Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoneTom

tag

Sziasztok!

Pár nap mobilhasználat én is megírnám a beszámolómat a V10-esel kapcsolatban.

Ott kezdem, hogy amint azt sokan olvashattátok, nem ment egyszerűen az új telefonom megvétele...Sokáig úgy hittem/gondoltam, hogy a G4-es lesz a jó választás.
    Az ottani forum kommentjeit olvasgatva úgy döntöttem, hogy valami hasonló képességű telefont keresek. Nem tudom, hogy már tanácsolták nekem vagy magamtól jöttem rá, vagy a V20 kapcsán jöttem rá, hogy volt egy LG V10-es is....

Utánanéztem, elolvastam a tesztjét, írkáltam ide is... :DD

Aztán írtam egy pár pesti GSM üzletnek, meg itt az egri Capri-ban is rákérdeztem a dologra. 2 pest GSM üzlettől kaptam visszajelzést. A kérdésem csak arra vonatkozott, hogy van-e nekik fekete, vagy tudnak-e beszerezni.... A két pozitív válasz után mindkettőnek írtam még pár kérdést.
    Az egyik am kb 5ezerrel (szállítást is beleszámolva) olcsóbban kínálta.
    Mindkét 2. e-mailre is kaptam választ. Az egyik azt kérte, hogy hívjam fel őket, mert sok kérdést tettem fel. Felhívtam őket és egy kicsit unott hangú hölgy/lány/csaj vette föl a telefont... Nem voltam elragadtatva... :))
    A másik (az olcsóbbik) üzlet is válaszolt. Ők minden kérdésemre korrekt választ adtak.

Nem volt nehéz döntenem, az olcsóbbikat választottam.

Megrendeltem a telefont előz hét csütörtök délelőtt. Kaptam egy pár visszajelző e-mailt. Délután fel is hívtak az egyeztetés végett. Mondták, hogy olasz TIM-es. Mondtam ok...akkor még nem tudtam, hogy pontosan mit értettek ez alatt. Gyorsan utánanéztem, s láttam, hogy olasz szolgáltatós, vagy milyen...

Visszahívtam őket, hogy ez nem-e fog gondot okozni magyar SIM-ekkel. Megnyugattak, hogy nem lesz gond, kártyafüggetlen és bontatlan, no meg fekete.... :K

Másnap direkt nem mentem be reggel dolgozni, délelőtt fél 10 körül meg is érkezett. Átvettem a futártól. Nagy volt az izgalom.

Még az udvaron kibontottam a papírcsomagot. Benne volt egy bontatlan átlátszó fóliás V10-es "dobozka" egy afa-s számla és egy garanciajegy.

Mivel olvastam itt, hogy lehet kérni (illetve ők is írták, hogy bármilyen kérésem van, a megrendeléskor a megjegyzésnél írjam le...le is írtam :DD ), hogy ráírják ezekre az IMEI számot, kértem is....

A számlán és a garancián is rajta van rendesen. Ekkor nagy kő esett le a szívemről, mert ez elég fontos volt. Ja és nem kézzel van ráírva, hanem rendesen nyomtatottan.

NA, bementem, kibontottam..

Háááát huuuuhhhhh nagyon király volt. Nagyon minőségi, nagyon masszív és elég nagy... :DD :)) :K :C :R

Pacsi innen az LG-nek, nagyon király mobilt tettek le az asztalra. :R

A bekapcsolás után készítettem 1-2 fotót meg megnéztem, hogy milyen...

Mivel nem volt nanoSIM-em ezért gyorsan beutaztam Egerbe, be a T-be és a régi normál SIM-em helyett kértem egy nano-t. Nem volt semmi gond. Vettem egy univerzális belebújtatós tokot is (zsebpiszkok ellen) ...kihozták a legnagyobbat... :C pont jó volt :Y

Hazaértem, felraktam a töltőre. Gyorsan fel is töltött. Letöltöttem a Bridge-t. Rákötöttem a gépre a V10-est, majd csináltam egy biztonsági mentést, a képeket pluszban le is szedtem. Ezután csináltam egy FR-t. Majd Bridge-l letöltöttem a 6.0-át, fel a V10-re majd megint FR.

Ezután beállítottam mindent, nem is tapasztaltam eddig semmilyen gondot, és nagyon remélem, hogy ez így is fog maradni.... :))

Észrevételeim:
    - Jobban melegszik az Optimus G-nél.

- Benchmark teszten a RAM esetében több pontot ért el az Optimus G.

- Elég gyorsan merül, pedig kb 25%-os fényerőn használom, mert azt szoktam meg.

- Opt. G-hez képest melegebb a kijelző színhőmérséklete, de kezdem megszokni.

- A telefonálás során ha bekapcsoljuk a hangtisztaságot vagy mit (most nincs előttem a telefon..) akkor rosszabb lesz a hangminőség, legalábbis ezt tapasztaltam (sima 2G-n telefonálok asszem, mert nem szoktam ezen állítani, nincs előfizetésem, feltöltőkártyás vagyok.)

- A hozzá kapott AKG-val elég jól szól, de én fejhallgató párti vagyok. Minőségi cuccom még nincs, de tervezek egy ilyent venni:

Sony XB950ap

- Kihangosítva, csak úgy szimplán viszont sokkal rosszabbul szól, mint az Optimus G. Kicsit rosszul is lettem, hogy ne már...ez most komoly, de úgy tűnik tényleg komoly... Ebben egy kicsit csalódtam is :(

- A kamera baromi jó, és mivel ez nálam egy különösen fontos szempont volt, így, megnyugodtam. Nagyon remélem, hogy a továbbiakban is jól fog működni. :)

- Egy dolog van ami nem tetszik a kamaránál, mégpedig hogy a használata során a kamera és a környéke gyorsan felmelegszik. Fotózásnál is.

Ez csak nálam van így, vagy más is tapasztalta? Normális ez?

- A hátlap iszonyat jó tapintású :K

- A rendszer gyors, az UI tetszik.

- Talán egyetlen dolog ami nem tetszik, hogy a kezdőképernyőt nem forgatja el landscape-be, de csak ennyi. (kipróbáltam egy alkalmazást, de nem jött be...)

- A SOT az kb 4 óra körül van, ami nem sok szerintem...főleg, hogy játék, fotó, miegymás nem nagyon volt és a képernyő is csak 25% körüli fényerőn volt...de talán ez javulni fog, remélem :K

Tervezek venni hozzá egy plusz akksit, s akkor a hosszabb igénybevétel is meg lesz oldva.

MicroSD-t is szintén tervezek venni, ezt gondoltam:

Kingston 128GB microSDXC UHS-I U3

Ha tudtok esetleg jobbat, vagy jobbat olcsóbban :DD akkor nyugodtan írhattok :K

Hát nem is tudom, hogy mit írhatnék még... Jelenleg még az Optimus G-t hordom magammal, majd akkor fogok váltani, ha már teljesen megszoktam a telefont és ha vettem rá valami képernyővédő fóliát vagy üveget...addig az lesz rajta ami gyárilag is rajta van... Nincs semmi gondom vele amúgy, de jobb lenne egy edzettüveg... :)

Tényleg, Ti milyen képernyővédő üveget ajánlatok nekem a V10-re? A Nillkin az jó? Tudtok linket küldeni?

Illetve jól hallottam, hogy a Nillkinhez jár a hátlapi kamerára való védőfólia is?

Tudtok ilyenről linket küldeni, hogy melyik lenne?

Előre is köszi Nektek a segítséget!! :R

Ha bármi gondom, kérdésem lesz vagy újabb tapasztalatom, akkor megosztom Veletek, de már rövidebben... :DD

Új hozzászólás Aktív témák