- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Serricon #23198 üzenetére
Ha úgy van és a közösségnek is megfelelne én szívesen átveszem az üzemeltetését a ph-s szervereknek, kapacitásom és időm is van rá, elfér a többi játékszerverünk mellett
Játszani MC-vel nekem sincs annyi időm/kedvem mint szeretném, ide a ph-s szerverre is csak elvétve estem be pár napot játszani, de az üzemeltetéssel nem lenne gond
-
Serricon
senior tag
Mi nyár elejére vártuk, most azt mondják talán ősz-tél..
Ha valaki átveszi a bizniszt akkor nem kell singlezni, nekem sajnos már nem maradt időm se játszani se foglalkozni vele az utóbbi pár évben..
Már azt se tudom mikor volt utoljára amikor beléptem a saját szerveremre.. -
Serricon
senior tag
Holnap nem leszek itthon, estére már úgy akarom itt hagyni, hogy fut a szerver az új rendszeren.
Várunk most egy játékot (7d2d) nyár óta, hogy jöjjön az update, ha az befut akkor ezt lenyomom, feltöltöm a mapot, akinek lesz kedve átveheti, folytathatja.
Addig amíg nincs útban futni fog tovább. -
Serricon
senior tag
Ma lesz pár óra leállás, meg kisebb szünetek, mentem, bontom, takarítom a szervert, áthozom asztalinak, aztán ha kész a telepítés visszapakolom rá a pakkot.
-
törölt tag
A single item filterrel tökéletesen működik az EU2 és lehet updatelni is a gépeket, transfer node-ot nyugodtan, mert a filternek nincs korlátja. Semmi szükség frissíteni.
Ja igen EU2 újított update rendszere ha valakinek nem lenne világos, első szint 4 update, második magical szint 16 update, harmadik ultimate szint 64 update. Csak a stackelhető updatek számában különbözik, teljesítménynövelésük azonos - 4 darab ultimate az 4 darab sima szintjét hozza ugyanúgy.
Ez nemrég módosulhatott, mert eddig a simából lehetett egymásba tenni 64-et ami nyilván kicsit op volt mivel csak redstone meg arany az egész. -
csoki
senior tag
modpacket nem kell updatelni szerintem mert avaritias infinity catalyst (amiből kell jópár az armorhoz, egyebekhez) emc értékét felnyomták 7 millióról majdnem 8 billióra
igaz a neutron collectornak adtak emc értéket de annyit nem ér inkább shift jobb klikkelem a receptet extreme crafting tablebemondjuk kijavították eu2-s resonatort, ill. generátorokat is hogy ne egyék meg az itemeket amiket belevezetsz bármilyen csövezéssel akkor is ha idle
-
janos1988
addikt
Azt viszont nem tudjátok, hogy a mind spider és eldricht guardianok spawnolását hogyan lehet megszüntetni? + állandóan nyom ilyen-olyan effekteket (hol a nap éget, hol vak vagyok, stb.)
-
janos1988
addikt
Ó micsoda sikerélmény. FTB IES-be sikerült tök egyszerűen automatizáláni a processzor gyártást (pure certus quartzal együtt).
+ Fluix és minden nyalanksag.
Csak pár kábel egy chest, ender collector, formation plane és néhány apróság. Tényleg nagyon egyszerűen. És működik.
-
törölt tag
Ja, hogy dél óta nem is megy a szeró?
/ban modkészítők
-
csoki
senior tag
válasz
Puller_ #23184 üzenetére
érdekes én singleben nem tudtam előidézni semelyik furnace-el se (eu2, myst. agr., eio, te), mindegyikkel működik, legalábbis én cobblestonet sütöttem ki sima kővé, és ha többet kértem egyszerre mint 64 akkor is ment, és meg is csinálta mindet, ettől függetlenül lehet nem a thermalos redstone furnacet kellene erre használni
(#23185) Fehér Farkas
eu-2-s transfer node + transfer filter + transfer pipe, filtert rárakod arra az oldalára resonatornak ahonnan a pipe is csatlakozni fog, és jobb klikk a filterre, majd átállítod unlimited-ről single item-re, kb így -
csoki
senior tag
válasz
Puller_ #23182 üzenetére
kicsit keresgélve megtaláltam, létező hiba: RS fejlesztő tud róla, sőt fejlesztői verzióban már ki is van javítva, de rendes verzió még nincs, így Stoneblock legújabb verziójában sincs még benne
Puli: pontosan mibe akarod rakni a köveket? próbáld ki más mod furnace-ével/crafterével, mert az a mod/gép is ludas hogy rossz adatot ad rs-nek
-
Puller_
csendes újonc
Leteszteltem single-ben. Az RS Crafter akasztotta ki:
Stacktrace:
at com.raoulvdberge.refinedstorage.apiimpl.autocrafting.task.CraftingTask.updateProcessing(CraftingTask.java:694)
at com.raoulvdberge.refinedstorage.apiimpl.autocrafting.task.CraftingTask.update(CraftingTask.java:762)
at com.raoulvdberge.refinedstorage.apiimpl.autocrafting.CraftingManager.update(CraftingManager.java:166)
at com.raoulvdberge.refinedstorage.tile.TileController.func_73660_a(TileController.java:203)-- Block entity being ticked --
Details:
Name: refinedstorage:controller // com.raoulvdberge.refinedstorage.tile.TileControllerHa több itemet akar belerakni a gépbe mint amennyi elfér, akkor akad ki valami.
Ha csak 64 követ raktam bele akkor semi probléma nem volt. -
Amur
addikt
hát ezt nem a stabil, gondmentes pakkok között fogjuk emlegetni, mikor az unokáinknak mesélünk a Tali szerókról, hogy bezzeg a mi időnkben, amikor csak ingame tudtunk oda tp-zni a haverokhoz nem RL!
-
Puller_
csendes újonc
Nálam lesz valam. Kivettem a redstone furnace-ből 1 aranyat és pukk. Volt szerver nincs szerver.
Elvagyok átkozva.
-
csoki
senior tag
na leteszteltem singleben, resonator tényleg megeszi az összes alapanyagot ami benne van , és 1 itemet csinál belőle, erre figyeljetek, (kerülő megoldás: transfer node-al kell belevinni az alapanyagokat, és transfer filtert rakni resonator elé, amiben beálíltani hogy csak 1 item-et engedjen) viszont generatorok / enchanter nekem működik normálisan
lootbag opener se crasheli a játékot már uncommon bagekkel, leteszteltem singleben.
szerverre beléptem, működik, viszont nem tudok Pulihoz odamenn, megnézni hogy a már lerakott opener mit csinálTali/Ap: kérhetnék op-t ismét? (verziófrissítés miatt buktam)
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon #23176 üzenetére
annyit még hozzátennék hogy most utánaolvasva 1.0.21-es verzióban eu2-s resonator (és más eu2-s gépek, lásd lejjebb) nem működik jól, beleraksz egy stack itemet és egy itemet fog csak kiadni, szóval óvatosan
1.0.22-ben javítva van, de Tali próbálta felrakni és az el se indult (üres új mappel sem), bár azt nem tudom r1 verzióval próbálta-e , mert sima 1.0.22-vel voltak szerver indítási gondok (ahhoz mondjuk nincs fent server file se) , ettől függetlenül 1.0.22r1-ben eu2-s generatorok ill. enchanter továbbra is elnyeli az itemeket, szóval nem tökéletes az se -
Puller_
csendes újonc
Megint elszált a szerver.
A probléma valószínűleg a Refined Storage, amint rákattintottam az autacraft-ra meghalt minden.Edit: Arra volt rákötve a Bag Opener is.
-
csoki
senior tag
-
Serricon
senior tag
Nem tudom mi volt, de hiába szedtem ki ott maradt.. vagy nem szedte ki, mert az editor is tele volt crashel.. beraktam a mentésből a régióját, most megy.
-
-
törölt tag
Lerakta valaki megint a lootbag openert vagy egy másik gép fektette meg?
-
Serricon
senior tag
válasz
#89309696 #23152 üzenetére
Block hiba.. úgyhogy ezt majd ki kell műteni ha hazaértem, mert nem indul el vele..
-- Block entity being ticked --
Details:
Name: lootbags:tileentityopener // mal.lootbags.tileentity.TileEntityOpener
Block type: ID #2612 (tile.lootbags_loot_opener // mal.lootbags.blocks.BlockOpener // lootbags:loot_opener)
Block data value: 0 / 0x0 / 0b0000
Block location: World: (-999,90,986), Chunk: (at 9,5,10 in -63,61; contains blocks -1008,0,976 to -993,255,991), Region: (-2,1; contains chunks -64,32 to -33,63, blocks -1024,0,512 to -513,255,1023)
Actual block type: ID #2612 (tile.lootbags_loot_opener // mal.lootbags.blocks.BlockOpener // lootbags:loot_opener)
Actual block data value: 0 / 0x0 / 0b0000 -
törölt tag
Valami elhasalt.
-
csoki
senior tag
ahogy cucu mondja, nem kell az a questbook, van külön gyorsgomb rá, alapból a 0 azaz "grave" angol kiosztáson ~, ugyanaz mint a "veinmine" van, az ore excavate
engem mondjuk egyből egy barlangba dobott bár égtem, gondolom én is lávába spawnoltam csak gyorsan eldobott szerver.
de mondjuk lehetne spawnra egy platformot csinálnicsak utána nem tudom itt is működik-e a /island create opció
-
Van külön gomb a questbookhoz, úgy tudom nem is kell nálad lennie.
-
Amur
addikt
engem valami lavatenger közepébe spawnolt. így elbuktam a quest book-ot...
miután meghaltam rakott a barlangba..ez direkt van?
nem hiszem mert így nincs quest book(triggerer) -
apatyas
Korrektor
-
Serricon
senior tag
Na túlélte a pakk az első napot crash nélkül, van már dynmap is, szerintem ellesztek vele, jó szórakozást.
-
törölt tag
Én majd csak holnap este. Nevet is akarnék változtatni, ha jól tudom már a Mojang fiókban lehet. Csak fingom sincs mi legyen az új. A régi annyira jó volt, hogy hihetetlen, viszont így 10 év távlatából már nagyon eljárt felette az idő.
Hát igen world first problem, hogy mi legyen valakinek a nickneve. -
-
Serricon
senior tag
Szerver mentés innen letölthető.
StoneBlock-1.0.20 megy fel, 6 órája jött ki. -
csoki
senior tag
válasz
#47205632 #23134 üzenetére
mining worldben van rendes ore gen (overworldben nincs semmi érc, tényleg csak kő), viszont 120E cobble kell a mining multitoolhoz, ami kell a kapuhoz, szóval 1. nap nem hiszem hogy meglesz
így majd' 10 év után végülis elvárható
ap: felraktam ide az 1.0.20-as stoneblock instance-t, szerintem ez lesz a szerveren is, ma du jött ki
ha nem tudnád innen letölteni, szólj, melyik oldal érhető el onnan
-
törölt tag
2009-ben 4.2 GHz-re húzott E8400 és HD4870 teljesítményén álmodoztam...
...ma sikerült ezt elérnem.
[link]Na jó akkor még hírből sem voltak SSD-k és nem 25+15W-ból oldotta meg a gép azt a teljesítményt.
-
törölt tag
válasz
apatyas #23131 üzenetére
Érdekes lesz egy darabig, de aztán egy szint után meg fogja unni mindenki, ezt előre megmondom, hogy nem lesz ez se a 3 hónapos szerverek között. Viszont mindenképp kell, mert érdekesnek hangzik, egyszer elmegy kategória.
Alternatív dimenzió sincs ami default generál? RFTools-on kívül. -
csoki
senior tag
válasz
#47205632 #23127 üzenetére
annyit mondok csak annyit hogy alapvetően 0-255-ig full sima kő az egész world
kivéve nyilván egy kis üreget ahol kezd a player
de így is nyilván jobban fut mint egy sima pack mert nem bonyolult chunkokat generálni, sok blokkot megjeleníteni se kell, ameddig nem csinálsz egy marha nagy lyukat magadnak
-
mikk2000
őstag
Én nem modpackot rakok fel, hanem kinézek modokat, és azokat egyesével...
-
törölt tag
4 Gigával már anno az Infinity se ment normálisan 3 éve, pedig az egy jól optimalizált pakk volt.
A 8 Giga is csak a pakkok feléhez elég, vagy akkor ha az ember lecsupaszítja a gépet addig amíg játszik és akkor nincs kommunikáció, zene, dynmap se a háttérben, se sensorpanel, semmi.Az a szopás, hogy ma már a középkategóriás alaplapokon is kikopott a 4 slot, így a következő lépcső a 16 Giga ram ami egyrészt sokunk gépének félértékével is egyenlő, másrészt nem is kellene +8 Giga, elég lenne csak +2.
-
mikk2000
őstag
Mostanában a 12.2-es MC.vel játszogatok, csakhát régebbi gépen élethű shader packkal, (nagyobb) modokkal nem egyszerű, nagyon oda kell figyelni 4GB ram mellett, főleg ha még közbe egy böngésző ablak meg is van nyitva... folyamatos swap veszély van.
A lényeg, hogy a modok próbálgatása közben találtam egy modot, ami észrevehetően csökkenti a memóriahasználatot 1.8 és után MC-ken, akinek a kevés ram gondot okoz, tehet egy próbát: [link]
-
apatyas
Korrektor
válasz
#47205632 #23116 üzenetére
Csak valaki csomagolja össze a cuccost nekünk. Megpróbáltam tviccset letölteni, nem jött be a hálón a weboldaluk. Így akkor az alkalmazás is blokkolva lenne, ha véletlen nálam lett volna.
Amúgy az online jelenlétemre nem sok esély van, a hotel netjén sok a késleltetés és ledob, roamingos céges VPN mobilnettel fel tudok menni, csak hát 2.4GB/3GB adatforgalom, és még van hátra másfél hét.. ha veszek adatcsomag hosszabbítást akkor okés. -
csoki
senior tag
akkor most hétvégén megfelelne mindenkinek, ha lecserélné Tali Stoneblock modpackra a szervert?
más ötlet/tipp nem volt, időpontban meg így lenne jó, hogy jövő hétre/hosszú hétvégére lehessen tolniremélem addig kijön az 1.0.18 release verzió is, vagy 1.0.19
(1.0.18 bétában hasznos dolgok lettek módosítva/hozzáadva)
-
törölt tag
válasz
tariattila #23112 üzenetére
Lesz valaki aki visszamegy még játszani?
-
Lui76
őstag
válasz
apatyas #23107 üzenetére
Innen vettük : W10_edition
Legelső alkalommal is azt írta.
-
mikk2000
őstag
Általában, ha vesz valaki egy (akármilyen) dobozos játékot, és az aktiváló kódra azt írja ki a rendszer hogy már aktiválták, na mondjuk ez velem történik, akkor szépen visszamennék a boltba ahol vásároltam és követelném hogy cseréljék ki, vagy adják vissza az árát de azonnal, különben fogyasztóvédelem, rendőrség, ebben a sorrendben.
-
apatyas
Korrektor
-
Lui76
őstag
Sziasztok !
Gyors help kéne !
Lányom ma kapta meg szülinapjára a Win10 edition Minecraft-ot .
Első legfontosabb kérdés ,hogy ez fusson, nem kell rendelkeznünk más minecraft játékkal ugye?Nem tudjuk a dobozban kapott kódot aktiválni , a microsoft fiókunkban !
Fóliás csomagolását mi bontottuk ki.
Aktiváláskor azt írja , hogy már aktiválták . -
törölt tag
válasz
tariattila #23047 üzenetére
Az októberi sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest