- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
összeállítottam a frissitést az új modokkal. Kicsit tesztelem hogy nincs-e kiugró összeakadás akár receptek akár modok által, azután ha gondoljátok, és még van kedvetek akkor felmehet a frissités.
(rendesen twitchből mehet majd, nem házibarkácsba, ők kb. 15perc alatt lecsekkolják és publikussá teszik ha felrakom az update-et) -
Amur
addikt
válasz
apatyas #23596 üzenetére
Volt nekem is betöltetlen chunk, de ki-belépés megoldotta.(nem játszottam még olyan packkal ahol nem történt ilyen)
Nekem mostanában gond nélkül megy
(kb. azóta hogy antinál nem mennek a növénytermesztőgépek és egy kerti quarry).
Nem véletlenül merek update-en gondolkodni, mert ebben az állapotban stabilnak tűnik. -
törölt tag
Ki lehet ütni azokat a sírokat is kézzel, csak nem látszik rajta repedés és nem nyomjátok elég ideig miatta. Nekem mindegyik kijött. De amúgy tök felesleges mod úgyhogy kikerülhet.
Mobrecept pedig jó mod, de így, hogy farmolható a nether star így mennie kell, nagyon könnyűvé tenné az Avaritias cuccokat is.
Keepinventory nem jó. Mindenki ész nélkül rohanna megpusztulni, mert nincs kockázat. Skyblokkon is volt már ilyenünk és mindenki leugrált szívet meg kajacsíkot feltölteni.A többi rendben van. A létrás mod nem tudom mi, mert most is nagyon gyorsan felfut a létrán a karakter.
-
Amur
addikt
A modpack a tanácsaitoknak köszönhetően átgondoltabb , jobb lesz.
A következő frissitésben tervezett dolgok(akár még azalatt hogy a szerón van):
kivenném:
-mob recipes(Anti hívta rá fel a figyelmem hogy nem csak a mob fejek, ender pearl hanem a nether star is kraftolható lett hogy ez benne van! Igaz 4 wither skeli fej kell hozzá, ami hardcore-ban azért ha nem is ér fel egy wither kill-lel, de nem egyszerű, pláne hogy ritkán dobja, viszont a mystical ag. miatt elég hamar termeszthetővé tehető, tehát tényleg túl OP, sima survivalban igen easy tőle a pakk!
-gravestone mod-graves kiegészítője a kiüthetetlen sírjaival, szerintem ez kavar be a sima gravestone modba is, és nem kerülnek a sírba a cuccok.Bekerülhet(nem mind, csak tervek):
-netherportalfix (szerveren azért jó ha mindig hazajutunk nem máshoz)
-bed bugs vagy a bed patch, mindkettő az ágybanragadós vanilla bugra ad gyógyírt, egyikkel ki tudod rúgni magad a szerverről ha beragadsz, de csak a multiplayer menübe dob, nem kell újraindítani az egész klienst.
-torcherino(tick rate növelő, de fejleszthető verzió, az alap minimálist növel,gyorsít mindent maga körül. sütőt, növényeket,mob spawnt)
-hopper ducts - egy kis csövecskét ad a játékhoz amivel a hopperek egymáshoz köthetőek,vagy a hopperekből elvezethetőek a cuccok.
-faster ladder climbing-nem kell magyarázni, ismeritek
-telepad(ez is hasznos lehet, a mekás teleportkapukhoz hasonló menüje van, de egy blokkos amire rá kell állni)
-open modulare passive defense- Farkas koma hiányolta az elektromos keritést ami a karmában volt, ebben van az is,meg sok másféle kerités.
-trashslot-egy kreatív módhoz hasonló(vagy ugyanolyan?) slotot ad az inventory-hoz,amibe a szemetet beledobálhatod!
-spartan weaponry- a spartan shield fegyós verziója. longbow,crossbow,longsword,katana,csatabárd és társai.nagyon sok új fegyver!
-miniheads-ez inkább poén. gyüjthető figurák(spiderman,john wick stb..)még shop-ot is rak a faluba hozzá.
-lycanites mob- sok újfajta mob, és egy ördögszerű boss.
-keeping inventory(lehet jobb megoldás mint a gravestone, igaz kevésbé kockázatossá teszi a dungeon túrákat, és kevesebb adrenalin ha csak a szintet bukjuk..ezt nem tudom még.
-talán kategória a simpleores is ami 5 új ércet ad amelyekből lekraftolható az összes vanillás alap fegyver,szerszám,páncél.
-the weirding gadget-ezt is ismerjük , ez a felhúzhatós chunkloader, hasznos lehet ha nem örökké vannak betöltve a területek, hanem időnként fel kell jönni ránézni!
-mob properties(ez nekem ad lehetőséget a mobok túlajdonságainak skálázására. hp , sebzés, sőt páncél tekintetében is konfigolhatom őket)
Várom a véleményeiteket, tanácsaitokat, és akár pár nap múlva mehet a friss verzió!
(persze egyszerre mindent nem raknék be, mert ha valamelyik bugot csinál, nehezebb kiszürni melyik okozza!) -
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum #23587 üzenetére
Akkor nem kéne egyből zöldnek lennie a neveknek? Mert nem emlékszem most ilyenre egyikünknél sem.
-
törölt tag
Antinál kiütöttem a chunkloadert, elmentem onnan és jó lett minden. Úgyhogy nála van valami gép ami lagoltat. Láttam ott egy minert a kertben vagy mit, annak a gyémántládája tele van inferium essence-szel, továbbá mellete az a jópár növényszedő cyclic gép is szórja ki az itemet már a földre. Ezek közül lesz valamelyik.
-
Amur
addikt
válasz
haverkulum #23584 üzenetére
OP jogokat kiosztod? Jól jöhet. Ha más nem a mob spawn ki-be kapcsolásra.
-
haverkulum
aktív tag
Alig megy néha a cpu load ~30% fölé, memóriát se használta ki teljesen, mindenesetre adtam neki még ramot (4G => 6G) hátha javít a helyzeten. Furamód már újraindítás után amint elindul a szerver első dolga kiírni, hogy "Can't keep up!...", ez lehet akár egy rosszul megírt mod is :\
-
Amur
addikt
válasz
#89309696 #23581 üzenetére
Vagy arra gondolok hogy a simple quarry bugos, és hiába nem megy laggoltat. Mindjárt utána olvasok van-e ilyen ismert bug vele.
Addig ami másnak müködött más packkal ha a mobok belassultak:
parancssorban ki majd be kell kapcsolni a mob spawning-ot.
/gamerule domobspawning false
aztán majd true ha megjavult -
törölt tag
Nálam sincs, nincs chunkload sem.
Végig kell nézni mindent nem-e megy. Emlekeztek a project ozone 1-ben meg a vanilla furnace is lagot csinált.
-
Amur
addikt
Most léptem fel a szeróra, még mindig tart a mob slow motion.
Te látsz vmit? memória vagy cpu terhelésen?
Gyanús egyébként hogy egy futó quarry vkinél, de fene tudja már. -
Amur
addikt
vkinek ment a quarry este chunkloaddal?
Éjfél körül Apattyal megint blokklag+mobok lunatikus belassulása kombót tapasztaltunk.
Neki nincs quarry, nekem meg pont fel volt szedve.Ennek a packnak most tulajdonképpen béta tesztelői vagytok, így sokszor nehezebb kitalálni mi lehet a gond,mert egy ismert pakknál rákeresel a neten és biztos kidob választ. Itt nekünk kell kitalálni.
Reménykedem hogy Antinak ment a quarry és akkor ismert hiba. Ha nem akkor agyalhatunk tovább mi csinál ilyet.
A blokklag még ismert dolog de ez a mob slow down..még sosem láttam ilyet! -
Amur
addikt
válasz
haverkulum #23576 üzenetére
Lehet egy ilyet hozzá kéne dobnunk a packhoz. Aki twitch-es az a get more content-nél beírja a keresőbe, és installra katt, aki nem annak adunk linket a megfelelő verzióról. Ezzel megoldanánk a quarry túlcsordulást.
storage drawersbe mehet vele bele, és ott azért már jobbak a lehetőségek kapacitás tekintetében.Csinálhatok frissitést is rá, de így egyszerűbb gyorsabb megoldás.Csak egy plusz mod, nincs verzióváltás.
-
athos79
tag
válasz
haverkulum #23568 üzenetére
Jelentem meglett a hiba oka!
Aki quarryt rak le, figyeljen rá, hogy ne tejlen meg a láda/inventory fölötte - ha nem tud mibe pakolni, akkor jön elő - megint elég durva, 10 másodperces "hátraugrások" voltak már az időben ... tök véletlenül ahogy kipakoltam a quarry ládáját, hirtelen megjavult
-
Amur
addikt
Discordot hányan használunk PH szerósok közül? Csináljunk ott egy chat-et?
-
janos1988
addikt
Engimatica 2 Expert mikor lesz a szerveren?
-
Amur
addikt
válasz
haverkulum #23568 üzenetére
Fenn voltam mikor Anti írta, nekem ugyanakkor jó volt. Lehet az ő hálózatában volt vmi(ha azóta megjavult. ha azóta sem akkor érdekes, mert ha a szerver oldalról lett volna vmi akkor nekem is laggol ugyanakkor).
-
haverkulum
aktív tag
Esetleg aki volt már fent, annak akad a szerver/játék? athos79 fórumtárs panaszkodott, hogy neki block lagg van, a szerver konzol is tele a kultikus "Can't keep up!..." üzenetekkel, viszont a szervergépen a CPU/RAM/HDD terhelés normális keretek közt van valamint amikor én felcsatlakoztam - helyi hálózaton keresztül - akkor nekem semmi gond nem volt
-
Amur
addikt
válasz
#89309696 #23566 üzenetére
Bocsi melós hétvége volt, azért nem tudtam reagálni/segíteni.
Látom sikerült.
Gods weapons egy régi mod portja, lehet azért van vele gond, biztos nem jól portolták régebbi verzióról, igaz single-ben több mint egy éves mentésem van a packkal, és kezdetektől benne van gond nélkül.
Tudom a szerver mindig más.Sleeping bag: single-ben jó volt.
Sounds filters-ért kár, az ad viszhangot a barlangban,tompa hangokat a víz alatt stb..
-
törölt tag
A leave bed gomb nem működik, úgyhogy be kell zárni a játékot, ha az ismert ágyba ragadás megtörténik. Szerencsére a játék gyorsan újraindul. Ki kellene majd próbálni a sleeping bag az működik-e rendesen.
-
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum #23564 üzenetére
Asszem én voltam. De skippelem is.. javát kellene rendberaknom, vagy fogalmam sincs mit.
-
haverkulum
aktív tag
Na, ki lesz az első?
Szokásos címen elérhető ( vagy egy ideje itt is: ph.hgn.hu ) a szerver és a dynmap térkép is, jó játékot
-
athos79
tag
válasz
athos79 #23560 üzenetére
MEGVAAAN!
Godweapons okozza a galibát...
Szerver oldalról kivéve be lehet lépni - nemtudom ,hogy mennyire fontos ez a mod...pár eszköz +páncél +képesség. Ahogy nézem ujabb verzió nincs belőle, szóval vagy valaki rájön pontosan mivel akad össze, vagy anélkül nyomjuk ... -
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum #23558 üzenetére
Melyik két kliensoldalit találtad meg? Több nincs? Én is megpróbálom.
-
haverkulum
aktív tag
Hát, próbáltam tegnap sokáig elindítani a szervert, java NullPointerExceptiont dob egy szinten, 2 modot már kizártam ami kliens only volt de az utolsó hiba akkor jön csak elő mikor csatlakozni próbálok, sajnos a logból itt már nem derül ki melyik mod okozza...
Amur neked sikerült már szerverként elindítani?
-
athos79
tag
válasz
haverkulum #23554 üzenetére
Meglepően jól, meg sem kottyant neki...
Amikor beindultak a robbanások, akkor volt egy kis akadás, de utána egykettőre legenerálta a dolgokat..
Nem számoltuk, én olyan 1000 TNT-t rakthattam le,plussz az a párszáz amit Apatyas rakott leSzerverleállás után egy órán keresztül félpercenként frissítgetem a klienst és erre elindul a RAD
-
athos79
tag
+1 Amur
Már konfigolhatom a MultiMC-t?
-
törölt tag
Amur pakkhoz annyit, hogy mindenképp quark generálása legyen.
A másik, hogy szerintem túl sok a wild dog, de ne nyúljunk bele, maradjon úgy ahogy a modkészítő megálmodta. -
törölt tag
válasz
haverkulum #23541 üzenetére
Én épp tönkreteszem az életem, elvagyok vele.
Amur pakk lesz, 1.46
-
haverkulum
aktív tag
Akkor eldöntöttétek a következő pack sorsát? Csak mert nagyon hallgat mindenki, azt hittem most hétvégén már függni akartok az újdonságon
-
Amur
addikt
válasz
#89309696 #23539 üzenetére
Ebben van igazság. Most kicsit más vonalra térhetünk.
A kényelmesen berendezkedünk, és telepakoljuk egyre jobb gépekkel a vityillót pakkok után most izgalmasabban toljhatjuk.
kalandozunk, hatalmas területeket járunk be újabb és újabb dungeonok után kutatva.
Több fegyver, több páncél, többféle mob.
Szerintem kellett már ez a változatosság. -
haverkulum
aktív tag
válasz
haverkulum #23532 üzenetére
A PH-s minecraft szerver és PonyLand is újra elérhető, kicsit tovább tartott életre keltenem az itthoni hálózatot az új routerrel mint vártam
Bár már cserélni tervezitek a modpackot, aki akar még utoljára kalandozhat egyet, majd ha szóltok akkor meg lecserélem a modpacket és felteszem valahova a mentést ha valaki igényt tart rá
-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum #23534 üzenetére
na nézzük a lehetőségeket:
- po3: még béta nagyon mindig, nincs csak normal mód, így ezzel várnék (+ ugye rendes szervervas se lenne még alatta)
- amur pakk: nagyon hasonló mint a mostani, de remélhetőleg stabilabbez simán futna házi szerveren
- enigmatica 2 - sima kitchensink modpack questekkel, semmi extra;
- enigmatica 2 expert - nehezített receptekkel, ezt nem kellene sztem erőltetni po3 előtt, elég lesz az(skyblockos verzióját végképp)
- ultimate alchemy: állítólag nem rossz, de ez meg magic alapú modpack ami nem mindenkinek tetszene
- ftb sky adventures: projecte alapú skyblock, (elején exnihilo-s ércgyűjtés), questek is vannak de egyáltalán nem szükséges követni őket
- ftb ultimate reloaded: régi 1.4.7-es ultimate modpack 1.12-es verziója, de ez még nem publikusezek után passz mi legyen, felőlem lehet amur pakk amíg nincs normális po3
-
haverkulum
aktív tag
válasz
#89309696 #23533 üzenetére
Igen, azt néztem, hogy új packban gondolkodtok, ha valami technológiaibb vonal lesz akkor lehet tovább leköt mint a felfedezés, bár ezzel se lett volna gondom ha nem ilyen veszettül bugos
Mindenesetre ha tervezett dolog miatt nem érhető el akkor úgy érzem illik szólnom
-
törölt tag
válasz
haverkulum #23532 üzenetére
Nem kell sietni, mert nem játszik már senki. Épp azon gondolkozunk mi legyen felrakva majd.
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, ma este (megint) elérhetetlen lesz egy ideig a szerver, kicseréltem a tplink routert egy mikrotikre, nem öt perc lesz beconfigolnom mindent úgy ahogy szeretnék
-
törölt tag
válasz
apatyas #23528 üzenetére
A PO3 szar! Legyen Amur pakk! Abban nincs Ex nihilo!
Nekem tetszik az Ex nihilo, bár a régi automata szitái élethűbbek voltak, a mostani verzióban már csak a kockába épített van az emberkékkel, az gagyi. De ez legalább nem szórja ki a cuccot, hanem leáll bár ez csak konfigolás kérdése lenne amúgy is.
-
apatyas
Korrektor
-
Amur
addikt
Amur Hardcore Survival 1.4.6 is live!
The "wolf update"
Added: Doggy Talents
19 unique talents you can give your dog
Dog leveling system
Play fetch with your dog
Dyeable collars any colour
Care for your dog with beds, food bowls etc
Track your dogs with radio collars on a radar
Upgraded AI from the wolfAdded: Wolf armor and storage
adds armor and storage for wolfAhogy igértem egy farkasnak a fórumról!
Twitchből tölthető, frissithető!A témához: az én packom elég hasonló a mostanihoz, mind stílusban, mind a modok összetételét tekintve.
Nálam jobban senki nem örülne ha az én packom futna a PH szerón, de csak ha tényleg megint ilyen kalandozós packot akartok. -
törölt tag
Tervek? PO3 milyen státuszban van? Amur pakk?
-
zoZofox
csendes tag
Sziasztok! Esetleg tudna valaki segíteni Ubuntu–16.04.5, szerver indító ServerStart.sh megírásában?
Próbálkoztam vele, de nem igazán sikerült. Egy sima csomagot ( Hubris 1.7.10 ) szeretnék szerveren futtatni, ehhez kérném a segítségeteket. -
törölt tag
válasz
haverkulum #23522 üzenetére
Kösz.
Akkor nem sok értelme van 16-on használnom. -
Perzeusz
tag
válasz
Perzeusz #23511 üzenetére
Resetelni kellett a Microsoft Store-t, mert valami összeakadt benne. Utána már sikerült letöltenem újra a Minecraftot (természetesen ingyen). Köszi a segítséget. (mentések elvesztek amúgy, de nem probléma)
Lányom kérdezi, hogy meg lehet-e változtatni a játékban a becenevét valahogy. Mert eddig állítólag olyan van, amit a gép adott neki, amikor először játszott a game-mel.
-
törölt tag
Azt tudjuk, hogy egy player körül mekkora terület van load alatt? A mob generálást azt értem már sokszor linkeltük a képet is róla. [link]
Engem az érdekel, hogy mekkora terület ültethető be növényekkel pl., ha a közepére állok akkor a széle még megnőjön.[link]
Ezen érdekes nyelvezetű cikk szerint 9x9-es környezet töltődik be, feltételezem ennyi is van load alatt ha már egyszer betölti. A chunk amiben állok és attól minden 4 chunk minden irányban, ez 72 blokk körben. Nekem viszont ez kevéskének tűnik. -
törölt tag
Amur a Doggy Talents és Wolf Armor and Storage modot nem akarod berakni?
-
Perzeusz
tag
válasz
apatyas #23508 üzenetére
+ Lézerparaszt
+ AmurKöszi a válaszokat. Délután - ha hazaértem - ránézek a Store-ra. Miután letöltöm, okosabb leszek.
Én nem annyira értek a Minecrafthoz, de a lányom váltig állítja, hogy a mentések nélkül elveszik minden, amit épített. De ez nem egy lineáris történetvezetés, amit újra kellene kezdeni, nem? Van egy csomó világ, építget itt építget ott. -
Amur
addikt
válasz
Lézerparaszt #23509 üzenetére
Én mindkét gyereknek raktam már újra a windowst, nem kellett újra megvenni.
letöltés után launcherbe beírtam az email-jelszó kombót, és tudtak játszani.(a helyi mentéseik az más kérdés, de nem kellett nekik, megkérdeztem,ezért azzal nem foglalkoztam. De újra megvenni..ez bocsi de hülyeség!) -
Lézerparaszt
őstag
-
apatyas
Korrektor
válasz
Perzeusz #23507 üzenetére
Szia!
Gondolom a helyi mentés érdekel belőle, nem a játék maga?
Hogy telepítetted újra? C: formattal, vagy csak ráhúztad még egyszer?
Javasolnám, hogy most töltsd le újra a játékot a store-ból (hiszen megvetted már), és nézd meg, mit kínál fel. Illetve, ha csinálsz új pályamentést, akkor azt hova rakja el. Usersbe, gondolom, de nem tudhatom. Ezesetben meg kell lennie a réginek is.
Google barátunk szerint:
C:\Users\(your pc username)\AppData\Local\Packages\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalState\games\com.mojang#23504 Balto: minden a házban levő paraszt illetve kutya megtöbbszöröződött nálam, fogalmam sincs hányan lettek összesen. Kb mint amikor régen egyszer megbolondult a zöld hegyoromnál, és olvasztottuk be a parasztokat.
-
Perzeusz
tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap hirtelen felindulásomban újra raktam a Win10-et. (már megbántam
) Amik voltak játékaim, azok annyira nem érdekelnek, viszont 10 éves lányom Minecraftja igen. Természetesen jogtiszta (microsoft store-ból töltöttem le még régen). Kérdés, hogy meg lehet még menteni a mentéseket? Jelenleg a játékot sem látom. (gondolom, újra le tudom tölteni, ugyanúgy, mint steamen).
-
Nagus
senior tag
válasz
haverkulum #23496 üzenetére
Köszi, a türelem blokkot terem.
-
apatyas
Korrektor
Balto, muszáj volt? Vagy ki követte el? Ennyi creature-t etetni...
-
apatyas
Korrektor
válasz
Lézerparaszt #23499 üzenetére
Felettem szólóhoz tenném hozzá, hogy valamit valamiért.. ez le van fordítva, vagyis jól fut. Modolni jelenleg a javásat lehet, az bezzeg vacakul fut ha tele van tömve. Vagyis, vanillának meg jó úgy ahogy van, kár befordítani...
-
törölt tag
válasz
Lézerparaszt #23499 üzenetére
Nem
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest