- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
joco1977
tag
Az LG fejlesztői fórumán megjelentek szerint hamarosan lehet számítani arra, hogy a H960A típusú készülékek tulajdonosai meg tudják nyitni a bootloader-t, kaphatnak hozzá unlock kulcsot.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1194 üzenetére
Az lg oldalán kikeresed a telefont és a terméktámogatásból az usbillesztőprogramot és telepíted. Szintén innen letöltöd az LG Bridge progit és telepíted, aztán használd. A mobile support nem támogatja ezt a telót már.......
-
válasz
Litván Zongora #1194 üzenetére
Mi az az LGUP.
Én az LG Bridge-el frissítettem első nap... -
válasz
joco1977 #1183 üzenetére
Hali,
Megpróbálkoztam a frissítéssel LGUP segítségével, de ez nem megy.
Azt írja, "LGUP can't load model...", és kiírja az elérési utat, de a model könyvtáron belül még egy com nevű könyvtárat is keres. Olyan pedig nincs.
Úgyhogy megakadtam. Letöltöttem az LGMobile support tool-t, de az sem hajlandó foglalkozni ezzel a telefonnal. -
Ixion77
addikt
válasz
joco1977 #1190 üzenetére
Olcsóbb, gyorsabb, és eredeti: Netac P500
Én elsőre egy 64Gb-osat rendeltem, kapacitás rendben (H2Testw), sebesség brutális a telefonban mérve 70 MB/s olvasásra, 24 MB/s írásra(#1185) Faresz29: A gyárilag rajta levő fólia is jó, nekem is az volt rajta hetekig. Mikor leszedtem meg is lepődtem milyen jóféle, és milyen paszentosan volt rajta. Kicsit sajnáltam is hogy megbolygattam, de akkor már késő volt visszarakni.
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #1153 üzenetére
Esetleg ebben valaki tud segíteni:
Keresek valami jó megoldást arra, hogy amit a Tidal kliens letölt offline hallgatáshoz a készülékre, azt hogyan tudnám onnan "kimásolni"? Jó lenne, ha egy sima USB-s tárolóra (pendrive) ki tudnám másolni a zenéimet és a kocsiban pedig arról tudnám hallgatni. (A BT kapcsolaton vacak a minőség).
Köszi!
-
joco1977
tag
Egy ilyen memóriakártyát is rendeltem bele, nem mertem drágábbat rendelni, nehogy átverjenek, de kitűnő original terméket kaptam.
Tele is pakoltam FLAC/APE zenékkel.
-
válasz
Faresz29 #1188 üzenetére
Én is onnan rendeltem, korrektség van. IMEI számos számlát adtak, és végig tartották a kapcsolatot a szállítás állapotáról.
Én az akkuidőn majréztam egy kicsit eleinte a tesztek alapján, de eddig azt kell mondanom, pozitív meglepetés a dolog. Egy reggeli 40 perces Waze használattal, aztán egy órás DAC-os zenehallgatással, hívásokkal, beállítások pöcögtetésével most tartok 82%-nál. A kis képernyő always on.
Ez jobb eredmény, mint az előző Sony Z3C-vel, pedig azt is jónak éreztem pl. iPhone-hoz képest. -
joco1977
tag
válasz
Faresz29 #1185 üzenetére
Bőven megteszi a gyári fólia is, amíg nem veszel másikat. Én is azt használom, amíg nem fogok rendelnie gy ilyet:
Nillkin 9H/9H+/9H+ Pro 2.5D Anti-Explosion Tempered Glass Film Protector For LG
Tokként csak egy sima Nillkint használok, de ha nem veszel rá tokot, az sem nagy baj, mert nagyon strapabíró készülék.
-
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy ilyen telóval!
Volt szerencsém megfogdosni, és egyből beleszerettem.
Főleg az anyagminőség, és a nagy kijelző tetszik benne!Olyan kérdésem lenne, amíg nem veszek normális kijelzővédő fóliát, addig a gyári is megteszi?
Ha veszek, akkor milyen üvegfóliát érdemes venni?
Tokkal nem "csúfítanám" el ezt a szépséget, de azért a félsz ott van bennem, hogy mi lesz ha leejtem és megsérül...Köszönöm a hozzászólásokat előre is!
-
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1182 üzenetére
Az LG UP-ot a számítógépre kell telepíteni, méghozzá a letöltött csomagban található fájlokat megfelelő sorrendben:
1. LGUP_8994_DLL_Ver_0_0_1_18.msi --> némán települ, vagyis kattintva elindul, majd minden figyelmeztetés nélkül végez a telepítéssel
2. LGUP_Store_Frame_Ver_1_14_3.msi --> szépen végigvezet a telepítésvarázsló.
3. A csomagban még található "common" könyvtárat a benne található "LGUP_common.dll" fájllal a "C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model" elérési útvonalon található könyvtárba kell egyszerűen bemásolni. -
-
protko1
csendes tag
"A telepet mindenképpen ki kell vennünk ahhoz, hogy a microSD és a két nanoSIM foglalatok közül az egyikhez..."
?Dual SIM?
Állítható hogy melyik SIM tudja a 4G-t??
http://gadgets.ndtv.com/lg-v10-3003-vs-lg-g4-dual-sim-dual-lte-2651
4G-böl mindegyik dual LTE ? -
-
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #1178 üzenetére
Ha H960A-t kaptál az nagyon jó, mert egy IMEI számot tartalmazó ÁFÁ-s számlával az LG hivatalosan garanciáztatja, mivel a H960A kódjelű készülékek európai modellek. Érdemes beregisztrálni az LG honlapján is a készüléket.
5.1.1 verziójú szoftvert LG UP programmal tudod kézi vezérléssel frissíteni, esetleg LG Bridge szoftverrel is ellenőrizheted. Nekem sem akart frissülni automatikusan, ezért kézi frissítés mellett döntöttem.
H960A - Europe modellhez innen töltheted le a V20a veziórziójú romot 6-os androiddal.
Az LG UP program használata az LG G4-el, de hasonlóan használható LG v10-el is.
-
Sziasztok!
Most jött meg a V10-esem, ám azt látom, hogy H960 helyett H960A-t szállítottak. Ez gond szerintetek? Mi a különbség?
Emellett a telefon szerint a rajta futó Android 5.1.1 a legfrissebb elérhető szoftver... Hol lehet upgrade-elni M-re? -
piko88
tag
H!
nem tudja valaki Telenor mikor kezdi árusítani a V10-et? -
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1170 üzenetére
most már rendben, csak nem gondoltam volna, hogy ekkora késésben van
-
joco1977
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1170 üzenetére
Google fiókból a névjegyek szinkronizálását a Beállítások között a Fiók és szinkronizálás menüpontban a megfelelő google azonosítót kiválasztva lehet kezdeményezni.
Ugyanakkor érdemes a Google+ programban is a Beállításokban a megfelelő fiókra kattintva a Névjegyek menüpontban kipipálni a Naprakész címjegyzék opciót. Ezután már a felső értesítő menüben is meg fog jelenni a fiókunkban beállított képecske.
-
zozzzzzzzzzz
tag
sziasztok
Láma kérdés, de a google fiókból hogy tudom visszaszinkronizálni a névjegyeket????
töröltem mindent a telefonról, de bármilyen módon próbálom nem sikerül .....
-
atike
nagyúr
Köszi az infókat!
Na ezekből hiába kerestem amúgy...
Oké, nyilván nem mindegy, hogy pontosan mi a kulcsszó...
A rootot kell még nyomozni picit, hogy hogyan működik az 5.1 alatt és a 6.0 alatt.
Már privátban kaptam annyi infót, hogy csak megfelelő romot kell felrakni, de azért picit pontosabban is kell az infó...
Köszi mégegyszer!
-
hito
nagyúr
Na nem akarok genyó lenni, de a 4-ből 3-ra rengeteg választ találsz a szimpla kereső funkcióval.
Egyébként:
- igen, 6.0 már van
- van két simes és van 1 simes EU. Csak utóbbira van hivatalos itthoni LG gari, de erre is csak akkor ha van számla és szerepel rajta a készülék egyedi azonosítója. A 2 simes-nél gyárilag nincs 800Mz LTE,de trükkel engedélyezhető. Illetve a 2 simes-nek 64GB a beépített háttértárja, az EU-snak 32GB, minden más megegyezik
- passz, nem rootolok
- 1 nap bőven (nálam), de ha nagyon akarom 1.5-2 is kihozható, attól függ hogy mennyire nyúzom, mint minden más készülék esetén. 1 napot simán elmegy még intenzív használat mellett is. Nekem 1 simes EU van -
atike
nagyúr
Még nincs ilyen telóm...
Olvasgatok, keresek, csak épp ha valaki máshogy írja le ami engem érdekel, akkor a kereséssel nem biztos, hogy rátalálok.
Ami érdekel:
- mi a legfrissebb (legutóbb kiadott) gyári rendszer (6.0?)
- van-e különbség az itthoni boltokból vásárolt illetve a gsmboltos behozottak között (már ha van különbség)
- root menete (garanciavesztés nélkül lehet-e, van-e 8.0 alatt is - már ha van már kiadott gyári 6.0)
- akksis tapasztalatok, üzemidőIgen, ebben van általános is (főleg az utolsó
), de számomra mind érdekes.
-
atike
nagyúr
Itt nem készül topic összefoglaló...? Hasznos lenne...
Most tervezem egy V10-es vásárlását... Tájékozódok ezerrel - sokat segítene, ha hasonlóan olyan sok másik telefonhoz ennek is lenne összefoglalója. Vagy nem ez a hivatalos topic...?
-
válasz
#31631410 #1160 üzenetére
Lehet...de amikor megrendeltem, akkor mondtam a gyerekeknek, hogy rendeltem egy ilyen kütyüt, azóta meg nyaggatnak, hogy hol van már...
Amúgy soha nem jártam még így, pedig heti szinten rendelek mindenféle dolgokat a neten....de nem az Emag sara ez, valami külső partnerük forgalmazza a cuccot (nem írom le a nevüket, pedig lehet le kéne) az Emag csak közvetítő.
-
gretzky77
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #1155 üzenetére
Az egesz jo. Gondolom a masodlagos kijelzo folyamatosan aktiv. Nekem a G4 atlag 3-4 oras kijelzoidoket produkal, otthon wifivel elerem az 5 orat is.
Rosszabb napjain hozza amit neked.Ha a V10 jelent volna meg elobb mint a G4, tuti azt hoztam volna ki, csak kar hogy nincs szolgaltatoi csomagban (vagy nem tudok rola)
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
Aryon87 #1154 üzenetére
Gyönyörű is
És amitől a legjobban tartottam az üzemidő az számomra pozitív csalódás. Az én használati szokásaimmal: 2 óra telefon, 10-20 fénykép, netezés, wifi bekapcsolva folyamatosan, 2-2,5 óra kijelzőidővel és így 40% körül szoktam este 8-9 magasságában töltőre tenni.
-
Aryon87
félisten
Voltam MM-be G5 ugyben, sajna a nincs meg naluk kirakva, viszont volt lehetosegem a V10-t megtapogatni. Hat valam uberbrutal egy allat. G4 eltorpul mellette. Gyonyoru, nem csodalom hogy ilyen sokan hasznaljatok
Majd ha nyerek a lotton, csatlakozom200k kicsit sok meg..
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #1117 üzenetére
stemplar07!
Emlékeim szerint anno te ajánlottad a Tidal (HiFi) előfizetést, meg úgy látom, hogy nagyon elmélyültél a mobilos zenehallgatás témában (is).
Nem tudsz valami jó megoldást arra, hogy amit a Tidal kliens letölt offline hallgatáshoz a készülékre, azt hogyan tudnám onnan "kimásolni"? Jó lenne, ha egy sima USB-s tárolóra (pendrive) ki tudnám másolni a zenéimet és a kocsiban pedig arról tudnám hallgatni. (A BT kapcsolaton vacak a minőség).
Köszi, üdv.:
Balázs -
Ixion77
addikt
Ezeken a képeken elég jól látszik az utángyártott felépítése: Műanyag hátlapra van felragasztva egy egészen vékony bőr réteg.
Itt van egy egész fórum róla. Van akinek tetszik, van akinek nem, de az egyértelmű, hogy a gyári LG hátlap messze jobb minőségű. -
Worldmaster
csendes tag
Sziasztok!
Van a segédképernyő lapozgatásakor elérhető beállítások menü, ahol be lehet állítani mi jelenjen meg rajta. Na nekem ez a menü egész egyszerűen eltűnt. Hiába lapozgatom, csak az jelenik meg amit beállítottam. Nem tudja valaki hogy kell előhozni?
-
Ixion77
addikt
Az "eredeti" aliexpresszes "valódi bőr" hátlapon én azt furcsállom, hogy a szélén nincs "bőrminta". Márpedig a bőrbe azt nem utólag nyomják bele, hanem a valódi bőr olyan.
Jól sejtem, hogy a tiéden, ami eredeti nincs a szélén ilyen sima rész? (Fénnyel szemben fotóztad, így nem látszik egyértelműen a képeiden) -
Pityukaka
tag
Azt tudja vki,h. a kamera körüli kerek rész mágnesezhető? Mágnessel felrakható kieg.lencsék miatt érdekelne.
-
Quqesz
nagyúr
Ha valakit érdekel itt a B&O modul, ami a G5-höz jár. Érdekes...
-
k5.20
senior tag
válasz
#31631410 #1129 üzenetére
ITT találsz.Nem rendeltem, csak találtam.
-
Sziasztok!
Szerintetek szabad a VIP Phone-tól rendelni egy H960-as V10-et?
Megtetszett ez a készülék, elsősorban a jó audio minőséget vadászom, 24 bitben rögzített flac file-ok minél jobb minőségű lejátszására.
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal? Bolti garanciás a cucc, mennyire megbízhatóak? Vagy a márkaszervíz is elfogadja ezt a garanciát? -
Quqesz
nagyúr
Tényleg, aksiidő nálatok hogy muzsikál? Főleg az 1 simes érdekelne...
-
hito
nagyúr
válasz
#31631410 #1129 üzenetére
Hát ezzel kapcsolatban nem tudok jó hírrel szolgálni, mert nem vettem, hanem a másik dual simes (fekete, arany kerettel és bőr hátlappal) V10-emről szedtem le. Kollegámnak adtam el azt a V10-et. Neki jobban tetszett a barázdált hátlap, nekem meg a fekete bőr és az én V10-emnek jobban is áll ez a fekete bőr, sokkal komolyabb, elegánsabb vele.
E-bayen biztos kapható, bár azt olvastam, hogy ritka az eredeti ott, sok az utángyártott. Lehet, hogy abból is van jó minőségű, ami megközelíti a gyárit.
-
nemorulok
csendes tag
Sziasztok Forumtarsak! Annyira jokat irtatok a kutyurol, hogy eldontottem, teszek vele egy kort. Tudtok nekem boltot ajanlani? Mindenkeppen keket vagy bezst szeretnek venni.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Szia
Én múlt héten szerdán rendeltem meg tőlük, péntekre ígérték, de aztán csütörtökön hívtak, hogy már aznap délután tudnák hozni, naná, hogy kértem
és az sem volt gond, hogy másik szállítási címet mondtam nekik mint a megrendelésen
Cseh készülék (Cze) H960A, teljesen rendben volt minden, rendes, imei-es, ÁFÁ-s számlát kaptam mellé.
A készülék gyönyörű, minden szuper "öröm és bódottá"
Egyébként ma frissítettem MM-re, kb 35 perc alatt megvolt Bridge-el
-
hito
nagyúr
Az enyém fekete és a barázdált hátlapját lecseréltem egy eredeti fekete bőr hátlapra. Nehéz szavakba önteni, hogy ezzel mennyire dögös. Iszonyú jól áll neki. Bárki a kezébe veszi, úgy kell fellocsolni. A második kérdésük meg, hogy EEEEZ LG???
gretzky77: ja, segít...megadja az LG szerviz címét
Ha rewo volt az eladó, Ő tényleg korrekt, ne aggódj
-
Quqesz
nagyúr
Mikor vettem a G4-et már akkor ezt akartam venni, csak még nem volt és mikor bejött sokkal többe került a másiknál. De most......na még nem akarom elkiabálni. Amit sajnálok, hogy az 1 simesből leginkább csak feketét és fehéret látok, viszont legszivesebben egy kéket vennék.......
-
-
hito
nagyúr
Na hajrá, örülnék ha átbútoroznál ide
Egyébként egyre barátságosabb árban van a V10. Ez egyrészt jó, másrészt annyira nem, mert értéktelenedik el a V10-em. Tarthatná jobban is az árát, főleg hogy szerintem most egész egyszerűbben nem létezik jobb. Persze ez csak az én véleményem.
-
hito
nagyúr
válasz
stemplar07 #1117 üzenetére
Nekem a hangzás nem annyira fontos, keveset hallgatok zenét. Viszont jó tudni, hogy ebben is jobb a V10, még a híres B&O modulnál is.
-
-
válasz
gretzky77 #1114 üzenetére
A "találta" szóból lemaradt egy "d" betű, remélem véletlen.
Ezt az emagról rendeltem, mert nem akartam heteket várni rá. Így kicsit drágább volt, 11db. ezres, ebay-en már 8-9 ezerért is van.
De ott millió fajta van, 2 ezertől indulnak, tényleg nagy a választék.hito: ehhez is van valami bluetooth-os kütyü, majd kiderül hogy használható-e.
-
Na, rendeltem egy ilyet, kíváncsi vagyok milyen lesz, elég- e a felbontás ahhoz, hogy ne legyen pixeles a kép.
Amúgy nagy terveim nincsenek vele, csak kipróbálom, ha más nem, a gyerekek elszórakoznak majd vele.
Használ itt valaki hasonlót V10-el? -
hito
nagyúr
Lehet, hogy velem van a baj, vagy a porfestes miatt van, de en minoseget meg csak nyomokban sem tudtam felfedezni rajta. Az anyag meg az osszeszereles biztos premium, de ezzel a formaval meg valoszinuleg a szinnel (valami fako arany szin volt kint) olyan szinten hazavagtak a kulsot, hogy tenyleg azt hittem valami Doogee van hasonlo ipari hulladek van a kezemben
-
hito
nagyúr
Hát srácok...ha megtapogattam a G5-öt. Rég volt a kezemben ilyen bazári, retek készülék nagy gyártótól. Komolyan mondom nem hittem el, hogy ezt az LG a G4 utódjaként és az egyik zászlóshajójukként ki merte rakni a boltok polcaira. Röviden és tömören rettenet!
Mondom ezt volt G2, G3, G4 és jelenlegi V10 tulajként, úgy hogy nagyon szeretem az LG mobilokat.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Valaki eltudja nekem magyarázni, hogy például a partneto-nál miért annyiba kerül ez a telefon amennyi?A hivalatosabbnak "tűnő" MM-ben meg majdnem kétszer annyi?
Köszönöm szépen előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest