Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
A Cam+ modul az tulajdonképpen mire jó? Mert nekem annyi jött le, hogy lett hozzá pár gomb, meg egy tekerős zoom, és ennyi. Írnátok róla pár szót?
-
drmotto
őstag
Köszönöm mindenkinek az infót.
-
drmotto
őstag
válasz mg1992mg #809 üzenetére
Ha elmész mondjuk nyaralni, ahol egy hétig fotózol, akkor minden este csak azért szétszeded majd reggel vissza, hogy tölthesd?
A hifi modul meg pláne, azt meg végképp nem szedném szét esténként, mert az legalább olyan lett amit állandóan benne lehet hagyni.
Azért ez így elég lúzer megoldás... -
drmotto
őstag
válasz mg1992mg #815 üzenetére
Azt írjátok, hogy ha a kamera modul van csatlakozva, akkor nem töltődik a telefon, 3% után leáll. Vagy nem?
Ha így van, akkor hogy töltöd a telefont? Leszeded a modult és felteszed a sima aljat nem?
Cáfolj meg légyszi, de ez a megoldás így elég ostobának tűnik.@leslien:
Emlékszem, de eléggé belém ívódott a samut többé nem érzés. Keresem az alternatívákat.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Köszönöm, így már világos. Az eddigiekből nem ez jött le.
-
drmotto
őstag
válasz minikahona #1102 üzenetére
Nyilván azért, mert ha nem lenne kihagyva, benyomná a tok a gombot.
-
drmotto
őstag
A titán az mennyire sötét szürke? Az MM-okban csak ezüst van kitéve, így nem tudom megnézni. Az ezüst az teljesen jól néz ki elölről, de hátul inkább fehérnek tűnik. Hétfőn rendelném a Telekomtól, de nem tudom milyet kérjek.
-
drmotto
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
drmotto
őstag
válasz SpongyaBob #1114 üzenetére
Szia!
Én csak a G2/G4 párosról tudok nyilatkozni, a G5 csak ma jön meg. Ezeknek a romjait az lg nagyon jól összerakta. A legjobb custom romok is igazából kicsit feldobott gyári romok voltak. Sima, gördülékeny mind. Nincs tele szeméttel, a google cuccain kívül szinte minden törölhető, ami nem kell. A lebegő appok egyszerűen zseniálisak.
Frissítés: A G2 még az 5.0-is megkapta, pedig az már 3 éves modell, ilyenkor már rég leszarja az összes cég a telefonokat. A G4-re elsőként jött a 6.0. Most mondjuk utóbbira megállt az update, de ez valószínűleg csak a G5 kiadás miatt van, szerintem arra is az elsők között jön majd a frissítés N-re.
Szóval szerintem emiatt nyugodtan veheted, inkább, mint a többi cégét. -
drmotto
őstag
válasz SpongyaBob #1116 üzenetére
-
drmotto
őstag
Nekem is megérkezett. Telekomos. Titán. Teljesen jó a színe.
Nekem is van rés, akkor lehet látni, ha direkt figyelem a fény felé tartva...[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz leslien #1120 üzenetére
Első benyomások.
Gyors. Nagyon. Az egyébként nem lassú G4-re is köröket ver. Nincs gondolkodás, nincs várakozás, akkor csinálja amit akarok, amikor akarom.
3 féle home van, a klasszikus menüs, az easy home a nagy ikonokkal, és az appdrawer nélküli.
A fogása teljesen más mint a G4-nek. Ennek egyenes a háta, és nincs az a felemelkedés, ami alá pont befért az ujjam vége, és pont kényelmesen meg tudtam fogni. Itt ezt is meg kell megint szokni. Kézbe véve viszont már nagyon kényelmes a fogása.
Ugyanígy a hangerőt is. Telefonáláskor hátul keresem még, autós tartóban meg rendszeresen nyomja a tartó.
A kijelző szép. Élénk, a megszokott LG minőség. A AOD funkció nagyon tetszik, nem tolakodó, kissé halványan látszik a kijelzőn.
Első napi SOT 3:45 Waze, poweramp, telefonálás, chrome, star wars játék mellett. Mindezt a telepítések és beállítások mellett. G4 ugyanígy max. 3 óra.
Amit hiányolok, az a qslide appok redőnyre helyezése. Ugyan ki lehet tenni az alsó gombsorba, de az mégsem ugyanaz.
Hirtelen ennyi, a kamerával, ujjlenyomat olvasóval nem volt még időm foglalkozni.Nem bánta meg így 2 nap után, hogy maradtam az LG-nél, és nem mentem vissza a samu vonalra,
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz Remekelek28 #1169 üzenetére
Jobb, szebb a kijelző.
Nálam tegnap volt 4 óra a SOT, a G4 esetében 3 fölött már minden perc ajándék volt. -
drmotto
őstag
válasz rettenet78 #1204 üzenetére
Fentebb írtam. Azonos használat mellett a G4-hez képest majdnem egy órával több SOT jön ki nekem.
-
drmotto
őstag
válasz rettenet78 #1206 üzenetére
A modult még csak fel se tettem még. Nincs rá időm.
Tokom sincs, így ehhez sem tudok mit szólni. -
-
drmotto
őstag
válasz Remekelek28 #1370 üzenetére
Nem azért, két külön kategória a két kamera. A nagylátószögű azért lényegesen gyengébb eresztés, mint a normál. 16 MP (f/1.8) + 8 MP (f/2.4)
-
drmotto
őstag
válasz brek666 #1392 üzenetére
Akkor tedd ezt te is az én írásommal. Nem neked szólt, nem várok rá tőled választ.
Egyébként pont az akku mánia az, ami félreviszi az összes készülék megítélését. Mindenki másképp használja, más lesz az eredmény.
Amúgy miért ennyire lényeges? Nincs konnektor? Ha van, akkor nincs probléma Ha nincs, venni kell hozzá egy powerbankot, és megint nincs probléma
Vagy egy Nokia 3210-et, ez megy egy hónapig is[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz Bferibörs #1397 üzenetére
Úgy látom nem jött át senkinek amit írtam.
Nem az a baj, hogy valaki leírja 1-2 alkalommal hogy mi mennyi, hanem az, ami a G4 topikban folyik. Kis túlzással reggel azzal indul a topik hogy mindenki telesírja hogy éjjel mennyit esett a százalék, délben bedob egy helyzetjelentést, majd este még egyet hogy milyen szar/kiváló az akkuidő.
Ez az ami már ki*****tt nagy túlzás.Autó: Naponta vezetek, reggel és este. Este minden esetben töltöm is egy 250 forintos kínai töltővel. Nem melegszik tőle, semmi baja nincs, megy a waze, telefonálok szinte végig, és nemhogy nem esik a töltés de konkrétan töltődik tőle a telefon.
De mindegy, felőlem csináljátok, nem vagyok se topikgazda, se más, de ez a topik is pont úgy meg fog dögleni ettől, mint az összes többi, mert minden infó el fog veszni sok felesleges akkus marhaság között.
-
drmotto
őstag
Valóban.
Az is egy hetente ismétlődő téma ugyanazok írják ugyanazt róla.@(#1400) pusihusi
Nem, nem csinálok. Egyrészt mert nem tudok ilyesmiket írni, nincs hozzá érzékem. Másrészt az akku érdekel a legkevésbé, így nem tudnál meg belőle semmit.(#1402) akooos
Nem túlzok. Konkrétan egy tagnak címeztem a mondandómat, ő értette is. Itt akár le is zárhattuk volna, de még mindig ezzel van mindenki elfoglalva.Ráadásul ahogy látom, nem is vagyok ezzel egyedül.
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
Telekom, 135.800 forint
-
drmotto
őstag
A belanagyítós pixelfetisisztákat kérdezem.
Ti szoktátok a képeket a tartalmáért is nézni néha, vagy kizárólag azért, hogy a pixeleket nézegetve kritizálhassátok?
Tele az összes telefonos topik az ilyenekkel, egyszerűen lassan olvashatatlan mind. Ha nem akku, akkor pixel, meg nagyítás.
Siralmas, hogy hová süllyed a ph... -
drmotto
őstag
válasz firemanus82 #1828 üzenetére
G4-ről váltottam, nem cserélném vissza.
Egyszerűen unalmas a telefon, mert semmi baja, teszi a dolgát rendesen. Üzemidő jobb, mint a G4, persze olyan sosem lesz, mint a G2 volt. Hanggal nincs probléma, hallom, hallanak rendesen.A teszteket meg úgy olvasd, hogy úgy tűnik kijött valami utasítás hogy a telefon szar, és mindenkinek ezt kell írnia róla mindenhol.
-
drmotto
őstag
válasz Aryon87 #1910 üzenetére
Hát ne használd 100%-on.
Nekem automata fényerőn semmi gondom. Pedig egy hétig csak ez volt nálam, és amikor hagyták a kölkök, akkor azért nyúztam gyorsan alaposan.
A G4 most a nejemnél van, nála egy játék miatt csinálta kétszer is hogy túlmelegedett és kikapcsolt. Ahogy leszedtük, minden jól megy. Nem lehet a viber a gond? Sokan anyázzák mindenféle okból. -
drmotto
őstag
Nekem egy hétköznapom a következő:
- 30 perc waze
- 8 óra telefonálás / Poweramp (munkaeszköz a teefon, ha épp nem hívnak, akkor is fülemben a füles, és szól a zene)
- 30 perc wazeEste még face/chrome/gplusz, min. 1 óra SW játék, meg valami apró.
Reggel veszem le töltőről,este teszem rá alváskor általában.Szóval amit te akarsz, megvan szerintem.
S7E vs G5. Hiába nagyobb az akksi, ha a kijelző is nagyobb, akkor többet is fog enni. Ráadásul tudjuk, hogy a samu mennyire tud szoftvert alátenni, ott folyik el a legtöbb felesleges nafta.
Én is sokáig agyaltam a kettő között, mert a Samu gyönyörű. De nekem használható telefon kell, márpedig a kollégáim sirámai alapján ez megint nem jött össze samsungéknál.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Két megjegyzést fűznék hozzá csak, mert egyébként ez a reális helyzet.
- Szoftver: a Samu akkor fog olyan minőségű romot csinálni, mint az LG, ha átvette tőlük a fejlesztőgárdát.
- Garancia: A Samsung a Telemaxnál szervizeltet, ez mindent elmond róluk, a LG-nek meg van saját, kifejezetten korrekt szervize, ahol akár 1 óra alatt is megcsinálják a telefont ha előre egyeztetsz.A víz és porállóságnál meg várjuk meg az őszt, mert sokan rebesgették már, hogy kicsit enged a ragasztás, és már oda is a vízállóság, lehet menni javítani.
-
-
drmotto
őstag
válasz mjani1172 #2028 üzenetére
Aztán miért érdemelné meg? Mert nem a samu/alma irányt követi mint az összes többi gyártó? Vagy mert valami újat talál ki, és nem adja fel azonnal?
Szerencsére ez nem így lesz, különben belebukott volna már a hátlapi hangerő gombba is, vagy a 3d kijelzőbe, és a htc szintjén lenne az eladása... -
drmotto
őstag
ha a logika ugyanaz mint eddig, akkor most is úgy lesz a betűjelezés, hogy a független és a szolgáltatós külön betűt kap, de a tartalom ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest