- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Nagytoll #24148 üzenetére
Szia, én vettem át Taligától a Prohardver (moddolt) és PonyLand (vanilla) szerverek üzemeltetését tavaly, az alábbi oldalon találsz mindkettőről infókat:
https://minecraft.hgn.hu/szervereinkrol
A PonyLand-es infói még nem lettek frissítve, pont a napokban állítjuk át 1.14-re és tesszük be a plugineket (védelem, multiworld, stb) szóval az még picit fapados
A fórumtársak is indítottak egy szervert most, erről beszélt apatyas és Sanyaaa26 is
-
apatyas
Korrektor
válasz
Nagytoll #22713 üzenetére
Szia!
Az eddigi hozzászólások alapján, megtalálható az Atlauncherben és a Technic launcherben is, utóbbi van nekem is a tvics mellett.
Akkkor most már tudom, miért nem indult el nekem az utóbbi két pakk közvetlenül a tviccsből, pedig egy ideje már 8.101-es javám volt, aztán ment fel 161 aztán 171-re.
Megteheted, hogy bedobod a pakk tartalmát egy külön pakk kezelő kliensbe magadnak. Vagy rátolod egy vanillás launcherre a megfelelő forge fölé. Csináltam már róla leírást régebben. -
apatyas
Korrektor
válasz
Nagytoll #19114 üzenetére
Nekem csinálgatta bármelyik korábbi pakkal az itthoni gépen, hogy adott mod
pakknál leállt töltés közben. Újra letöltés nem segített. Indítsd újra a launchert.
Donut: Szőrösfánk. Amúgy, van vmi automata lépcsőzéssegítő, csak idiótán működik mert ugrál, akkor is ha szemmagasságban van egy blokk luk, abba is fel akar ugrani ha előrét nyomtam. Borzasztóan idegesítő. Ez új vanilla fícsör ugye, de ki lehet kapcsolni?
Tinkers smeltery üzemel 1x1 méretben! De cast, csákányfej két ingot lett, mást még nem néztem.
Lehet fejet fejleszteni sérült csákányon is, de megörökli a damaget arányosan, szóval mégis érdemesebb előtte javítani. -
apatyas
Korrektor
válasz
Nagytoll #18813 üzenetére
10-20 fps-re számíts.
Melóban P8700-as laptopon 4GB rammal meg vmi ősi nvidia quattroval épp eldöcög 1600*10xx felbontáson 10 fps felett. Ramot nagyon szeretné, ha több lenne.
Lehet vele játszani ha nagyon muszáj, de erre rajtam kívül senki nem mondaná ezt. Sok lesz a fájás leginkább. -
föccer
nagyúr
válasz
Nagytoll #18813 üzenetére
6-7 GB-ot eszik memóriából alap hangon. Nekem 8 GB RAM mellett nem ment, folyamatosan elfogyott a memória, így bővítenem kellett 16-ra (mondjuk swap ki van kapcsolva) CPU még akár elég is lehet, bár belépésnél nagyon sokáig szaggatni fog. Én nem erőltetném. Ezzel a vassal vanilla.
üdv, föccer
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Nagytoll #12226 üzenetére
kettő van. egy laggos monster és egy atomkirály crackpack, ahol nem köcsög az admin, mindig elérhető a szerver, mindenben segítenek, jófejek a srácok, ingyen van a sör és a csajokkét szerver van, a monsterhez serricom kollégát keresd pm-ben, a crackpack nálam van hostolva. bár az nem ftb mert atlauncher alól fut de ugyanaz, moddolt minecraft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged