Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Mobilcorner mivel EU-s készülékeket árul igy kisebb szervizeleseket végez a Huawei Szervízközpont, de mondjuk alaplap csere eseten a Mobilcorner küldi el az adott ország huawei szervizbe elvileg ez 3-5 hét is lehet..szerintem premiummobile is igy nyomja.. Mobilcorner kiadta nekem előre a leendő készülék IMEI számát és lekérdeztem a Huaweitol..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Galahed
senior tag
Megnéztem és megrendeltem, köszi az infót.
Sajnos a Mate10pro nem tetszik a képernyő arányai miatt. Hiába közel 6 inch ha olyan mint egy hosszú vonalzó akkor tőlem lehet 10" is, a felhasználói élmény (nekem) jobb 16:9 -ben - szép nagy kijelző, szeretem
Igy lett Mate9 (Samsung S7edge-ről váltok erre, az kényszerből van, nem is szeretem, eladó is lesz hamarosan)
Elötte P9 plust használtam azt a feleség elkérte tőlem, és nagy megelégedéssel használja. Azt nagyon szerettem. -
gubacsino
aktív tag
Sajnos ez a magyarázat nekem több sebből is vérzik.
Pl az olyan készülékek amikre kiadja SOC gyártója drivert a készülék gyártó mégsem frissít. Miért?
Ja persze...fenntartható fejlődés. Vagy "fejlövés"? De van hogy pont a SOC gyártója "szándékosan" nem ad ki új drivert mert akkor és ott az az érdeke...Oké nem kapjon a készülék új fejlesztéseket hagyjuk meg, a köv generációnak, mert azt is el kell adni.
DE akkor legalább a biztonsági frissítéseket kapják meg a régebbi készülékek.
Ha egyszer tarol majd egy jó ki ransomware, néhány 10 millió készüléken Androidon, és a felhasználók észbe kapnak, megrendül a bizalom, talán akkor lesz változás.De a gyártóktól ne várjunk önszántukból előrelépést ez ügyben. Minden frissítés az adott készülék profitját csökkenti. Holott ingyen kapnak egy komplett OS-t, de nekik az is kevés...
A cikk azt is említi, hogy a régiókként különbözik az FW és ez is lassítja az átállást. WTF
Én kértem hogy ez így legyen? Szóval piackutatásra, és marketingre hivatkozva eltérő felszereltségű, ezzel eltérő tudású FW-t adnak. Utána meg arra hivatkoznak, hogy ez is lassítja az előrelépést? Tegyenek bele mindent egybe, azt jó van. Ja hogy azt nem lehet mert ugye vannak fontosabb piacok ahova jobban megéri fejleszteni... és már megint a profitnál tartunk... Na kipufogtam magamSzerencsére van remény, még ha csak részben is. Mondhatni egyenlőre elenyésző, elhanyagolható részben.
[link]
[link]
Mert ez az Android O előtti készülékeken, tehát akik nem kapják meg a 8.0át, azokon ez sem segít.
A platformon mennyi is az Oreo részesedése De legalább a szándék látszik. Hogy meg mi lesz a gyakorlatban...[ Szerkesztve ]
-
tothjani81
senior tag
Hát ezt már én is ecseteletem. Soha nem toltam fr t cak akkor volt rá szükség amikor türelemtlen voltam és mókoltam de azt soha többet. Hivatalos frissítésnél nem kell fr, hr semmi marhaság. A windowst se telepítjük újra kb lassan két napaonta amikor frissít. de ez a személyes tapasztalatom és véleményem. Aki ráér pakolgassa csak a cuccait újra
[ Szerkesztve ]
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest