Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
Azt be lehet állítani valahol, hogy egy bizonyos alkalmazás, ha üzenetet küld, akkor ne adjon hangüzenetet csak az értesítési sávban jelenjen az meg?
Szívok vele, mert az értesítés kell, de mikor 10 üzenet jön egymás után, akkor idegesít, hogy jön az hangüzenet, TIK-TIK, TIK-TIK, TIK-TIK.
Végleg nem akarom tiltani (lehalkítani, üres hangot betenni), mert pl SMS, email érkezésekor kell a TIK-TIK.
Köszönöm!
-
törölt tag
Megtudná mondani valaki, hogy ha rátapizok egy hivatkozásra, akkor mi jó édes anyjáért írja ki ezt nekem... " A Crome-nak tárhely hozzáférésre van szüksége a fájlok letöltéséhez " ? és ha rátapizok a folytatásra, akkor ez fogad...
Komolyan mondom, hogy már szét basz az ideg!!!Ha rátapizok a tárhelyre, ott meg semmit ne enged csinálni.
-
törölt tag
Használ valaki Lemfo okosórát a Mate 9-hez?
-
choco01
addikt
Utolsó update(366) óta eléggé merül.. Nektek is?
-
mjani1172
addikt
válasz
Szpisti #12082 üzenetére
Nincs ezeknek már értelme. Az S5 is teljesen jó volt, az utána jövő csúcsok mind jók.
A Mate 9 is a mai napig gyors, semmi gond a sebessegével. Értelmetlen dolog tovább növelni.
Inkább a kamera legyen valóban olyan mint ahogy ígérgetik, mert ez még van hova fejlődjön,a p20pro sem egy nagy szám(szvsz). -
Szpisti
addikt
Hát igen, ez azt hiszem oda fog b...ni: [link]
-
choco01
addikt
Hivatalos tesztek, meg több ember szeme se ezt állítja szeribtem, tény hogy van jobb.. De azért annyira nem rossz..
-
törölt tag
válasz
odipapa #12078 üzenetére
Hát, nekem ezelőtt Note7esem volt, aminek jobb volt a kamerája, szóval esetleg egy S7edge jó lehet... Többivel nincs igazán tapasztalatom. Ha jól emlékszem a HTC U11nek se rossz a kamerája... DXOMARK oldalát érdemes felkeresni, tesztelik a telefonok kameráit, van toplista is. Persze nem lehet készpénznek venni a tesztjüket, de kiindulópontnak jó. Aztán amelyik jobb értéket kapott, árban is jó, én azt választanám.
-
choco01
addikt
válasz
odipapa #12071 üzenetére
Én szinte egy árban tudtam volna venni anno P10 P10 Plus es Mate 9et..mind a hármat egy időben tesztelgettem egy jó oracskat, akkuban bőven lenyomta a Mate 9 mindkettőt, tereroben is.. Kamerában talán dinamikusabbak lettek a P-knek a képeik, minden másban azonos.. Talan fényesebb volt a Mate 9 képernyője..
-
Norbi.
őstag
válasz
odipapa #12071 üzenetére
Szia,
Volt P10-em, Mate 9-em (ez még megvan, tartaléknak, de vettem egy Mate 10 Pro-t)
Fénykép terén ugyan az a két telefon szinte, mondjuk videózni nem szoktam, de gyanítom ott se lehet nagy különbség.
A Mate-nek sokkal jobb az akkuja, illetve nekem szebbek voltak a színek a kijelzőn, pedig ugyan az a felbontás, nagyobb méretbe. Jobban össze is van rakva maga a telefon, a ház, masszívabb.
Jobban kézre állt a hátlapi ujjlenyomat olvasó is, de ez megint egyénfüggő.Én a Mate 9-t jobban szerettem.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
P10-et használt itt vki? Érdekelne a személyes tapasztalata, ha ugyanabban az árban juthatna a készülékhez melyiket választaná?
Fotózás videózás lényeges szempont. -
törölt tag
-
gal3
csendes tag
Sziasztok!
Az Android 8-as firmware-ekben sajnos eltűnt a kamera szoftverből a szelfi kameránál a kis előnézeti ablak, ami az időzítő esetén megjelent a képernyő sarkában és lehetett látni, hogy kb hová kell nézni, hogy pontosan a kamerába nézzünk. Nincs arra valami mód, hogy ezt vissza lehessen kapcsolni? Nem tud valaki olyan kamera szoftvert, amiben van ilyen funkció?
-
Sword
őstag
válasz
tutaj01 #12066 üzenetére
Azért lehet az is, de ettől még akár lehet garis.
Pl. egy ismerősöm hajszárítóval szárította a telefonját (ami egyébként vízálló volt, lemosta). Ez öreg hiba, hiszen a meleg levegő megolvasztja a ragasztót, amitől elválhat a két réteg. Telefon melegedése is ugyanezt teheti vele.
Reméljük a legjobbakat. -
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Nem ide való a kérdés de hátha tud valaki segíten. Vettem egy Lemfo Lem 5 Pro órát. Gyári alkalmazása nem müxik xde a watch droiddal komunikál. De ha google play ről próbálok letölteni pl számlapot letölti telepíti de nem jelenik meg sehol. Használ valaki ilyen órát vagy mss óráknál valaki ilyen hibával találkozott már?
-
Bornie127
aktív tag
Nem nézte még valaki, hogy a 366 3D-ben hozott javulást a 363-hoz képest?
-
Láng Tibor
tag
Ma a 122634es frissítést sikerült feltenni a finderrel változás ebben sincs csak gondoltam leírom
(független dual simes) -
Norbi.
őstag
válasz
tothjani81 #12045 üzenetére
Media Marktba lattam a Westendbe
-
choco01
addikt
válasz
tothjani81 #12047 üzenetére
Szerintem amit küldtem csak az van..
-
choco01
addikt
válasz
tothjani81 #12045 üzenetére
Csak Kína szerintem..
-
tothjani81
senior tag
Kérdeztem már de eredménytelenül. HOL LEHET KAPNI GYÁRI FÓLIÁT? Ugyan olyat ami gyárilag rajta volt.
-
Carline
őstag
válasz
tal-garius #12041 üzenetére
Nálam is így van Honor 10-en oreon. A telefon névjegye menüben még "Android verziója...", de már Andorid biztonsági javítás...
Ez legyen a legnagyobb hiba ezentúl az oreoban. -
sirály69
őstag
Pénteken előfizu csere volt és a voda kártya helyére telekomos került. Működik rendesen, sokkal gyorsabb a net, de 1 dolog nem műxik. A hívásvárakoztatás nem megy, pedig be van kapcsolva. Hangpostára megy a hívás....
Valaki tud rá megoldást? -
törölt tag
Szerintetek mi az oka annak, hogy ma %-onként rezeg a telefon amikor a 20%-ot eléri?
Letakarítom a redőnyt, aztán ha csökken 1%-ot, újra kirakja és rezzen. Rohadt idegesítő.
-
válasz
ricsi8800gt #12034 üzenetére
Ja
-
válasz
ricsi8800gt #12032 üzenetére
Akkor mostmar nem izgulunk, nem vagy terhes... XD
-
Looserke
őstag
Megkapod a harmadik tele kamerát és a Kirin 970-et és az Oreo 8.1-et, ha frissítesz. 😁😋
-
gabesz839
senior tag
Van valami nagy újdonság a 366 ban?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Tav-Csoves #12025 üzenetére
Nekem is. Nem is működik az újjlenyomatos feloldás. Illetve most mégis..
-
choco01
addikt
Függetlenre is..
-
bogarfull27
tag
366
-
Gyongyosi35
kezdő
Igen ugy csináltam de akkorsem csatlakozik hozzá.
-
Szpisti
addikt
"A telefonon bekapcsoltam a bluetooth-t és a konzolon megnyomtam a Home+X gombot"
[link]
Ha így nem megy, és más készülékekkel sem csatlakozik, akkor gondolom valami baj van a joy-al...
De itt az eredeti manual: [link]
Itt úgy írja, hogy a nyomvatartott X gombhoz nyomjuk hozzá a Home gombot a párosításhoz...
És ott írja alul a lassú villogást is: "Press the "HOME" button for about five seconds, until the LED red light flashes slowly. It means that the handle is turned on (the default the last boot mode), the boot handle will automatically paired with the phone connection. If the connection fails, the handle will automatically shut down." -
r0by
addikt
válasz
Gyongyosi35 #12014 üzenetére
És nyomtad hozzá a jobb oldalon (ha jól látom) az X gombot is úgy, ahogy a videóban?
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Van valakinek információja arról, hogy egyáltalán lehet-e és ha igen hol, venni ugyan olyan fóliát ami gyárilag a telón volt. Az tökéletesen illeszkedett. Azóta többet próbáltam de egyik sem jó.
-
r0by
addikt
válasz
Gyongyosi35 #12008 üzenetére
Yotube-on nézelődtél, hogy hogyan is kell párosíani és használni? Itt egy példa.
-
Szpisti
addikt
válasz
Még mindig kérdés, hogyha olyan szoftver van rajta, amit frissíteni is lehet, akkor hogyan is, ha nem kapcsolódik?
Kipróbálnám én is más mobillal, vagy pc-vel, azok látják-e, ha azok se, akkor esélyes, hogy meghalt... -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Choco kollégának igaza lehet, próbáld ki másik eszközzel.
-
choco01
addikt
válasz
Az nem elképzelhető hogy egyszerűen nem jó?
-
válasz
Gyongyosi35 #12006 üzenetére
Beraktatok parosito uzemmodba? Lehet kell hozza sajat szoftver is, azt a dobozan szoktak reklamozni.
-
törölt tag
Még egy kis anomália:
Eddig úgy volt, hogy ha a fájlkezelőben megnyitottam egy filmet, vagy zenét, akkor felugrott egy ablak, és kiválaszthattam melyik alkalmazással akarom lejátszani, megtehettem alapértelmezettre is, vagy csak egyszerire, most viszont fel sem ugrik az ablak, hanem azonnal a gyári alkalmazással kezdi lejátszani, ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest