Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz Dreamweaver7 #27415 üzenetére
Meglátogattam a barátomat, aki egy hatalmas belvárosi házban lakott, ott írogatott. éppen a körfolyosón jártam már, amikor elkezdődött a hóesés. Gondoltam, hogy jó is lesz már, ha kicsit megmelegszem, mert átfáztam nagyon.
Bekopogtattam, de néma csend, nem válaszolt senki, nem hallottam hangokat, hogy lett volna otthon valaki. Bekukucskáltam az ablakon, de a függönytől nem sokat láttam, csak az előszobával szembeni nappaliban villódzott valami pirosas fény.
Újból bekopogtattam. Mivel nem jött válasz, próbáltam kinyitni az ajtót.
Legnagyobb meglepetésemre, az ajtó nyitva volt. Beléptem, gyorsan be is zártam az ajtót, örültem a kis melegnek.
Elindultam a nappali felé, ahonnan kattogó hangot hallottam. A nyomtató működött éppen, de már a földön is lapok hevertek. Nem értettem mi lehet, kezdtem kicsit félni. Lehajoltam, felemeltem egy a gép által frissiben kidobott lapot.
Legnagyobb meglepetésemre a képen egy nő volt látható egy hatalmas pálmafa alatt.
Eszembe jutott a barátom, aki említett valamit, hogy legutóbbi nyaralása alkalmával összeszedett egy nőt, akinek valami gazdag hapsija volt, aki végül meg is fenyegette, hogy hagyja a barátnőjét békén. Nem tudtam mire vélni a dolgot, mi köze az egésznek ehhez, hová tűnt Péter, és mi ez a nyomtatás? Jel, vagy figyelmeztetés???
Abban a pillanatban éreztem, hogy egy vízcsepp a vállamra esik. Nem tudtam elképzelni, hogy honnan csepeg a víz, de abban a pillanatban, ahogy felnéztem az emeletre vezető lépcső tetején megpillantottam Pétert, teljesen kicsavarodott, nem életszerű állapotában.
Akkor döbbentem rá, hogy az nem vízcsepp volt, hanem vér!....harmat, cseppfertőzés, kommuna, kapca, temető...
Vakegérke: Qrva gyors vagy! Mint a vellám!!!
[ Szerkesztve ]
A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- BMW topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP DL360 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest