Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
Hát ezt már én is ecseteletem. Soha nem toltam fr t cak akkor volt rá szükség amikor türelemtlen voltam és mókoltam de azt soha többet. Hivatalos frissítésnél nem kell fr, hr semmi marhaság. A windowst se telepítjük újra kb lassan két napaonta amikor frissít.
de ez a személyes tapasztalatom és véleményem. Aki ráér pakolgassa csak a cuccait újra
-
gubacsino
aktív tag
Sajnos ez a magyarázat nekem több sebből is vérzik.
Pl az olyan készülékek amikre kiadja SOC gyártója drivert a készülék gyártó mégsem frissít. Miért?
Ja persze...fenntartható fejlődés. Vagy "fejlövés"? De van hogy pont a SOC gyártója "szándékosan" nem ad ki új drivert mert akkor és ott az az érdeke...Oké nem kapjon a készülék új fejlesztéseket hagyjuk meg, a köv generációnak, mert azt is el kell adni.
DE akkor legalább a biztonsági frissítéseket kapják meg a régebbi készülékek.
Ha egyszer tarol majd egy jó ki ransomware, néhány 10 millió készüléken Androidon, és a felhasználók észbe kapnak, megrendül a bizalom, talán akkor lesz változás.De a gyártóktól ne várjunk önszántukból előrelépést ez ügyben. Minden frissítés az adott készülék profitját csökkenti. Holott ingyen kapnak egy komplett OS-t, de nekik az is kevés...
A cikk azt is említi, hogy a régiókként különbözik az FW és ez is lassítja az átállást. WTF
Én kértem hogy ez így legyen? Szóval piackutatásra, és marketingre hivatkozva eltérő felszereltségű, ezzel eltérő tudású FW-t adnak. Utána meg arra hivatkoznak, hogy ez is lassítja az előrelépést? Tegyenek bele mindent egybe, azt jó van. Ja hogy azt nem lehet mert ugye vannak fontosabb piacok ahova jobban megéri fejleszteni... és már megint a profitnál tartunk... Na kipufogtam magamSzerencsére van remény, még ha csak részben is. Mondhatni egyenlőre elenyésző, elhanyagolható részben.
[link]
[link]
Mert ez az Android O előtti készülékeken, tehát akik nem kapják meg a 8.0át, azokon ez sem segít.
A platformon mennyi is az Oreo részesedéseDe legalább a szándék látszik. Hogy meg mi lesz a gyakorlatban...
-
Galahed
senior tag
Megnéztem és megrendeltem, köszi az infót.
Sajnos a Mate10pro nem tetszik a képernyő arányai miatt. Hiába közel 6 inch ha olyan mint egy hosszú vonalzó akkor tőlem lehet 10" is, a felhasználói élmény (nekem) jobb 16:9 -ben - szép nagy kijelző, szeretem
Igy lett Mate9 (Samsung S7edge-ről váltok erre, az kényszerből van, nem is szeretem, eladó is lesz hamarosan)
Elötte P9 plust használtam azt a feleség elkérte tőlem, és nagy megelégedéssel használja. Azt nagyon szerettem. -
choco01
addikt
Mobilcorner mivel EU-s készülékeket árul igy kisebb szervizeleseket végez a Huawei Szervízközpont, de mondjuk alaplap csere eseten a Mobilcorner küldi el az adott ország huawei szervizbe elvileg ez 3-5 hét is lehet..szerintem premiummobile is igy nyomja.. Mobilcorner kiadta nekem előre a leendő készülék IMEI számát és lekérdeztem a Huaweitol..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest