- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TomBond #18962 üzenetére
Ja, értem. Milyen témát használsz? Ez szerintem az éppen használt/alkalmazott témától függ. Korábban tapasztaltam már ilyet én is. Nálam az Aquamarine gyári téma van most beállítva. Ott így néz ki a szöveg alul:
Szerintem sok téma nincs még EMUI 12-re optimalizálva, azért fordulhat elő ilyen, hogy alig látni a szöveget. Korábban más telefonnál töltöttem le témákat a Play Áruházból, illetve a Themes Manager nevű appból és előfordult, hogy az appok bezárása után a szöveg nem volt olvasható. Jeleztem is a fejéesztőknek. Többnyire kijavították ezt a hibát.
-
bix-
tag
válasz
TomBond #8403 üzenetére
Wifi jelszavakhoz használj Google fiókot! A Phone Clone minden képet, videót, üzenetet, stb. át tud tenni, igaz nekem a fotókat kicsit összekavarta (mate 10 lite-ról jöttem p30 pro-ra), de ez szerintem attól is függ, milyen telefonról/rendszerről jön az ember.
szerk.: Illetve ha túl sok mindent akarsz átvinni, akkor nálam hajlamos volt az előkészítésnél megállni, de kategóriánként egyesével végül sikerült (egyszerre csak egy kategóriát vittem át, pl. csak fotók, aztán app-ok, stb.)
[kép] -
F-ECT$
titán
válasz
TomBond #8403 üzenetére
2 sim: semmi extra, mindkettő egyszerre megy (persze csak standby), persze beállíthatsz alapértelmezést, hogy melyik legyen pl az elsődeleges sim adatforgalmazáskor vagy sms küldéskor.
Amit visz a Phone Clone, az átmegy, a többi nehézkes, arra már nem emlékszek, hogy a wifi jelszavakat vitte-e, de a memóriakártyáról simán áthozta a kijelölt fájlokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged