- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #797 üzenetére
Neked milyen régiós van? HKG? Esetleg SEA?
-
spawn21
veterán
válasz
stemplar07 #796 üzenetére
Ezek szerint a legtöbb frissítés csak gépen lehet?
Akkor hiába vártam én hogy jöjjön valamiNa este rálesek
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #796 üzenetére
az AUX és HighGain , továbbra sem kapcsolható (gondolom a fül védelme és ezzel összefüggő..jogi dolgok miatt
) tehát azzal továbbra is az extender (aux) ,... illetve az extender+impedancia növelő trükk kell a (HighGain) kapcsolásához .
-
stemplar07
őstag
H961N MM 6.0 elérhető !!
De csak az LG Bridgen- keresztül !Fontos újítás (végre)-a HeadFi szerint .. ,hogy a frissítés után nem kell DacFix, azaz minden zenével összefüggő alkalmazás használja a DAC/AMP-t
még nem raktam fel, de észleli ,hogy van szoftver frissítés , az LGG ,,bridgére,, dugva ..
Az XDA szerint rootolható ..a MM is .. ha valakinek kell, a Band20 800MHZ miatt ..
-
thebiker
tag
Hivatalosan kint van a 6.0 H961n-re rootolt cuccra is felmegy persze akkor ugrik a root ....
-
spawn21
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #790 üzenetére
Olykor
.
Persze. Sony, mate elköszönt a csapattól
-
spawn21
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #787 üzenetére
Ez fájt, gazdag sajnos nem vagyok. Csak beteg
motoflug: ameddig megy, addig szeretném kipróbálni azt amit csak tudok. Ha nem fog, akkor meg...... Világ vége
-
válasz
motoflug #780 üzenetére
Még nem rendeltem meg, először le akartam tudni a húsvéti kötelező köröket (gyerekeknek ajándék meg ilyenek)...
Sajnos nem vagyok túlságosan elengedve anyagilag, ilyenformán úgy néz ki, hogy ma vagy holnap rendelem meg, ezért csak jövő hét kedden kapom meg.
A plusz biztosítás jó dolog, de nekem most az lesz a fontos, hogy hol van raktáron.A tulajoktól kérdem: a hátlapnak milyen a tapintása?
Tehát műanyag hatású vagy inkább gumis/szilikonos?
Csak hogy mennyire csúszós... -
hito
nagyúr
Bocs, biztos hülyeséget kérdezek, de ha be van kapcsolva a 32bites hi-fi hang, akkor miért 0-tól 70-ig van a hangerő osztása? Miért 70 a vége? Nem 100-nak kellene lennie?
-
k5.20
senior tag
válasz
Faresz29 #773 üzenetére
Szia,
Én használok tokot, EZT.
- Valóban nem lenne feltétlen indokolt, de én gyakran teszem "pofára" a vasat, és így nem az üvegen, hanem a tok peremén hasal. Illetve nem tudom még, hogy nyáron az izzadt tenyér és a fém oldalak milyen viszonyt fognak kialakítani...szóval így láttam jobbnak. A Spigen hátlaptokjait pedig már minden utóbbi készülékemre megvettem, és ez az a tok, amit csak egyszer kell megvenni, mert simán túléli a készüléket. Nem hervad, nem porlik...nagyon strapabíró. Ja, és tökéletesen "testreszabott", minden készülékre: nem kisebb, nem nagyobb, pont olyan, amilyennek lennie kell.
Ez az első telefonom, amire üveget is tettem, EZT.
- Talán ez sem lenne indokolt, mert a készülék nagyon jó minősítést kapott eséséből, de úgy logikáztam, hogy a képernyő átmérővel nem, vagy nem feltétlen növelik az üveg vastagságát és ellenállóságát. Akkor viszont nagyobb az esély egy esésnél a törésre, amit viszont az üvegfóliával lehet talán csökkenteni.pilu85
próbáld számítógépen formázni, akkor nem kérdezősködik talán.
Én telefonnal egyszer sem formáztam, mégis elfogad mindent. -
pilu85
őstag
hali. az miért van, hogy otg dugaljal a telóhoz csatlakoztatok egy pendrive ot. leformázom, mert le kell, aztán akárhányszor visszadugom gépbe ellenőrizni akarja a gép. persze hibát nem talál.de ezt annyiszor ahányszor telóból gépbe teszem. de miért van ez???
-
hito
nagyúr
válasz
Faresz29 #773 üzenetére
Nekem volt G4em is. Ha nem zavar a méret és van rá keret, akkor sokkal inkább a V10-et vedd. Kis túlzással nem egy kategória a kettő. Erre akkor jöttem rá, amikor mindkettő nálam volt. G4 játéktelefon mellett, komolyan. Ezen kívül hasznos az ujjlenyomatolvasó és a másodlagos kijelző is. A manual videó lehetőséget pedig ha használnád, akkor aztán tényleg állva hagyja a V10 a G4-et.
spawn21: miért is ne? Egy alapos zúzdától nem fogja megvédeni a fém keret a készüléket és a gyógyuló hátlap se fog regenerálódni, ha olyat kap, hogy a fal adja a másikat. Ezek csak egy darabig védenek. A plusz tok és az üvegfólia semmiképpen nem haszontalan.
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy V10 beszerzésén!
G2-ről jönnék, és vagy V10 vagy G4 lenne az utód!!!
Tulajoktól kérdezem, hogy használnak e üvegfóliát vagy tokot?
Vagy teljesen felesleges? -
f(x)=exp(x)
őstag
Bocs ha vót'má: [link].
-
hito
nagyúr
válasz
Luser2000 #767 üzenetére
Azt hittem már ennyire sötét vagyok, hogy itt az infó és nem nézek utána
Akkor meg is érdemeltem volna, így viszont pórul jártam önhibámon kívül. De már túltettem magam rajta. Annyira jó ez a cucc, hogy nem tudok rá haragudni
Mást ilyenkor már piacra dobtam volna csalódottságomban. Most még a gondolata sem merült fel.
-
Luser2000
addikt
válasz
ateszapa748 #765 üzenetére
A Note5-öt eladtad már?
Dual SIM volt?
Kijött már arra (a te készülékedre) az Android6? -
spawn21
veterán
válasz
ateszapa748 #765 üzenetére
No!
Nóta 5? Pedig az egy nagyon jó ketyere!
-
ateszapa748
aktív tag
Megnyugtató
! Tegnap én is megvettem, "Luser 2000" által sikerült pontosan beazonosítani a szín kódot
. Végül is Luxe White lett. Fehér Note 5-öt váltott, így nincs nagy különbség (és ami lényeg nem csajos
), bár nekem feketében jobba tetszik (ha majd sikerül elcserélem, egy feketére)
.
Első benyomás nagyon pozitív... remélem marad is -
hito
nagyúr
Na tegnap voltam bent az LG-ben. Hat igy jartam. Az EU modellben nincs felveteli lehetoseg az FM radiobol
Mindegy, ez van, baromi nagy csalodas, de meg igy is a legjobb keszulek ami valaha a kezemben volt
Viszont legalabb gyari LG garim van, ami eleg megnyugtato.
-
spawn21
veterán
válasz
ateszapa748 #755 üzenetére
Nekem bézs és réz kombi van. Nagyon szép, szeretném. Ha az számít tetováló létemre használok ilyen színű telefont
-
k5.20
senior tag
válasz
ateszapa748 #758 üzenetére
EZEK a színek vannak, "oszt jónapot"...
-
Luser2000
addikt
válasz
ateszapa748 #755 üzenetére
A rose/gold színről az a véleményem, hogy V10 nincs olyan kiadásban.
Ezek a hivatalos elnevezések: Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue, Opal Blue.
Talán amikor valaki azt mondja, hogy "rose/gold", akkor erre gondolhat: Modern Beige.
Nekem is ez van. (Sok fehér készülék után nekem felüdülés, hogy nem "világít" annyira). Elegáns. (Az LG kollégák is ezt csodálták, gondolom amiatt, hogy az ő forgalmazásukban ilyen nem kapható itthon, így talán tesztpéldány sem járt náluk ilyen színben). -
hito
nagyúr
válasz
Luser2000 #754 üzenetére
Igen, nagyon rendesek az LG-nél. Samsungnál is ilyen barátságos, közvetlen volt eleinte a hangvétel. Aztán ahogy nőtték ki magukat, úgy vált egyre merevebbé a hozzáállás, a barátságos, közvetlen hangnemből meg inkább hivatalos lett. De ez érthető is egyébként, illetve várható.
A V10-nek a készülék színét csodálták, vagy a kijelző színeit?
Ha az előbbi, akkor milyen színű a készüléked?
ateszapa748: nekem az már nem férne bele.
De ezt neked kell tudni, neked kell felvállalni mások előtt
-
ateszapa748
aktív tag
A rose/gold szintről mi a vélemény? Mennyire gáz egy ferfinak
(még élőben nem láttam )
-
hito
nagyúr
válasz
migabi24 #751 üzenetére
Ebben lehet valami. Bar legjobb tudomasom szerint a Samsung nem csinalja ezt a radioval. Volt A5 es S5 Neo keszulekem is, mindketto EU es mindkettoben volt feveteli lehetoseg.
Ugyhogy ez megsem magyarazat a problemara. Ma bemegyek LG-be es rakerdezek. 1 sarokra dolgozom toluk.
-
k5.20
senior tag
válasz
migabi24 #751 üzenetére
Az xda-ról lehúztam egy apk-t, telepítettem, de nem jelenik meg a felvétel gomb.
(feltehetően, ha az .apk valóban a H961N fm-rádiója)
A verziószáma viszont ugyanaz, mint amit korábban jeleztem.
Tehát - szerintem - a build.prop-ban lehet tiltva...ami átírható, ha tudjuk, hogy melyik sor, parancs az illetékes. -
hito
nagyúr
Na jo, de nyilvan azzal tisztaban van az ember mielott megveszi. Ezt ki a fene gondolta volna? Rejtett kib@szas. Ez csak akkor derul ki ha az ember mar megvette. Almomban nem gondoltam volna, hogy ebben nem lesz benne. Lovesem nincs merre tovabb
Mind1, agyalok mit tehetnek.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Akkor nagy örömmel és izgalommal csatlakozok most már tulajként is
Rögtön egy problémával indítanék: az FM rádió appban nincs felvételi lehetőség. Többek között ezért az opcióért cseréltem le a G4-emet V10-re. Létezik, hogy EU verzióban nincs felvétel az FM rádióban? Az enyém 960-as EU.
-
havast
aktív tag
Valaki használ már 6.0-t V10-en? Valahogy fel lehet varázsolni H961N-re?
-
Luser2000
addikt
válasz
ateszapa748 #734 üzenetére
Nem bántam meg, de igazi érdemi változást sem okozott.
Kamera jó mindkettőben, az én fülemhez és fülesemhez az is jól szólt (de tény, hogy a V10 azért rá dob még egy lapáttal). Az aksi ugyan úgy kibírja nekem reggeltől estig (de a N5 aksija picit több kijelzőidőt tudna összehozni). A Note5 fogása és tapintása nekem jobban tetszett.
Egyedül a gyári vezeték nélküli töltés hiányzik a V10-ből nekem. -
hito
nagyúr
A H960 és a H960A között van valami említésre méltó különbség?
-
hito
nagyúr
Nagyon megköszönném, ha valamelyik tulaj megtenné nekem, hogy egy 2perces procedúra bevállalásával elküldi nekem a V10 FM radió appot.
Ehhez a következőre van szükség:
- playből root browser letölt (nem kell hozzá root)
- root browserben a /system/vendor/overlay/com.lg.fmradio mappából kimásolja mondjuk az sdcard/download mappába a com.lge.fmradio.apk fájlt. Tehát apk-ra hosszan rányom, copy, utána kikeresni az sdcard/download mappát és paste
- ugyanígy a /system/app/FmService/FmService.apk fájl is ki kéne másolniMajd ezek után vagy mailben el kéne nekem küldeni, vagy feltölteni valahova (akár google drive, vagy skydrive) és én onnan letöltöm. Az egész nem több pár percnél és nagyon nagy segítség lenne
-
Luser2000
addikt
Ezt ismeritek? V10 hidden settings
Sok hasznát nem látom.
-
k5.20
senior tag
Ha már nem gyári garanciásat vesz az ember, akkor én arra szoktam figyelni leginkább, hogy olyan cégtől vegyem, aki nem a múlt héten lépett be a piacra...(a jövő héten meg már esetleg nem is lesz ott)
Az meg szubjektív dolog, hogy egy kiállított számla (még 0% ÁFÁ-val is) nekem megnyugtatóbb, mint egy sima adásvételi.A fehér+arany biztos szép.
Én azt azonban kicsit nőiesnek tartom. Bár ekkora készüléket csak elenyészően kevés nő vesz magának...
A sötétkékre majdnem becsábultam, de végül győzött a hagyomány: fekete...
(a fekete+aranyat lehet bevállaltam volna, de olyat nem adtak ki...) -
Hi.
Ezt a boltot ismeri valaki?
Elég jó árnak tűnik, vajon bontatlan lehet? -
hito
nagyúr
Valaki nem tudna nekem kinyerni a rombol az FM radio apk-t? Fizetnek is erte, komolyan
Van benne felvetel opcio, ami a G4-ben nincs es hatha mukodik G4-en is az app.
-
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory #712 üzenetére
Szia!
Engem érdekelne a tok felajánlás.
Szívesen adok cserébe egy jó sört (ha iszol olyat)--
Az SD kapcsán :
A fotókat összehasonlítva, mindennapi használatban van érdemi különbség?Üdv. Balázs
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #711 üzenetére
Szia!
Nem erre, mert ez csak egy leírás.
Én TOT fájlt kerestem, mert azt gondoltam, hogy ha azt teszem vissza, akkor megjavul majd a gyári SIM átkapcsoló alkalmazás. Sajnos nem jött be. Próbáltam az LG Flash Tool (nem a 2014!) segítségével is, de az ,ég valahogy nem látja a 41-es portomat. Lehet az a baj, hogy csak USB3 van a gépemen?Már arra is gondoltam, hogy kimegyek a Telemaxhoz, hagynom tegyenek fel gyári szerviz szoftverrel ROM frissítést, hátha van olyan állományuk, ami VALÓBAN mindent újra ír.
Köszi azért!
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok!
Bár már írtam, váltottam Samsung Galaxy S7 Edgre (amit nem bántam meg, de nem ez a lényeg).
Van két nem is használt tokom, erről lenne szó: [link]
Ha kell valakinek, írjon és ingyen odaadom. Egyrészt nem drága, másrészt azért marha gyorsan szedi a karcot, mivel fényes és van is rajta már a szállítástól is
Egyik bontatlan még, másikat csak kipróbáltam.
Gondoltam ingyen azért bárkinek megérheti
Ha kell, postaköltség mellett feladom szívesen, amennyiben nem pesti az érdeklődő.
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #703 üzenetére
erre gondoltál ? :
,,..Guide for reflashing back to stock rom/unrooting the LG V10 H961N Dual SIM
1. Download and then install the LG Mobile Driver from here and the Visual C++ Runtime Libraries (VCRedistInstaller) from here into your PC. In VCRedistInstaller, select all of the components (check-boxes) and press the Install button on page 3 of the installer.
Note: Don't worry if VCRedistInstaller sometimes displays a popup message during installation saying that you have the latest version installed, because it will STILL install/update the other versions of Visual C++ Runtime Libraries.
2. Reboot your PC.
3. Download the LG Flash Tool from here and the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM from here into your PC.
4. Unzip the LG Flash Tool into the root directory of one of your hard drives/partitions (e. g., "C:") and copy the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM that you downloaded in step 3 into the LG Flash Tool directory that you have just created (e. g., "C:\LG Flash Tool 2014").
5. Activate download mode on your LG V10 Dual SIM device, plug one end of the USB cable into your LG V10 Dual SIM device and the other end directly (no hubs or extensions) into one of your PC's motherboard's free back panel USB ports (they are usually in the back of the PC case, depending on the PC case) or into one of your notebook's/laptop's free USB ports.
Note: USB 3.0 ports will NOT work with this method! You need to use USB 2.0 ports only!
6. Launch LGFlashTool2014.exe in Administrator mode (right click on LGFlashTool2014.exe > Run as administrator). If you're on Windows 8 or later, run the LGFlashTool2014.exe in both Administrator AND Windows 7 compatibility mode (right click on LGFlashTool2014.exe > Properties > Compatibility tab).
7. Set "Select KDZ file" to the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM that you downloaded in step 3, set "Select Type" to CDMA, set "PhoneMode" to DIAG.
8. Press the "CSE Flash" button.
9. Press START in the "Read Phone Information" window (ignore everything else: DO NOT PRESS the tempting "Read Phone Information" button, otherwise the LG Flash Tool may crash!).
10. Press OK in the "Select Country & Language" window (ignore everything else: DO NOT CHANGE ANY SETTINGS!).
11. Wait for the flashing process to complete.
Note: If you get a "Connection to Server failed. Try again in a moment." error during the flashing process, DO NOT PRESS OK! Move the error dialog box to the side of your desktop, so you can see the LG Mobile Support Tool window while your device flashes. The flashing process can take up to 30 minutes on some systems (especially Windows 8 and later), so don't worry if the LG Mobile Support Tool does not seem to be doing anything for a very long time! It's flashing your device silently.
12. Done! -
k5.20
senior tag
A második kijelző a két front kamerától jobbra található, azokkal azonos magasságú sáv tulajdonképpen.
Tehát a szabványos kijelző tetején. De nincs elválasztva az a sáv, csak külön életet képes élni.Az akkuhoz annyit, hogy az biztosan nem nyer bajnokságot...nálam most 6 újraindítással, 37% töltöttség mellett 2:50 a kijelzőidőm. Most fix fényerőn (45%). 3-3,5 óra számolható nyugodtan.
Wifi, szinkronok automatán. -
pilu85
őstag
mellesleg nem látom a 2-ik kijelzőt, amit eléggé hypolnak.
-
pilu85
őstag
hali. sorry nem olvastam vissza...az akksi tényleg annyira gyatra ahogy a tesztnél írják???
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #702 üzenetére
Szia!
Igen, átnyálaztam azt is, illetve még pár esélyes topikot az XDA-n, de vagy nincs linkelve, vagy elkerülte a figyelmem.
----
Most az lgbbs oldallal kinlódom. Ugyebár ez egy kínai oldal, kínai szöveggel, ennek megfelelően nagyon macerás regisztrálni. Ráadásul fizetni kell érte, a TOT fájl csak egy letöltésvezérlővel jön le, amin ki tudja mennyi szánt telepít a gépre, mindemellett rettenet lassú is. Csak a szívás van vele ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest