Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Hm... Töltőkábel csatlakoztatásakor kiírja hogy "Szupertöltés" és egy tizedesjegyig mutatja a töltöttséget... Na ez eddig nem volt...
-
Ferenczi Áko
addikt
F*szom, automatikusan letöltötte a frissítést, és ha újraindítom a telefont akkor végre is hajtja.. Ki tudom ezt kerülni valahogyan? Hol találom meg a letöltött frissítést? Ha törlöm akkor lehet, hogy megoldódik ez a dolog.. nem akarom még frissíteni.. :/
-
törölt tag
válasz
velkeibalesz #10035 üzenetére
Nekem a widgetet, spotit is. Elég zavaró. Ráadául hiába vagyok a spotiban, a gyári lejátszót indítja el a Headset 😣 Spoti lejátszóját meg nem akarom eltűntetni, csak ezt a sz*rt. Értesít, h van értesítésem. 😂
-
ESP23
senior tag
Ezt a fekete hátteret hol tudom beállítani?
-
Bornie127
aktív tag
-
-
dutrás
őstag
B198-on kinek milyen képeket lő a telefonja?
Nekem most kivétel nélkül rendkívül zajos mind.
Lehet mégis meg kellett volna várni a telenoros frissítést? -
magicbox
senior tag
Örülök, hogy mások is írták, hogy gyorsabb a rendszer. Mert nálam is ez van. Igaz azt hittem, hogy a szokásos fw frissítéses placebo effekt
-
bakosarpi
tag
Sony mdr 1000x alatt is egyértelmű a minőség javulás! Én ezért vártam nagyon az oreot! Üdv!
-
Neo1050
tag
válasz
Ferenczi Áko #10034 üzenetére
Szerinted nem néztem meg? (MHA L09)
-
törölt tag
Fejlesztői lehetőségekbe bekerült az sRGB színmód és a Bluetooth aptxHD kodek, illetve további kodek beállítások.
-
Sword
őstag
válasz
#18001664 #10069 üzenetére
Most "csak" egy Audio-Technika ATH-MSR7-el hallgatom, de kezdem az államat keresni... Na, ezt hiányoltam egy csúcskategóriájú telótól.
Még nem tudom, hogy meg lehet-e szabadulni az erősítőtől, de erősen közelít, minél többet hallgatom így.Halk kérdés: Vajon miért nem lehetett ezt betenni az elejétől?
-
Szpisti
addikt
Végre elindul a Gangstar New Orleans... B198 alatt nem akart elindulni, gyári visszaállítás után sem.
-
Sword
őstag
óóó, úgy érzem, hogy jobb lett a vezetékes (jack) audio minőség is.
Teszteljétek, hogy nem csak engem csap be a fülem? -
Sodomizer
tag
Az érintésre való mikrorezgés elég fos lett
más változást eddig nem vettem észre
-
lajozs
aktív tag
válasz
A zárképernyőn csúsztasd el balra az Adguard értesítő szalagját, és mögüle kibukkan a beállítási ikon. Azzal mindent el tudsz játszani.
-
törölt tag
válasz
choco01 #10059 üzenetére
A HiCare app egy retek lett...képeket nem jelenít meg, szöveg nem olvasható, van olyan rész ami kínaiul jön fel...ett leszámítva eddig minden tetszik!
Kamerában a portré mód jó lett, használható ebben a módban is a hibrid zoom, ami nem hátrány!
Ja igen, most már van gyorsgomb a hibrid zoomnak! -
törölt tag
Ezt az eltüntethető gombos mulókát még szokni kell.
Viszont nem értem, hogy mi a francért nem tud magától eltűnni...
-
choco01
addikt
Eddig akik leszedtek van valami probléma vagy zavaró újítás?
-
válasz
Ferenczi Áko #10054 üzenetére
na ezt nem tudom kiszűrni
-
gabesz839
senior tag
Mi ez az adguard alkalmazás? Valami fontos?
-
choco01
addikt
válasz
Ferenczi Áko #10054 üzenetére
Hát igen, cska úgy lehet
-
Leslie1966
senior tag
A HiSuite-el vissza is lehet állni a hivatalos B198-ra, kiválaszható a rendszerfrissítésnél "visszaállítás más verzióra" lehetőség alatt. Ha nem tetszik valkinek az Oreo.
-
-
29703 voltam a 30000-ből...
-
magicbox
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #10029 üzenetére
Köszi a tippet! Már fent is van
-
Sword
őstag
válasz
#24536576 #10046 üzenetére
Ha display cserés lesz, kb. mindegy
Pláne, ha langyos. A hajszárítózás szokta megolvasztani a ragasztóréteget a display és az érintőpanel között és elválik. Cserénél talán pont elég az érintőt cserélni, akkor úgyis újraragasztják. Gondolom márkaszervizben egyben cserélik, akkor meg azért mindegy. -
Én arra leszek kiváncsi hogy késöbb megkapjuk e a desktop modot, szerintem tuti nem...
-
sirály69
őstag
válasz
-
Szpisti
addikt
válasz
Az Adguard-os problémára ha tudtok valamit, az engem is érdekelne, mert idegesít az az ekg ikon az állapotsorban...
-
chab7
addikt
Nekem nemrég fürdőkádban landolt ahogy a gyerek kiverte a kezemből. (3 éves és fürdés közben én mellette ülve fényképeket mutogattam, mert így volt hajlandó ülve maradni a kádban, azaz egy pillanatra így sem, mert megtörtént az eset - mielőtt jönne a kérdés mit keresett a telefon a fürdőben). És még az augusztusban betört üveg előlapom sem lett javíttatva. Ezek után garis szervíz kizárva, mert kb fizettetnének egy új telefon árát, akkor meg már inkább vennék egy újat, de azt nem akarok (és költségvetésbe sem férne bele). Szóval eljött az ideje, hogy a garinak pápá, és lecseréljem a törött üveget magam. Mellesleg a kádban fürdést simán megúszta, pedig az aljára lesiklott, de fél másodperc alatt kikaptam és gyorsan kikapcsoltam. 24 óra rizsben, langyos cserépkályhatetőn. Szerencsém volt, nem lett az égvilágon semmi baja. Lehet ez betudható a robosztus megbonthatatlan készülékháznak. Csak a jack csatlakozó és a töltő csatlakozó ahol bejuthatott valami. A füles csatlakozójában szerencsére szösz is volt ami nem engedhette tovább a vizet. De így már végképp nem merem garis szervízbe adni mert kb tényleg új teló ára lesz a javítás ha valamit látnak az alaplapon és cserélni akarják azt is, hogy megmaradjon a gari.
Kérdés cserélt-e már itt valaki magánban ilyen üveg előlapot. Ha igen, akkor következő kérdés honnan kell rendelni ilyen üveget? Az előremozdító válaszokat előre is köszönöm! -
velkeibalesz
tag
Hát játèk szempontból jobb volt a Nougat. Az NFS: No Limitsnèl èrezhetően kevesebb az FPS. Nèha pici lag is. Maga a rendszer meg az UI az gyorsabb lett, de a játèk simábban ment frissítès előtt.
-
Sword
őstag
válasz
Looserke #10037 üzenetére
Én egyelőre semmit, ha látom, hogy igényli, wipe cache.
Nagy factory resetet csak ha tényleg gáz van.Más: úgy néz ki, automatán váltogatja a BT kimenet codec-et. LDAC-os fülesre ráállt automatikusan LDAC-al.
Alig várom, hogy bemenjek melózni (sic!) ahol aptX-es fülesem van + aptX-es erősítő. +1 teszt USB DAC újra.Ami nincs: dupla kopp.
-
L09re meg semmi
-
Looserke
őstag
Köszi, hogy szóltatok, fel is ment az Oreo. Egy kis közvéleménykutatás:
Ki csinál factory resetet a főverzió ugrás után? Én egyelőre megelégedtem egy wipe cache-al, de lehet este rászánom magam egy factory resetre...
-
velkeibalesz
tag
Jó a nyolcas, mèg a felbontás is levehető HD-re komolyabb játèkokhoz
Csak azt tudnám, hogy az Adguard èrtesítèsèt hogy tudom kikapcsolni? Letiltottam ès akkor is nyomatja, hogy háttèrben fut...
-
Neo1050
tag
Gondolom a vodások kicsit később kapják meg...
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Köszi az infót, már jön is lefele.
-
gabesz839
senior tag
válasz
Köszi az infót.
