Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RayMckurt
csendes tag
Enyém is T mobile, de se nem lötyög se rés nincs..
Az hogy kb 1 mm-es rés van nem kicsit túlzás a fényképen.. Tegyél oda egy vonalzót és úgy fényképezd le..Shuttle AB60N - Intel Pentium 4 3Gh Northwood - 1 Gb Kingmax Superram Pc 3200 - Leadtek Winfast A400Gt TDH (Gf 6800 Gt) -Gembird 600W - Plextor PX716A - Sound Blaster Live! 7.1 24bit - A4 Tech NB30 - Sony CPD G520 21'' CRT - a többi túró!
-
minikahona
tag
Üdv mindenki!
Úgy tűnik én is belépek a G5 tulajok táborába. Sokáig szemeztem a G4-el, de végül inkább a G5 mellett döntöttem. Telenoros, elvileg jövő csütörtökön jön, már alig várom El kezdtem nézelődni alin tokok után és ezt találtam: [link]
Nekem nagyon bejövős, lehet rendelek majd egyet. Ugyan ennél az eladónál találtam ezt is. Majd meglátom, lehet hogy erre is befizetek.U.I.: Végignéztem egy rakás tokot, minden félét, de egy dolog nem fér a fejembe. Miért hagynak sok esetben lyukat a tok alján a leszedő gombnak, ha egyszer úgy sem lehet szétszedni anélkül, hogy kiszednénk a telefont a tokbó?
Csak egyet találtam ahol volt értelme (bár ott sem lyuk van), az pedig a Spigen Style Armor tok. Annak leszedhető az alja.[ Szerkesztve ]
We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
drmotto
őstag
válasz minikahona #1102 üzenetére
Nyilván azért, mert ha nem lenne kihagyva, benyomná a tok a gombot.
-
drmotto
őstag
A titán az mennyire sötét szürke? Az MM-okban csak ezüst van kitéve, így nem tudom megnézni. Az ezüst az teljesen jól néz ki elölről, de hátul inkább fehérnek tűnik. Hétfőn rendelném a Telekomtól, de nem tudom milyet kérjek.
-
drmotto
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Wucky
senior tag
Még 19 nap nekem is.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
mg1992mg
senior tag
Szerintem az ezüst is nagyon szép, talán szebb is mint ez a titan.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Nos, az van, hogy ez a telefon nagyon megfogott. Nem nagyon vagyok már telefonguru hosszú évek óta, már több évig is nyúzok egy telót, viszont az LG most olyat tett le az asztalra, ami az én felhasználói szokásomnak tökéletes lenne. Sok olyan dolog van benne amire úgy érzem szükségem lenne és ezt a jelenlegi telóm nem tudja megadni.
Illetve kicsit unom már az iOS-tCsak hogy néhányat említsek:
Always on Display (a Nokia N8 óta imádom ezt a funkciót, de azóta egy telóm se tudta )
FM rádió
Értesítő led
ésatöbbi..Viszont nem tudom a droiddal mi a helyzet manapság. Évek óta nem nyomkodtam és nem tudom stabilistásban mi a helyzet? A legfontosabb talán az, hogy az LG hogy áll a frissítésekhez?
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
drmotto
őstag
válasz SpongyaBob #1114 üzenetére
Szia!
Én csak a G2/G4 párosról tudok nyilatkozni, a G5 csak ma jön meg. Ezeknek a romjait az lg nagyon jól összerakta. A legjobb custom romok is igazából kicsit feldobott gyári romok voltak. Sima, gördülékeny mind. Nincs tele szeméttel, a google cuccain kívül szinte minden törölhető, ami nem kell. A lebegő appok egyszerűen zseniálisak.
Frissítés: A G2 még az 5.0-is megkapta, pedig az már 3 éves modell, ilyenkor már rég leszarja az összes cég a telefonokat. A G4-re elsőként jött a 6.0. Most mondjuk utóbbira megállt az update, de ez valószínűleg csak a G5 kiadás miatt van, szerintem arra is az elsők között jön majd a frissítés N-re.
Szóval szerintem emiatt nyugodtan veheted, inkább, mint a többi cégét. -
drmotto
őstag
válasz SpongyaBob #1116 üzenetére
-
drmotto
őstag
Nekem is megérkezett. Telekomos. Titán. Teljesen jó a színe.
Nekem is van rés, akkor lehet látni, ha direkt figyelem a fény felé tartva...[ Szerkesztve ]
-
kobayashy
tag
Nekem is ma jött meg a telefon
Telekomos,nem mintha jelentene valamit.
Szóval nem értem a fanyalkodókat,mert ez a telefon szerintem nagyon szép.Titán.
A modullal sincs semmi gond.
Eddig istencsászárság van.
Minden azonnal történik,késlekedés sehol. -
leon444
csendes tag
Sziaszok!
G5 tulajoktól kérdeznék egy párat:
1. Az intelligens arcfelismerőt (vagyis addig nem zár le a kijelző, ameddig látja az arcomat) hol lehet beállítani? Már mindenhol végignéztem, de sehol nem találtam erre módot. Kivették volna?
2. Tegnap videót készítettem és meglepődve tapasztaltam, hogy 5 perc után megszakadt a felvétel, mert csak ezt az intervallumot engedi. Ezen hol lehet állítani?
3. A cam plus modul akksija csak egy picit tölt csatlakozás után. Ez nálatok is így van?
4. Telekomnál vettem a telót, de (hál' istennek) semmi tkomos induló nincs a bekapcsoláskor, s programok sincsenek telepítve. Létezik, hogy független a teló? Azt hogy tudom megnézni kártya híján?Köszi előre is a válaszokat.
-
Quqesz
nagyúr
válasz leon444 #1122 üzenetére
1. Már loli óta kivette az LG minden telón, sajnos...
2. 4K esetében igen, de ez ha jól tudom minden telón így van, de full hd-ban nincs ilyen rövid korlát(ott 30 perc)
3. A cam plus testben olvastam, hogy rendben van így
4. Ezt próbáld ki: 2945#*850#
Ha Hálózatzárnál azt írja ki, hogy végleg zárolva(nem kér pin-t), akkor független[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
homacs
csendes tag
Egy kis segítség kellene. A telo bekapcsoláskor nem veszi le a hálózatról az idő beállítást./Telekom/ Automatikus dátum és idő bekapcsolva. Automatikus időzona bekapcsolva. Kell még valami?
-
kobayashy
tag
Sziasztok
A wifi direkt-et hol tudom bekapcsolni?
-
Aryon87
félisten
-
SpongyaBob
veterán
Valaki megnézné, hogy az AZ Camera appot megtalálja-e az áruházban és fel lehet-e telepíteni? (mondjuk ha megtalálja a kereső akkor már elvileg fel is lehet telepíteni). Köszönöm
-
kobayashy
tag
válasz SpongyaBob #1129 üzenetére
Ha a "AZ manual camera pro cam" re gondolsz,akkor igen.
-
Tosee
őstag
Üdv!
Aki T-nél vette a készüléket mennyi garanciát adnak rá? Már csak azért kérdezem mert a telekom oldalán nincs kiírva G5-nél... 1 év, vagy 1+1 év?
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
asr27
tag
válasz SpongyaBob #1114 üzenetére
Én is pont az FM Rádió és az Always on Display funkció miatt választom a G5-öt.
Ezelőtt a Nokia 808 Pureview készülékemben voltak benne ezek a funkciók.
Bár még egy FM transzmittert szívesen látnék a G5-ben, de így is megfelel! -
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Most olvastam el a cikket, mert telefonvásárlás van tervben: P9, G5, vagy S7 Edge lesz. Vagy más. A kamera nekem kiemelten fontos, különösen a manuális videózás érdekel. Tudom, hogy a G5 gyári szoftvere nem tudja, de van Camera2 támogatás.
Melyik készülék a legjobb videóra, fotóra? És ami még érdekesebb kérdés: javultak a képalkotó képességek a szvsz tavalyi bajnok G4 óta? A cikk ki sem tér erre...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
kobayashy
tag
Még egy kérdésem lenne mégpedig,hogy hol tudom ékezetesre állítani a billentyűzetet?
Én nem találtam meg az Beállítások/Általános/Nyelv és billentyűzet menüpontban. -
Ahanoiaid87
csendes tag
Sziasztok!
Holnap nekem is lesz egy ezüst példány, kíváncsian várom. G2-ről váltok soha nem volt ilyen sokáig egy mobilom, van bennem egy kis félsz az újtól remélem nem csalódok. CSAKAZ LG!
-
sixpak
nagyúr
válasz Silenzio #1136 üzenetére
Szia, bár nincs a listádban, de a V10-ben van egyedül manual videó mód. UHD 64mb/s, felvétel közbeni white balance, iso, fókusz etc...3 mikrofon, szélzaj szűrő.
Messze a legjobb kamerás telefon.
Sorry a többiektől, de láttam hogy a videózás a legfontosabb neki, ezért ajánlottam.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
SpongyaBob
veterán
Üdv,
Ma voltam bent az MM-ben és megtapiztam a telefont. Hát ez valami eszméletlen. Természetesen rogyásig volt merülve, kérdeztem az eladó gyereket, hogy lehetséges-e valamilyen áramforrást varázsolni amivel meg tudnám nézni a készüléket. Nem, nem lehet.. Mondom oké, powerbank elő, próbált volna meg szólni Kb. negyed óra töltés után tért magához a cucc. Nem tudom mit csinált az LG a kijelzővel, de szerintem briliáns képet tolt az arcomba. Direkt kerestem a kékes árnyalatot, a fehér részeket külön néztem, de egyáltalán nem volt kék. Éppen akadt kéznél egy Nexus 6P ami inkább tűnt sárgásnak mellette Az összeszerelést is néztem és a legkisebb eltérést sem láttam rajta, nem mozog, nem lötyög. A kijelzőt megpróbáltam erősen nyomkodni hogy látható-e lilulás vagy ilyesmi, de ilyet sem tapasztaltam, pedig ez a teló kap rendesen ebből..
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer LG-m lesz vagy hogy egyáltalán megtetszik, de nagyon meggyőzött és úgy néz ki rövid időn belül beszerzek egyet a Titan fajtából
-
csibabu
tag
-
drmotto
őstag
válasz leslien #1120 üzenetére
Első benyomások.
Gyors. Nagyon. Az egyébként nem lassú G4-re is köröket ver. Nincs gondolkodás, nincs várakozás, akkor csinálja amit akarok, amikor akarom.
3 féle home van, a klasszikus menüs, az easy home a nagy ikonokkal, és az appdrawer nélküli.
A fogása teljesen más mint a G4-nek. Ennek egyenes a háta, és nincs az a felemelkedés, ami alá pont befért az ujjam vége, és pont kényelmesen meg tudtam fogni. Itt ezt is meg kell megint szokni. Kézbe véve viszont már nagyon kényelmes a fogása.
Ugyanígy a hangerőt is. Telefonáláskor hátul keresem még, autós tartóban meg rendszeresen nyomja a tartó.
A kijelző szép. Élénk, a megszokott LG minőség. A AOD funkció nagyon tetszik, nem tolakodó, kissé halványan látszik a kijelzőn.
Első napi SOT 3:45 Waze, poweramp, telefonálás, chrome, star wars játék mellett. Mindezt a telepítések és beállítások mellett. G4 ugyanígy max. 3 óra.
Amit hiányolok, az a qslide appok redőnyre helyezése. Ugyan ki lehet tenni az alsó gombsorba, de az mégsem ugyanaz.
Hirtelen ennyi, a kamerával, ujjlenyomat olvasóval nem volt még időm foglalkozni.Nem bánta meg így 2 nap után, hogy maradtam az LG-nél, és nem mentem vissza a samu vonalra,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest