Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StanDoFF
tag
válasz
basaja
üzenetére
Nah tegnap vettem egy ilyen töltőt, és egy kis anomália után fényévekkel gyorsabban tölti a gyárilag hozzá adott DC töltővel.
Anomália: Benne volt ugyebár a régi töltőhöz használt fém gyűrű, és amikor betettem az új töltőbe, akkor felvillant a super vezetéknélküli töltés, majd ezután le is állt. Többszöri próbálkozásra is ez volt a jelenség, majd felcsaptam a kezelési kézikönyvét, amiben azt írta, hogy ha villog a kis led, akkor valamiért nem tud tölteni, pl rosszul lett betéve a telefon, és túl messze van. Mivel szépen felfeküdt a telefon, így egyből beugrott, hogy mivan, ha kiveszem a gyűrűt?
Eltávolítás után már tökéletesen ment a töltés. 
A szívargyújtóra is rákérdeztem az eladónál az Extreme digitalban, és azt válaszolta, hogy rendeljem le interneten keresztül, és ha nem jó ez sem az autómba (2011-es Mazda 6), akkor el tudok állni a vásárlástól, míg ha ott egyből megveszem, akkor be kell nyelnem a költséget.
Megköszöntem neki a tanácsot, és jeleztem neki, hogy mivel az előző is beleszorult, és megsérült (összekarcolódott) a háza, így kétlem, hogy arra van elállási jogom.
-
StanDoFF
tag
válasz
basaja
üzenetére
Érdekes. Amikor néztem róla tesztet, sehol nem említették, hogy van rajta C típusú lehetőség is. Mindenhol csak azon panaszkodtak, hogy mennyire rossz a hozzá adott DC töltő, mert az fix és nincs plusz lehetőség.
Én anno vettem Supercharge dugaszt (a szürkét, AP38), viszont az én autóm szivargyújtója sokkal mélyebb, mint a töltő, így nem éri el az alján a pozitívat. Addig addig erőltettem, míg bele nem szorult, és mivel megsérült a külseje, így nem tudtam vissza vinni. Ettől függetlenül működik, csak nem az én autómba való.
Valószínűleg nekem a fekete lenne jó, annak hosszabb a szára (CP37). 
-
StanDoFF
tag
válasz
basaja
üzenetére
A gyárival nekem az az egyetlen bajom, hogy a hozzá adott töltő fix, és mivel egyedi csatlakozója van, így nem tudod kiváltani pl a szivargyújtó töltő részét, hogy mást is be tudjál dugni...
#15267 Daffni2: Akkor ezek szerint ugyanannyit tud, mint a gyárija. Én amúgy a Xiaomi 20wattos töltőjével szemezgettem eddig. Kb az is ennyibe kerül, viszont kipróbálás nélkül már nem vitt rá a lélek a rendelésre.
-
F-ECT$
titán
válasz
basaja
üzenetére
Megkeresed az appot és az engedélyek alatt megadod.
-
norrberth
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- SUSE Linux
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Eltávolítás után már tökéletesen ment a töltés.
Megköszöntem neki a tanácsot, és jeleztem neki, hogy mivel az előző is beleszorult, és megsérült (összekarcolódott) a háza, így kétlem, hogy arra van elállási jogom.
Valószínűleg nekem a fekete lenne jó, annak hosszabb a szára (CP37).