Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
leixlo80 #8114 üzenetére
Szerintem ha javítják a hibákat szerethető, jól használható lesz a 7-es. A menü szerkezete tényleg jobb. Hamarabb meg lehet benne mindent találni a kereső segítsége nélkül is.
Az értesítési sáv nekem sem tetszik. De ha már így néz ki, a háttere lehetne áttetsző, írtam is.
Apróbb bakik kellemetlenségek azért vannak, majd bízom benne javítják.
Pl. Nem mindig vált szemkímélő módba, ha az időzítve van.
Az értesítés sávban a naptár értesítésnél a SNOOZE nincs magyarra fordítva. (ettől nem lesz jobb, vagy rosszabb)
USB Hibakeresés mindig kikapcsol, ha kihúzom a kábelt
A Hívó ablakban a hívó fél képe nekem teljes képernyős, de felismerhetetlen olyan erősen el van mosva
Ha a zár képernyőn megjelenik az értesítés, néha egyáltalán nem jelez hanggal, ha az értesítés kapcsolja be a képernyőt be van van kapcsolva.
A Vészhelyzetre vonatkozó információk nagyon rossz helyen vannak. (csak akkor érhető el ha valaki segélyhívást próbál indítani a telefonról (szerintem nem életszerű, de lehet tévedek)Biztos vannak olyan képességei is a telefonnak amiket nem használok, így azokról nincs véleményem. pl. nincs bluetooth, vagy NFC kütyüm. stb. stb.
trapedli
Nekem semmilyen gondom nem volt sem a 6-os sem 7-es alatt a beszédhanggal.zs.tom
Tegyék bele a Huaweinél! A kameráról jut eszembe. Videó felvételnél még mindig fordítva menti a bal és jobb csatorna hangját. Szelfi videónál jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest