Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Látom a szokásos hangulat van a nugat-tól
Míg nem jön ki: köcsög eldzsi miért nem adja ki, már a nokia 3310-re is elérhető
Mikor megjön: na végre erre vártunk 1980-óta
Mikor felrakod: uuuu b+ ezt a xart.....bezzeg a 2.3.8 jobb volt, mert abban a fing hangját be lehetett rakni csengőhangnak[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Vikooo
addikt
válasz Aryon87 #4009 üzenetére
Valoban johetne nagyobb alapteruletu szenzor, kevesebb pixellel az uj frissitessel
Engem a jpg teljesitmenye nem erdekel, mindig menti a RAW file -t is tehat ha olyan kepet sikerul lonom ami mind tartalmilag, mind technikailag megeri az utomunkat akkor szerkesztem. A tobbinel az a lenyeg, hogy megmaradjon az emlek.
-
Reinkz
senior tag
-
Aryon87
félisten
Emlekszem am
Engem mondjuk a Knock nem erintett, mert nem hasznaltam akkor semmilyen zarat. Ehhez kepest a G5-n alap az ujjlenyomatos vedelem
Amugy magaval a szoftverrel nincs semmi problema, en csak a kameranal vartam a huuu haaaa-tXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Egesz jo ez a kettos ablak megy a bongeszo meg a viber, nem kell multitaskingolni annyit
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ßrainiac
addikt
válasz Aryon87 #4018 üzenetére
Es kiesnek a szemgolyoid. Egy kisebb monitor sem eleg tobb ablaknak (mittomen 22" alatti), nemhogy ez a nyomorusag
Persze en is serenyen hasznalom a qslide appokat, ami vegulis hasonlo, de azert eleg faszan kivitelezheto vele amire hivatott.
Vikooo: "ha olyan kepet sikerul lonom ami mind tartalmilag, mind technikailag megeri az utomunkat akkor szerkesztem. A tobbinel az a lenyeg, hogy megmaradjon az emlek."
Ez mondjuk teljesen jogos. De en pl nem ertek hozza, vagy legalabbis nem toltottem meg le a megfelelo appot (gondolom, Lightroom..), mas ingyenes fossal nem sikerult ertelmes kepet kihozni ennek a RAW-jaibol.
Mutatnal vmi olyan amitol leesik Zaji alla (es az enyem, ha mar itt tartunk)?
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #4019 üzenetére
Nem veszes..
Szombaton meg bevetem a kamerat. Ha akkoris szar, akor visszateszem a 10c-t,az tudom hogy jokat csinalt, esztergomi kepeim azzal a verzioval keszultek, jol sikerultek.
Kozben elgondolkodam az S7e-n...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
lfarkas
aktív tag
Urak! Független a készülékem, de Vodás (Lg is) a betöltő animáció! Valahogy kiszedhető a Vodás? Vagy majd a 7-es Nugát sw megoldja? Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
Na, sikeresen felment nekem is a 7.0
TIM - Olasz-ból szürkén behozott független telefon lehet az enyém. Sufniboltból vettem annó
Tim logóval indult 6.1 alatt.Most 10 hibaüzenettel indúl. De ha azokat elnyomom, akkor beindul a 7.0 Nugát. Gondolom a hivatalos OTA jobb lett volna. Tetszik a 7.0 itt is(Nexux5X-ről jöttem át) a Contrast téma dögös
De hogy mit szenvedtem a driverekkel...
[ Szerkesztve ]
-
bala4
csendes tag
Nekem is felment a 7-es droid! A negyedik elutasítás után véletlenül rányomtam az OTA frissítésre, v10i-re frissült két hete kb. azóta katasztrofális volt az üzemidőm szóval eddig bírtam. Feljöttem ide Aryon leírását átnézni, hogy visszatérjek v10e-re, és akkor láttam, hogy már a nougatról megy a diskurzus, úgyhogy inkább v10e helyett arra váltottam. Már a bejelentés óta izgatta a fantáziámat a két ablakos nézet, tudtam, hogy nekem az baromi hasznos ficsőr lesz! Egy kicsit én is szívtam a frissítéssel, de csak azért, mert először véletlenül refurbishre mentem upgrade helyett, de azon kívül patentül ment. Gyorsan visszatelepítettem minden programot, meg átnéztem a rendszert, ebben kb le is merült az akksi, az azutáni teljes feltöltés óta pedig az üzemidőm már most sokkal jobb, mint a v10i-vel volt, szóval nekem ebben már felüdülés a rendszer! Kamerát még nem próbáltam, legalábbis összehasonlítás nem történt meg még a korábbi fotókkal, a dpi csökkentés és a fekete téma iszonyat jól néz ki, az én szememnek igazi gyönyör, a két ablakos módot meg úgy használom mint kiskutya az első gumicsontját! Nagyon jó egy yt videót úgy végignézni, hogy nem kell kilépni ha közben válaszolni akarok egy emailre, vagy csak neten megnézni valamit gyorsan, meg amúgy is, szerintem igenis van létjogosultsága még ilyen kicsi kijelzőnél is! Mindent összevetve eddig nekem a kevés változás is nagyon örömteli, a motorháztető alatti változtatások (pl kiterjesztett doze) meg majd hosszútávon remélhetőleg javít még az üzemidőn. Bátran frissítsetek, v10i-ről mindenképp!
[ Szerkesztve ]
-
samir
tag
hello,ezzel a kdz-s frissitéssel le téglázhatom a telefont?
A Privát előny.
-
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #4031 üzenetére
Nalam merult tegnap rendesen.. Bongeszo, viber BT-s zenehallgatas egy kis fotozas es 5 ora eltelte utan kerte a toltot..
Igen az AOD-ba bekrult az akkuikonja is, de szazalekot is rakhattak volna melle
Egyszeru a telepites, de valami miatt megis cseszekedni kell vele, mert nalam az LGUP allandoan osszerottyant.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SpongyaBob #4033 üzenetére
-
Aryon87
félisten
Mi lehet az oka, hogy a telo nem birja a skype-t? Nemreg kis hijjan foldhozvagtam a telefont emiatt. Egy G3s meg egy K8 rohogve futattja a programot videochat modban, ez meg akad, a masik fel semmit nem hal belolem, kifagy, es ugy felfutti a telot hogy jaj.
Es nem azeet mert a Nugatra nincs optimalizalva. Elso perctol ilyen, miota megvan a telefon..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Gabmami
tag
válasz SpongyaBob #4033 üzenetére
Segítenél? Mi az akku plusz? Köszi!
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája' (Schlegel)
-
SpongyaBob
veterán
válasz Gabmami #4037 üzenetére
Ez az alkalmazás: [link]
Be lehet állítani, hogy az értesítési sávban kint legyen, testre is lehet szabni hogy nézzen ki és ha lezárod a telefont akkor AOD-n is kint lesz. (ilyenkor a gyári % kijelzést azért kikapcsolom, hogy ne legyen látható a menüben kétszer) Ugyanígy ki lehet rakni az időjárást is.(pl. Yowindow)[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Gabmami
tag
válasz SpongyaBob #4038 üzenetére
Óh! Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod! Az időjárást melyik alkalmazással lehet kitenni?
-
SpongyaBob
veterán
-
Gabmami
tag
válasz SpongyaBob #4040 üzenetére
Köszi szépen
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #4036 üzenetére
Tenyleg erdekes. Mamammal beszeltem volna ma, semmit nem ertett amit mondtam, csak 1-2 szot.. Eleinte jo volt, mert akkor csak forrt. Ahogy jottek a frisebb havi pakkok, ugy lett rosszabb. Mostanra teljesen hasznalhatatlan lett..
-
SlyChocolate
senior tag
A most elérhető 7.0 telekomos telókra is felmegy?
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #4044 üzenetére
Igen.
-
Aryon87
félisten
Nagyon úgy tűnik van lehetőség Marshmallow alatt a BOOTLOADER visszazárására, Sebibalu-nak sikerült, így megosztotta a műveletet hozzá:
Csak saját felelősségre próbálja ki bárki a dolgot!
-
minikahona
tag
Sziasztok! Nem tudom kérdezte-e már valaki itt azt amit most én fogok, de miután végigfutottam a topikot nem találtam rá választ.(ha még is lett volna elnézést, de nem vettem észre). Szóval az én G5-öm kijelzőjébe is beköltöztek a szellemek. Telenornál vettem a telefont és az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes rendeznem a javíttatást. Vigyem be a Telenorhoz és ők majd intézi, vagy közvetlen vegyem fel a kapcsolatot az LG-vel online és majd ők mondanak valamit? Bármelyik legyen a választás gondolom a Cam Plus modult is mellékelnem kell, vagy nem? Amatőr vagyok még ebben a témában, ezidáig csak egyszer kellet gariztatnom valamit, az egy LG TV volt, ott közvetlen az LG-nek írtam az oldalukon, és kijöttek érte. A válaszokat előre is köszönöm!!
We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
Aryon87
félisten
válasz minikahona #4049 üzenetére
Pontosabban mi is a gond? Ha a kijelző "beégésére"/ szellemesedésére gondolsz, akkor igen, célszerűb egyből a Váci úti szervizbe vinned. Camplus nem kell oda, garipapír vagy számla legyen csak nálad.
Mikori gyártású a telód és mióta használod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest