Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
F e Z o
üzenetére
Gyárt magának. Már majdnem mindent maga gyárt. Még a szoftveren csiszol egy kicsit és lemos mindenkit a pályáról. Amerika ezzel a kekeckedéssel esély adott Kínának, hogy jobb chipgyártó legyen, mint az amcsik. Ha nem kezdi ezt el, akkor ez lehet, hogy sosem derül ki. Kezdetben nagy mennyiségű, de rossz minőségű dolgokat gyártottak a kínaiak, és ezért terjedt el, hogy ez vacak kínai cucc. De az utóbbi 10 évben egyre minőségibb cuccokat tesznek le az asztalra, sőt, lassan már nincs is ellenfele, lásd Huawei telefonok és kb. minden műszaki téren. Ha szoftveresen is megverik a Google-t, akkor úgy néz ki, hogy "Nokia 2"-t avathatunk. Ez csak az én véleményem.
5 éve, megrögzött Nokia fan és userként sosem gondoltam volna, hogy kínai telefonom lesz egyszer. Emlékszem, még 2012 tájékán, amikor megjelentek a telefonjaik, akkor még sz@r Huawei-eztem őket. Bár már akkor is jó hálózati termékeket gyártottak, és sok lóvét öltek a fejlesztésbe, aminek meg is lett a gyümölcse. A rolót nem húzzák le, mert a telefon biznisz sokadik szegmensük, ez csak úgy jött a hálózat után, és ebben is vezetők lettek. -
DonDragonka
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére

Majdnem... Bár érzem, hogy van egy kis piszkálódás a kérdés mögött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A profi rendszerrel csinálok egy komplett koncert, vagy színház, vagy rendezvény fotózást, 1000-1500 kép. A fotózás végén beülök a kocsiba. OTG adapterrel a DSLR gép kártyáján lévő képeket elkezdem telóval (TC Drive plugin) Drive-ba feltölteni. Mire hazaérek minden ott van gépközelben. Drive-on szelektálok(törlöm ami nem sikerült), és amit szükséges picit szerkesztem gépen(jobb napokon ez csak pár kép
), a szerkesztett és válogatott képeket meg lefekvés előtt elküldöm megosztással az együtteseknek, manager-eknek, igazgatóknak(színház esetén), így Ők gyorsan tudnak válogatni és a osztani ahol szeretnék...
Lehet, hogy ez így nagyon körülményesnek tűnik, de két színházi meg egy koncert fotózás után egy napon, nagyon sokat tud segíteni ha nem kell otthon már azzal szarakodni, hogy másoljak, gépre, onnan drive-ra...sok időt megspórol ez a megoldás.
Amit írtam az a P30 pro-val készült képekre vonatkozott, mert azok egyből mennek Google fotók-ba... ami kvázi a drive... -
F-ECT$
titán
válasz
F e Z o
üzenetére
És hány órát jelent az éjszaka?

Ami még elviheti, hogy ha valamelyik app nem hagyja aludni. Elsőre akár az is beszédes lehet, ha fekvés előtt feltöltöd és reggel megnézed az Akkumulátorhasználat / Hardver és Szoftver részt. Ha ez nem nagyon mutat semmit, akkor érdemes lehet valamilyen monitorozó appot is feltenni.
-
norrberth
addikt
válasz
F e Z o
üzenetére
Azt hogy? Nekem nincs repülőmódban soha.
Kikapcsolom wifit, annyi.
Fut a gyorsítótárba az életszükséges alkalmazások.
Facebook, Viber, Messenger.
Meg Egészségügy, bekapcsoltam a lépésszámlálót.
Akkor hívás, üzenet, beállítások.Galéria, kamera.És 2% tól többet sehogy nem merül.
(#10569) t72killer
A háttérben futó appokat életben tartva is ennyiNekem nem merül.
Sose lépek ki semmiből, meg nem zárom be.
Illetve nem ürítem a gyorsítótárból. -
NemMo
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Aki éjszakára felrakja töltenni annak mindegy mennyi ideig tölt és megvan az az érzés, hogy kevésbé használódik el az akku. Nem kell ezen gúnyolódni...
Én amikor megvettem a telefont elsőre a gyári töltővel töltöttem fel és tűzforró volt a telefon. Ez biztos nem tesz jót neki hosszútávon. -
ak76
senior tag
válasz
F e Z o
üzenetére
Nekem is.
De még mindig jobb mintha beengedné a hátlaphoz.
Ez a por az összes telefonon ott lenne, csak a többi tok nem illeszkedik ennyire, ezért a por hátra kerül.
Amúgy az UAG-ról csak annyit, hogy tegnap az asszony telefonja kb 3 méter magasról repült betonra (A8 2018) a sarkán ért földet, (már láttam a kijelző, meg a hátlap cserét a jövő heti programomban ) , ehhez képest összetört a fólia sarka, ezen kívül egy karc nélkül megúszta.
Ez a MIL STD minősítés ezek szerint nem kamu.. -
klimokrisz
tag
válasz
F e Z o
üzenetére
Nekem Wozinsky mágneses tok fekete/áttetsző üveg kijelzővédelemmel van. [link]
Nagyon jó és szeretem. Még rajta a van a gyári fólia mármint ezen a tokon pedig novemberben vettem
Feloldás ujjlenyomattal 10/10
Arcfelismerés (a fólián keresztűl) 10/10
Itt vettem (4 990 Ft): smartdiszkont.hu -
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kapcsold vissza. Ha szemből nézed a felső részében a második ikon, át is van húzva
5 éve, megrögzött Nokia fan és userként sosem gondoltam volna, hogy kínai telefonom lesz egyszer. Emlékszem, még 2012 tájékán, amikor megjelentek a telefonjaik, akkor még sz@r Huawei-eztem őket. Bár már akkor is jó hálózati termékeket gyártottak, és sok lóvét öltek a fejlesztésbe, aminek meg is lett a gyümölcse. A rolót nem húzzák le, mert a telefon biznisz sokadik szegmensük, ez csak úgy jött a hálózat után, és ebben is vezetők lettek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(3k)

akkor megvárom míg megjön a másik és csak akkor teszem fel, ha lesz pót fólia.