- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
13400 - 13301
14111 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-07-01 13:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esox61
csendes tag
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok
Üvegfolia rendelesben tudna valaki linkel segiteni? Olyan kellene ami bevállt. Egyet már vettem, hasznalom egy ideje, de reped ossze vissza. -
Árpi001
őstag
Megjött sajna a 9es pite, nekem is.
Független, mm vásárlás, Telenor hálózat.. -
rdt89
addikt
Nekem a Mate 9 Pro még a FF-be se lett még a 9.0 engedélyezve.

-
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Jelentem: frissültem!
A fehér háttér átállítható feketére a beállításoknál vagy a kapcsolóknál?
-
mjani1172
addikt
-
mjani1172
addikt
-
Esox61
csendes tag
Köszönöm!

-
Levente75
aktív tag
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
Esox61
csendes tag
Folytatom az ismerkedést és az alábbi problémákkal szembesültem:
- olvasom, hogy van QR olvasó, de sehol sem találom. Írtátok, hogy a keresőnél bal oldalon, nálam nincs olyan
Hogyen kell előcsalni?
- van ez a két ízülettel egyszerre koppintás a képernyő üres területén, az ehhez tartozó képrögzítés sem megy? Mit állíthattam el, hogy nem működik?
- a Termékismertetőjében többek az szerepel, hogy az érzékelők között barométer is van. Ezt mivel lehet bekapcsolni?
-
kemdom
tag
-
Hzi
aktív tag
-
Levente75
aktív tag
-
kemdom
tag
-
Levente75
aktív tag
Szeretnék akkumlátort cserélni a mate9-ben. 7700Ft körül csinálják meg szakszervízben. Viszont az ügyfélszolgálatos kihangsúlyozta csak alap állapotú telefont hajlandóak átvenni. Azaz személyes dolgokat nem tartalmazhat.
Na már most, hogyan tudom megcsinálni a mentést, hogy az akku csere után az ég világon minden ugyanolyan legyen mint most? viber, sms mindenféle hiváslisták stb... ujra eredeti állapotban?
Segítséget köszi -
Esox61
csendes tag
-
Tutu7030
veterán
A pc-s hicare-t nem ismerem ("elfelejtették" linuxra kiadni).

-
Tav-Csoves
őstag
-
snorbi82
senior tag
-
Neo1050
tag
-
Levente75
aktív tag
-
Árpi001
őstag
-
Tutu7030
veterán
-
Hzi
aktív tag
Más: van közületek olyan, akinek még nem jött a 9-es frussítés?
Nagyon várom, de nem akar ide érni. -
Hzi
aktív tag
-
driztd
csendes tag
-
Szpisti
addikt
-
Alien!
senior tag
-
Piro911
csendes tag
-
Esox61
csendes tag
-
Decske
senior tag
-
Esox61
csendes tag
-
Tutu7030
veterán
-
Esox61
csendes tag
-
Esox61
csendes tag
-
choco01
addikt
-
Tutu7030
veterán
1.: [] gomb, és felfelé "kipöckölöd" őket
2.: Kiírja, hogy szupertöltés?
3.: Az ötszög jelzi a Galileo-t
-
Esox61
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, üdvözlök mindenkit!
Tegnap óta tulaja lettem egy használt Mate 9-nek (Emui-ból és Androidból is a 9-es van rajta) és vannak olyan kérdéseim, amik sokaknak egyértelműnek tűnnek, nekem nem annyira
Sorolnám őket, ha valaki tud, segítsen legyenszíves!
- Amennyiben több alkalmazás van megnyitva, van-e lehetőség az egyenkénti eltávolításnak a memóriából, vagy csak az összeset lehet.
- Mitől van az, hogy supercharge töltőnek legalább 2,5 óra kell ahhoz, hogy 40%-ról 100%-ra töltse az akksit?
- Próbáltam a GPS-el a Galileót is elérni, de egy műholdat sem jelez a telóm.
- vannak-e olyan beállítások, amiket érdemes rögtön be/kikapcsolni?
Most hirtelen ennyi, de a későbbiekben is biztosan lesznek kérdéseim. -
Piro911
csendes tag
-
Alien!
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy árulnak valahol olyan gyári tokot amit alapból adnak a telóhoz? Vagy ha esetleg van valakinek elfekvőben nem használt, akkor arra vevő lennék!
Illetve kérdezném, hogy aki már 9-re fissített, megy az ACR hívásrögzítő rendesen (fülessel, bt-vel, milyen beállítással, stb)?
-
kemdom
tag
-
Tyibur
tag
Sajnos eltüntettem az óra mellől az időjárást jelző részt!
Mit kell tennem, hogy visszaálljon az egység, azaz megjelenjen újból az időjárást mutató rész az óra mellett?
Köszönöm a segítséget! -
Szpisti
addikt
Úgy néz ki nem: "Support Apt-x: No"
-
snorbi82
senior tag
-
Tav-Csoves
őstag
-
kemdom
tag
Pontosan ezért. És csatlakoztatott eszköznél is csak azok lesznek kapcsolhatók, amik elérhetők a fülesen. Így jöttem rá, hogy a látszólag ugyanolyan Honor AM61 NAGYON nem ugyanaz, mint a Huawei AM61. Nincs AptX.

-
Tav-Csoves
őstag
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! 8-as rendszer alatt, hogy lehet kikapcsolni azt, hogy ha vízálló tokba teszem a telefont, akkor ne problémázzon azon, hogy a képernyő feletti sáv le van "takarva". Tudom, hogy ki lehet kapcsolni a bekapcsoló + hangerő fel gombkombinációval, de rettentő kényelmetlen a tokban nyomkodni, főleg, minden bekapcsolás után újra meg kell tenni.
-
Levente75
aktív tag
Érdekel engem is, ha valaki csereltetett akkut garanciális időn belul vagy kivul, hogy mennyibe kerül.
-
Acélfarkas
őstag
-
Tdizsolt
senior tag
-
snorbi82
senior tag
-
Tdizsolt
senior tag
-
Tdizsolt
senior tag
-
snorbi82
senior tag
-
Tdizsolt
senior tag
-
Tdizsolt
senior tag
-
choco01
addikt
En pozitívan csalódtam a frissítésben, lassan már egy hete..
Nem merül annyira, pörög, jó ez a gesztus vezérlés, meg az új funkciók.. FR nem volt csak wipe cache..
-
Tdizsolt
senior tag
Na, lefrissítette magát a telefon, és sajnos beigazolódtak a félelmeim.

Nem jönnek meg az értesítések, csak akkor(késve), ha feloldom a képernyőt, illetve az összes beállítási opciónál fehér alapon fehér szavak jelennek meg, így nem tudok semmit testre szabni...
Az állapot sáv is fehér, ellenben az asszony Mate 10 pro-jával, ahol sötét szürke...
Ebből vissza állítás lesz...
-
Decske
senior tag
Ha regisztráltál a VIP garanciára, akkor +1 év van, szóval még benne kell lennie, hiszen még csak idén októberben lesz 3 éve, hogy megjelent a Mate 9. A HiCare appban ellenőrizni tudod, meddig él a garanciád.
-
Acélfarkas
őstag
-
Árpi001
őstag
-
Skimaster
senior tag
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok
Akkumlatort cserelt e már valaki a mate9-ben? Hazilag megoldható, vagy körülményes? -
driztd
csendes tag
-
kemdom
tag
Lehet placebo, de úgy vettem észre, stabilabban hozza a 60 fps-t a frissítés óta a chrome, görgetés közben. Semmi akadozással nem találkoztam pitén eddig.

-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Hicare-ban indítottam a frissítést. Sikeres is lett. De hol lehet azt kapcsolni, hogy a helyhatározás gps vagy wiffi legye? Mert eddig csak be meg ki kapcsolást találtam. Gps-t nem használnám folyamatossan.
-
Tdizsolt
senior tag
Igen, tuti, hogy sokat számít, ha egy szűz, minden sallangtól mentes telefont lakunk be, de például a viberen is van rengeteg kontaktom, és olyan párbeszédek, illetve adatok, amik pótolhatatlanok.,és egyszer már vesztettem innen dolgokat, úgy, hogy hiába csináltam biztonsági mentést, majd visszaállítást, mindenem odaveszett.
Nagy elhatározás kell, hogy meg merjem ugrani az FR-t, de egyszer úgyis rá kényszerülök. Bár nekem csak 1 éves múlt a készülékem, és eddig nem volt szükségem a "borotválásra". -
Acélfarkas
őstag
-
kemdom
tag
Fiúk-lányok, kérdésem lenne, hogy a PC-s hisuite-tal tudok olyan biztonsági mentést csinálni, ami menti az üzeneteket, ikonelrendezést, satöbbi? Csak mert rég volt fr, és szeretnék egyet, de kerültek pótolhatatlan jegyzetek, üzenetek a Matere, amiket nagyon gáz lenne elvesziteni. Másik kérdés, hogy ha biztonsági mentést töltök vissza a telefonra, akkor van értelme egyáltalán a FRnek?
-
gabesz839
senior tag
Szerintem ha garantálni akarod a telefon szavatosságát akkor érdemes megcsinálni. Oké biztos van olyan aki még sosem csinálta és működik a telefonja, de én biztosra megyek. Mondjuk én szeretek is az ilyenekkel bíbelődni. Nemsokára az asszony megörökli és lényegében egy új telefont kap pedig mindjárt 2eves lesz.
-
rdt89
addikt
Kínai 9 pro-m van ff szerint már a 7ik frissítés jött ki a pitére de még nem engedi a 8ról való váltást.

-
Hzi
aktív tag
Nálam sincs még. :-(
C432-n vagy?
-
Acélfarkas
őstag
Nálam még azt írja, nincs frissítés.
-
choco01
addikt
-
Decske
senior tag
-
Bélaaaa
őstag
Én csak a hívásrögzítést sajnálom nagyon, mármint, hogy nem lehet...
-
Tdizsolt
senior tag
Köszi a választ!

Én mindig óckodok a FR-től, valahogy az az érzésem, hogy nem tudom újra ugyanúgy belakni a telót, mint előtte. Gondolok itt a leg apróbb beállításokra... Most minden 100%-os,gondolom a 9-es még hozzá tud tenni, de ha mégsem (FR vagy visszaállítás kell), akkor minden megy a levesbe...

-
Tomyyy21
csendes tag
-
Piro911
csendes tag
-
Tomyyy21
csendes tag
Sziasztok! Egy gyors kérdésem van, amit nem tudok: hogyan tudom elérni a factory resetet? Illetve ez töröl a telefonról adatot? Meg szeretném csinálni a 2 szeres factory resetet
hogy szuper legyen a teló. -
Piro911
csendes tag
Én is úgy voltam, hogy visszatérek a 8hoz a bugok miatt, de a 2x factory reset megoldotta a gondokat. Elégedett vagyok eddig az új androiddal!
Nagyon úgy néz ki nem csak sokkal gyorsabb lett, de a ram kezelés is javult. Jelenleg is 15 alkalmazás fut a háttérben és 2.6GB szabad memóriát mutat.
A fényképező is jobb.
Bár a galéria rosszab elrendezésű és kevesebb a könyvtár. Pl. eltűnt a dok.beolvasás mappa. Szerettem hogy azt eddig külön elértem. -
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Megmondom őszintén, nagyon nem hittem benne, hogy mi is megkapjuk a pitét, ez nagy pozitív csalódás számomra. Viszont olvasva a hsz-kat, vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, megérkezett nekem is, de egyenlőre lehet, hogy várok a telepítéssel. Nekem így tökéletes a teló, ahogy van, és ha a frissítéssel eltűnnek/megváltoznak dolgok, amihez már nagyon is hozzá szoktam, akkor nem vagyok biztos a dolgomban...

-
Tutu7030
veterán
-
Piro911
csendes tag
Android 8 alatt kb.135.000 pontott szerzett antutuban.
Ez android 9 alatt 185.000 lett. És ez nem csak számadat. Érezhetően gyorsabb. -
velkeibalesz
tag
Egy apró megfigyelés: Android 9 alatt már működik az AAC kodek bluetooth füleseknél. Oreo alatt végig csak SBC-t engedett. Észrevehetően jobb a hangminőség, mint SBC-vel. (Bose, Beats márkáknál érdekes.)
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. A 9 frissítése óta nálam nem szól az egyik fejhalgatóm. Nem csatlakozik össze. Van két sztereó fülesem, azok igen. De az egyik konzolhoz való nem. Nincs semmi baja,mással működik. Esetleg valaki másnál?
-
kemdom
tag
-
Levente75
aktív tag
Mi az az FF?
En is probaltam frissiteni de semmi, azt irta nagyon friss vagyok. -
kemdom
tag
Nézd meg FF-ben, hogy engedélyezték-e az IMEI számod.
-
Tav-Csoves
őstag
Páran mondtátok, hogy a HiSuite-ban lehet engedélyezni a 9-es frissítést, hát én hiába kattintok rá azon belül, hogy frissítés, naprakészt ír nekem... :

-
Piro911
csendes tag
Kétszeri factory reset eltüntette a bugot.
Nem is értem az első miért nem?! 🤔🤔🤔Amit legelsőre észrevettem, hogy a fényképező határozottan gyorsabb lett, főleg a fókuszálás! Eddig ezzel nagyon nem voltam kibélülve. Na de most... Villámgyors lett.
-
Decske
senior tag
-
Tomyyy21
csendes tag
Nekem egy gondom van csak az új 9 android alatt: amikor meg van nyitva több applikáció, és a programválasztó gombra rányomva be akarom zárni az összes futó alkalmazást, ott rendszerint kiírja, hogy a 4 GB memóriából mennyi szabad még. Namost a 9 alatt ez nem látszódik, csak kb. 30 %-a, el kell tüntetnem a navigációs sávot ahhoz, hogy látszódjon az elérhető memória a 4 GB- ból. Ezt leszámítva hibátlan
valami vélemény, tapasztalat? -
Nfsman20
tag
Akinek gondja volt/van a gyári galéria appal, hogy túl kicsik a képek - csippentéssel (zoomolással) lehet állítani a megjelenített képek méretét két lépcsőben. A kicsi tényleg kicsi, de a "nagy", az nekem kb egyenértékű a régi mérettel. Legalábbis bőven ki lehet nézni, hogy mit ábrázol a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
-
13400 - 13301
14111 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa Rally
- Mesterséges intelligencia topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...