Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cam383
tag
válasz
Tav-Csoves #12299 üzenetére
Köszi, figyelmetlen voltam....😀
-
rdt89
addikt
válasz
peanar #12294 üzenetére
Sajnos ebben van valami, de a legérdekesebb dolog, hogy a .354-es frissítést engedi feltenni onnan, a .355-ös törölve lett és a .356-rs pedig azt írja, letöltés után, hogy érvénytelen telepítés. A furcsa, hogy május 5.-e óta elérhető ott ez az OTA.
Akkor várok türelmesen, pedig nagyon szeretném ha már megdobna vele a kínai gyártó. (Mate 9 Pro telefonról van egyébként szó, de akkor várok).
Köszönöm szépen a segítséget.
-
velkeibalesz
tag
válasz
cam383 #12293 üzenetére
mikrolaggok ugyanúgy vannak. Kernel szintű a dolog. Treble Android 8.1 romon is ugyanúgy megvan, a 368-as rom kernele van nekem alatta. Kiváncsiságbol átraktam performance beállításra a proci magokat és minden lag megszűnt.
XDA-n van 2 főzött kernel is Mate 9-re, hétvégén majd kipróbálom őket.
Röviden, a gyári alapértelmezett interactive governor van szarul bekalibrálva a gyári Oreoban.Nagyon rámentek az akkuidőre és ezért az animációknál, görgetéseknél nem mindog boost-olnak az A-73mas magok.
-
peanar
senior tag
Akkor nem nézted meg, hogy imei alapján kisorsolt e már téged a nagy testvér vagy sem... valószínű még nem.
Egy módja van, vársz türelmesen és előbb utóbb vagy az ff-en vagy ota-n elérhető lesz számodra is a frissítés😉
Ha jól tudom, van még valamilyen fizetős oldal (már volt róla szó párszor itt a fórumon) de most így hirtelen nem emlékszem, hogy frissítés is csinálnak, vagy csak téglából varászolják vissza az élők közé a telefont🙄 -
cam383
tag
Aki használja a 368-at, milyen véleménnyel van róla?
A 366 volt nekem fent, de elég sok mikrolagg - vagy mi - volt benne. Frissítés után volt fr...
Zavart, most a 198-al hibátlan a készülék.De hajt a kiváncsiság...
-
Tdizsolt
senior tag
-
rdt89
addikt
Nekem sajnos a "get an update trough dns" és a "in-app proxy" megoldással se telepíti a megfelelő frissítést. Letölti szépen majd mikor rámegyek, hogy újraindítás kiírja, hogy érvénytelen telepítőcsomag. a Huawei Firmware Finder programon kívül nincs más root mentes frissítési megoldás?
-
cam383
tag
válasz
velkeibalesz #12287 üzenetére
Köszi, sikerült!
-
cam383
tag
Sziasztok!
Vissza olvastam, majd letöltöttem a 198-as romot (2017.12.05) ff-ról, de még nem mertem felrakni. 366-os van most a telefonon, de nem vagyok megelégedve vele. Nougattal nem próbáltam még, kipróbálnám. Szóval nyugodtan mehet a 366-ra a 198-as rom? Nem lesz baj? Mert sajnálnám a készüléket... -
Szpisti
addikt
válasz
Decske #12280 üzenetére
Nekem a VPN-el nem jó frissítést talált. Fentebb látható. Az "in-app proxy" lett jó nekem is.
Lehet állítani a kezdőnapot? Még nem is figyeltem. Végre egy bepótolt hiányosság... Bár, mióta havi 12GB áll a rendelkezésemre, és a főbb közösségi appok meg a TVGO nem fogyaszt az adatmennyiségből, sok értelme nincsen...
-
Bazsa74
tag
Örömmel vettem észre a 368-as frissítéssel, hogy a mobiladatnál lehet kezdőnapot állítani. Nekem nagyon hiányzott, hogy nem tudtam beállítani eddig a fordulónapot. Öröm, hogy az arcfelismerés, szinte hibátlanul működik. Eddig tetszik. 😃
-
Decske
senior tag
válasz
Tdizsolt #12279 üzenetére
Letöltöd a Firmware Finder for Huawei app-ot a play store-ból, kiválasztod azt a frissítést, ami engedélyezve van imei alapján, majd get an update trough dns opciót választod. Elindítod a vpn-t, rákeresel a settings-be a frissítésre, elkezded letölteni, majd kikapcsolod a vpn-t. Utána letölti és telepíti a frissítést.
Ha valami nem egyértelmű van tutorial videó az app-on belül. -
Bornie127
aktív tag
válasz
Szpisti #12276 üzenetére
Dual simem van, van egy Telenoros netnek. Otthon viszont, nulla a térerő netezéshez, négány ponton a lakásban és lakáson kívül van két pálcika 4G. Sajnos, mivel az edge jel sokkal erősebb, így állandóan levált, ezért lett volna jó kényszeríteni. De ha nem, hát nem. Köszi mindenkinek.
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Rá lehet kényszeríteni valahogy a telefont, hogy only 3G, vagy only 4g kapcsolatot kezeljen? Valahol fejlesztői mód, vagy szervízmenü, esetleg alternaív app is szóba jöhetne. Tudtok ilyenről?
Előre is köszönöm.
-
berek21
őstag
válasz
velkeibalesz #12272 üzenetére
Köszi. Olvasgatok majd.
-
velkeibalesz
tag
válasz
berek21 #12268 üzenetére
Hibátlanul megy.
Ez a rom:
https://forum.xda-developers.com/project-treble/trebleenabled-device-development/resurrection-remix-phh-treble-t3767688Leírás, twrp, hozzávalo gapps, stock kamera mod linkjei és leírások ebben a topikban vannak:
https://forum.xda-developers.com/mate-9/development/lineage-15-oreo-rr-remix-huawei-mate-9-t3761163
Nem árt végigolvasni a topikot, mert könnyen lehet bootloop a vége is a dolognak.
-
rdt89
addikt
Tegnap megvásároltam ezt a kiegészítőt, a telefon gond és bug nélkül lekezeli, egyből indítja az alkalmazást és nagyon jó képek készíthetőek vele, hardverapro-n a 10-15 ezer forint közötti árat simán megéri.
Szóval aki félt a kompatibilitás miatt, megnyugodhat a telefon lekezeli/elboldogúl vele.
-
berek21
őstag
válasz
velkeibalesz #12265 üzenetére
Irhatnál majd tapasztalatokat. Nagyon szeretem az RR romjait, más készülékeken használtam.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
velkeibalesz #12258 üzenetére
Szia!
Ez csak rootolva műxik? Az arcfelismerést komáznám, de nem akarok rootolni, és nem is értek hozzá?...
-
velkeibalesz
tag
B368 sem támogatja az AAC-t. Neki futottam megint a Project Treble-nek. Jelenleg Resurrection Remix van fent. Eddig nem fagy, gyors, de még nem laktam be... Valahogy a huawei kamerát is rá lehet varázsolni magisk modullal. Működik benne minden. Tesztelem pár napig, ha elfogadhatóan fut, marad, mert a végtelenségig testreszabható.
-
Szpisti
addikt
válasz
velkeibalesz #12260 üzenetére
Proxyval nem találja a frissítést. Hiába állítom be a localhostot, meg a 8080 portot és töltöm le az update.zip-et.
A videók alapján az lehet a gond, hogy nem írja ki, hogy 'proxy server is running'... -
Szpisti
addikt
válasz
velkeibalesz #12258 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
velkeibalesz #12256 üzenetére
Most néztem, a 53-as és 54-es végűt már engedi nekem az FF...
-
velkeibalesz
tag
Rászántam magam, lekèrtem a nyitókódot ès kipróbáltam a Project Treble AOSP romot... az AAC bluetooth támogatás miatt.. Na az előnyök sora itt vèget is èrt. Gyönyörűen szól a bluetooth. Viszont majdnem minden alkalmazás folyamatosan lefagy, google appok is, instabil az egèsz, szaggat, tele van buggal. Senkinek sem ajánlom. Nagyon gyerekcipőben jár mèg, szinte használhatatlan.
b368-at valaki felrakta már? Nagyon nem akarják hitelesíteni. hwota8-al valakinek van tapasztalata?
-
törölt tag
Srácok! Ha eladom a készüléket, melyik helyekről is kell kilépnem? hogy a következő gazdájának ne legyen gondja, és persze nekem sem.
Ja! és ha be van regisztrálva a Huawei-nél az én nevemre, azt tudja majd érvényesíteni az új tulaj?
Segítsetek ebben ha tudtok... -
k5.20
senior tag
válasz
imrecs #12243 üzenetére
Próbáltam egy olcsóbbat is...inkább ne tettem volna. Az üveg nem feküdt bele a keretbe...alul nem volt az üvegen felirat... Reklamálás után visszaadták a pénz felét, mert egyébként működött... A kameránál persze bejutott a por, végül örültem, mikor leesett, és elrepedt újra...akkor jött a Fixity.
-
imrecs
csendes tag
Sziasztok!
Baleset ért,rácsuktam az autó ajtót a zsebemből kieső telómra(természetesen Mate9).
Az érintőüvegje teljesen kuka,de még működik teljesen,a kijelző az rendben.
Tudtok olyan helyet ahol ezt kicserélik,mondjuk "megvárható" verzióban?
Vagy csak kijelzővel együtt lehet cserélni,és mennyibe kerülhet?
Hopp még egy kérdés:
Érdemes P20Pro-ra váltani,vagy a Mate9 se gyengébb sokkal? -
rdt89
addikt
Van köztetek olyan felhasználó aki már próbálta a Huawei CV60-as USB-C kamerát a készülékéhez? Akarok egyet venni, és érdekel a kompatibilitás vagy, hogy a telefon felismeri-e. Mert a leírásában az van, hogy minden USB-C kimenettel rendelkező készülékhez jó, de sehol nem találtam leírást, hogy Mate 9/9 Pro-hoz lett-e próbálva.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Black_Raven #12234 üzenetére
Már igen látom, 2020ig
-
velkeibalesz
tag
Ha hitelesítik vègre a b368-at, visszamegyek Oreora ès kipróbálom megint. Külföldi forrásokban olvastam, hogy az emui 8-ban gond van az sbc kodekkel ( viszont mindegyik másik királyul megy + vezetèkesen is jobban szól).
Bográcsoztunk a családdal dèlután, ugye mindenki ki akarta próbálni az új fülest. Keresztapám p9 - nougattal, èn lepődtem meg a legjobban, gyönyörűen szólt. Jobban, mint nekem az oreos mate 9-el. Akkor raktam vissza gyorsba a nougatot ès valahogy ezzel a fülessel tènyleg jobb. Mással nem. -
Sword
őstag
válasz
velkeibalesz #12236 üzenetére
Nekem pont fordítva
Ha torzít még lejebb lehet venni a developer options-ban a sample rate-ekből. -
velkeibalesz
tag
Hát nem tudom, nekem Oreo alatt ahogy írtam a Beats füles torz volt picit (vezetèkkel nem termèszetesen) ès csak SBC-t engedett. Visszaraktam a Nougatot, nem tudom mivel hajtja meg, ugye nem írja, gondolom SBC. De èszrevehetően tisztábban, szebben szól.
Aptx-es fülesek termèszetesen jobbak voltak Oreoval. Fizukor veszek egy iPhone-t, addig szódával elmegy így. -
Sword
őstag
válasz
velkeibalesz #12232 üzenetére
Nougat alatt a Mate 9 ezek közül semmit sem tudott - vagy nem mutatta - és annyival rosszabb volt a hangminőség, hogy gyakorlatilag kizárt, hogy működött valami is.
Bár vezetéken is pocsék volt. -
Black_Raven
veterán
válasz
ricsi8800gt #12231 üzenetére
HiCare appban nem látod?
-
Sword
őstag
válasz
velkeibalesz #12230 üzenetére
Én vettem. Részben emiatt (zenehallgatás minősége), részben az Oreo memóriakezelése miatt.
Azt tudni kell, hogy egyik "oldal" sem tökéletes. -
velkeibalesz
tag
Android 7 alatt mintha lenne AAC támogatás vagy csak az SBC szól sokkal jobban... Visszaálltam Nougatra kínomban, láss csodát torzításmentesen, kristálytisztán szól a Beats füles. Oreo alatt meg csak SBC-t lehetett választani ès torz volt meg gagyi az egèsz hang... Èrdekes dolgok ezek. Aptx, Ldac király Oreo alatt, de az SBC meg Nougat alatt az igazi csak.
Ha kijön OTA-n a b368, majd kipróbálom, hátha kijavítják benne. -
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Hogy tudom ellenőrizni hogy garis e még a készülékem ?Anno kaptam egy linket de nem találom.Imei szám alapján le lehet ellenőrizni -
velkeibalesz
tag
Az kemèny. Valahol láttam pedig youtubeon, hogy Android 8on simán beállítják az AAC-t Beats fülesre, csak nem a fejlesztői beállításokban, hanem a párosított eszköz beállításainál. Asszem Samsung S9 ès Pixel 2 telónál is. Valamit ki kell találnom, mert SBC-vel hallgatni valamit elèg lehangoló. :/ Most ott tartok, ha lenne megoldás, mèg ki is nyitnám a bootloadert, annyira felment bennem a pumpa. Vagy veszek egy iphonet.
-
Sword
őstag
válasz
velkeibalesz #12228 üzenetére
Powerbeats3 szintén SBC csak.
AAC-t tudtam állítani vmelyik fülesemre, de most nem tudom már mire. Szerintem valahogy nem kompatibilis a 2.A gyanúm az, hogy a Beats a ludas. -
velkeibalesz
tag
Valakinek megy az AAC bluetooth audio kodek Oreo alatt? Beats, Bose fülesek csak azt támogatják. SBC, Aptx, Aptx HD, LDAC tökèletesen megy, több különböző fülessel kipróbáltam.
De most egy Beats Studio 3-mal nem akar az AAC menni, csak az SBC.... nagyszerű... -
Gyongyosi35
kezdő
válasz
velkeibalesz #12226 üzenetére
Igen az a downgrad ugy hogy elvileg nem lessz baja a telonak.Remèlem
-
velkeibalesz
tag
válasz
Gyongyosi35 #12224 üzenetére
Ugyan az a downgrade módszere, mivel felèpítèsileg minden oreo rom ugyan az partíciókiosztást tekintve. A hisuite már a b363-rol sem engedett visszaállni, nyugi.
-
törölt tag
válasz
Gyongyosi35 #12224 üzenetére
Azt hittem, hogy rendesen lefordították magyarra a szoftvert. 🤔
-
Gyongyosi35
kezdő
válasz
velkeibalesz #12223 üzenetére
Köszönöm akkor nem lehet baj a teloval ha jol csinálok mindent.Akkor bármejik oerorol vissza lehet álni nugátra?Csak azèrt mert a hisuite azt irta az eszköz nem támogattya a visszaálitást.A rom C432B368 A május 5 dikei frissitès.
-
velkeibalesz
tag
válasz
Gyongyosi35 #12221 üzenetére
Firmware finderből proxyval felrakod a tavaly decemberi fullota pv b198 at. bármelyik oreorol vissza tudsz állni.
-
Bazsa74
tag
válasz
Gyongyosi35 #12221 üzenetére
Fent a keresőbe beírod, hogy rollback, akkor elég sok megoldást találsz. De itt van egy a sok közül. https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_mate_9_mate_evangeliuma/hsz_10752-10752.html
-
törölt tag
Szerintetek lehet olyan hardveres gondja a telefonnak, ami azt eredményezi, hogy rosszabb a vétel? Ahol eddig volt mobilnetem, mostanában egyik szolgáltatóval sincs... Nagyon bosszantó. Ehhez hozzájön, hogy a telefon is be van lassulva. Pedig a 16 hónap még le se járt...
-
Decske
senior tag
válasz
Gyongyosi35 #12218 üzenetére
Ha jól tudom csak a legelső Oreo build-ről lehetett visszaállni HiSuite-tal Nougat-ra. (Lehet tévedek, ha igen a többiek majd kijavítanak.)
Olvass vissza, van aki Firmware Finderrel szinte minden Oreo build-ről visszaállt, és ha jól emlékszem, akkor le is írta a hogyanját. -
Gyongyosi35
kezdő
sziasztok hisuittal hogyan tudom visszabutitani nugatra a rendszert.huawei mate 9 mha-l29c432b
-
Szpisti
addikt
válasz
Gyongyosi35 #12216 üzenetére
Hacsak nem pont egy alkalmazás csinálja a gondot...
-
mjani1172
addikt
válasz
Gyongyosi35 #12214 üzenetére
Én a tiszta dolgokat szeretem. Az 100%.A ban nincs hiba. A többi vagy jó vagy nem.
-
mjani1172
addikt
válasz
Gyongyosi35 #12211 üzenetére
Ne!
Ha visszaállítasz mindent, visszajön a hiba is.
-
Szpisti
addikt
válasz
Gyongyosi35 #12211 üzenetére
Ki tudja mi okozhat ilyesmit, android... De az biztos, hogy 3gy gyári visszaállítás sokmindent gyógyított már meg.
-
Gyongyosi35
kezdő
válasz
Szpisti #12210 üzenetére
Na azt mèg nem csináltam probáljam meg ha csinálok bisztonsági mentèst hisuital pcn ha visszaálitok minden adat stbakkor elvileg jó lessz akkor,nem áll vissza ilyen lassura a net?Az oero frissitèsekota nem csináltam gyári visszaálitást az is okozhatya ezt a hibát,mert az mèg nem volt?
-
Szpisti
addikt
válasz
Gyongyosi35 #12209 üzenetére
Hát, ha gyári visszaállítás után is marad a hiba, akkor gariztatni kell szerintem...
-
Gyongyosi35
kezdő
Nem enged kèpet felrakni de 27KB/s meg 89kb/s ijeneket csinál wifi+mobilnettel.
-
Gyongyosi35
kezdő
Sziasztok mièrt van az hogy ilyen lassú a net wifivel ès mobilnettel is már az első oero frissitèsota igy belassul most feltettem a legujabb,frissitèst de aval is ugyan ezt csinálja tudtok valami megoldástrá?
-
Láng Tibor
tag
válasz
Tav-Csoves #12198 üzenetére
-
válasz
Igen volt. Törölni kellett nálam minden adatot.
-
Szabaka
tag
válasz
Szia!
Ha a térképes alkalmazásokra gondolsz, akkor van.
Nekem a BKK meg a Fuelio app halt be.
De kiürítettem az adatokat, ahogy írták, azóta jó.
Az más kérdés, hogy azóta az órámat nem tudom párosítani hozzá
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Nálam minden oké, 366-os firmware.
-
törölt tag
válasz
Kiléptem a bétából, azóta jó...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest