Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobayashy
tag
Érdekes,hogy videóchat közben(Wi-Fi ről) eléggé melegszik.Jobban mint amikor feltöltöttem 15%ról maxra,akkor alig volt érezhető melegedés.
Nekem 2 napja van meg,de hihetetlenül jó kis masina,nem tudok mibe belekötni.
Elsőre a belakás alatt,egész napos nyomkodás mellett volt 5ó30p SOT. 20%ig. -
akooos
veterán
válasz SpongyaBob #1148 üzenetére
Pólusban nézted esetleg? Ott volt múltkor mellette a 6p és én is ezt állapítottam meg. Az LG IPS kijelzője jobb az AMOLED-nél itt.
-
SpongyaBob
veterán
A miskolci Media Markt-ban néztem és a 6P pedig a barátomé akivel átvizsgáltuk a G5-öt. Ugyanezt tapasztaltam, sőt tapasztaltuk, pedig az ő számára más nem létezik az OLED-en kívül Szóval nagyon jóra sikeredett ez a panel.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
00Káté
csendes tag
Sziasztok!
Hol érdemes megvenni? Esetleg részletre lehet kapni valahol?
A speedshop-on 229ezer, az ujgsm/XXL-en 150/156ezer ugyanaz a 32Gbyte-os model?
Köszönöm!
-
leslien
nagyúr
Partnero gsm...
már vettem ott és a garancia is ok
..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Remekelek28
őstag
válasz Ahanoiaid87 #1159 üzenetére
Mért nem a mobilkereskedéstől veszed,? Ott 150 k és Eus...
-
SpongyaBob
veterán
válasz Remekelek28 #1160 üzenetére
Így van, valószínűleg én is onnan fogom
[ Szerkesztve ]
-
kobayashy
tag
Egyébként miért féltek annyira a szolgáltatós telefonoktól?
Engem nem zavar a 2 éves rabiga,mert 99'óta T mobilos vagyok,meg a családban mindenki.
Szóval én most így tudtam megvenni online15%os kedvezménnyel 134ezerért részletre.
Szerintem ez korrekt ár a G5ért.És nem kell félni a gariztatástól sem.
Na de persze mindenki maga tudja,nekem nem lényeg,hogy független legyen. -
Quqesz
nagyúr
válasz kobayashy #1162 üzenetére
Nem a függetlenség miatt. Nézz szét pl a vodánál és rájössz...230e a telefon ha megveszed részletre és fizethetsz havi 20e forintot..inkább nem.Mire kifizetet felét sem éri. Oké van most kedvezmény, de akkor is 205e vs 156e....Onnan volt a G2-m. Nein danke!
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
T0rnad0
addikt
válasz Remekelek28 #1160 üzenetére
Megbízhatóak? 156e-ért 2 év gyártói garisat hogy adhatnak? Máshol csak egy év garival vehető meg.
-
leslien
nagyúr
válasz T0rnad0 #1164 üzenetére
csak ha szolgáltatónál veszed akkor van 2 év gyártói garancia.. gsm boltos vásárlás után csak egy év van amit az Lg márka szetviz vállal, második évben a gsm boltban kell vissza vinni ha vmi gond lesz.. .
-
Remekelek28
őstag
válasz T0rnad0 #1164 üzenetére
Ahol én mondom,ot 150 ezer ft ba kerül 1 év gyártói garanciával. Ha 1 évvel veszed,akkor nem számit az se,hogy 1 hétre rá feje tetejére áll a bolt,mivel az áfás számlával bármely LG szervizbe beviheted.
A 2 éves gari a neccesebb,mert,ha megszünik a bolt a második év garidnak lőttek.
5000 felárat megérhet,mert a második évben futár megy a telódért,ha gond van. Ha kevesebbet szánsz rá,akkor 1 évvel vedd. -
makikutya
csendes tag
A G2, G3, majd G4 után apró kitérők voltak ugyan közben, újra LG, most a G5 titán verzió. Magasan az eddigi legjobb telefon, masszív, zseniális kép, érdekes módon tovább bírja az aksi mint a G4 esetén, pedig ettől féltem a kisebb aksi miatt. Eddig talán a legjobb telefon, elképesztően gyors. A P9-et hamar a kollégámnak adtam, az is szép, az is gyors, de egyszerűen ez annyira praktikus és minőségi telefon ahhoz képest, hogy mikor egy targyalás után újra a kezembe került, bár még mindig szépnek láttam, éreztem hogy sosem cserélném el a G5-re. Nagyon lelkes vagyok, imádom használni. Élőben pedig szinte mindenkinek tetszik, főleg ha nem lefordítva teszem az asztalra
-
drmotto
őstag
válasz Remekelek28 #1169 üzenetére
Jobb, szebb a kijelző.
Nálam tegnap volt 4 óra a SOT, a G4 esetében 3 fölött már minden perc ajándék volt. -
Andris_2
aktív tag
válasz makikutya #1168 üzenetére
Szia!
Én is P9 és G5 között hezitálok, csak épp az imént írtam a P9 topikba, hogy az ott olvasottak alapján a P9 nem tűnik tökéletesnek, pedig az sem egy olcsó telefon.
Szóval ha jól értem Te egyértelműen a G5-öt preferálod?
Az akku toldalék és a telefon közötti réstől nem tartasz? -
Aryon87
félisten
En az uzemidejen csodalkozom, hogy tobben irtatok, hogy jobban birja mint a G4.
Amugy lehet hogy en is csatlakozom a taborhoz a kozeljovoben, ha kapok csereutalvanyt.. G4 kamerajaval valami nem okes, megy szervizbe, 3x-ra cserelik ha cserelik.. Sajnalnam lepasszolni a G4et, szeretem nagyon.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SpongyaBob
veterán
Én pedig közben megrendeltem a telót, titanban 21-én hozzák ki, mert akkor leszek szabin. Már alig várom
[ Szerkesztve ]
-
Wucky
senior tag
Én azon csodálkozom hogy 1 hónap alatt 229e függetlenről 156-ra esett. Ez senkit nem érdekel hogy miért lett ennyi? Szürke import stb?
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Aryon87
félisten
Az csak jo
Nem mintha lenne annyi plusszom..
Titanvan en is vennem, Telenor csak szurkeben adja.
Aruhitelt meg keves ad, plane OTP-s...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #1175 üzenetére
nem, de ha drágábban vetted a G4 et akkor kapsz vissza manitut is...
Wucky : sajnos ez van Lg nagyon nem tartja az árát... megjelenés után pár hónappal szabad csak venni..
remélem h Augusztusban már jó áron lesz a Telenornál is..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Remekelek28
őstag
Nem tudjátok ebbe van már olyan,mely támogatja a qi töltést?
-
dkovizoli
addikt
válasz Remekelek28 #1186 üzenetére
Nincs és szerintem nem is lesz. Olyan mintha sutba dobták volna a qi-t.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Remekelek28 #1172 üzenetére
Én már régen megírtam a nyomkodás után ,hogy smmivel sem rosszabb kijelzőben a jezemben levő G4-nél és a mellé rakott V10-nél.
A samuban nem tudod kicserélni az akkut, többek közt ezért teszik bele.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
SpongyaBob
veterán
exFat-ra formázott SD kártyával elboldogul a teló?
-
Wucky
senior tag
válasz leslien #1180 üzenetére
JA. Médiában annyi volt, meg a többi szolgáltatónál is. Az összes hivatalos eladónál ennyivel nyitott. Én is titánt szerettem volna, de sajna a telenornál szürke van.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Remekelek28
őstag
válasz Remekelek28 #1190 üzenetére
Mégse jó,nagyon meriti. Itt nektek az always on,mennyit fogyaszt? Pl egy éjszaka.
-
safizoo
tag
válasz Remekelek28 #1193 üzenetére
Óránként 0.8 %
De ha zsebben van, vagy lefordítva akkor semmit, mert kikapcsol, ha el van takarva az értékelője.
Szóval összességében nagyon keveset. Nem érdemes kikapcsolni. -
törölt tag
Üdv. mindenkinek!
Van köztetek olyan, aki Samsung S6-ról váltott G5-re?
Írna pár szót pro és kontra?
Köszönöm! -
Remekelek28
őstag
válasz safizoo #1194 üzenetére
Igen,igy baráti megoldás. Amit a playről szedtem le az melegitette is a telefont,tehát nagyon aktiv volt,meg szivta az aksit.
Ilyenkor birom azokat,akik azt mondják,hogy minek ilyet gárilag rátenni,a playről bármikor leszedem. Hát egészségére.
Ugyanez a dupla koppal is. Van a playen is,de egy kalap kaka,a gyári megoldás az hibátlan. -
Andris_2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest