Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:16:34

LOGOUT.hu

LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8932) minek?:S válasza Indiant (#8927) üzenetére


minek?:S
őstag

Na igen, innentől kezdve viszont nem látom értelmét kiadni ~40k-t pl a saját problémámra, hátlap+sim tálca csere, és még várnom is rá 2 napot. Sőt, mivel az agglomerációban lakok, 1-1 napot sem akarok elcseszni az utazgatással, ráadásul, nem diákként az sem olcsó.

Szerintem jobban jártam, hogy a két tételt megvettem 5k-ból, és valamelyik ismerősömmel megcsináltatom, még, ha 10e Ft-ért is, akkor is több mint a felét a költségnek megspóroltam, nem ment rá, csak 1 nap és semmivel sem hiteltelenebb.

(#8930) Laca0

Sony asszem az Z2 után ki is jelentette, hogy esze ágában sincs vállalni a vízállósági garit. Emlékeim szerint az egy annyira elrontott telefon volt, hogy több negatívuma volt, mit pozitívuma.

(#8931) pit stop

Nekem egyik ismerősöm S7 Edge-vel történt, hogy vitte tóra, ilyen derékig érő a víz, természetesen nem sós és képeket csinált stb. Kutya baja nem volt. Egyszer bevitte zuhany alá és nem működött. 1 éves telefon volt kb, hivatalos T-nél vett, szóval érvényesíteni akarta a gyári garit, mert asszem a vissza gomb nem világított és a jack nem működött és nem javították meg(de bent volt vagy 3 hétig), mert több helyen is be volt ázva és korrózió is volt talán az usb körül.

Üdv.:M.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.