Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8328) sleen válasza bubus66 (#8327) üzenetére


sleen
tag

Azt hiszem az egyetlen vagyok a mezőnyben, akinek probléma mentes eddig az L9-e. Korábban galaxy 3, majd nexus S készülékem volt, tehát Samsung.

Odin-t csak galaxy 3 esetében használtam, a nexusnál cwm-ből ment minden.
Nexusról váltottam L9-re, eleinte nem kedveltem, de nem a root és egyéb bűvészkedések miatt. Az nekem kitűnően ment egyből. Lehet hogy nem 5 perc, hanem 4, vagy 6, de simán.
Tavasszal vásároltam, volt részem egy ICS-ről JB-re frissítésben gyári frissítővel, hibátlanul, elsőre. Nem telt el 1 hónap, márt bootloader nyitva volt és rootoltam. Azóta custom Rom(ok)-al üzemel.
Jelenleg 4.3 fut rajta és kitűnő.
A GPS soha nem hagyott cserben, mindig volt jelem és nem kapcsolt ki forrósodás miatt. Most, amikor a 4.3-nál tudva levő a gps rakoncátlankodása, nekem mégis megy, igaz lassabban talál jelet, de azt nem veszíti el.
A kijelző fényereje soha nem vibrált, pedig chrome-ot használok én is.

Egyáltalán nem érzem, hogy rosszabbul jártam volna, minthogy egy újabb samsungot választottam volna.
Valóban melegszik, de mindegyik melegedett. Azt hiszem eddig egyetlen cikket olvastam bulvárban, ami telefon robbanásról szólt, egy samsung volt... ( Semmi bajom a samsungal, csak azzal példálóztatok)

Az pedig, hogy valaki lehúzzon egy telefont azért, mert nem sikerült neki az egyébként nem rendeltetés szerinti használata, hát...

Úgy érzem az egész fórum egy anti L9 fórum lett, ahol jól el lehet szidni, pedig nem ezt érdemli. Nem egy csúcs vas, de teljesen rendben van részemről.
Garanciavesztéstől pedig nem tartok, a nexusom rootolva és bootloader nyitva került szervizbe, amit szó nélkül, ingyen, új alaplappal kaptam vissza nyitott bootloader-el.

Az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy mindig mindent xda-ról csináltam, magamnak, egyedül. Nem kértem segítséget, nem adtam tanácsot. Vannak itt egy-ketten, akik csak szórják a tanácsaikat, de nem kell rájuk hallgatni. Látszik, hogy foglalkoznak a témával, de orbitális marhaságokat is összehordanak, sokszor ellentmondásba keverednek önmagukkal.

Szóval nekem ennyi elég volt ebből a fórumból, eddig sem voltam nagy látogató, de a jövőben elkerülöm.

Akinek még meg van a készüléke, annak legyen benne sok öröme, akinek nincs, az meg felejtse el. :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.