- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
-
parts
tag
Hát sajnos mégsem akar működni a módszer, vagyis csak úgy, ahogy beleszólás nélkül is néha sikerül. Ha újraindítás után próbálom egymás után két-háromszor, akkor működik. Utána meg nem reagál sehogy sem. mintha valamilyen folyamat nem tudna felébredni a Doze után. Pedig még a Bejövő hívás fogadása is ki van véve az akkumulátor optimalizálás alól.
-
gjoco1
addikt
Csak azért furcsállom azt a "módszert",mert azért nagy ritkán Nekem is elkapja,de úgy,hogy nem kell bele szólnom.Fülemhez kapom egy-két másodperc és és felveszi.DE mondom ez 100 ból egy-kettő.
Szóval szervíz.Már csak azért is,mert közben beugrott egy másik gubanc is Szombaton.A másodlagos kijelzőn a dátum-óra random olyan halvány(félhomályban teszteltem),hogy alig látom.Van,hogy normálisan világít,de ez is 100-ból 1-2.De ez igaz természetes fénynél is.Meg vagyok átkozva,mert Júliusban cserélték a fényérzékelő szenzort és az átvezető fóliát+hi ic-t.adamcsik,igen közben el gondolkodtam és valóban az lesz.Ha piros,ugrik a gari......
-
-
-
-
-
-
Arween
senior tag
Végigolvastam a másik fórumot is,ott sem csinált senki B20-beállítást,szóval ez egy olyan dolog amire elvileg van megoldás csak senki nem tudja megcsinálni
Megkérdeztem a hardveraprón is jó pár szoftvergurut senki nem vállalja el .Így már csak tényleg halkan kérdezem meg szerintetek mennyire vad ötlet az Lg-hez fordulni ez ügyben?
Jelenleg nem nagy gond még mert UPC-mobil egyébként is csak a +g-t tudja de azért nyugodtabb lennék ha a 2 sim-es verzióra a jövőben megoldható lenne ,nem nagyon tervezném a V10 cseréjét...
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest