Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ma voltam egy kis esti túrán, lett pár képem.
Valahogy nem érzem igazinak, párom sürgetett, nyaggatott állandóan hogy "menjünk már", így sztem nem lettek a legjobb képek...
Lesz majd még egy ilyen körút ahol a G4 és S7 lesz a "versenyző" + lehet még egy i6+G4 páros is csatlakozik..Jön a nagy hajóóó - hamar előkap, amilyen beállításon volt, lőttem automata
Elbújt a nap - Iso50, 1/2500s (akárhogy állítottam, sehogy nem volt jó, mondom jóvanezígy kézből
Erzsébet-híd iso50, 1/1000s - kézből, nem is lett valami jó
Gellért szálló - normal automata
Gellért szálló - wide automata kézből mind2Szent István király szobra és a Szabadság-híd iso50, 1/200s - kézből
Sziklatemplom bejárata iso50, 1/80 - kézből (csak nemtom h ez most manuális, vagy automata-e)
Innentől már állványt használtam:
Szabadság-híd közelebbről iso50, 1/160 s
Várkert bejárata iso50, 1/30s
Szökőkút iso50, 1/8s
Várkert iso50, 1/8s
Lánc-híd - normal iso50, 1/4s
Lánc-híd - wide iso50, 0.3s
Lovas szobros palota iso50, 0.3s - kékebbre vittem a wb-t
Kapu iso50, 0.3s - itt is hűvösebbre állítva
Libegőnél iso50, 0.8s
Alagút iso50, 0.4s
Szabadság-híd iso50, 1s
Parlament iso50, 1s
Belenagyítva nem jók, sztem túltorzítja a Flickr..
Majd a srácokkal még lesz egy ilyen túra, akkor már jobb képek lesznek.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
apuc
őstag
Visszakaptam a G5-öst a szervízből.
A beégéssel, amit elvittem.Nem cseréltek semmit, bekalibrálták, szoftvert frissítettek.
De egyenlőre nem produkálja a hibát.
Remélem nem is fogja. -
-
-
fonix232
aktív tag
Ha nem autós töltő kell, akkor bátran ajánlom a Tronsmart QC3 fali töltőit (nekem ez van, de szemezek még ezzel és ezzel is).
Amit most nagyon keresek, az normális, itthon kapható TypeC-TypeC kábel. Sima A-TypeC kábelek közül ami eddig bevált az a 220Volt leértékelt, USB3.0-s kábele, 1000Ft volt darabja. AZ EDigital-os iGear kábel gagyi, rossz benne az ID chip, megfordítja a töltés irányt.
Mert csak.
-
Wucky
senior tag
Kis help kellene:
Alap Lg rendszeren kívül ezek vannak telepítve:
Twichtv,Kritika,WotB,viber,skype,telenormytv,flickr.
1 gond:
Este 22-03 között,10% merülés ne zavarj módban,wifin. Melóba 4g off 2 óra alatt 37%.2 gond: Sehogy sem jelez az értesítő lef. Még a töltést sem. Be van kapcsolva. Már az AoD is kikapcsoltam hátha azért. De nem. Frissítés nem volt a telón.
Szerviz vagy beállítási gond?
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Quqesz
nagyúr
válasz SpongyaBob #1495 üzenetére
Ha bekapcsolod a wifit, akkor bontja a mobilnetet. Ezt le tudod ellenőrizni a a telefonról/hálózatok menüpontban, ahol a mobilnetnél a lecsatlakoztatva lesz kiírva. Viszont a play-ben állítsd be a beállban, hogy csak wifin frissítsen! Ha ez nincsen beállítva, akkor mobilneten szépen lehúzza a frissítéseket. A wifit pedig nyugodtan hagyd állandóan bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mg1992mg
senior tag
Érdekes modul ez a CamPlus, jó lenne ha egy olyan alkalmazást tudnának hozzá összedobni, hogy ne kelljen folyamatosan a gombjait piszkálnom, hogy te töltsd már azt a telefon, hanem be lehetne álltani, hogy a modul merüléséig...
Amúgy, akksi hálózatról való feltöltése után a modult kezdi el tölteni?
Mert úgy hiszem az a kis nafta is kifogyott belőle, ami gyárilag benne vót.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz mg1992mg #1518 üzenetére
En nem ajultam el a Camplustol.
Asszem fel fogom tenni eladasra...
Ha plusz nafta kell, ott a 10k-s powerbank vagy tolto.
Viszont ezzel a teloval siman elindulok barhova powerbank nelkul. G4-nel viszont kellett vinnem..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz mg1992mg #1520 üzenetére
Nekem el se inditotta a toltesr. Csak egy proba erejere raktam fel, mondom jo, en ezzel nem fogok piszmogni, hogy eltorjem az akksi kapaszkodojat..
Este megy is fel aprora. (Mennyit er ez a kutyu? Mert a teljes ara nem 5ft..)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
sajo13
senior tag
válasz Aryon87 #1521 üzenetére
Márpedig kb. 5 ezret ér Az egy másik dolog, hogy a kisker boltok mennyiért kínálják.
Nagyon találó szót írtál rá: "piszmogni". Az emberek többsége nem fog azzal piszmogni, hogy fényképezés előtt kikapcsolja a telót, kicserélje a modult és újra elindítsa a telót. Inkább akkor fényképez úgy, ahogy van. Ha pedig tölteni kell, akkor Powerbank...ahhoz nem kell kikapcsolni a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Sepp
csendes tag
Valaki észlelt màr olyat hogy v10d-eur firmwarrel rosszabb lett az akku?
-
Wucky
senior tag
Nekem még mindig v10c van. Nem is jelez hogy lenne frissebb.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Sepp
csendes tag
Nekem mint ha kevesebbet bírna, pàr napja ment fel...
-
Aryon87
félisten
Erre van valakinek valami ötlete, hogy mi a baja?
A másik 4 számmal is ezt csinálja.. Mp3 formátumban pedig gond nélkül átmásolja.. Eddig ilyen baja nem volt.
Belső tárolóra sem engedi..Állítgatás a kapcsolódás típusai közt valamit megtérített, végül átkerültek az SD-re..
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudnám letölteni a V10d EUR szoftvert? Az én telefonom nem európai így magától nem fogja letölteni.
Köszi -
TODI1111
veterán
Automata módban van olyan jó a kamerája ennek a készüléknek mint a G4-nek?
-
Wucky
senior tag
Telenorosoknak is van v10d?
-
-
TODI1111
veterán
Akkor tényleg jól le van maradva a biztonsági frissítés mert a szolgáltatós galaxy S7 készüléken már júniusi van.
-
Aryon87
félisten
válasz drmotto #1540 üzenetére
Nekem Telenoros 10c és 04.01-es szint.
Igen a szolgáltatók ülnek rajta. mert KDZ-vel feltolható, de nekem pl volt olyan ami nem volt jó a G4-en, és okozott kisebb problémákat.
-
Wucky
senior tag
Hát a szolgáltatók mindig is lassúak voltak.
-
dkovizoli
addikt
Camplus modullal mennyivel nő meg a feltöltési idő, mire mindkettő töltve lesz? Eddig külön töltöttem. A modult csak egyszer eddig. Amúgy nálam úgy tünik müködik rendesen. Most is tölti, pedig nem fényképeztem vele. Bár úgy olvastam a tájékoztatót, hogy csak néhány százalékot egyszerre. Na majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
160.500 Ft-ért kameramodullal mennyire jó vétel a Telekomtól?
Megnéztem a videótesztet, de nem tudom mennyire jó telefon ez... Nektek is picit mozgatható a hátulja? Milyen az üzemidő? Mi szól pro és kontra ellene? A Mate 8 a másik kiszemelt, az 145.000 Ft lenne ugyancsak a Telekomnál.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Wucky
senior tag
-
mg1992mg
senior tag
Egyáltalán nem mozog az alja, nyilván van egy kis hajszálrés, amit tényleg csak akkor veszel észre, ha észre akarod venni.
Üzemidőben veri a G4-et, az LG-nél nem tudom mit csináltak, de igen jó üzemidővel rendelkezik, a csökkenő akkuméret ellenére is.Egyetlen kontrát tudnék felhozni, az pedig a kijelző. Az eddigi modellekhez képest a maximális fényerő borzasztóan kicsi, én pl nap alatt nem is igazán tudom olvasni, a színei, a kalibráció jó, de jah...
Automata fényerő azért nem játszik, mert ott is csak úgy alkot értelmeset a szenzor, ha tényleg a nap felé van tartva. Én meg nem vagyok napraforgó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest