aktív tag
Igazából nem vészes csak van benne 1-2 nagyon nagyon grindelős rész, volt amikor fél órán keresztül ültem és nyomkodtam egy helyben a jobbklikket, hogy csináljak valamit
Másik gond meg, hogy nem akarok hülyét csinálni a 2 tagból akik ismerős ismerősén keresztül jöttek oda játszani és most érték el az age2-t ők is 
-
csoki
senior tag
válasz
apatyas
üzenetére
az a baj h age2-re már elég sok infrastruktúrát kiépített szerintem ami több órányi munkával járna újraépíteni még op-val is, térképen való felfedezésekről nem is beszélve (itt elég fontos tudd merre van 1-2 biome, nyersanyaglelőhely, persze lehet találni újat mindenből), de ha bevállalja, felőlem rendben

Tali: worldgen nem default kellene viszont hanem "quark_realistic"
-
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum
üzenetére
Nem láttam még, hogy hogyan halad-épül fel a dolog, de ha egyszerű csítekkel-addolással megoldható hogy a mostani szintedre kerülj, felőlem megbeszélhetjük..
Meglévő privát mapokból részletek berakása eddig nem hozott osztatlan sikert. A kubikos istenek nem szeretik. -
Amur
addikt
Én mástól vagyok fáradt,

de párszor tuti felnézek, mert érdekel a pakk.
-
haverkulum
aktív tag
A Sevtech: Ages packot én is tudom ajánlani, páran pár hete játszunk egy kis privát szerveren, nekem az első modpack terrafirmacraft után ami egy kicsit is megtetszett
Van 1-2 olyan mod benne amitől a hajam kitépem (pl a mágiával foglalkozó modok, nagyon nem szeretem, de ez egyéni ízlés), de egész jól fel van építve benne a fejlődés és azért vannak pontok benne ahol elég hardcore tud lenni a túlélés 
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
az én javaslatom még mindig Sevtech: Ages, attól függetlenül Ap-nak nem lesz benne minechem, és nem is rövid modpack (ezt lehetetlen lenne még Blacknek is kitolni 2 hét alatt), de annyira egyedi, hogy szerintem mindenféleképp próbáljuk ki

(#22637) MasterDeeJay neked is ajánlom, az elején kőkorszakban kezdesz, még craftolni se tudsz sima crafting table-lel, térkép sincs, aztán ahogy haladsz a korral (amihez advancementeket kell csinálni) úgy tudsz egyre több mindent csinálni/unlockolni tárgyakat (addig még jei-ben sem látod)
-
Tudnátok ajánlani valami igazán nehéz túlélő modot? Jópár éve nem játszottam.
Terrafirmacraftra várok már lassan 5 éve hogy kész legyen de esélytelen eddig azt volt a legjobb néha előszedem. A másik aminek örülnék az a enviromine de azt sem frissítik. Tehát olyasmi kellene mint a terrafirmacraft. Nem építgetni akarok mindenféle palotát hanem gyüjtögetni, vadászni, megfagyni, túlélni...
Köszi! -
haverkulum
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Én ezt logblock-al oldottam meg + jogosultság rendszerrel, alapból csak nézelődni tudnak a delikvensek a szerveren meg chatelni, még ajtót se nyithatnak
Ha valaki egyszer tag jogot kap akkor tud építeni, de ha egyszer rongál valamit szándékosan akkor meg tudom nézni a logban, hogy ki volt, visszaállítom (úgymond visszaforgatja az időt adott állapotra) és az illetőtől könnyes búcsút veszünk
Lopásokat és hasonlókat meg LWC-vel oldottunk meg, lezárogatják az emberek a fontos ládáikat, ajtóikat 
ui.: persze ez csak online módban megy ahol nem lehet egymás nevével feljárni a szerverre

-
Zotya21
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
vagyis offline lenne nah

próbáltam már előre hozzáadni a nevemet a saját szerómon admin jog nélkül belépés előtt, nem engedett be, csak úgy hogy beléptem beírattam magam a wihtelistbe de ugye azt úgy kellene hogy aki fel akar jönni megmondja a nevét és azt beengedjük

ezért kellene a whitelist+jelszavas belépés kombótariattila ahham , köszi szépen

hát szivem szerint én is eredetis csinálnék, a gond is kevesebb vele, de sajna ugye sok gyereknek nem veszi meg apuci az eredetit így marad a tört
-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Amíg nem a tört klienseket akarja valaki debugoltatni, vagy kér segítséget tört történetben tőlem mehet.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Szia, ha jól emlékszem, akkor ha a szerver offline módban üzemel, akkor mindenki első csatlakozásnál kap egy random uuid-t és azzal kerülnek a whitelist-be is, utóbbit egyszerűbb a "/whitelist add xy" paranccsal kezelni
Viszont offline módban nem fognak látszódni a random uuid miatt az eredetisek skinjei sem (legalábbis pár éve mikor utoljára próbáltam akkor nem látszódtak)ui.: remélem nem mentem túl messzire, nem tudom MC-vel kapcsolatban mennyire tiltott az offline módról beszélni

-
Zotya21
senior tag
Sziasztok
régebben volt minecraft szerverem és most újra megpróbálom
azt megtudnátok mondani hogy a whitelist csak eredetis emberekkel működik ?
mert régen csak bentvolt a név aztán ennyi de most ír mellé egy uuid-t isnekem megvan az eredeti de a szerver nem offline lenne

-
törölt tag
Nem megy a modos szeró. Nem kell sietni úgyse tolja senki.
Vanillán a területvédésem az mitől lett pirosból zöld színű? Jelent valamit? -
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Pedig a farkasból adhattak volna, még csak 5 darab van a kocsiban.

Amúgy az eszméletlen emberi sötétség netovábbja ez is, hogy megsemmisítik. Mert olyan rohadt gazdag bolygón élünk, hogy mindent lehet pazarolni ész nélkül, az erőforrást, a nyersanyagot, mi, a felvilágosult emberiség, az intelligencia piramis csúcsán.
Ja nem...
-
apatyas
Korrektor
Neee, szegény farkasok és creeperek!
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
Hopp hátő kissé régi ahogy nézem második nekifutásra, 1.7.10-re se jött ki a végleges

-
Mr_no_Name
tag
válasz
üzenetére
Köszi! Ez a Teramia eléggé összetettnek és jónak tűnik! A mai napig fejlesztik ahogy nézem 2014 óta. Linket sajnos nem találtam az oldalon ahonnan le lehetne tölteni :/
"Teramia Alpha II Download
Download of preview mod editions currently not available.Beta I [1.7.10] is going to be released soon."
Bár az érdekes, hogy 2014 óta megy és még csak alpha :/
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name
üzenetére
Teramia? Vanilla közeli masszívan rpg történet, nem játszottam de dícsérik...
Itt leginkább moddolt mókákkal toljuk, ott picit más a történet, még ha rpg is, akkor is elég sok mod van ami első nekifutásra vanillából váltva lehet hogy sok
Sok kész modpack van ami questelős, csak ott a questek jelentős része a készíts ilyen gépet meg olyan akármit.Talán a farming valley vagy simple life fele nézelődnék. Utóbbiak a twitch launcherből telepíthetőek sok más packkal együtt. A desktop app letöltése után a mods fülön fent mods fülön az mc választása után értelem szerűen adja magát
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok! Rég óta foglalkoztat a Minecraft, de soha sem tudtam, hogy pontosan mi ez. Évekkel ezelőtt kiprobáltam egy verziót ahol semmi nem volt, csak egy zöld terület és kész. Viszont egyre több videot látok, ahol elöre felépitett hatalmas világokban konkrétan egy rpgt teremtettek a Minecraftbol. Ha én egy előre legyártott hatalmas világban akarok játszani fejlődési rendszerrel, küldikkel, szörnyekkel, sinlgle playerben, akkor melyik verziót és melyik modot kell beszereznem? Tehát inkább rpg, mint építkezés

A Terraria nagyon tetszett!
-
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Beyond-dal mi is volt a baj azon kívül, hogy nem lett expert módja? Nagyon akartuk azt a pakkot még fél éve. Így legalább ki lesz tolva az is másfél hónap alatt aztán jöhet egy újabb. Hosszú pakkokat nem is érdemes feltenni, mert egyikőnk se megy a végére úgy se. Kivéve 1-2 embert, de ők meg két hét alatt odaérnek endgame.
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Részemről.. amit szeretnél. A vanillát hagytam háttérbe csúszni. Újra ötletem nincs, de ne legyen 8GB-t evő, mert némileg megcsappant a felhasználóbázis legutóbb.
Na mégis: minechem legyen benne, viszont most valszeg nem skyblock vagy hasonló négyfalközött gubbasztva termelős jön, szal nem mondtam semmi használhatót.
-
törölt tag
Oszt' mi lesz fölrakva, ha a távoli kapcsolatok már megunják a játékot?
-
válasz
üzenetére
Drop van továbbra is, és azt hiszem úgy van, hogy az összes meghal egyszerre, amik egy adott helyre szorultak be és a számuk túllépte a 30-at.
De ezt csak azért tudom, már néhány hete játszottam egy kicsit a tesóimmal egy LAN szerveren és mob xp farmot építettünk. Csak néztem, hogy mi van, amikor hullottak a mobok csak úgy maguktól. Utána kerestem rá neten a dologra és megtaláltam a maxentitycramming-et. Kikapcsolni nem akartuk, mert az már ugye csalásnak számít. Sokkal izgibb, ha kitalálsz vmi szerkezetet, amivel ki lehet játszani a dolgot.

Amúgy már régen nem játszok. Ezt a topikot is csak read-only módban néztem. Nem nagyon jut már időm arra, hogy játsszak a gépen. Ilyen az élet...
-
törölt tag
Ha jól látom kapott valamelyik verzió pár korlátozást. Nem lehet már chicken bombot csinálni pl. legalábbis nem akkorát, mert kb 30 entity után elkezdenek meghalni egy blokkon belül.
Továbbá nem lehet 4096 blokk fölé teleportálni, nem mintha értelme lenne. Repülni lehet, csak teleportálni nem. -
Amur
addikt
Folytattam Csoki, és Black "teremtő" munkáját, így minecraft kolóniánk újabb fővel bővült ma reggel!
Fiúként builder lesz a javából,de retteghet az ender dragon és a wither!
-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Nem lenne nagy sikere, az itteni csoport egyetlen közös szerveren játszik, de már az is érezhetően megrogyadozott az elmúlt évekhez képest, idő, érdektelenség stb. okok miatt. Nemrég az egyik tag is csinált egy AoE szervert, de talán ketten mentünk fel rá, mi is csak pár órát nyomtunk bele.
Az itteni brigád még egy szerverre is kevés, nemhogy többre. -
csoki
senior tag
jaja, úgy kell villagerrel tradelni egy atlast, és annak a hotbarodon kell lennie ha látni szeretnéd

(#22600) Dorothy: nem hiszem h 2 moddolt szeró elférne Talinál (elég memóriaigényes mostani ill. sevtech is), ez a mostani meg nem olyan régi ill. játsszunk még rajta azért
nem tudom mi számít épeszűnek, de itt ugye elején sima crafting table sincs, alig tudsz bármit csinálni, csak ahogy csinálod az advancementeket
nézz bele dire sorozatába, vagy ha olyat akarsz nézni aki tudja is mit csinál akkor pl systemcollapse videóiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, jó egészséget az egész családnak