-
Galahed
senior tag
kiváncsi vagyok, mikorra fogy el a 300.000 -es kvóta...
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Sword
őstag
válasz
Leslie1966 #10012 üzenetére
Az enyém palóclevesbe esett. 1/3-a lógott ki belőle.
Szerviz szetszedte, semmi baja. Ennek 10 hónapja kb. 😀 -
törölt tag
Durva, hogy még senkinek se jelzett frissítést a teló. Onnantól lenne még 1 hét nekem. 😒
-
rdt89
addikt
válasz
Leslie1966 #10014 üzenetére
Igen ezt most elolvastam még egyszer, huhh enyhén félreérthető.
(#10015) Ferenczi Áko:
Nekem a Z2 Pro óta volt LeEco Le Max 2, Vibe X3 Lite, HTC M9, LG G5 -
Leslie1966
senior tag
Egyébként ez a 361 nem valamilyen béta még midig, mert az Antutu nem telepíthető még most sem, igaz akkor nem adták volna még ki, de lehet, hogy ami OTA-n jön majd azon már megy ???
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #10015 üzenetére
S5 S7 EDGE Hawei Mate 9 van kettő, Xiaomi Mi A1 AndroidOne, Microsoft 640XL.
-
rdt89
addikt
válasz
Leslie1966 #10012 üzenetére
Akkor tényleg kipróbáltál mindent (is) vele.
-
Leslie1966
senior tag
Kipróbáltam a vizet-igaz enyhén-, de nem lett semmi baja- azértmégegyszer nem szeretném. A Huawei nagyon jó, a Samsung S7 Edge a fiókban pihenget.A Mate 7-es is király volt abban az időben, de csak egyre jobbak a Mate-ek. Egyébként az Oreoban újra el lehet tüntetni a vituális gombokat az alsó sávban és fixen lehet beállítani 2G/3G/4G-t a második SIM-nél.
-
rdt89
addikt
válasz
Leslie1966 #10006 üzenetére
Az IP minősítés hiányában megpróbáltad, hogy bírja-e a vizet?
Az Oreo-val amúgy a Mate 10-ben debütált "DEX"-hez hasonló számítógéppé alakításos ficsört meg kellett volna kapni? Mert nekem a 9 Pro-ban nincs ilyen funkció továbbra sem.
Ferenczi Áko:
Látom neked bejött a Huawei márka, emlékszek mikor Stilo18 fórumtárssal csináltátok a Mate 7 vs Z2 Pro összehasonlítást, majd kis időre neked is lett Z2 Pro-d és most ismét Huawei. -
Leslie1966
senior tag
-
törölt tag
válasz
Falról visszapattan?
-
KZP
őstag
válasz
Tedd fel bootloader nyitás után az Oreo-t, aztán, ha sikerült, írd le szájbarágósan, hogy hogyan kell. Bootloader nyitó kódom már van.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #10001 üzenetére
Csak minden másnap kérdezem meg.
Egyre laposabb ez a fórum, nem tudnak nekem már újat mondani, amit ezzel a telefonnal ki lehetett próbálni én már oda-vissza megcsináltam. -
OutSider17
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #10004 üzenetére
Oké!
Köszöntem akkor az eddigi segítséget! -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
OutSider17 #10003 üzenetére
Zavar.
(#10002) ktg3 +1
-
OutSider17
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #10001 üzenetére
Ne érts félre!
De nem a telefonhoz tartozik a frissítés???
Nem értem miért akad ki ezen mindenki..... Ugyan olyan kérdés mint bármelyik másik. De az nem zavar szinte senkit amikor valaki tönkre vágja a telefont, de már 30szor le lett írva hogy hogyan lehet meg menteni ha még meg lehet egyáltalán!De srácok nyugodtan írjátok le ha ez titeket zavar!
Nincs ezzel baj. Fogom magam aztán ki lépek innen. Ennyire egyszerű! -
ktg3
őstag
Amúgy én komolyan nem értem azt ami itt folyik.
Miért kell mindenkinek instant az 8.0??
Olyan használhatatlan lenne a nougat, hogy azonnal kell az oreo? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Leslie1966 #9997 üzenetére
Nem unod minden nap megkérdezni? Attól nem fogod előbb megkapni..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest