Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Munkas
aktív tag
A legutóbbifrissítés óta mindig kikapcsolja a mobil hotspotot, ha nincs csatlakozó eszköz.
Laptop erről kapja a netet, aztán ha elmegyek pár szobával arrébb, akkor ha visszamegyek és folytatni akarom, kotorhatom elő a telfont, újra bekapcsolni a hotspotot, laptopon is újra csatlakozni, vagy megvárni amíg észreveszi, hogy megint van.
Van erre valami megoldás, hogy mindig menjen, ha bekapcsolom? -
velkeibalesz
tag
válasz
Tav-Csoves #11696 üzenetére
Megpróbálok rákèrdezni a gsm boltnál. Elvileg egy èvem van. De nem magyar Huawei garancia. :/
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
velkeibalesz #11695 üzenetére
Garanciával cseréltesd ki! Erre való!
-
velkeibalesz
tag
Úgy is próbáltam, ugyanúgy jobban merült, mint szokott... Úgy látszik kifogtam egy szarabb akksit, 100 ciklus ha lehet benne. :/ Vagy központilag csinálná ezt a Huawei a b198-al, hogy mindenkèpp frissítsek az Oreora? Akkor inkább legyen gyenge az akkuidő, Oreot soha. :/
-
choco01
addikt
válasz
velkeibalesz #11688 üzenetére
Teljesen tiszta rendszeren?külön launcher vagy bármi más nélkül?
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy ilyen készüléket, eddig nagyon tetszik.
Olyan kérdésem lenne, hogy a beállításokban hol lehet bekapcsolni az értesítési ledet?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
velkeibalesz #11688 üzenetére
Nekem jobb az aksi, mint valaha.
Lehet, hogy a szolgáltató csinál valamit, ami miatt rossz a térerő, ami meg leszívja az aksit...
-
velkeibalesz
tag
Tiszta ideg vagyok. Októberben vettem a telefont. Eddig alaphangon 8-10 óra kèpernyőidőim voltak, de volt, hogy 10 óránál is több. Az utóbbi napokban jó, ha a 4 óra megvan. Factory Resetet is csináltam, most a szinte pucèr rendszerrel is szemmel láthatóan mennek le a %-ok az akkuból... Az agyam eldobom komolyan, fèl èves sincs a telefon
-
törölt tag
Hangos üzemmódban nektek is pittyeg a telefon, ha a hangerőgombot nyomogatjátok? és nem is találom, hol kell kikapcsolni, általában minden érintési és gomblenyomás visszajelzést kikapcsolok, de ezt nem találom hol kell.
Nem emlékszem, hogy nugaton csinálta-e, de úgy rémlik, hogy nem. -
choco01
addikt
válasz
Ferenczi Áko #11668 üzenetére
Sniper 3D-nel jó lett teljesen 363 alatt mint ahogyan nougaton is volt..
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
HollywoodBoy #11679 üzenetére
Sajnos többet nem tudok nyilatkozni, a Samsung note 3ról jöttem ide. Csak hírből ismerem ezt a funkciót, és sajnálom, hogy nem került ez bele.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
Tav-Csoves #11672 üzenetére
Köszi! Sajnálom... Tudjuk amúgy ennek az okát? Mert a Mate 10 Pro-ba sem tették bele valamiért.
Ilyenkor mindig kicsit úgy érzem, hogy az egyik kezükkel adnak, a másikkal meg elvesznek a fejlődés útján haladva. -
Sanki
addikt
válasz
-Mosquito- #11676 üzenetére
Pzoz, aliexpress. Volt már róla szó, keress rá.
-
-Mosquito-
őstag
Sziasztok,
Már vegig nyálaztam a fórumot üvegfólia miatt. Létezik olyan ami teljesen lefedi a kijelzőt és nem 2-3mm-el kisebb? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
velkeibalesz #11671 üzenetére
Köszönöm!
-
Decske
senior tag
válasz
#24536576 #11673 üzenetére
Ugyan ezen a véleményen voltam, amíg el nem veszítettem a Xiaomi fülesemet. Hirtelen kellett valami zajkeltő. Nekem pozitív csalódás volt. Egészen jól szól, és minőségi cuccnak is érződik. Persze nem veszi fel a +10k-s fülesekkel a versenyt, de lecserélni valami olcsó gagyira teljesen értelmetlen.
-
törölt tag
válasz
HollywoodBoy #11670 üzenetére
Miért kínzod magad a gyári fülessel? 500 forintért jobbat tudsz venni...
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
HollywoodBoy #11670 üzenetére
Sajnos nem, és nem.
-
velkeibalesz
tag
válasz
Nem.
-
HollywoodBoy
tag
válasz
HollywoodBoy #11667 üzenetére
Na kipróbáltam és tényleg működik szépen. Már csak az a kérdés melyikkel használjam. A Mate 10-es füles mintha kicsit jobban beleillene a fülembe (egy hajszálnyival másabb a kialakítása mint a Mate 9-esnek), viszont a Mate 9-es füles meg fémes hatású ellentétben a teljesen műanyag Mate 10-essel.
Köszi mégegyszer a segítséget!Más:
A dupla koppintós felébresztés ezen a készüléken amúgy nem működik? Vagy az előző EMUI-n ment? (Én már csak a 8-asat próbáltam). -
válasz
Nem játszom a telefonnal, szóval nem tudom.
-
HollywoodBoy
tag
Köszi mindkettőtöknek! Ki fogom próbálni este.
-
Sword
őstag
válasz
HollywoodBoy #11664 üzenetére
Elvileg igen.
-
Decske
senior tag
válasz
HollywoodBoy #11664 üzenetére
Persze, miért ne lehetne? Nem megy tönkre semmi ha bedugod. Elviekben még működni is fog.
-
HollywoodBoy
tag
Bocs ha hülye kérdés, de usb type c fülhallgató dugható a telefonba? Egy Mate 10 Pro-hoz adták, de a tulajnak nem kellett. De még nem mertem bedugni...
-
-
snorbi82
senior tag
Ügyes emberek portoltak a Face unlock megoldást.
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Valakinek megy az hicloud mentés? Valahogy, a művelet végén sosem sikerül az alkalmazásadatokat szinkronizálni a felhővel. Akkor működik, vagy sem? Üdv!
-
Az én telefonom ujjlenyomattal oldom, de három naponta kéri a jelszót, ezt a funkciót ki lehet kapcsolni?
-
M1Bali
tag
Csoda történt, azt írja a telefonom hogy frissítés érhető el:
aktuális verzió: L09C432B190
Új verzió: L09C432B194
Hát nem kapkodták el. Vodafonos készülék.Csak azt nem tudom érdemes telepíteni? vagy várjam meg amíg megjön
a 8. droid? -
törölt tag
Valaki találkozott olyannal, hogy nagyon lassan települnek/frissülnek az appok? Letöltődik rendben, utána meg percekig csak telepíti... Elég bosszantó.
-
törölt tag
Úgy tűnik erről van szó nálam is, mondjuk erről nem is tudtam, köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Tapasztalta már valaki, hogy néha magától újraindul a telefonja? Sim kódot nem kér, de a beállított jelszót igen.
-
válasz
Tomtailor85 #9000 üzenetére
-
SzaZso007
tag
válasz
snorbi82 #11631 üzenetére
Bocs, igazad van, ez elmaradt...
Annyi történt közben, hogy egy másik alkalmazás jogosultságait beállítottam, majd újraindítottam a tepsit. Ekkor elindult a Glance Plus is, viszont össze-vissza működik. Most, mielőtt ezt a hozzászólást írtam eljátszotta, hogy nem reagált semmire, csak az oldalsó gombra, majd beadta a lezárt képernyőt az értesítésekkel, és jelezte, hogy feloldás ujjlenyomattal. Az ujjlenyomatos felodás nem működött, egy kis simogatás után pin kóddal jött a siker. Az agyam meg resetelt... -
SzaZso007
tag
Kedves Segítő Közösség!
Erre: [link]
.... (11495) esetleg Valaki? -
ensign75
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Közben megoldódott a dolog. A Google úgy döntött, hogy a Huawei levelező rendszere nem megbízható alkalmazás ezért letiltotta. Manuálisan engedélyeztem most már újra a régi.
Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de akár még azt sem tartom kizártnak, hogy az USA-ban kitört Huawei para miatt történt az egész -
mjani1172
addikt
-
ensign75
csendes tag
Sziasztok
Több mint egy éve használom teljes megelégedéssel a készülékem, azonban ma este sikerült felbosszantania. Egyetlen gmail fiókot használok, de nem a saját alkalmazásával, hanem a gyári beépített programmal, mert nekem az szimpatikusabb volt. A mai napig semmi gondom sem volt vele, a levelek jöttek mentek ahogy kell. Azonban mikor ma este írni akartam az elküldéskor "sikertelen bejelentkezés" hibaüzenetet kaptam. A beállításokhoz nem nyúltam azok látszólag rendben voltak. A kimenő fiók jóváhagyásakor újabb hibaüzenetet kaptam, mely szerint
" Fiókbeállítási hiba. Beállítás sikertelen. Lehetséges okok: Helytelen felhasználónév, vagy jelszó. Az IMAP/SMTP szolgáltatás le van tiltva. Engedélyezze a szolgáltatást, majd próbálja újra. Bővebb tájékoztatást az e-mail szolgáltatótól kaphat."
A gmail honlapján lévő beállítási segédlet alapján is minden paraméter rendben van. Ezt követően gondoltam törlöm a fiókot, és újra beállítom. Na itt már a belépésnél megállított, és ismét a fenti üzenetet kaptam. Felhasználónév, jelszó rendben azt többször ellenőriztem. Mi lehet a probléma, illetve a megoldás?A válaszokat előre is köszönöm!
-
hunlac66
csendes tag
Köszönöm a véleményeket. 10/10, hogy nem érdemes váltani. Maradok a Mate 8-nál még egy darabig, azt hiszem.
-
válasz
velkeibalesz #11612 üzenetére
Ezert nem valtottam mate10re. Majd 11re
-
törölt tag
válasz
velkeibalesz #11610 üzenetére
És akkor vegyél Mate9-et.
-
brd
nagyúr
Már nem kell, fastboot-tal simán fel lehet tolni az update.zip-ből kiszedhető system.img-t. Igaz, így hiányoznak majd a bloatware-ek, amiket a két másik zip tol fel update-kor, de azt meg a kicsit meggyógyított hwota.sh fel tud telepíteni (a gyógyítás abban áll, hogy az update.zip-et ne telepítse, mert az a teljes update, úgy bootloader-t is nyitni kell majd, attól meg ugye ugrik a data).
-
hunlac66
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek? Érdemes lecserélni egy Mate 8-at Mate 9-re? Az oreo, erősebb hardver és jobb kamera lehet, ami esetleg mellette szól. Hoz-e ez akkora pluszt? -
-
mjani1172
addikt
válasz
#24536576 #11600 üzenetére
Mármint mi? Egy kérdés volt,hogy figyelemmel kísérítek- e a Mate 9 utódjának (azonos gyártó, azonos széria,lehetséges utódmodell) a fórumát különösen az ott lévő anomáliákat.
Ez így érthető számodra hogy kapcsolódik ide?
Gondoltam itt nincs nagy élet,ott viszont van, hátha ebben a pangásban szabad beszélgetni.
De mindegy, már bánom, hogy beírtam, eddig csak a kötekedés volt a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest