- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SmallWill
csendes tag
ismeritek a wyncraftot?
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, a TCP szerver verzióját frissítettem 3.1.6-ra (jelenlegi legfrissebb)
-
törölt tag
válasz
SmallWill #24994 üzenetére
Nyilván tök mindegy hogy miből él, van aki orvosoknál lobbizza ki hogy neked az ő gyógyszerüket írja fel mert akkor bónuszt kap, más 3000% -os árréssel adja el a cuccát, a harmadik meg a tőzsdén szakít közel 0 munkával havonta annyi amit más egy élet alatt ha megkeres, etc. Ez teljesen irreleváns. A minőség meg pont olyan amilyet a vásárló közönség igényel. Pont annyira értelmetlen a minőségét megkérdőjelezni, mint byalex, lilg, meg még sorolhatnánk napestig a hazai felkapott celebvilág "zenei" vonalának a vergődését, zeneileg az se biztos hogy mindenki számára értékelhető kategória, mégis van rá igény. Ez pedig valaki ki fogja szolgálni, és nem ő a hibás.
Ettől még nyilván nem jó, ezért nem is szoktuk javasolni, sőt.
-
törölt tag
válasz
#89309696 #24991 üzenetére
Nyilván semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állnak, hiszen a világon senki nem kapott így semmit mojangtol, a forgalom arlányos kompenzáció, mikrotranzakciok, soha nem voltak az üzleti modell részei, sőt. Az ms éráig elképzelhetetlen volt a fizetős skin, kontent, tudatosan kerülték. Ez olyan mint az fbn kitett az nsa/FBI /munkáltató, etc nem használhatja a képeidet post. Van aki elhiszi, és ez pont elég :)
-
törölt tag
Maga az oldal nem kamu, nem lopják el a pénzed, szimplán csak erkölcsileg nulla. A kezdetek óta utáljuk őket, mert más szellemi termékéből építették fel az egészet és keresik magukat szarrá rajta (abba ne menjünk bele pluszban, hogy részben gyerekeken, bár ez kicsit túlzás, mert egy bohócnak is fizet az ember, hogy csináljon lufiállatkát pl.), az viszont a mai napig nem tisztázott, hogy milyen szerződéses kapcsolatban állnak a játék készítőjével és nem is hajlandóak ezt tisztázni, ami kicsit sem furcsa... Döntsd el, hogy fizetsz-e.
Arra is figyelj, hogy mint minden ilyen szolgáltatás (még ha tisztázott is), ennél is könnyen rá lehet szokni a pénzen vásárolt előnyökre. Holnap más fog tetszeni neki, holnapután megint más, jövőhéten a 10. és mindig kell az ezer Ft-os kard, skin, páncél stb. Ezeknek a rendszereknek ez az alapja.Persze az is egy szempont, hogy az ember gyereke örömét leli benne, akkor hadd játsszon.
Én úgy vagyok vele, hogy egy fillért se adnék ki, de azt engedném, hogy játsszon rajta. Más lehetőség nagyon nincs is, mert gyerekeknek ők az egyetlen lehetőség kb. ahol kortársaikkal tömegesen játszhatnak magyarul. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Egy barátom kislánya venni szeretni vmit (rangot?) ebben a minecraft játékban 2000Ft-ért bankkártyával fizetve (sms-ben 10e lenne).
A barátom viszont aggódik,hogy a későbbiekben nem lesz e levonás a kártyájáról ezen a 2e-n kivül.Nekem kicsit ott sántít a dolog,hogy kártyás fizetéskor 2e,sms-ben 10e. :-/
Ismeri vki ezt az oldalt?
Lehet fizetni szerintetek nyugodtan kártyával? -
törölt tag
-
Amur
addikt
Bázisbemutató sori kövi része hamarosan:
[link]
Hardcore Buster Vanilla bázisa -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
haverkulum #24979 üzenetére
Más kérdés, egy ilyent nem tudnál feltenni?
Eddig az összes bérelt szerveremen volt, hihetetlen megkönnyíti az életet, és tudsz akár korlátozott jogot is osztani másnak akár egy restartra, plusz időzített restartokat beállítani.
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Async Chunk Load Detected
Meg kell nézni kinél melyik chunk okozza, de le is lehet a problémát szűkíteni, kinek van computercraft-os cucca? Nekem volt egy nem működő, modemmel, felszedtem... Viszont most is van, hallom időközönként az ic-s gépek hangján, megállnak. -
Amur
addikt
Discordon ezt írja még a szerverüzemeltetőknek:
-= Server Owners =-
- Recommended SpongeForge version for The Classic Pack has been increased from 2768-7.1.5 to 2838-7.1.8. To update, grab a fresh copy of the libraries folder and Forge.jar and SpongeForge mod.
- The scripts file has been updated with fixes/patches, it is recommended to grab a fresh copy of this, unless you have your own modifications.
- The ProjectE config has been updated with additions and patches, it is recommended to grab a fresh copy of this, unless you have your own modifications.
- Check #release-links for a ServerUpdate.zip of all new/changed content, for your ease of use.
Updating from 3.1.5a to 3.1.6? Use this:
http://files.theclassicpack.com/SERVER/3.1.5a-to-3.1.6_ServerUpdate.zip -
Amur
addikt
válasz
Igen computercraft-os témának tűnik.
Vajon az update nem oldja meg?
Mindjárt utánaolvasok a legutóbbi update milyen bugokat javít.
De, konkrétan computercraftos bugfix is van benne.
Valamint "vast number of bugfixes"
Nem computercraft a bugfix amit olvastam hanem computronics, bocsi.
Nem sorolja fel részletesen csak az oxygen-es frissitéseket.. -
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, úgy nézem az egyik mod a TCP szerveren problémás, elég komoly hibaüzenetet spamel a logba és minden alkalommal ha megjelenik az üzenet akkor felugrik 10.000ms fölé a tick time egy rövid időre, hátha valaki be tudja azonosítani melyik block lehet a hibás:
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* java.lang.Exception: Async Chunk Load Detected */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.chunk.Chunk.handler$startLoad$zpk000(Chunk.java:5858) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.chunk.Chunk.func_76631_c(Chunk.java) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraftforge.common.chunkio.ChunkIOProvider.syncCallback(ChunkIOProvider.java:109) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraftforge.common.chunkio.ChunkIOExecutor.syncChunkLoad(ChunkIOExecutor.java:94) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.gen.ChunkProviderServer.loadChunk(ChunkProviderServer.java:118) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.gen.ChunkProviderServer.func_186028_c(ChunkProviderServer.java:89) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.gen.ChunkProviderServer.redirect$onProvideChunkHead$zml000(ChunkProviderServer.java:678) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.gen.ChunkProviderServer.func_186025_d(ChunkProviderServer.java:135) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.World.func_72964_e(World.java:310) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.World.func_175726_f(World.java:305) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* net.minecraft.world.World.func_175625_s(World.java:6348) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* gcewing.sg.features.cc.CCSGPeripheral.getInterfaceTE(CCSGPeripheral.java:113) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* gcewing.sg.features.cc.CCSGPeripheral.detach(CCSGPeripheral.java:150) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* pl.asie.computronics.api.multiperipheral.WrappedMultiPeripheral.detach(WrappedMultiPeripheral.java:48) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* pl.asie.computronics.cc.multiperipheral.MultiPeripheral.detach(MultiPeripheral.java:114) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* dan200.computercraft.shared.peripheral.modem.TileCable$RemotePeripheralWrapper.detach(TileCable.java:793) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* dan200.computercraft.shared.peripheral.modem.TileCable.detachPeripheral(TileCable.java:637) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* dan200.computercraft.shared.peripheral.modem.TileCable.access$600(TileCable.java:46) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* dan200.computercraft.shared.peripheral.modem.TileCable$Peripheral.detach(TileCable.java:213) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* pl.asie.computronics.api.multiperipheral.WrappedMultiPeripheral.detach(WrappedMultiPeripheral.java:48) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* pl.asie.computronics.cc.multiperipheral.MultiPeripheral.detach(MultiPeripheral.java:114) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* dan200.computercraft.core.apis.PeripheralAPI$PeripheralWrapper.detach(PeripheralAPI.java:90) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* dan200.computercraft.core.apis.PeripheralAPI.shutdown(PeripheralAPI.java:372) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* dan200.computercraft.core.computer.Computer$2.execute(Computer.java:794) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* dan200.computercraft.core.computer.ComputerThread.lambda$null$0(ComputerThread.java:108) */
[07:56:18] [Thread-1113003/ERROR] [Sponge]: /* java.lang.Thread.run(Thread.java:748) */Én úgy nézem, hogy a sima ComputerCraft-hoz valami "modem" vagy "TileCable" vagy ilyesmi dolog lehet.
-
SkiDev
őstag
Eddig 1.14.4 Optifine, illetve 2 napja 1.15.2 Optifine.
"Meghívós 5 betűs portálról" 1.8 -> Tlauncher pedig feltolja bármelyik verzióra. Van külön oldal, ahol óránkénti újítással (2 kattintás) lehet szervert bérelni, viszont most az "iskolaszünet" miatt lehetetlen 15 óránál hamarabb sorra kerülni. Játszottunk a ph-s szerveren is, csak ott megjelentek éjszaka külföldiek is, egyik nap kirabolva találtuk a helyünket. -
Amur
addikt
válasz
SkiDev #24975 üzenetére
Ha vanillázni akartam , és azt sem rendszeresen akkor talán, de az én véleményem , és az itteni fórumtársaim mind egyetértenek velem szerintem, hogy a jávás az igazi Minecraft, a win10 edition csak egy butított verzió. Közel nincs olyan játékélmény.
Eddig hogy játszottatok? Milyen verzióval?(csak kiváncsiság) -
SkiDev
őstag
Visszanézegettem, de a legós - fakockás hasonlaton kívül nem találtam semmi konkrétat.
Akkor, ha jól értem nincs shader, mod, texture pack. Ha jól tudom, akkor van valami shopja, ott nincsenek ingyenes dolgok?
Évente kb. 2-3x jön ránk ez a Minecraftozás, de akkor is csak keresünk egy falut, beköltözünk oda, építgetünk, majd megunjuk, és keresünk mást. (Legalábbis így volt eddig)
Nézegetek ilyen régebbi videókat, de a játék nem tűnik butábbnak, sőt... Szerintem egy fokkal szebb a vízanimáció, a hó is jópofa, ahogy látszik a lehullott mennyisége, kiírja az adott tárgy bónuszait is, gyorsabb is és gyakrabban van falu, ami megkönnyítené a keresgetést.
Abban az esetben, ha nem akarjuk moddolni, mert jó a vanilla-adta lehetőségek is, nem fontos a multiplayer a saját kis haveri körünkön kívül, illetve valahogyan kibírjuk a shader, texture hiányát, akkor bevállalható ennyiért? (790 Ft)
Most hozódott fel, mivel már két napja lehetetlen az ingyenes szerverbérlés akkora a queue-time. Így viszont nem tudunk másképp együtt játszani anélkül, hogy másnap arra mennénk fel, hogy szétbarmoltak mindent.6000 Ft-ot viszont sokallok ezért a pár alkalomért.
-
Amur
addikt
válasz
SkiDev #24972 üzenetére
Nem változott a helyzet(egyébként nem is olyan régen veséztük ezt újra ki), még mindig nem szabad win10 editiont venni. Meg kell venni a java verziót. Abba lehet modokat, shadert pakolni, és gond nélkül játszani évekig, rengeteg plusz (ingyenes!) tartalom miatt.
Nem kell agyalni azon hogy 1ezer vagy 6ezer, megéri hidd el! Nem két hónapos "beruházás". -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Szeretnénk minél olcsóbban Minecraftozni 1-2 haverral, és minél kevésbé függni külső szerverektől. Régebbi hozzászólásokat néztem, hogy akkor nem érte meg, de érdekelne, hogy jelenleg teljes értékűnek mondható-e a Windows 10 Edition? 1000 Ft alatt lenne lehetőség megvenni.
Olyan kérdéseim lennének ehhez, hogy:
- mi tudnánk-e, akkor egy saját szerveren lenni 3-an (mennyi a max, még mindig 4-en lehetünk összesen?)
- ha modot nem is, de texture pack-et / shadert fel lehet-e tenni?
- a Win 10 Edition milyen kapcsolatban van a Windows 10 rendszerrel?
Utóbbi esetén " khm..Win 10 Pro rendszert " használok, de hamarosan be akarok rakni egy SSD-t a gépbe, azon új rendszerrel. Ilyenkor elvesződik a játék? Vagy valami felhasználóra menti az aktuális állást? Emlékeim szerint ettől függetlenül van MS-fiókom.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Amur
addikt
Anti a te bázisod kerestem. azt terveztem kövi videónak a vanilla szerón, de elsőre egy apró sandstone templomhoz lyukadtam ki, majd a másik útvonalon garyhez jutottam.
Hát ott leesett az állam...A frissen felrakott shader is nyögdécselésbe kezdett, annyi megjelenítenivaló volt..Ez valami fenomenális! Gery ha olvasod, akkor óriási respect!
Ezt összehozni, eszméletlen meló!
Anti lehet neked majd a classic pack-os bázisod veszem fel. Az tényleg egyedi!
Ja, mára már nem tudtam feltölteni, holnap négykor tudjátok megnézni a videót! -
törölt tag
válasz
athos79 #24960 üzenetére
Lent a sarokban a téli ház is az enyém meg az a nagy vár mellette amit nem fejeztem be, fent a sivatagi ház Retek közelében is az enyém.
Spawnon a vasfarmot szerintem nem black építette. Valaki másnak a neve rémlik onnan tábláról. A szélmalmokat ő csinálta arra emlékszem. -
athos79
tag
Sziasztok..
Térkép Amur videóihoz...
Ha valaki meg akarja nézni hogyan is építkeztek az öregek, bejárná a mapot, vagy csak nosztalgiázna egyet és nincs meg neki a mentés, az írjon PM-et, a szerveren WL van.
Viszont azt az igéretem vissza kell vonnom, hogy futtatom bármeddig... játékos nélkül sem elég neki 8-10GB
Amire emlékeztem és/vagy ki volt táblázva, azt bejelöltem dynmapon is.Úgyhogy Haver ne csodálkozz, ha a classic packot simán kiakasztjuk, ez csak Vanilla, chunkloader, quarry, minden nélkül...
-
janos1988
addikt
válasz
SmallWill #24951 üzenetére
Ha szeretsz molyolgatni és lassan haladni előre akkor valami expert pack, pl. E2E (vagy a skyblock verziója) vagy Infinity Evolved Expert (ebből is van skyblock változat). Viszont ha egy kiba**ottul túlnehezített és túlbonyolított modpackot akarsz (amibe van magic- és kalandozós mod is) akkor PO3 pack (kappa módban). Én ez utóbbit próbálgattam a napokban, de annyi szabadidőm nincs amennyit ebbe kellene beleölni, hogy a végére érjél. Viszont eleinte nem, de aztán megtetszett.
A többit kisi leírta, amit annyival kiegészítenék, hogy vannak előre elkészített (kisebb) világok néhány moddal megfűszerezve, amiben szintén a fejlődés vagy a küldetések teljesítése a cél, de viszonylag egyszerűbbek kis méretű világgal, de többet adnak mint az alap mc.
-
kisi
aktív tag
válasz
SmallWill #24951 üzenetére
Jó kérdés, egyéntől függ, ki, mit szeret...
Technikásabb, mágiásabb, vagy túlélősebb.. könnyebb, vagy nehezebb..Nehéz, túlélős, technikás pld az enigmatica2 expert
Lépésről lépésre fejlesztgetős pld a skyblock széria, ahol a semmiben lebegő fa tetején kezdesz, onnan kell eredményt elérni..
Népszerű túlélős az RLcraft, de csak mazochistáknak.. Halni fogsz. sokszor.
A Seablock víz alatti túléős, fejlesztgetős mod..
Az FTB mage quest egy erősen mágia alapú mod..
A glacial awakening-ben a föld alatt, a jégmezőn térsz magadhoz... egy szál...
A galacticraftban öö izé azt hiszem az aranyhalakat kell tanulmányozni...
A towncraftban űrhajó, kocsi, atomreaktor, városok.. minden, amit akarsz..De miért nem próbálod ki az Amur hardcore survival packot?
Van benne minden, ami egy jó parázós játékhoz kell.. extra mobok, extra épületek, dungeonok, Bloodmoon, tényleg minden, ami nyomja az adrenalint
Aztán ha nem megy a készítője itt van a fórumon, lehet szidni, vagy tanácsot kérni -
törölt tag
Jó lett főni. Így visszanézve nem lett túldekorálva a ház, mint egy tehén olyan dagadt. Későbbi házaim azért sokkal szebbek ennél, a spigotos vanilla szerón az északi stílusú ami már nem fut, mert újra lett generálva, az sokkal szebb lett. Meg pár modos szerón az U alakú kúriák amiket csináltam azok is esztétikailag sokkal jobban sikerültek.
Volt vagy 300 entitás a birtokon, azok elbugoltak. Meg még néhány cucc hiányzik ahogy látom. A templom tetejében kincsek vannak.
-
Amur
addikt
Bázisbemutató sorozat következő részének premierje hamarosan(16:15)
[link]
Fehér Farkasunk figyelmébe különösen ajánlom! Ha el akarja majd adni az ingatlant, csak linkelje ezt a videót! -
Amur
addikt
válasz
SmallWill #24947 üzenetére
Ez így elég általános kérdés.Elég sok, és elég sokfajta mod van.
Valamire keresel modot, vagy csak kiváncsi vagy melyiket szeretjük ha benne van a packokban?
Én a kényelmi modokat szeretem, amelyek az ismétlödő, unalmas, vagy nehezen végrehajtható, aprólékos dolgokat könnyítik meg.
Szeretem ha a ládákon túl van itemtárolásra további opció(AE,storage drawers,refined storage,EZ storage)
Teleport "kapus" modokat is szeretem, ne tartson hosszú unalmas percekig utazgatni.
Ebből a telepad a waystones,illetve a mekanism kapuja a kedvencem.
A trash slot nagyon hasznos, utálom ha nem tudom kidobni rögtön a szemetet, és fogja az értékes slotokat, vagy ha kidobom még napokig ott lebeg ha nincs betöltve a terület.
A builders wandok is tipikus kényelmi modok.
A mystical agriculture és a projectE régóta kedvencem.
Tech modokból a már említett mekanism , actually additions,és az enderIO valamint imádok quarryzni, és csak ezért a buildcraft.(a körülményes cuccait, pl. a lézert utálom viszont)
more overlays a kivilágítatlan területek mutatása miatt.
Térkép modból sokáig nem szerettem, mert bugos volt, de mióta minden rendben vele a journeymap alap.
Szeretem a lootbags modot, simple jetpack, everlasting abilities modokat. -
SmallWill
csendes tag
sziasztok! szerintetek melyik mod a legjobb?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Ps4-en minecraftoztunk eddig osztott képernyős módban. De az új frissítés után nem találjuk, hol lehet offline módba rakni, mert így csak bejelentkezve lehetne játszani.
Ahhoz meg másik ps fiók kellene...
Valaki tudna segíteni? -
Sanyaaa26
aktív tag
Lassan jöhet a scrap gyártás, azután az UU matter, Mk2 Anti matter relay nem bírja
-
Amur
addikt
A saját modpackomban töltöttem be, nem volt így sem gond.
A sarokban megjelent az egyik modnak köszönhetően hogy day 13287
az egész komoly szám.
kicsit komolytalan átszámolás eredményeképpen:36 minecraft év.Lehet igazad van, amúgy Farkas koma, ha sima vanillába töltöm be akkor bugmentes lett volna!
Pl amikor kinyitottam egy ládát, én a játékban üresnek láttam, mikor visszanéztem a videót akkor meg látszott hogy tele van cuccal. -
athos79
tag
válasz
#89309696 #24941 üzenetére
Biztos vagy te benne?
Már mászik felfele a szerverre, úgy néz ki a dynmap is OK lesz...
Verzsön 1.15.2, aki akar nosztalgiázni az PM - érdeklődés esetén hagyom ameddig csak akarjátok....
Ja, a nagyon hosszú vasút szerintem az én guardian farmomhoz vezet (Föccer is besegített jócskán), singleben végigmentem, vagy perc volt - viszont szerintem a vasutat Gery építette - én netheren keresztül tettem elérhetővé... -
-
athos79
tag
Na, eszembe juttott, hogy anno ott voltak problémák verzióváltásoknál, és 1.7-től kipróbáltam mindet... Ami érdekes, hogy a gurdian farmnál rendben van minden 1.8 fölött - ládák, táblák minden. Máshol nem. (na az sem 2 nap volt megcsinálni, nem hiszem hogy mégegyszer belevágnék... jóóóóó messze még Gery bázisától is
, megy oda is vasút az óceán fölött)
Lényeg a lényeg: 1.11.2-őn tökéletes minden(legalábbis amit körbeszaladtam netherben is és overworlben is az rendben van, táblák-ládák-mobfarmok)
Valahol lennie kell zombie pigman farmoknak is - ha jól emlékszem ezen a mapon én és még valaki épített, meg talán endermanfarm is van az endben. -
Amur
addikt
válasz
athos79 #24936 üzenetére
Nekem a ládákban itt ott van tartalom. (de nekem újabb verzió van meg, valami 1.11-et ír.)A táblákat nem is értem verzióváltásra miért érzékenyek..lehet máshol fájlban tárolják a ráírt szövegeket, és ahonnan olvasná ott ugye nincs semmi.
Bizony ez a földalatti vasutas dolog jó kis időtöltés volt. Főleg ha Gery valami helyenként 20x20-as alagútjait nézzük..az nem semmi!
Egyik bázisra elindultam vasúttal, nem tudtam kié, de kb. 25percig ment mire odaértem. Közben ki is mentem kávézni!
Ott még nem tinkerses 4x4-el ment mint most pl. a classicon csinálom..Igaz egy full enchantos csákánnyal azért lehetett pörgetni, de elég sokat kellett javítani mert mindig túlszaladt, és elbontotta azt is amit nem kellett volna. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
haverkulum #24932 üzenetére
Köszi, nem tudom mennyien játszottátok, most azért izzasztva van. Auto restartot előre is köszönjük, egyszer csak rá veszed magad
-
Amur
addikt
Első videóban a saját régi vanilla bázisom járom be:
Premier ma du. 4-kor: [link]
Ne maradjatok le!Bármelyik PH szerón, bárkinek a bázisát szívesen videóra veszem, erről akarok egy sorozatot indítani(illetve a saját régi bázisommal meg is teszem ma négykor).
Aki szívesen közkincsé teszi a bázisát, építési ötleteket adva a nézőknek, szóljon, itt, privátban, vagy a szerón!Reméljük nincs semmi komoly gond Haverkulumnál, mert tényleg reagálni szokott gyorsan! Apropó, ha olvasod, és nem gond, akkor az egyik részben a te bázisod is bejárnám, videóra rögzíteném!
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, szerver újraindítva, sry, hogy nem reagáltam hamarabb, kicsit szétszórt voltam a napokban. Nem tudom mitől vannak ezek a crashek/laggok, korábban 1+ éven keresztül nekünk semmi gond nem volt vele :S
Az auto restartot meg sokszor kértétek, sokszor megígértem de egy lusta disznó vagyok, de meg fogom csinálni valamikor -
-
Amur
addikt
Srácok! A winchesterem egyik rejtett bugyrában megtaláltam a Tali féle vanilla szerver mentését. Be is töltöttem, és berepkedtem a bázisokat. Van akinél jártam annakidején és felismertem(Balto,Apaty,Black), de a központi vasútpályaudvar tábláiról valamiért a nevek nem töltődtek be, így a többieké nincs meg hogy ki-kié.
Nem is ez a fontos, hanem hogy ezeket a bázisokat le szeretném videózni, és feltölteni a youtube-ra úgymond "elmenteni emléknek". Akinek kifogása van ellene, szóljon, és az ő építményeit kihagyom. Valószínű nem egy videóban lesz, így még az is megoldható hogy utólag leveszem ha az a kérés! Ez szerintem így fair hogy megkérdezem. Nem fogok beszélni sem benne, nem írom ki hogy ki építette, zene megy majd alatta. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
haverkulum #24901 üzenetére
Szia, meg kell kérdezzelek nem lehetne vagy az auto restartot megoldani, vagy valahogy azt hogy valaki rajtad kívül is tudjon egy restartot csinálni ha valami nem oké? Ezt már többször kérdeztem, pedzegettük az auto restartot de nem kaptunk választ, köszi előre is.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Valaki valamit hallott a pakkról? Mi a gond?
-
Amur
addikt
én először magmatic dynamokkal hajtottam(6db), energy converter moddal csináltam belőle BC energiát az RF-ből, azokba ugye a thermalos csővekkel gond nélkül megy a láva.
Utána mikor már transmutation tabletből tudtam kirántani a redstone-t kis túlzással korlátlanul akkor 2db fejlesztett enervation dynamoval ment. Abba vagy ender chestből vagy teleport pipe-ből tudod a redstone-t diktálni.
BC itt nagyon bugos..a pipe-ok is... 1.12-re szerintem nem is készült BC, ez csak valami portolás..nem túl sikeresen. Ha lehet kerülöm benne a BC dolgokat, amennyiben van más megoldás. Persze quarryzni szeretek, ezért a thermalos dynamokkal hajtás lett mellé. Így nekem gond nélkül ment. -
kisi
aktív tag
Sziasztok
A classic pack-os szerón próbáltam tegnap este /ma reggel egy quarryt beizzítani, de nem igazán sikerült:
A koncepció a következő volt:
Netherben egy buildcraftos pump, 4xredstone engine-val termel közvetlenül a pump tetejére tett ender tankba.
A tengerparton letett quarry, egy tengerből termelő pumppal közvetlenül buildcraftos wooden - majd sandstone fluid pipe.on át ad vizet két combustion engine-nek,
egy letett ender tankból a láva szintén hasonló csövön lávát juttat a motorokba..Csakhogy, egyik folyadék sem jut el a motorba...
mintha nem kötne bele a buildcaftos cső a bulildcraftos motorba????
Egyszemélyesen kipróbáltam thermal-os cső - servo kombóval, a vizet betöltötte, de az ender tankból nem volt hajlandó kiszedni a lávát...Nektek milyen módon működik ez a rendszer?
-
Sanyaaa26
aktív tag
Nem volt egyszerű mire megtaláltam hogy tudom monitorozni a folyadékokat, lényegében bármilyen tárolórendszerből, opencomputers moddal meg lehet csinálni, elvileg most olvasom energiát is tud mérni EU, RF stb
-
-
janos1988
addikt
Ha single playerbe akarom megnyitni a g-portal által hostolt játékot azt, hogy tudom megtenni? Nem találok külön save mappát.
-
Nagus
senior tag
Amikor elkezdtem építkezni a helyválasztás után akkor pár darabbal találkoztam, azóta meg semmi több hónapja. Próbáljuk meg a frissítést, köszi.
-
Nagus
senior tag
Elég érdekes a vanilla szerver, olyat produkál amit nem igazán tapasztaltam soha! Gyakorlatilag nem találkozok endermannel pedig kellenének a gyöngyök, még 40-es szinten sem spawnol... A raidek és fosztogató őrjáratok viszont dögivel vannak...
-
athos79
tag
Nemtudom, mert overworldben nincs probléma. Ha átmegyek netherbe akkor sincs. Viszont amikor visszajövök akkor már van. Hiába gondolkodok, ugyanúgy van minden mint ezelőtt, amikor nem volt probléma.... Először arra gyanakodtam, hogy a quarryk akadnak rá valami hibás blokkra mert tegnapelőtt újraindítás után visszaállt az egész terület (a keszedett blokkot és a lerakottak is) pár perccel azelőttire - viszont most meg mentek. Amire még gyanakodok, mindkétszer azelőtt futtattam le a fixereket, mielőtt visszajöttem volna overworldbe. Ha megint vissza fog állni a terület, akkor azzal van a gond.
Mindenképp keresek valami messzi területet normál világban, és ott fogok quarryzni... -
Sanyaaa26
aktív tag
Akkor megvan a bűnös, nekem odaát semmim nincs
-
athos79
tag
Amikor visszajövök netherből akkor áll le a szerver.
.... fogalmam sincs miért
... ha újraindul a szerver, kiszedem az ottani quarryket, és meglátom akkor mi csinál..
Viszont az az auto-restart tényleg jól jönne...
-
Amur
addikt
válasz
Sanyaaa26 #24902 üzenetére
Most is az volt. Felmentünk Antival, először elkezdett laggolni, nem tudtunk megnyitni ládát, invet semmit, aztán timed outtal kidobott..
Netherben gyanakszunk valamire. Azt mondja Anti mindig akkor kezdődött mikor onnan visszajött.
De valami egyértelműen felzabálja a ramot. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
haverkulum #24901 üzenetére
Szia, semmit, én épp sütöttem anyagot amikor megállt, bár a lag végig jellemezte sajnos.
-
haverkulum
aktív tag
Nem tudom mit csináltatok a TCP szerveren, logban azt látom, hogy elfogyott neki a ram majd nem sokkal később valami SpongeAPI-s error üzenetet dob és crashel. Megkínáltam még egy kis rammal, 6 helyett 16, meglátjuk ez elég lesz-e neki
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás