- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaja
senior tag
Helló,helló.
Aki használja a YouTube Vanced-t,annak működik rendesen?Nekem folyamatosan azt írja, offline vagyok. Pedig nem. Letöröltem, frissítettem semmi változás. Valaki esetleg tudja erre a megoldást? Köszi előre is😉 -
anonymus89
addikt
válasz
#44059648 #15397 üzenetére
Nem volt probléma sosem honor 8/p20/p20 pro egyikkels sem. Tesztelgettem mind üzemidőben mind gyorsaságban bar nalma az az első hogy ezeket kikapcsolom.
njnl: Na szerintem ma nekilátok és vegigpróbalgatom aztán jelentkezem. Mennyi idős a telefonod? Inkább a telefonálástól meg az arfigyelőtől merül nálam.
-
njnl
aktív tag
válasz
anonymus89 #15396 üzenetére
Itt többen írják, hogy igen. Én most végigzongoráztam 9. valamennyiről a rendszereket és nem vettem észre nagy különbséget, sőt nekem kimondottan hiányzott az AOD, a gyorsmenü, a gyári sötét mód stb.
Kb 1%-ot merül éjszaka óránként két simmel, és minden kapcsolatom aktív (mobil adat, Bluetooth, GPS, NFC) viszont Ne zavarj mód engedélyezve.
Napközben maximum 7 óra kijelzőidőt tudok produkálni aminek java Face, Youtube, Netflix szigorúan mobilnettel. -
törölt tag
válasz
anonymus89 #15396 üzenetére
HiSuite-tal elvileg vissza lehet állítani korábbi szoftververzióra. Nem tudom, hogy meddig lehet visszamenni, még soha nem próbáltam. Elég sok macera lehet vele, adatvesztés, visszaállítás, illetve előfordulhat, hogy valami gubanc történik.
Bár korábban itt többen is írták, hogy EMUI 9.1-en gyorsabb a telefon, de szerintem nem érdemes ennyit bajlódni ezzel a dologgal.
-
riczer
tag
válasz
anonymus89 #15392 üzenetére
Zárképernyő értesítések
-
riczer
tag
válasz
Egészség-4pont jobb felső - beólvasás-beállítások-értesítések
-
törölt tag
válasz
Helló!
Ezt a kérdést feltettem a Huawei Magyarország Support-nak pár nappal azután, hogy megvettem a telefont. A következő választ kaptam:
"A Lépésszám megjelenítése funkció alapértelmezetten engedélyezve van, és Magazin feloldás használatakor nem lehet manuálisan letiltani.
Nyissa meg a Témák alkalmazást, töltsön le egy témát, majd válassza a Magazin feloldás letiltását." -
anonymus89
addikt
Srácok hol tudom kikapcsolni a lépét számot a zárképernyőn ne mutassa?
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #15388 üzenetére
Ilyennel még én sem találkoztam. Meg lehetne próbálni a bekapcsoló gombot hosszan nyomva tartani addig, amíg újra nem indul. Minél írta ki a "Reboot system now?" üzenetet? Esetleg szoftverfrissítés volt?
Ha nincs más, akkor factory reset. Csak kérdés, hogy az adatok el vannak-e mentve, illetve vissza lehet-e azokat állítani mentésből.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
sharkypeti #15388 üzenetére
Ki-be kapcsolás nem működik?
-
sharkypeti
aktív tag
Mi van ilyenkor? A lányom szólt, hogy hiába nyom rá a "reboot system now" - ra, pár másodperc múlva ugyanoda tér vissza.
Ez nekem új. Mit kell csinálni? -
törölt tag
válasz
vlesi69 #15380 üzenetére
Jó kérdés, hogy lesz-e a HarmonyOS-en Google szolgáltatáscsomag. Vagy egyáltalán lesz-e még HarmonyOS frissítés a P30 Pro-ra. Az én telefonomon is vannak olyam alkalmazások, amelyek a Play Áruházból érhetők el, és ezeket rendszeresen használom.
Amit tudni lehet, hogy az EMUI 11 Android 10-zel jön, aztán lesz még EMUI 11.1 és csak utána lesz HarmonyOS. Ami eddig szinte biztos, hogy az EMUI 11 hamarosan érkezik. Az, hogy mi lesz utána, az a jövő és a Huawei titka.
Ernest bejegyzése nagyon jól összefoglalja mindazt, amit most tudni lehet.
-
törölt tag
válasz
Peetmeli #15374 üzenetére
Szia!
Az Android 11 frissítés valószínűsége erre a telefonra, az eddigi kevés információ mellett is, majdnem 0. A Huawei nem is foglalkozik az Android 11-gyel. Ha foglalkoztak volna vele, az EMUI 11 Android 11 alapú lenne. A Huawei folyamatosan azt kommunikálja, hogy az EMUI 11 Android 10-re épül.
Azt persze nem tudni, hogy a Harmony OS, amely egy Android fork, milyen Android verzióra épül majd. Azt, hogy a P30 Pro kap-e Harmony OS-t, egyáltalán nem lehet tudni.
Ernest helyzetértékelése nagyon korrekt, nagyon jól összefoglalja azt, amit eddig tudni lehet a P30 Oro jövőjével kapcsolatban.
-
Peetmeli
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
njnl
aktív tag
-
Peetmeli
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a szolgáltatótól vett P30 Pro független-e? A vodánál elég jó áron van flottacsomagban, de telenoros kártya menne bele.@ Ernesst: Szerintem elég jó esély van az android 11-re, mert ugye kiadták a P30 Pro new editiont és elvileg arra is tartaniuk kéne a 2 éves frissítést. Az még a kérdés mennyire fogná meg a telefont.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #15372 üzenetére
3 hónap múlva a P30 Pro is 2 éves modell lesz. Ami általában a főverzió váltások és biztonsági frissítések végét szokta jelenteni, ha az eddigi gyakorlatot nézzük. Kilátásban van 2021 Q1 végére az EMUI 11 frissítés, de az továbbra is Android 10 alapokon nyugszik majd. A Huawei kommunikációja alapján azt már csak EMUI 11.1 követi majd, ami a Harmony OS-t előzi meg, a továbbiakban EMUI fejlesztés nem várható. Hogy az EMUI 11 után a 11.1, vagy a Harmony OS megérkezik-e még a P30 Prora, azt egyelőre nem lehet tudni. Android 11 szerintem már nem lesz.
Ennek ellenére 5 hónapja P20 Pro után én is erre a készülékre váltottam, elégedett vagyok vele. :) -
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
Kis felvilágosítást szeretnék kérni tőletek. Jelenleg p20pro-m van, lejár a hűségem és kihoznák új telefont. P40 széria gms miatt kizárt, maradt a p30pro. Van valami infó meddig fogják még támogatni ezt a modellt, biztonság frissítések, android fő verziók stb? Köszönöm ha valaki röviden összefoglalja! -
Sumptuous
senior tag
válasz
Occon adom #15368 üzenetére
Nem töltesz le play-ről egy külön alkalamzást, hogy tudj két pokemon go-val egyszerre játszani?
Nekem egy hete van meg a P40Pro-m amin próbáltam, mégis letöltöttem, pedig elvileg nekem még play áruházam sincs...
Amúgy ilyenkor is látszik, hogy androidon mindenre is van megoldás.. próbáld meg ezt ios-en..Az írásom második része teljesen független ettől. Az csak arra vonatkozik, ha mindenáron a gyári megoldást választanád. Mivel root úgysincs, maradna az adb. De egyáltalán nem szükséges, hisz amit linkeltem alkalmazás (meg biztos a többi hasonló is) egyből megoldja neked.
@Sztyepadzso: Amit mutatott képernyőképet az egy miui rendszerű telefonon készült, azon lehet megy alapból, nem próbáltam. Viszont a mate 10-en szerintem nem működött párhuzamosan ez a pokego sosem.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Occon adom #15362 üzenetére
Ja értem már, mit szeretnél.
Esetleg próbálkozhatsz alternatív "ikeralkalmazás" programmal is. Pl: nekem ezzel sikerült. [kép] (A játékkal még soha nem játszottam, így nem lépek tovább.
)
A beépített ikeralkalmazás egy elég limitált dolog, pár package-name van beleírva a rendszerfájlok között található xml-be, ha lehetne rootolni a telefont, oda lehetne írni a pokemon-t is, így viszont azzal nem fog menni. [link]
-
pontyos
senior tag
Srácok a Carrier Service komplett tiltása mit eredményez? Legnagyobb fogyasztó ahogy nézem, és nem is tudom pontosan mit csinál a háttérben
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Occon adom #15355 üzenetére
Esetleg a fejlesztői beállításokban ez a menüpont? [kép]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Occon adom #15355 üzenetére
-
thesound
addikt
válasz
Sztyepadzso #15353 üzenetére
Ezt a felezést legfrissebb verzión csinálod?
Ezt az egyet elk*rták számomra. A három újjas feltolás vagy a koppintós felezés nagyon jó volt. Ez az oldalról behúzós... meh.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #15353 üzenetére
Igen köszi, a felező megvan, csak a programot nem akarja duplázni ezzel.
[kép] ezt kéne valahogy megoldani a telón, ez másikról van kifotózva. -
darkmann
őstag
Tudnátok valami jó és olcsó dokkolót ajánlani a telóhoz? Baseus-t néztem , de hátha tudtok valami jobbat és olcsót.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Occon adom #15351 üzenetére
Ilyen program sajnos nincs rajta de a google play áruházban sincs.
A pokemon engedélyezi ezt? Pl van twitterem a telefonon, ennek ellenére nincs ott a listában, mert az nem támogatja(vagy az is lehet, hogy engedélyezi, de abban kell beállítani, hogy lehessen másik fiók, nem tudom), és a viber sincs, pedig dual sim, két kártyával, adott minden.
Felezni most is tudsz. -
Occon adom
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #15348 üzenetére
[kép] [kép] Másik telón pont az android 10-l jött be a dual program futtatás támogatás, a képernyő felezés, pedig régóta meglevő dolog, még a kocsi fejegysége is csinálja, ha épp rosszul nyúlok oda.
Ilyen program sajnos nincs rajta de a google play áruházban sincs. A Pokemon Go-t kéne 2 accal futtatni, de a képeken is látszik, valami nincs engedve a telón, de nem a fentiek. Android 10-l jött a teló, nem tudom 9 re visszatenni, na meg 1 napos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest