Hirdetés
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Mr.Csizmás #4058 üzenetére
Ez nagyon jó!
És ki vonszolt haza?
Szerk: Miért OFF? Értelmezted a smiley-kat, tehát abszolút ON.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #4061 üzenetére
Itt az az off, ha elkezdesz a kedvenc géped hardverfelépítésének rejtelmeiről beszélni. Kivéve, ha szmájliértelmezés formájában teszed.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
válasz Mr.Csizmás #4063 üzenetére
Csak bólogatni tudok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #4063 üzenetére
Remek! KBK tag vagy. Gondolom VakegérKe is egyetért velem ezekután.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #4067 üzenetére
Kyrabaybee Baráti Kör
Mod: süüütiiitt aaakaaaruuunnkkkk. Süütiii!!!
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #4074 üzenetére
Mindet lehet kérni? Nagyon édesszájú vagyok. Nincs az a süti, amit ne tudnék megenni. Mégse látszik meg.
-
talmida
Közösségépítő
-
cizoe
őstag
válasz Mr.Csizmás #4225 üzenetére
csak sok a köcsög
-
cizoe
őstag
válasz Mr.Csizmás #4227 üzenetére
Na meg kevés a szerver...
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4238 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, de van egy barátom aki nagy szakács. LINK
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4240 üzenetére
Hát, így az első találathoz nem is kell raffaello. De írj egyet pohárnak, hátha tudja a receptet.
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4240 üzenetére
Találkoztam a tortával a blogjában...nagyon íncsiklandó falat, de nem occó elkészíteni.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4242 üzenetére
Értem. Akkor sima raffaello recept kell. Azt leht hogy én is tudok neked lőni holnapra.
Apropó, a FASZ-os hírt olvastátok?
Ha nem akkor dióhéjban:
A FASZ gyakorlatilag Putyin személyes ellenőrzése alatt álló, kézi vezérlésű szervezete, ami rákötött a Microsoftra. További bréking nyúz az Itcafe-n."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4270 üzenetére
Komoly. Amúgy tényleg lehet valami ilyesmi, mert mind ugyanúgy néz ki.
-
kételkedem
addikt
Az nem lehet, hogy a MyVIP-en van alapból ilyen funkció a portré beállításnál?
Nem voltam még életemben a myvipen, ezért nem tudom. A képek viszont feltünően egyformák.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
gabor85
őstag
ááá, ez mekkora. dikk má, lefagyott, a f*szba!
cizoe: Boldog szülcsinapcsit (csakazértis ) -
félisten
válasz Mr.Csizmás #4273 üzenetére
Kitartó vagy, nekem a myvip kb. 3 napot bírt, aztán DEL. Amúgy jó az aláírásod. Csak nem Mr.007?
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4280 üzenetére
Nem, arra amikor a saját hirdetésében küldte el az embereket. Sajnos moderálva lett mielőtt elolvashattam volna.
(#4281) gabor85: Tessék, Molnárka 007 összes.
Először egyébként a "Milyen videókártyát " topikban tűnt fel. Azóta nagy rajongója vagyok.[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #4289 üzenetére
Fél BP = 16km? nem semmi
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
cizoe
őstag
válasz Mr.Csizmás #4353 üzenetére
Jó kis gép, használd egészséggel. (bár kár hogy nem tudja a RAWot)
-
talmida
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #4356 üzenetére
ezmiez
Többieknek...mi meg azt hittük, hogy ez az 1$ drága, merthogy ménem ingyé van? Ui ez nem a strandra bel;p[, hanem az egész vidékre. Tehát az egész
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
talmida
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #4362 üzenetére
Köszi a megfejtést! ..én meg azt hittem, hogy egy titkos bejárat egy szobron ...mi lenne, ha szőke lennék
BTW ezt láttátok már?? Félelmetes TÚLszőke
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4380 üzenetére
Neked is Jó Éccakát!
Én is lövöm le magam....Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
talmida
Közösségépítő
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4386 üzenetére
Igen, én is erre tippeltem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #4411 üzenetére
szóval itt a kép: [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4412 üzenetére
Ilyen gép való neked:
Eddig a Whisky PC volt a best of ilyen gép.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
talmida
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #4412 üzenetére
Csak mértékkel!! Nagyon jó a hajad!!! Kisebbik fiamnak (21 éves) is pont ilyen tegnap óta.
D1rect Mizújs? Hogy bírjátok még cérnával? KITARTÁS!!!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
talmida
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #4417 üzenetére
Na, épp gondoltam is!! Tündérke nagyon, nagyon aranyoska! Hol találtad? VIGYÁZZ MAGADRA, HOGY RÁ IS VIGYÁZHASS!...úgy értem, az egészségedre..
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
talmida
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #4420 üzenetére
Ment egy email, DE...
Jujjj! csak most értettem meg, hogy te mit nem értettél, illetve, hogy én mit értettem félre.
Te a hajadról beszéltél Tündérke rajongásának hiányát említve, én meg az ivászatra utaltam az egészségvédelemmel kapcs. .
D1rect Igen, sokat gondolok rátok. Sok erőt, türelmet, jó egészséget és további kitartást kívánok nektek! Egy kis hát~ és talpmaszír jóleshet az anyukának.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4423 üzenetére
Ha minden jól alakul akkor igen: Klikk!
D1Rect: És azt tudni, hogy lány vagy fiú lesz? Vagy meglapi marad?Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
talmida
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #4469 üzenetére
Egy kis fázis késében vagyunk De nem baj
És mi ez a pangás? Hova tűnt a tömeg?
Badman 4ever Jó éjt neked is!...igaz, egy nappal később, de ez ma is aktuális, ... jó kis örökzöld téma
Na és a D1Rect család hogy van? Update-et kérünk.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4481 üzenetére
Persze, de csak kulturáltan.
(#4482) geprombolo: Köszi.
(#4483) ,,no name" : Jó lett az összeállításod.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4490 üzenetére
Lehet, csak alkoholra ne számíts.
Pózolj kakassal! Az mekkora egyébként.
Már csak 9...
-
Vakegérke
félisten
válasz Mr.Csizmás #4494 üzenetére
Miért, én írok?
Már csak 5...
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4498 üzenetére
Ma megint jó napom volt.
Mentem haverokkal a környéken.
Semmi nem ronthatja kedvem.
És sírni se fogok.
Jó lenne nekem is az a hideg sör.
Nagyon jól érzem magam, éljen nyár van.
(#4500) ,,no name": Gratula, igyunk a tiszteletedre...[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4502 üzenetére
No-no, azért minket is hívj meg a borosasztalhoz, majd még ,,no name" is had kapjon egy kis nedűt.
D1Rect: Nyereményjátékot akarunk!
(Úgyis én nyerem meg, fő az optimizmus. )Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4502 üzenetére
Rendben!
Hölgyeim és uraim, kihívásra fel!Ebben a postaban elrejtek egy titkos üzenetet amit meg kell fejteni.
Nem lesz nehéz, de szemfülesnek kell hozzá lenni.Igaziból trükkös, mert nem olyan egyszerű mint amilyennek kinéz, de nem is túl bonyolult.
Az első helyes megfejtő megnyeri a tiszteletbeli "nagy nyeremény megfejtő" címet.
Hajrá-hajrá!
(#4503) Badman 4ever: tiéd a pálya
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4507 üzenetére
(#4504) post.
(#4509) Badman 4ever:[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4513 üzenetére
Dehát reggel van, ilyenkor kell fittnek és üdének lenni (ha ez nem megy, ott a kétbetűs ital).
D1Rect: Erről a rejtvényről a középsulis magyar felvételi ugrott be. Ott az első feladat bemelegítésként ez volt, hogy:
Képet ő fiatal korában festette. - Találjam ki a költőt... Először a reakcióm ez volt, hogy Úristen, ez meg mi?
A megoldása meg:
Képet ő fiatal korában festette. - Azaz Petőfi... Hát no comment.[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4518 üzenetére
Pizza, sör, lányok...más nem kell...
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4518 üzenetére
A LIDL-ben van egy sztem jó chips, ha jól emlékszem hagymás sajtos, vagy hagymás tejfölös. Tuti, hogy nem a sajtos+valamis. Francba nem emlékszem olyan régen vettem .
Meg ami még nagyon jó: a fűszerek, olcsó és jó. Ejj, meg a roppanós virsli+kolbász. Most más nem jut szembe, tényleg jó cuccaik vannak elfogadható áron.
Ami még nekem bejött: papírzsepi."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4523 üzenetére
Mozdony? Milyen mozdony? Lehet, hogy csak elírtam.
(#4524) Nunder: Gyere csak.
(#4525) talmida: Never give up!
(#4526) talmida: Nagyon köszi.Ha tényleg nem megy a megfejtés, elárulhatom, de nem tudok több ilyen feladványt csinálni.
Felépítéséből kifolyólag csak egyszer süthető el.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4533 üzenetére
Aha.
A gőzmozdony királyos."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #4536 üzenetére
Kicsit, mintha poros lenne...
D1Rect: Na erre magamtól nem jöttem volna rá....Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4540 üzenetére
Örülök, hogy tetszett.
(#4541) Nunder: Elég jó lett, nem úgy mint a fénykép.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4548 üzenetére
Igen.
(#4550) cizoe: ez nagyon komoly.
(#4552) Vakegérke: Uhh, na ez még az előzőn is túltesz.Először nem tudtam mit írjak fel magamnak a klipek kiheveréséhez. nem tudtam dönteni a goa, és a dnb között, végül ez lett.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #4563 üzenetére
Nyűgösen.
(#4562) Vakegérke:
(#4566) rarri: Neked van kislányod?[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
válasz Mr.Csizmás #4621 üzenetére
Jól megy ám. Mozdony mi? Válság, egy sz@rt
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest