Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoneTom
tag
Sziasztok!
Pár nap mobilhasználat én is megírnám a beszámolómat a V10-esel kapcsolatban.
Ott kezdem, hogy amint azt sokan olvashattátok, nem ment egyszerűen az új telefonom megvétele...Sokáig úgy hittem/gondoltam, hogy a G4-es lesz a jó választás.
Az ottani forum kommentjeit olvasgatva úgy döntöttem, hogy valami hasonló képességű telefont keresek. Nem tudom, hogy már tanácsolták nekem vagy magamtól jöttem rá, vagy a V20 kapcsán jöttem rá, hogy volt egy LG V10-es is....Utánanéztem, elolvastam a tesztjét, írkáltam ide is...
Aztán írtam egy pár pesti GSM üzletnek, meg itt az egri Capri-ban is rákérdeztem a dologra. 2 pest GSM üzlettől kaptam visszajelzést. A kérdésem csak arra vonatkozott, hogy van-e nekik fekete, vagy tudnak-e beszerezni.... A két pozitív válasz után mindkettőnek írtam még pár kérdést.
Az egyik am kb 5ezerrel (szállítást is beleszámolva) olcsóbban kínálta.
Mindkét 2. e-mailre is kaptam választ. Az egyik azt kérte, hogy hívjam fel őket, mert sok kérdést tettem fel. Felhívtam őket és egy kicsit unott hangú hölgy/lány/csaj vette föl a telefont... Nem voltam elragadtatva...
A másik (az olcsóbbik) üzlet is válaszolt. Ők minden kérdésemre korrekt választ adtak.Nem volt nehéz döntenem, az olcsóbbikat választottam.
Megrendeltem a telefont előz hét csütörtök délelőtt. Kaptam egy pár visszajelző e-mailt. Délután fel is hívtak az egyeztetés végett. Mondták, hogy olasz TIM-es. Mondtam ok...akkor még nem tudtam, hogy pontosan mit értettek ez alatt. Gyorsan utánanéztem, s láttam, hogy olasz szolgáltatós, vagy milyen...
Visszahívtam őket, hogy ez nem-e fog gondot okozni magyar SIM-ekkel. Megnyugattak, hogy nem lesz gond, kártyafüggetlen és bontatlan, no meg fekete....
Másnap direkt nem mentem be reggel dolgozni, délelőtt fél 10 körül meg is érkezett. Átvettem a futártól. Nagy volt az izgalom.
Még az udvaron kibontottam a papírcsomagot. Benne volt egy bontatlan átlátszó fóliás V10-es "dobozka" egy afa-s számla és egy garanciajegy.
Mivel olvastam itt, hogy lehet kérni (illetve ők is írták, hogy bármilyen kérésem van, a megrendeléskor a megjegyzésnél írjam le...le is írtam
), hogy ráírják ezekre az IMEI számot, kértem is....
A számlán és a garancián is rajta van rendesen. Ekkor nagy kő esett le a szívemről, mert ez elég fontos volt. Ja és nem kézzel van ráírva, hanem rendesen nyomtatottan.
NA, bementem, kibontottam..
Háááát huuuuhhhhh nagyon király volt. Nagyon minőségi, nagyon masszív és elég nagy...
Pacsi innen az LG-nek, nagyon király mobilt tettek le az asztalra.
A bekapcsolás után készítettem 1-2 fotót meg megnéztem, hogy milyen...
Mivel nem volt nanoSIM-em ezért gyorsan beutaztam Egerbe, be a T-be és a régi normál SIM-em helyett kértem egy nano-t. Nem volt semmi gond. Vettem egy univerzális belebújtatós tokot is (zsebpiszkok ellen) ...kihozták a legnagyobbat...
pont jó volt
Hazaértem, felraktam a töltőre. Gyorsan fel is töltött. Letöltöttem a Bridge-t. Rákötöttem a gépre a V10-est, majd csináltam egy biztonsági mentést, a képeket pluszban le is szedtem. Ezután csináltam egy FR-t. Majd Bridge-l letöltöttem a 6.0-át, fel a V10-re majd megint FR.
Ezután beállítottam mindent, nem is tapasztaltam eddig semmilyen gondot, és nagyon remélem, hogy ez így is fog maradni....
Észrevételeim:
- Jobban melegszik az Optimus G-nél.- Benchmark teszten a RAM esetében több pontot ért el az Optimus G.
- Elég gyorsan merül, pedig kb 25%-os fényerőn használom, mert azt szoktam meg.
- Opt. G-hez képest melegebb a kijelző színhőmérséklete, de kezdem megszokni.
- A telefonálás során ha bekapcsoljuk a hangtisztaságot vagy mit (most nincs előttem a telefon..) akkor rosszabb lesz a hangminőség, legalábbis ezt tapasztaltam (sima 2G-n telefonálok asszem, mert nem szoktam ezen állítani, nincs előfizetésem, feltöltőkártyás vagyok.)
- A hozzá kapott AKG-val elég jól szól, de én fejhallgató párti vagyok. Minőségi cuccom még nincs, de tervezek egy ilyent venni:
- Kihangosítva, csak úgy szimplán viszont sokkal rosszabbul szól, mint az Optimus G. Kicsit rosszul is lettem, hogy ne már...ez most komoly, de úgy tűnik tényleg komoly... Ebben egy kicsit csalódtam is
- A kamera baromi jó, és mivel ez nálam egy különösen fontos szempont volt, így, megnyugodtam. Nagyon remélem, hogy a továbbiakban is jól fog működni.
- Egy dolog van ami nem tetszik a kamaránál, mégpedig hogy a használata során a kamera és a környéke gyorsan felmelegszik. Fotózásnál is.
Ez csak nálam van így, vagy más is tapasztalta? Normális ez?
- A hátlap iszonyat jó tapintású
- A rendszer gyors, az UI tetszik.
- Talán egyetlen dolog ami nem tetszik, hogy a kezdőképernyőt nem forgatja el landscape-be, de csak ennyi. (kipróbáltam egy alkalmazást, de nem jött be...)
- A SOT az kb 4 óra körül van, ami nem sok szerintem...főleg, hogy játék, fotó, miegymás nem nagyon volt és a képernyő is csak 25% körüli fényerőn volt...de talán ez javulni fog, remélem
Tervezek venni hozzá egy plusz akksit, s akkor a hosszabb igénybevétel is meg lesz oldva.
MicroSD-t is szintén tervezek venni, ezt gondoltam:
Kingston 128GB microSDXC UHS-I U3
Ha tudtok esetleg jobbat, vagy jobbat olcsóbban
akkor nyugodtan írhattok
Hát nem is tudom, hogy mit írhatnék még... Jelenleg még az Optimus G-t hordom magammal, majd akkor fogok váltani, ha már teljesen megszoktam a telefont és ha vettem rá valami képernyővédő fóliát vagy üveget...addig az lesz rajta ami gyárilag is rajta van... Nincs semmi gondom vele amúgy, de jobb lenne egy edzettüveg...
Tényleg, Ti milyen képernyővédő üveget ajánlatok nekem a V10-re? A Nillkin az jó? Tudtok linket küldeni?
Illetve jól hallottam, hogy a Nillkinhez jár a hátlapi kamerára való védőfólia is?
Tudtok ilyenről linket küldeni, hogy melyik lenne?
Előre is köszi Nektek a segítséget!!
Ha bármi gondom, kérdésem lesz vagy újabb tapasztalatom, akkor megosztom Veletek, de már rövidebben...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest