Új hozzászólás Aktív témák

• eladogeppc

veterán

válasz hito #3297 üzenetére

OFF Topik ON
    Hát én nagyon vaciláltam, hogy mi legyen. Note5 lett a választás, aztán lehet hogy megbánom.
    Az nem vicc tényleg, hogy egy akármekkora batár telefon ennyit menjen el kijelzőben.
    Nem bántani vagy fikázni szeretném a V10-et, mivel nekem a formavilága illetve a prémium anyagai nagyon is tetszenek !!!!!!!! De megvártam a v20 megjelenését, és a G5 után csapkodom most a fejemet, hogy az LG hogy lehet ekkora kukika. De most tényleg.
    A G5 akárki akármit mondd, nem lett sikeres. Ótvar ahogy kinéz, főleg ehhez képest. A G2-esemet ilyen szempontból nagyon szerettem. Na ott volt innováció !!!
    G2-nek volt az első olyan kijelzője ha emlékeztek, aminek külön memóriája volt, megjegyezte a tartalmakat, ha nem piszkáltad, így a prociról levéve a terhet. Na meg az akku (SIO+ vagy mi). A hátsó gombok. Na én ilyet vártam volna most is.
    Szóval a V10 penge telefon.....lenne, de számomra egy akku bank hordozása egy kicsit az orosz technikára hajaz. Amikor egy szekrénnyel több van a szobában.... :D
    Aztán fene tudja, úgyis kipróbálok egy V10-et majd :D Már csak a remegésem miatt is :D
    Lehet hogy megnánom a samut majd. LG UI jobban tetszik.
    OFF Topik OFF
    Bocsánat a topik szétvágásáért. :R :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés