Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) akooos válasza Aryon87 (#1949) üzenetére


akooos
veterán

Olvasom én is, de azért kicsit te is túlzásba esel a G5 védelmével. Én tudom, hogy marha jó telefon, továbbra is a potenciális következő telefonomként tekintek rá, de nem kell foglalkozni azokkal, akik látták egyszer egy ismerősük szomszédjának a kezében 32 méterről :D Mindig is lesznek olyanok akik fikázzák, bármennyire is jó. Szard le, így csak azt éred el, hogy úgy tekintsenek rád, mint sokan w333-ra...

(#1952) firemanus82


firemanus82
senior tag

Valami van a G5 körül. Kevés tesztet találni és nagy részük vmiért lehúzza a telefont. Pedig lassan 2hete nálam a telefon és eddig gondom nem volt vele. Sőt a bennük leírtak sem jelentkeztek. Nincs modulom (friends) igy én nem cserélgetem de sanszos hogy aki gyakran cserélgeti annak előbb utóbb lötyögéssé válhat.
A Samu tomegcucc, külleme sem túl egyedi. A P9-nek kamerája érdekes. Olvastam én is teszteket és ki is próbáltam, de Leica lencse ellenére sem győzött meg nappali fénynél. De természetesen ez egy szubjektív magánvélemény! Érdemes végig nyomkodni mindet.

[ Szerkesztve ]

LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

(#1953) Vikooo válasza firemanus82 (#1952) üzenetére


Vikooo
addikt

Erdemes elolvasni a PDAfanclub tesztjet ahol rontgen kepek, mikroszkopikus kepek stb talalhato a telefonrol, ott is azt irja, hogy a mechanikaja a modulnak tartos, eros, jol megtervezett. Termeszetesen kopas elo fog fordulni es csak az egyik oldalon van zaro mechanika, kulso ero hatasara mozoghat de nemhiszem, hogy kikopik es szetesik a cserelgetesek kovetkezteben.

Vagy, YouTube-on is erdemes a Jerry tesztjet megnezni, erosen meghajlitotta a telefont es a modul nem tort ki.

Hezag van, azt alairom de ezt ennel pontosabban nehez osszehozni, sokszor a ragasztott vagy teljesen unibody telefonoknal is lathato illesztesi problema de ez egy kulonallo, a telefonba kotoelem nelkul rogzitheto alkatresz.

Az LG mert maskepp gondolkodni ami ugylatszik nem tul pozitivan jott le a nagykozonsegnel (lasd az aluminium festeset is, amit ugyan repulogep gyartasnal hasznaljak de ez se jo az embereknek).

Ha minden gyarto ugyan azt ontana magabol (uveg elol-hatul, ragasztott stb) akkor eleg hamar megallna a fejlodes.

[ Szerkesztve ]

(#1954) F-ECT$ válasza Vikooo (#1953) üzenetére


F-ECT$
titán

Az LG mert maskepp gondolkodni ami ugylatszik nem tul pozitivan jott le a nagykozonsegnel
Ez azért érdekes, mert minden szakmai hírportál leírta, hogy megosztó lesz -> tuti nem lesz annyi eladás, mintha beálltak volna a sorba. (Ezt vajon az LG-nél nem látták?) Ez nem is lenne baj, ha kihoztak volna mellette egy unibody házas verziót ugyanezzel a hardverrel és 20%-kal nagyobb aksival, mert akkor lehetne választani. De így ha csúcs LG-t akarsz, akkor rá vagy kényszerítve a moduláris telefonra, még ha nem is használod ki. Ezzel pedig sok vásárlót sikerült elijeszteni.

Érdemes megnézni, hogy mennyire nem pörög ez a topic, ez is jelzi, hogy még a hozzáértőbbnek gondolt mobilarena olvasóközönségből is sokan elpártoltak az LG-től emiatt a döntés miatt.

Dive ever, work never.

(#1955) Aryon87 válasza akooos (#1951) üzenetére


Aryon87
félisten

:D
Igaz, kar is turazni magam rajta. Nekem megfelelo es kivalo azt pont. Az mas kerdes hogy a kijelzovel kicsit farkasz-szemet nezek de ezert nem fogom lecserelni.

Az igaz amit kollega irt, nem vagyunk sokan, nem is porig a topik. A G4-nel ilyenkor mar boven 5000 hsz folott voltunk :D igaz 80% meg off temakorrel.

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#1956) SpongyaBob válasza F-ECT$ (#1954) üzenetére


SpongyaBob
veterán

"De így ha csúcs LG-t akarsz, akkor rá vagy kényszerítve a moduláris telefonra, még ha nem is használod ki."

Én csak azt nem értem, hogy mi ezzel a gond? A lehetőség a modularitásra adott. Ha nem akarja, nem használja ki az ember (ahogy én sem). A furcsa az, hogy ezt mindenhol negatívumként említik (vagyis húzzák le a telefont)..

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#1957) Aryon87 válasza akooos (#1951) üzenetére


Aryon87
félisten

Ehh dupla sorry..

Porig=porog

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#1958) F-ECT$ válasza SpongyaBob (#1956) üzenetére


F-ECT$
titán

Maga a lehetőség nem lenne rossz, ha nem járna kompromisszummal, de jár: kisebb aksi, illetve majd idővel az is kiderül, hogy a ház stabilitása nem rosszabb-e a modul csatlakozása miatt.

Emellett van egy pszichológiai hatás is: ha ott a modul helye, de te nem használod, az hiányérzetet kelt. Mintha olyan miatt kellene fizetned, amit nem használsz ki.

Dive ever, work never.

(#1959) SpongyaBob válasza F-ECT$ (#1958) üzenetére


SpongyaBob
veterán

Az a nagy helyzet, hogy a mai akku technológia így is, úgy is egyenlő - már elnézést - a fossal. Az a 200mAh amivel kisebb lett a G5 akkuja, azt pont behozza a hardveren, ugyanis jóval kevesebbet fogyaszt mint a G3 vagy akár a G4, csak ugye itt nem mondják hogy de ratyi az akkumulátor kapacitása. Magyarán ha értelmesen kompromisszumok nélkül akarod használni a telefonodat akkor kell egy powerbank, telefon márkától függetlenül. A ház stabilitásáról annyit, hogy amikor először elmentem megnézni személyesen a G5-öt akkor sokkal de sokkal rosszabbra számítottam, mert ahogy elő van adva neten ez a modularitás, az valami katasztrófa és igen, az illesztésnél átszökik a fény ha direkt ezt figyelem direkt a fény felé tartva. Egyébként a kutya sem mondaná meg hogy azt ott alul biza le lehet szedni. Ez nem győzködés, ezek az én saját tapasztalataimon alapulnak mielőtt még 1,5 hónappal ezelőtt megvettem volna a G5-öt és azóta is elégedett használója vagyok.

A pszichológiai hatást meg nem tudom hova tenni, valakit biztosan frusztrál, engem ugyan nem.

[ Szerkesztve ]

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#1960) F-ECT$ válasza SpongyaBob (#1959) üzenetére


F-ECT$
titán

Azért fosnak nem nevezném, de valóban lassú a fejlődés akku terén.

Viszont én nem +200 mAh-t hiányolok, hanem +800-at, ha megnézed a G5 és S7E méreteit, akkor ez alapján bőven lennie kellene helynek egy 3600-os akkunak is:
G5: 149.4 x 73.9 x 7.7 mm
S7E: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm

(A jóval kisebb S7-be is elfér a 3000-es: 142.4 x 69.6 x 7.9 mm).

Azért a powerbankot túlzásnak érzem a mindennapokhoz, az emberek 95%-nak elég az 5-6 óra SoT, akinek ennél több kell, az meg oldja meg a töltést valahogy.

A pszichológiai hatást én is csak tippelem, de valami oka csak van annak, hogy érezhetően sokkal kevesebb G5 fogyott, mint pl G2. (Bár jó lenne konkrét számokat látni.)

Dive ever, work never.

(#1961) kobayashy válasza F-ECT$ (#1954) üzenetére


kobayashy
tag

Szerintem az is benne van abban,hogy nem pörög a topic,hogy nincs gond a telefonnal.Főleg szoftveres.
Nagyon jól eltalálták az optimalizálást az LG-nél.

(#1962) F-ECT$ válasza kobayashy (#1961) üzenetére


F-ECT$
titán

Persze, ez is lehet ok, de más kérdések se jönnek (pl tok, fólia, custom rom, háttérképek / témák, stb) ami azért inkább azt erősíti, hogy kevés ember vett G5-öt. Sőt azt se nagyon kérdezgetik itt, hogy hol érdemes beszerezni, pedig ez mindig sláger téma egy népszerű készülék esetén.

Dive ever, work never.

(#1963) Aryon87 válasza F-ECT$ (#1962) üzenetére


Aryon87
félisten

Ebben igazad van, a G4 ilyenkor mar porgott, es ha jol emlekszem mar a bor hatlap kopasa kezdodott tema lenni, ill az akkuido :D sot, az elso egyedek kijelzohibaval is temaztak, a pontatlan erintes, meg a csikos kijelzovel.

Itt kb 10en vagyunk G5 tulaj.

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#1964) bajnokpityu


bajnokpityu
félisten

annyi kérdésem lenne, hátha vki már próbálta, hogy a hagyományos 2.0s USBs töltőkkel mennyire haver a készülék? jó, nyilván lehet lecserélgetni az összes usb kábelt, de legalább működik, és ha pl 2.1A van a töltőre ráírva, amit 2.0s USB esetén mondjuk 1.4Anek mérni is lehet, az ezeknél is 1.4Ael fog tölteni?

Másképp fogalmazva, visszafele kompatibilis?

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#1965) dkovizoli válasza F-ECT$ (#1962) üzenetére


dkovizoli
addikt

Nem tudom,hány tulaj lehet. De szerintem több mint tíz. A témák meg azért nem jönnek, pl custom rom, mert a bootloader nyitás ugye mindjárt garivesztés. Tok, fólia már kiveséztük, én mindkettőt most várom. Amúgy meg jó telefon, nagyon nincs is miről beszélni.

[ Szerkesztve ]

(#1966) firemanus82


firemanus82
senior tag

Hülye ötlet? Akkor számoljuk meg ;)
1 :P

LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

(#1967) SpongyaBob válasza firemanus82 (#1966) üzenetére


SpongyaBob
veterán

2 :)

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#1968) dkovizoli válasza firemanus82 (#1966) üzenetére


dkovizoli
addikt

3

(#1969) csibabu


csibabu
tag

4
Én us tulaj vagyok :D kérdésem csak annyi hogy van valaki akinek teljesen jól ráment sz üvegfólia erre a telefonra? És ha igen miféle fólia az?

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro

(#1970) drmotto válasza F-ECT$ (#1948) üzenetére


drmotto
őstag

Nem azért beszéltek le róla, mert nem jó. A Samu és a Huawei is "támogatja" a minél nagyobb értékesítést.
Tuti infó.

(#1971) karesz59 válasza firemanus82 (#1966) üzenetére


karesz59
csendes tag

5

(#1972) Aryon87


Aryon87
félisten

6 (juniusi vetel)

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#1973) safizoo válasza F-ECT$ (#1948) üzenetére


safizoo
tag

7
Én minden nap cserélem az aksit, töltőt a telefon csak kocsiban lát. Van 3 aksim.
Az első nap vettem meg a telefont, amikor kijött.
Nem lötyög, ha cserélgeted.

[ Szerkesztve ]

(#1974) Tosee


Tosee
őstag

8 (szintén júniusi)

Tegnapi vendégeinkről 1-1 amatőr kép melóhelyen (manuális mód):
[link] 1/30s ISO100
[link] 1/50s ISO400

[ Szerkesztve ]

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#1975) nagyfehér73


nagyfehér73
csendes tag

9. Egy hónapja nekem is megvan!Szuper kis telo!Jó üzem idő,jó kamera,pörgös,stabil!
Kell ennél több??
Eltalálták ezt a telót.

(#1976) tutaj01


tutaj01
tag

10.
Hibátlan készülék.

LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro

(#1977) kobayashy válasza tutaj01 (#1976) üzenetére


kobayashy
tag

11 (június)
Tökéletes hibátlan

(#1978) dkovizoli


dkovizoli
addikt

Mondtam, hogy tíznél többen vagyunk! 😀

(#1979) Sebibalu


Sebibalu
őstag

12 tökéletes. Custom rom nem kell rá amugysem. Sokat meg nem beszélünk róla,mert sok gond nincs vele. Nem Samsung :DD

(#1980) bagyusz


bagyusz
őstag

13 Nagyon sok olyan átlag user van akik nem is tudnak erről az oldalról, nemhogy a topikrol. Nekem nagyon bejön a teló, főleg a kamera miatt, a többi hardverről nem is beszélve. Szoftveres oldalon meg hozza az elvártakat. Custom romok már vannak, de azok többsége a gyári alapokon nyugszik. Sőt van CM13 is csak az még nagyon bugos az új hardverek miatt. Ha jól láttam a kamera része nagy szívás lesz összehozni.

(#1981) mg1992mg


mg1992mg
senior tag

14
(+15, mert láttam már valakit fbn G5-tel)

(#1982) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#1948) üzenetére


F-ECT$
titán

Na megjött a csereutalvány a G2-re, volt 10 percem beugrani a Telekomhoz, és ott 2 lehetőséget vázoltak:
-Visszaveszik annyiért a telefont, amennyi a számlán szerepel (105e Ft). Ez abból a szempontból nem túl előnyös, hogy a számlán mindenféle kedvezményekkel csökkentett ár van. A G5 a jelenlegi díjcsomagom mellé 160e lenne, az S7 190e.
-Beszámítják listaáron (201e Ft), viszont ez esetben csak listáron választhatok készüléket 201e +-5e Ft-ért, és most jön a WTF: de NEM fizethetek rá. A poén, hogy listáron nincs készülék ilyen feltételekkel (mind drágább vagy olcsóbb), így egyébként a G5 és az S7 is 271e Ft.

Azért még elmegyek egy másik boltba is, mert ez a második megoldás kicsit érdekes így, nem értem, hogy miért nem lehet ráfizetni.

Dive ever, work never.

(#1983) akooos válasza F-ECT$ (#1982) üzenetére


akooos
veterán

Ki akarnak szúrni veled. Ilyen nincsen, hogy nem fizethetsz rá..... ez egy kamu.... egy nagyobb T-mobilba menj ha teheted... és az üzletvezetőt kérd, ha kekeckednek.

(#1984) F-ECT$ válasza akooos (#1983) üzenetére


F-ECT$
titán

Az Árkádban voltam, holnap az Aleeba megyek. Az első verzió egyébként lehet, hogy jobb, mert akkor csak 55e Ft-ot kell rádobnom, és hozhatok egy G5-öt. (A második verzió S7 választása esetén lenne előnyösebb.)

Dive ever, work never.

(#1985) Bilux válasza F-ECT$ (#1984) üzenetére


Bilux
veterán

jobb a g5 :R

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#1986) Aryon87 válasza Bilux (#1985) üzenetére


Aryon87
félisten

+1 :D

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#1987) F-ECT$ válasza Bilux (#1985) üzenetére


F-ECT$
titán

Eléggé fej-fej mellett van a 2 telefon, főbb szempontok:
-Sebesség: kb egál
-Tárhely: egál
-Méret: S7 nyer, kisebb is, és a képernyő / ház aránya is jobb
-Kijelző: méretben a G5-é picit nagyobb, de az a 0.2 col nem óriási különbség, volt már amoledem és ips-em is, mindkettő megszokható, így ez is egál
-Hang: FM rádió miatt itt nyer a G5
-Extrák: G5 - infra, S7 - por és vízálló, ezek jó tulajdonságok, de önmagukban nem döntenek
-Aksi: egyértelműen S7, és ez elég erősen szempont
-Szoftver: korábban LG-t mondtam volna, de az S7-ben jelentősen csökkent a Samsung bloatware
-Kamera: az S7-et több helyen hozták ki jobbnak, de ezt is egálra veszem
-Garancia: régebben a Samsung házhoz jött, ez már elmúlt, így egál
-Ár: még eldől, de lehet, hogy a G5 olcsóbb lenne 30e Ft-tal

A G5 emellett nem lesz tömegcikk, ami előny is (bár engem nem zavar, ha többeknek van olyan telefonja, mint nekem), de az is tuti, hogy sokkal kisebb közösség alakul köré, így 1-1 esetleges problémára nehezebb lesz megtalálni a megoldást.

Volt már LG-m és Samsungom is, mindkettővel meg voltam elégedve, bár az LG megítélésén ront, hogy elég sokszor kellett szervízbe vinni. (Hibás példányt mindkét gyártó tud produkálni.)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#1988) Vikooo válasza F-ECT$ (#1982) üzenetére


Vikooo
addikt

Ilyen nincs, ne hagyd magad. Mar miert ne fizethetnel ra? Tobbszor volt mar dolgom csereutalvannyal, minden esetben rafizettem, igaz Telenornal. Ok penzt nem adtak vissza, akkor sem ha olcsobb telefont vasaroltam es annak kellett volna a kulonbozetet.

[ Szerkesztve ]

(#1989) mg1992mg válasza F-ECT$ (#1982) üzenetére


mg1992mg
senior tag

Off, de én amikor a Telenornál vásároltam a készüléket, nem ajánlottak semmit, mert már úgy mentem be, hogy én tudtam, hogy mit szeretnék.
Viszont amikor az eladó hölgyike mondta, hogy ő sok rosszat hallott a G4-ről, és hogy a G3 jobb volt, na mondom inkább nem mondok semmit, ráhagyom ;]

(#1990) F-ECT$ válasza Vikooo (#1988) üzenetére


F-ECT$
titán

Az egyes variációnál ráfizethetek, csak a kettesnél nem. Na mindegy, ma megyek Alee-ba, ott hátha mást mondanak, ha meg nem, akkor kérem a boltvezetőt, meg a felettes szervek elérhetőségét :)

Dive ever, work never.

(#1991) safizoo válasza F-ECT$ (#1987) üzenetére


safizoo
tag

Hogy lehet egyértelmű nyertes használatban egy vezetékes telefon cseppet erősebb aksija, mint egy cserélhető aksis készülék?
Te nem használod a telefont, csak az autó és az asztal mellett!
Én este bihar cserélek, míg a nyerhessedel power bankozol,vagy töltőért szükölsz.

(#1992) Techhell


Techhell
csendes újonc

16 😄
Szoftveresen hibátlan, üzemidő is teljesen jó.
Minimálisan mozog az alja, néha zavar is, de nem váltanám le.

(#1993) mg1992mg


mg1992mg
senior tag

Viszont, akik vettek már plusz akksit, az írhatná, hogy milyen gyártású (akksi hátoldalán rajta van), valamint hogy mennyire kell "beleerőszakolni" az aljzatba? Mert amit én kaptam a töltő dobozkához az szinte túl könnyen pattan a helyére, a gyári akksihoz képest, valamint sokkal jobban lötyög, mielőtt betenném a helyére, már magán a modulon. Lehet kaptam valami olcsó kínai utángyártott vackot. Meg valahogy üzemidőre se bírja úgy, mint kéne neki.
Esetleg linket is dobhatnátok, hogy ti honnan rendeltétek, megköszönnöm :)
Ugyanehhez kapcsolódik, hogy ugye a gyári akksin az érintkezők mellett van egy fehér korong, nos a helye megvan a vett akksin is, viszont fehér kör / matrica / korong nincs.

(#1994) F-ECT$ válasza safizoo (#1991) üzenetére


F-ECT$
titán

A cserélgetés nekem nyűg, mindig tudni, hogy melyikben épp mennyi van, ne felejtsem el mindkettőt / hármat tölteni, stb. A legjobb, ha feltöltöm reggelre és kibírja estig, és erre nagyobb eséllyel képes az S7, mint a G5.

Egyébként napközben pár órát ülök asztal mellett, ha nagyon kell, akkor 1 másodperc alatt feldugom töltőre, az még mindig kisebb szívás, mint aksit cserélni.

Egyébként voltam Alee-ban: az egyes verzió nyert, adtak kézbe 105e Ft-ot, így akárhonnan tudok már telefont venni, nem vagyok a T-hez kötve, vagy ha mégis, akkor online árral tudok rendelni, nem a boltival.

Dive ever, work never.

(#1995) drmotto válasza F-ECT$ (#1987) üzenetére


drmotto
őstag

Két megjegyzést fűznék hozzá csak, mert egyébként ez a reális helyzet.
- Szoftver: a Samu akkor fog olyan minőségű romot csinálni, mint az LG, ha átvette tőlük a fejlesztőgárdát.
- Garancia: A Samsung a Telemaxnál szervizeltet, ez mindent elmond róluk, a LG-nek meg van saját, kifejezetten korrekt szervize, ahol akár 1 óra alatt is megcsinálják a telefont ha előre egyeztetsz.

A víz és porállóságnál meg várjuk meg az őszt, mert sokan rebesgették már, hogy kicsit enged a ragasztás, és már oda is a vízállóság, lehet menni javítani.

(#1996) bounty123 válasza drmotto (#1995) üzenetére


bounty123
őstag

Kijelzőknél a mindkettő "megszokható", így egál, tényleg mértékadó értékítélet. Számomra IPS-ről amoledre váltás óta nem kérdés, melyik a jobb. De az kétségtelen, hogy bármelyik megszokható :DDD

(#1997) F-ECT$ válasza bounty123 (#1996) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem akartam hitvitát nyitni, színhűség, beégés és egyebek tekintetében, ha ránézek, akkor nekem mindkettő tetszik, normál felhasználóként jó élményt ad. Az ítéletem szubjektív, senkit sem akarok meggyőzni, csak leírtam a szempontjaimat. (Objektív méréseket bárki talál a neten.)

drmotto: sajnos nekem a Telemaxhoz küldte mindhárom alkalommal az LG a telefont, mindháromszor 5 munkanap volt a javítás. Cserekészüléket nem tudtak egyszer sem adni.

Dive ever, work never.

(#1998) safizoo válasza F-ECT$ (#1994) üzenetére


safizoo
tag

Szerintem pedig jobb egy vékony aksit vinni, mint egy töltőt, vagy az iparág szégyenét (power bank).
De akkor eltaláltam, az átlag felhasználónak valóban elég egy aksi.

(#1999) akooos válasza safizoo (#1998) üzenetére


akooos
veterán

Szerintem a power bank nem az iparág szégyene. Nekem van egy 20.000 mah kapacitású, amivel a G2-őt szoktam tölteni, ha esetleg külföldre megyek nem autóval. Jó ha van, akárhogy is :)

(#2000) safizoo válasza akooos (#1999) üzenetére


safizoo
tag

Egy olyan termék ami szükségmegoldás és csak 5 -10 évig lesz,az az iparág szégyene.
Rövidebb életű lesz mint a vhs. :(
Már rég meg kellett volna ezt oldani.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.