Új hozzászólás Aktív témák

• GoneTom

tag

válasz Lite #3009 üzenetére

koxx:

Köszi, jónak tűnik, az ára sem vészes és a kártyaolvasó különösen tetszik. Az eladóval viszont remélem nem lesz gond, mert azért olvastam egypár negatív kommentet, pl, hogy nem a megrendelt termék érkezett meg (csak kiemeltem egyet).

A Lexar-os értékelések viszont pozitívak. Egy felhasználói értékelés van, ami azt írja, hogy a sebessége nem egyezik azzal ami fel van tüntetve...

Megnéztem a Lexar hivatalos weboldalát, ott is az van, ami az ebayen, szóval aki írta az értékelést nem tudom, hogy mit nézett....

Lite:

A dobozán van a hivatalos címke, amin az IMEI is rajta van, meg a szín is, stb... s ott van a TIM-nek a logoja. Meg a dobozban a papírok is olasz nyelven vannak, de csak ennyi. A telefon, mivel európai és mint kiderült kártyafüggetlen, ezért semmi másban nem különbözik a többi európai régiókódostól.

Ennek (mármint, hogy TIM-es) sem hátrányával, sem előnyével nem találkoztam még....

Elküldöm priviben, hogy hol vettem, ha esetleg még valaki kíváncsi rá, írjon...válaszolok, de lehet nem egyből :))

Fehérből több van, mert az arany (oldalélek) párosítással elég nőies... szépnek szép, de fiú lévén nekem nem kellene :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés