Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Körkérdés:
Kinek mi?
1. Modell szám? (H960A / H961N)
2. Származási ország?
3. Mikori gyártású a telefon? (Gyári szám első 4 számjegye)
4. Jelenlegi Android verzió? és szofver alverzió V_ _ _ van fent?
5. HOGYAN frissítette? OTA / LG Bridge / PC Suite?
6. Milyen verzióról, mire történt a frissítés?Körkérdés feltevésének oka:
Az LG Magyarország hivatalos álláspontja az, hogy a V10 esetén az OTA frissítés működik, nincs szükség az LG Bridge vagy PC Suite alkalmazására. Azonban nincsen információjuk arról, hogy az EU-s, gyárilag független készüléken, - a szolgáltatókhoz semmi köze és nem is lehetne, mivel Magyarországon egy szolgáltató sem forgalmazza a V10-et!* - jelenleg OTA-n melyik a legfrissebb verzió, esetemben Cseh köztársaságban. A különböző fórumos adatok pedig számukra nem nevezhető hitelesnek.
„Mondhatom én önnek, hogy 6.0 vagy 7.0, de mivel nincs erről hivatalos információnk, így nem szeretném becsapni.”A kihangosítós bugról nem kaptak visszajelzést. (Szerintem, ha kaptak volna, akkor sem vallanák be, lsd. LG G4 bootloop hiba: Nem ismerjük el, de ha van valami hiba a telefonon, de azért biztos ami biztos alapon cseréljük az alaplapot is, mert amúgy hegyekben állnak a G4 csere alaplapok a raktárban erre a célra).
„Gyárilag a telefonon lehetnek olyan, a felhasználó számára rejtett teszt programok, amik akár a kihangosítós problémát, vagy az OTA frissítés érkezésének hiányát is okozhatják. Csináljon egy „gyári beállítások visszaállítását”, ekkor a gyári rejtett tesztprogramok is törlődnek, és a probléma megoldódhat.”
Költői kérdés: És ezt nem tudnák esetleg a gyárban megcsinálni?- Ha nem, akkor abban a hipotetikus esetben mi a teendő?
„Ennek esélye csekély, mivel valószínűleg ez egy szoftveres probléma, de ha mégis, akkor fáradjon be az LG szervizébe, mivel akkor hardveres hiba lehetséges.”Egy öt napos készülékről beszélünk…
*Ezt azért hangsúlyoztam ki, mert úgy tűnik, nekem kellett erről felvilágosítani az ügyfélszolgálatost, miután azt mondta, hogy "A frissítéseket a szolgáltatók kezelik."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 88% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi