- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenzoli
csendes tag
válasz
NoOne1976 #23704 üzenetére
A MC kártyákkal való fizetéshez nem feltétel a wallet-ben történő regisztráció, a Visa kártyákhoz viszont igen. A kártya-szolgáltatók (MC vs. Visa) felhasználási feltételei e tekintetben sem egyformák. (saját tapasztalat, banki informatikai osztály támogatói részlege által megerősítve)
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Diokhan #23555 üzenetére
Nálam furcsa módon jelentkezik a hiba.
Amikor 1-2 sikertelen próbálkozás után letesztelem:
Beállítások -> Biometria és jelszó -> Ujjlenyomat azonosító -> Ujjlenyomat azonosítása
azonnal, elsőre felismeri a mentett mintákat és kilépve a beállításokból, jó ideig megint flottul működik.
Érthetetlen, de legalább nem kell -egyelőre- szervizelni. -
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #22022 üzenetére
Igen, van vodapaccsom, az az eddigi legutolsó frissítés
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #22018 üzenetére
Szintén zenész
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21902 üzenetére
"Szintén zenész"... voda-tól van és 144 :-/
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21787 üzenetére
Voda-nál vásárolt készülékem van, de már t-com-os kártyával használom, mégsem jön 144-es óta frissítés.
Este otthon megpróbálom ezt a sim-nélküli keresés verziót, hátha... -
kenzoli
csendes tag
12.0.0.144 patch01
néven új frissítés érkezett voda-tól vásárolt készülékemre
leírás alapján a kommunikációt javítja bizonyos helyzetekben -
kenzoli
csendes tag
válasz
Dennis47 #18579 üzenetére
Flip tokot használok, de sajnos a munkahelyi eséskor nem tudta megvédeni a kijelzőt.
Tény, hogy nagyon szerencsétlenül, pont egy fémkeret szélére esett és onnan a földre zuhanva láttam, hogy ki is nyílt a fedőlap, így (hiába a fólia) oldalról, a keret mellől végigfutott egy vízszintes repedés, mintha ketté lenne osztva a kijelzőm
Teljeskörű biztosítással hoztam el a voda-tól, így mindent (IS) a szolgáltató intézett(szervízbe küldés, biztosítási ügyintézés), nekem 2x kellett a márkaboltba bemennem(amikor leadtam és mikor készen átvettem) és "csak" a 20ezer HUF-s önrészem bánta, a teljes javítást-szervízdíjat a biztosító rendezte(több, mint 180ezer HUF volt a számlaérték, amit a szervíz kiadott).
Ez tavaly tavasszal történt, ezután pár héttel, még épp a garanciaidő lejárta előttvittem el mégegyszer külön a győri szervízbe akksicserére. Azóta van egy szinte új p30pro-m, ami eredetileg már közel 3 éves -
kenzoli
csendes tag
válasz
Balúkapitány #18454 üzenetére
Köszönöm, ez így már teljesen korrekt.
Az infok is valósak.
Összegezve:
S/N szám a gyártás dátumát
Google fiók az utolsó factory reset utáni első bejelentkezés időpontját
imeicheck mindent is mutat. -
kenzoli
csendes tag
válasz
Balúkapitány #18447 üzenetére
Nekem itt az első (és eddigi egyetlen, így egyben utolsó) teljes gyalulást (gyári visszaállítás) követő bejelentkezés dátuma van.
-
kenzoli
csendes tag
válasz
realmadrid #17720 üzenetére
Győrben 2-3 óra alatt kész volt. Addig sétáltunk egyet a belvárosban.
-
kenzoli
csendes tag
válasz
anonymus89 #17331 üzenetére
Kijelzőcserére service módba rakva küldtem el a p30pro-t, teljes törléssel(fr utáni állapotban, de már beüzemelve) kaptam vissza. Nyilván a javítás után ki kellett próbálniuk, hogy kifogástalanul működik-e, és erre talán(?) a service mód nem a legjobb megoldás.
Az akkucsere még hátra van, arra személyesen viszem majd, mert azt mondták 1,5-2 óra alatt megvan és megvárható, ráadásul ahhoz elég service módba tenni a készüléket.Kíváncsian és reménykedve várom, hogy valóban így legyen.
Egy mail-váltás után felvették garanciális javításra, de jelenleg alkatrész(akku)hiánnyal küzdenek, várják a szállítmányt és jeleznek, ha vihetem a telót. Eddigiek alapján nagyon segítőkészek, korrektek, csak ajánlani tudom Őket (FirstPhone Győr).
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Xbox Ultimate előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari