Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Telekomos telefonra kapott már vki OTA-n 363-at? Mondjuk az FF szerint sem jó, IMEI check-el.
-
choco01
addikt
válasz
velkeibalesz #11392 üzenetére
-
snorbi82
senior tag
válasz
Most komolyan ezzel a programmal használod a telod? Hát ezen meg sem lepodom,hogy szaggat. Mondjunk én a gyarit hasznalom es azzal semmi baj.
-
bogarfull27
tag
válasz
velkeibalesz #11382 üzenetére
Itt mindenben segítenek! Én már csak tudom 😃
-
DaDa
senior tag
válasz
Sok esetben nem az oreoval van gond hanem az appok oreora történő optimalizálásával.
-
mjani1172
addikt
válasz
Ezt előre lehetett tudni mert mindig mindenhol ez van.Folyamatos sírás az új verzióért majd sírás hogy a régi jobb volt.
Még nem volt olyan telefonom ahol nem így lett volna.
Ettől függetlenül nálam jó az oreo.(is) -
velkeibalesz
tag
Lawnchair Launcher, húzgáljátok le fel le fel le fel az alkalmazásfiókot ès meglátjátok. Nougat alatt nem akad be. Nekem egy ilyen kategóriás, párhónapos telefonon ne szaggasson be.
-
válasz
velkeibalesz #11389 üzenetére
En nem erzem, baszott gyors oreoval is. Mondjuk gyari launcherrel tolom.
-
velkeibalesz
tag
válasz
snorbi82 #11387 üzenetére
Mèg ha csak a játèk lenne, mèg legyintenèk is rá. De különböző launcherekben is akad ah animáció, mikor előhozom az alkalmazáslistát, meg a rendszeranimációk is nèha beszaggatnak... elvesztette az Oreoval a telefon azt a simaságot, amibe "beleszerettem", mikor megvettem.
Facebook app is többet gondolkodik... -
Imre9211
aktív tag
Derék pontszámok. Grat
-
snorbi82
senior tag
válasz
velkeibalesz #11386 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy nem a GPU driverel van a gond, hanem a játékok Oreo alatti teljesítménye nem jó.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Hi hi.
-
velkeibalesz
tag
Facebook csoportokban nagy a rossz hangulat.
Mindenki downgradelne Nougatra, ha tudná hogy kell
-
bogarfull27
tag
A kamera még mindég eléggé ergya! A vaku kezelése siralmas! Szürkületben olyan sötét képet csinál, hogy .....
-
Bornie127
aktív tag
Találkoztatok olyannal, hogy kikapcsolást választva nem kapcsol ki a készülék csak karikázik? Két hét alatt ez a második ilyen eset.
Mivel mást nem lehet tenni, power gombot hosszan nyomva újraindul.
-
Intru
csendes tag
Köszi az infót, vettem egy nagy levegőt és OTA verzióval felnyomtam a B194-et, majd ezt követően az FF nélkül megtalalta a B198-at. Elképzelhető, hogy a vásárlás idején jött ki a B198 és mivel kimaradt a B194 így amiatt nem találta? No mindegy, fent van, majd figyelem a fejleményeket...
-
Gauloise
csendes tag
válasz
HollywoodBoy #11374 üzenetére
köszönöm ..
-
rdt89
addikt
válasz
snorbi82 #11375 üzenetére
De az érdekesség, hogy tegnapőelőtt este még működött tegnap reggel meg már nem és semmit nem töltöttem/frissítettem. Annyira nem létszükség, mert peanar által javasolt aptoide is kiváltja ezt az alkalmazást.
Köszönöm szépen így kicsit megnyugodtam, hogy a hiba nem a készülékemben van (Mate 9 Pro) mielőtt valaki írná, hogy nála nincs ilyen gond.
Mindenesetre a HR nagyon sok pluszt hozott magával, így örülök, hogy megtettem. -
rdt89
addikt
válasz
peanar #11371 üzenetére
A HR se oldotta meg, de ez a program tetszik, így már nem is érdekel, hogy a play áruház nem működik.
Amúgy a HR jót tett a telefonnak csomó pluszt adott a rendszerhez, alkalmazás, sebesség és programok terén is, így nem volt hátránya. Köszönöm szépen ez az alternatíva is megteszi nem feltétlen szükséges nekem a Store. -
Imre9211
aktív tag
Antutu
163391
-
Imre9211
aktív tag
Na. Ma reggel jelezte a mate 9 esem a felső sávban hogy megjött a rendszerfrissítés(8.0 Oreo)
Fel is települt. Azt tudni kell hogy én elég sokat netezek a készülékkel és korlátlan 4g-s előfizum van.
Mintha még gyorsabb és gördülékenyebb lenne a rendszer, bár a nugáttal se voltak röccenések, de nagyon tetszik az oreo.
Egyenlőre nem tudok belekötni.Majd nézek egy antutu pontszámot is
-
-
brd
nagyúr
válasz
Acélfarkas #11360 üzenetére
Inkább animáció időtartama/hossza, vagy ilyesmi. 3 ilyen hasonló beállítás közül a legalsó.
-
Gauloise
csendes tag
Sziasztok
Felkerült nekem is a 363-as (C432) és azóta előkerült a jó régi "képernyőfedvény" igaz már legalább rendesen magyarították
A probléma a következő:
Folyamatosan kint van egy "riasztás" vagy info mind az infosávban mind a zárképernyőn hogy a program megjelenik más alkalmazások felett és ezt ha ki akarom kapcsolni akkor katt ide ... de ... én nem szeretném kikapcsolni mert hasznos kis progi, az üzenetet szeretném kikapcsolni amit nem tudok.
valakinek tipp esetleg.
A progi a Battery Bar+ használom vagy 6-7 éve és eddig nem volt gondom vele csak ezen a verzión.kössz
-
rdt89
addikt
Tippeket/segítséget szeretnék kérni. A tegnapi nap a play áruház fogta magát és meghülyült, azaz semmit nem enged letölteni, mindenre azt írja ki, hogy nem lehet letölteni az alkalmazást. Mikor rábökök a feliratra pedig 404-es hibakódot ír ki.
Amiket próbáltam eddig:
- újraindítás
- más wifi hálózatokon történő tesztelés
- Felhasználói fiók törlése, ismételt bejelentkezés
- FR
- Gyorsítótár és adatok törlése a Play Áruház alkalmazásról
- Frissítések törlése, majd a Play Áruház ismételt visszatételeAz igaszság az, hogy hard resetet nem akarok neki nyomni, mert az FR is rengeteg dolgot tüntetett el amiket beállítottam.
Csatolom a két képet, amivel fogadott és az érdekesség, hogy ezt egyik pillanatról a másikra elkezdte semmit nem állítgattam a telefonon csak előjött a semmiből ez a hiba.Letöltésre megyek ezt írja ki egyből:
Ha rábökök erre a sávra ezt a képet dobja be:
az itt kaphatsz segítséget a problémamegoldáshoz feliratban leírtakat is végig zongoráztam de semmi.
Több száz alkalmazást próbálva se engedett semmit.
Előre is köszönöm szépen a tippeket/segítséget! -
Intru
csendes tag
Sziasztok! Pár hónapja van egy Vodafonenál vásárolt Mate 9-em. A rendszer szerint 432B190 a firmware verziója és nem is talál frissítést. Most láttam itt, hogy elvileg a B198 lenne a legutolsó. Ezzel én, mint android analfabéta mit tudok kezdeni? Fentebb olvastam a Frimware Finder alkalmazást, az talál is új firmwaret, de egyfajtabol van vagy 3 verzió (MF, MF-PV stb). Ha FF a megoldás akkor melyiket kell nekem letolteni, és ha sikerül esetleg B198-ra upgradelni, akkor már OTA-n frissulne magától utána, vagy mivel Vodafone-nál lett véve, így szolgáltató függő? Ebben az esetben párom P10-ese miért kap frissítést, ami szintén Vodafonenál lett vetelezve....
-
brd
nagyúr
válasz
Acélfarkas #11355 üzenetére
Ha a Developer options-ben az Animator duration scale-t off-ra állítod, akkor annyira gyors lesz, hogy nem is látszódik majd.
Ma fedeztem fel ezt a bugot.
-
Acélfarkas
őstag
Sziasztok. Screenshotot lehet valahogy gyorsítani? Már úgy értem, hogy screenshot készitésekor még ott van a képernyön 5 másodpercig az elkészült kép, ami pl. a játékoknál roppant zavaró, mert ugye a játék közben megy, amit kitakar. Meg lehet e oldani azt, hogy a háttérben menjen az egész mentés, és ne mutassa az elkészült képet? Vagy ha mutatja, akkor az legyen max 1 másodperc.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #11352 üzenetére
Így már minden rendben nálam is, hálás köszönet!!
-
HollywoodBoy
tag
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Leslie1966 #11349 üzenetére
Működik, de a rajzolás nem.
-
choco01
addikt
válasz
velkeibalesz #11332 üzenetére
Lehet valahol visszajelzest írni majd megkeresem hol.. De nem tudom mennyire nézik..
-
brd
nagyúr
válasz
snorbi82 #11341 üzenetére
A Funkyhuawei-t nem ismerem, mert nem nagyon érdekel, olyanért nem fizetek, amit én is meg tudok csinálni különösebb időveszteség nélkül. Bootloader nyitás nélkül esetleg ezzel a módszerrel, az eRecovery-vel lehetne frissíteni (nem tudom, a listában megjelenik-e a 363, meg kell nézni).
Más: azóta most volt egy teljes töltési kör: emiatt ~40%-kal javult az akkuidő, a SOT 5:45 körültől 8+ órára nőtt, ugyanazzal a felhasználással.
-
dutrás
őstag
Már 365 is van. De nem hiteles.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #11343 üzenetére
Csak ott kapcsoltad ki? és a főkapcsolóval, vagy egyesével?
Én az egyedi hangot sem találom, neked melyik oreó változat van, 363? -
snorbi82
senior tag
válasz
velkeibalesz #11338 üzenetére
Egyiket sem.
Brd:
Itt funkyhuawei és bootloader nyitasra gondoltam.peanar:
eddig mindig Funkyval csináltam. De mostanában olyan mintha hanyagolnák a Mate 9et.. Így úgy döntöttem, hogy nem venném több creditet.
-
peanar
senior tag
válasz
snorbi82 #11330 üzenetére
A 361-et majdnem biztos, azt nekem is jelzi, a 363 kérdéses, jobban mondva idő kérdése
(#11338) velkeibalesz
FF-el én sem tudom felrakni egyik 363 MF-PV verziót sem B198-ra, mind IMEI check, mind telepítésnél elbukik.(#11341) snorbi82
Te eddig full OTA-n frissítetted, vagy volt némi kis beavatkozás, majd aztán a nagy visszatérés android 7-re?(#11342) velkeibalesz
Igen, de nálam IMEI ellenőrzésnél kiírja hogy "nincs hitelesítve" ezért nem is megy fel... -
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #11328 üzenetére
Pontosan ahogy írod, sehol semmi! Jómagam már másfél órája szórakozom vele, és semmi, ez egy végtelenül egyszerű dolog lenne, ahogy eddig is az volt, nálam is minden be van jelölve, kipipálva, de még csak a lehetőségét sem ajánlja fel a változtatásnak, és ez roppant idegesítő számomra!
Már a súgót is végig olvastam ezzel kapcsolatban, mégsem működik.
Sőt! az alkalmazások és értesítések menüpont alatt, az értesítések kezelése almenüben még csak nem is szerepel a gmail. -
velkeibalesz
tag
válasz
choco01 #11329 üzenetére
Igazad van, tènyleg vèletlenszerű, de nekem csak 361-re ajánlja fel a 363-mat.
Valaki nem tudja, hol lehet írni a Huaweinek, akár angolul felhasználói visszajelzèst? A játèk ès 3d teljesítmènyromlásra akarnám felhívni a figyelmüket.@snorbi82: b198-ra simán feltudod tenni FF-el a b363 full ota mf-pvt, nem kell trükközni, felmegy.
-
snorbi82
senior tag
Gyors kérdés... Ha vissza megyek 198as romra, onnan automatán felajánlja a 361-et és onnan előfordulhat, hogy engedni fog 363-ra? Nincs kedvem már trükközni.
-
choco01
addikt
válasz
velkeibalesz #11323 üzenetére
Ez nem szabályszerű, összevissza dobálja a frissítéseket..
-
HollywoodBoy
tag
válasz
#07400704 #11327 üzenetére
Én sem találom. Nekem nem is rezeg a telefon ha email jön és nem is villog az értesítési LED. Megnéztem az összes lehetőséget az értesítési beállításoknál az alkalmazáson belül és a beállítások->Alkalmazások->Gmail->értesítések menüpont alatt is. Mindenhol bevan pipálva a rezgés is. Még sem rezeg. És LED jelzés sincs ahogy írtam.
-
peanar
senior tag
válasz
Pedig úgy emlékszem, mintha írta volna valaki, hogy neki 198-ra kiabált...
(#11324) ktg3
Akkor jól emlékeztem -
ktg3
őstag
válasz
Nekem felajanlotta OTA-n. Fel is tettem.
-
peanar
senior tag
válasz
#18001664 #11321 üzenetére
Nem azt mondom, hogy törd be a kijelzőt, de rendesen rá kell koppintani a kijelzőre!
(#11320) tapaizo
100% hogy be lehet állítani mert amíg oreon voltam, beállítottam, csak máshova dugták a gmail beállításain belül!
Most hirtelen nem jut eszembe, de talán az értesítésekre bökve hoz fel egy másik "menüt" és ott kell...
Sajnos én most nem tudom megnézni, mert vissza tértem a B198-ra és várom az OTA B363 frissítést -
törölt tag
Vannak itt anomáliák oreón, pl. mindjárt szét b...sz az ideg, ugyanis ha gmail-en kapok egy üzenetet, nem villog az értesítési led, de még csak saját értesítési hangot sem tudok hozzá beállítani, nincs is ilyen opció a gmail beállítások menüben.
Ha valaki tud, segítsen, hogy tudom villogásra bírni a ledet, és hol tudom a gmail-hez beállítani a jelzőhangot? -
peanar
senior tag
válasz
#18001664 #11317 üzenetére
Igen és igen.
Az osztott képernyőt nem támogatja mindegyik alkalmazás, de amelyik igen, azokkal működik.Az intelligens képernyő képnél vagy kettőt rákoppintasz a kijelzőre behajlított ujjal, úgy mintha mondjuk egy ajtón kopognál, vagy ugyan így behajlítva az ujjad 1x rákoppintasz, viszont koppintás után nem emeled fel az ujjad hanem rajzolsz egy kört, így csak a rajzolt körön belüli képnek kínálja fel a mentését.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
#18001664 #11317 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
Ha arra, hogy mondjuk csinálsz egy "intelligens képernyőképet", utána rámész, hogy szerkeszted a képet és onnan nyitnál osztott kijelzőt, akkor az nekemsem megy, de ki is írja, hogy nem támogatott.
Viszont az nekem működik (ha erre vagy kiváncsi), hogy osztott képernyőn csinálni "intelligens képernyőképet.
Itt egy példa:
[kép] -
törölt tag
Van akinek működik az osztott képernyős nézet és az intelligens képernyőkép?
Sehogy sem akar nekem menni... -
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy a Google Chrome/Youtube automatikusan elforgatja a kijelzőt ha teljes képernyőre váltok?
A telefonon az automatikus elforgatás ki van nálam kapcsolva. A Chrome csak akkor csinálja ha mobilnézetbe van az oldal. Ha asztali módba használom akkor nem forgatja el. De azt akarom, hogy soha ne forgassa el.
Az oka az, hogy a kép-a-képben funkció nem műkdöik ha elforgatja a kijelzőt. Csak állított képnél működik. -
velkeibalesz
tag
válasz
kilincs89 #11313 üzenetére
Nem csak a játèknál, mindenhol èrezhetően laggosabb a telefon, a kedvenc launcheremnèl is, egyszerűen kevesebbet tol ki magából a GPU Oreo alatt, vagy nincs rendesen optimalizálva, vagy franc tudja, de flottabbul megy a Nougat. Gyors a rendszer, dolgoznak rendesen a magok, de valahogy grafikailag nincs olyan stabilan megtámasztva a rendszer, mint Nougat alatt. Most, hogy ez csak egy alapèrtelmezett energiatakarèkossági governor, amit nem látni rootolva se, mert zárt a kernel ès ezèrt jobb az akkuidő, az is lehet. De valószínűbb, hogy egyszerűen annyira hamar ki akarták hozni a telefonra az Oreot, hogy mèg sehol sem jár az egèsz ès bennehagytak egy bèta gpu drivert, amit toldoznak-foltoznak, de mèg mindig nem olyan, mint az előző főverzió. Hogyhogy a többi gyártó mèg sehol sincs az Oreoval? Hát valószínű, hogy máshol ne forduljon ilyen elő. Az akkuidő picit jobb Oreo alatt, de ennyi, több előnyt nem tudok felhozni. Mèg mielőtt bárki belekötne, ezek nem tènyek, csak józan paraszti elmèlkedès, de nagyon valószínűnek tartom, hogy ez van.
-
mjani1172
addikt
A megjelenése napjától figyelem a mate 10 topicot. Valahogy úgy tűnik lényegesen több a probléma.
Bár lehet csak a Telenor miatt van mindez. -
dutrás
őstag
válasz
bogarfull27 #11278 üzenetére
Gratulálok. A kitartás meghozta az eredményt is.
-
peanar
senior tag
válasz
kilincs89 #11296 üzenetére
Melyik android 7-en vagy, illetve melyik oreot dobta fel OTA-n? Ha nem a B361, akkor nyugodtan tedd fel, próbáld ki. Én próbáltam a B361-et, abba voltak kisebb, nagyobb hibák de a B362-öt nagy megelégedéssel használtam.
Aztán egy kíváncsiság furdalta "teszt" véget vissza tértem android 7 B198-ra, de már alig várom hogy nekem is feldobja OTA-n vagy FF-ben a B363-at mert nem akarok most megint BL-t nyitni. Jelenleg nálam a B361 véget kuruttyol, így egyenlőre még várok...
Mivel mindenki más felhasználási szokással nyúzza a telót, így legjobb ha kipróbálod és te döntöd el, hogy neked illetve a telefonodnak mi a jó, vagy sem -
Bornie127
aktív tag
válasz
conanabarbár #11301 üzenetére
Ez eszembe se jutott. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest