- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
11100 - 11001
14111 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-07-01 13:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
simacsiga
tag
-
törölt tag
Akinek nem megy, Adguard telepítve van? Nekem nem ment elsőre, kikapcsoltam, utána jó volt a proxy... Nem tudom, hogy van e összefüggés, vagy csak véletlen volt e.
-
Szpisti
addikt
Na ez a gond, nálam ez Approved...
Telekomos, dual simes független a telód?
-
conanabarbár
aktív tag
-
dutrás
őstag
-
simacsiga
tag
-
peanar
senior tag
Gondolom, a mi imei számunkat még nem pörgette ki a szerencse kérek... ugyanúgy megy ez is mint az ota frissítés, van aki hamarabb megkapja, van aki nem.
Az ff-ben ha imei szám nélkül csekkolom, akkor az elsőre azt írja, hogy a L09 modellekre, míg a másodikra hogy az L29 modellekre jó, viszont imei csekkolással mindkettő megbukik.
Nem tudok másra gondolni, mivel ugyan azon rom van akinek felmegy, van akinek nem...
A twrp nem foglalkozik a hitelesítéssel, azért lehet azzal felrakni. -
conanabarbár
aktív tag
-
Tutu7030
veterán
1-2 napja írtam, hogy a letöltés után, de még a frissítés/újraindítás előtt a vpn-t ki kell kapcsolni.
-
peanar
senior tag
Ha not approved, akkor ha a fejed tetejére állsz, akkor sem fog felmenni.
Én B362 romon voltam, nem ment fel sehogy, se ff-el telón, se ff-el pc-n, se dns se proxi...
Addig addig b@szta a csőrömet, hogy vissza raktam a B198 romot (BL nyitás /minden gyalu/twrp majd rollback) kíváncsi voltam, hogy így változik e valami ff terén....HÁT? NEM VÁLTOZOTT
Mielőtt valaki írná, tudom, ha fent volt a twrp, akkor miért nem raktam fel azzal a B363 romot...hát azért mert most nem az volt a kísérlet tárgya

Páran fentebb szócsatába keveredtek a rom felrakás, bl+twrp és hasonló lépések véget illetve ezzel ezen lépések kontra garancia.
Nos, a fentebb említett művelet (rollback) teljes mértékben eltünteti a nyomokat, a BL-nél nem csak az szerepel, hogy relock (ami arra utal, hogy egyszer már nyitott volt) Hanem hogy locked, azaz piszkálásnak semmi nyoma
Ami az oreot illeti, most egyenlőre várok türelemmel, habár a gyári frissítő már kiabál a B361 miatt (azon már voltam, annyira nem jött be). Tudom hogy a türelem rózsát terem, de lehet hogy pár nap múlva elfogy és kezdem előröl

-
conanabarbár
aktív tag
-
conanabarbár
aktív tag
-
Tutu7030
veterán
-
brd
nagyúr
-
Szpisti
addikt
Várjcsak, lehet, hogy ez lesz:
Én elöször a DNS-es felrakást választottam, így beállított egy DNS-t a telefonon, de mivel úgy nem akart felmenni, megpróbáltam az In-app proxy-val, akkor még mindig be volt kapcsolva ez a "Firmware Finder for Huawei" VPN. Lehet, ez kellett még neki, de nem tudom biztosan, mivel elöször csináltam én is... -
NY_A
őstag
Én csak azt nem értem, hogy egy adott rom használata ami valamelyik régióiban hivatalosan kijöt és több száz vagy ezer telefonon fut miért okoz garanciavesztést? Nem rootolt a telefon, nem főzött a rom, ha utána olvasok valóban kijött ilyen rom, én csak találtam egy appot ami ezt nekem mindenféle feltörés nélkül felrakta. Ilyenkor a forrásba köthetnek bele, hogy én ezt itteni körülmények között nem tudhatnám használni? (hű de szépen fejeztem ki magam
)
Egyébként ez a garanciáztatás is elég emberfüggő lehet. Nekem eddig két mobilom halt be úgy, hogy rootolt volt és főzött rom volt rajta. (de nem ezért) Egyik egy LG, mások egy Samsung. Mindkettőnél az volt, hogy nem lehetett bekapcsolni. Elvittem, elsírtam mi a baj, mindkettő garanciális javítás volt. -
NY_A
őstag
Én most raktam fel. Nem kezdtem el letölteni hanem miután feldobta, hogy talált frissítést azonnal proxy törlés, és utána indítottam el a letöltést. Felment.
-
dutrás
őstag
A chek firmware accesnél mit ír?
-
Tav-Csoves
őstag
Szerk: Hülyeséget kérdeztem volna, elnézést...
-
conanabarbár
aktív tag
az az érdekes,hogy bármelyiket jelölöm ki,ugyanazt a 2,7gb-os frissítést adja be lehetőségként.elkezdem letölteni,szünet,proxy kikapcs,folytatás lejön,hitelesítési hiba. vagy proxy marad akkor letölti,majd 100%nál hozzádob még egy 2,7gb-os frissítést,egyben 5,4gb,letölt és ugyancsak hitelesítési hiba.hol rontom el?
(#11079) bogarfull27 gondoltam

bár Neked a Te tipusodhoz megfelelőt fog kiadni,nem ezt -
bogarfull27
tag
Bocsi conanabarbár!
Az előző két hozzászólás Muky_-nak lett szánva! -
bogarfull27
tag
Fontos megjegyzés! Az én készülékem 6/128-as verzió.
Arra jó ez a rom amit linkeltél?
Köszi! -
bogarfull27
tag
Megnéztem a videót!
Hát nem egyszerű. -
conanabarbár
aktív tag
-
r0by
addikt
-
conanabarbár
aktív tag
igazából nem célom a népszerűség(már kinőttem belőle sokan itt még ovisok voltak mikor én már a fórumokat olvasgattam),max megpróbálok ember maradni! ha valakinek nem akarok,vagy nem tudok segíteni,akkor nem is írkálok feleslegesen .próbálok úgy viselkedni,ahogy szeretném ha velem is viselkednének! ha találtam volna infót a problémámra akkor nem kérdezek.és elnézést ha véletlen felmerül bennem egy kérdés,és nem olvasok rögtön el több száz hozzászólást,bízva abban ,hogy van aki szivessen segít mert tudja.

-
lajozs
aktív tag
A mostani szóváltásodhoz nagyon jól passzol az aláírásod. Gondolom, népszerűségre hajtasz...

-
törölt tag
Nem ér többet, mivel így legközelebb talán körültekintőbb leszel.
-
conanabarbár
aktív tag
ezt próbáltam,de regisztrációs hibát ír ki! arra kellene gyógyír

(#11066) csikos92 ha csak ennyire futja akkor ne koptasd a klaviatúrádat!
(#11064) LosBlancosrm naponta olvasom a fórumot,de biztosan elkerülte a figyelmemet.egy hívatkozás többet ér mint a felesleges hozzászólás!
-
Leslie1966
senior tag
A 114517-est, az elsőt. Igaz én a 114519-es húztam rá, de HWOTA-val.

-
csikos92
csendes tag
Olvass vissza. Minden le van írva.
-
r0by
addikt
Én is 361-re raktam fel, méghozzá a FullOTA-MF-PV verziót.
-
törölt tag
Talán ha nem lenne 50* leírva, akkor segítene valaki...
-
conanabarbár
aktív tag
milyen segítőkészek vagytok!

-
Szpisti
addikt
Most megint kipróbáltam, nekem is ott van az értesítés. Akkor ez egy bug, amiért kikapcsolhatatlan. Engem nem zavar, mert nem használom a chat-fejeket, rühellem...
-
bogarfull27
tag
Jaaaaaaa!
Nagyot koppant! -
Acélfarkas
őstag
A mi kis országunk a c432-höz tartozik. A 363 az a ROM verziószáma.
-
bogarfull27
tag
Köszi!
Akkor a mi régiónk a 363 gondolom!
Sokat kell fejlődnöm ezzel kapcsolatban!
A galaxy s volt az utolsó korszak amikor romoltam! -
conanabarbár
aktív tag
firmwarefinderről melyik 363as oreót kell leszedni?próbáltam az elsőt,de az hitelesítési problémára hívatkozva nem települ (361re akarom rátenni)
-
HollywoodBoy
tag
Köszi szépen!
Sajnos hiába megyek innen bele a "a messenger megjelenik más alkalmazások felett", nekem is kivan kapcsolva minden, de azon, hogy "Engedélyezett" ahogy nálad is van (és feltételezem neked sem engedi átváltani letiltottra) nem tudok változtatni. Erre gondolok:
Egyedül a háttérben futó alkalmazásoknál tudom kikapcsolni teljesen:
Olvastam egy cikket erről egy külföldi fórumon és ott azt írták majd a 8.1-be lesz ez finomítva. Ott már engedélyezni fogják az összes rendszer notify finomhangolását.
-
Acélfarkas
őstag
Az európai Mate 9 verziószáma. Ez a szám régiónként eltérő.
-
bogarfull27
tag
-
kinghaxor
aktív tag
De értem. Ilyen szempontból teljesen mindegy milyen módszerrel került fel a telefonra a 363 mert már a fentléte miatt is ugrik a garancia ha úgy romlik el a telefon, hogy nem tudod vissza tenni az utolsó hivatalosan kiadott rom-ot a telefonra helyette. Ilyen szempontból a két módszer között nincs különbség. Akinek ez a kockázat nem fér bele az semmi esetre se telepítse a 361 utáni rom-okat addig amíg nem jön ota-n. Nekem bőven megéri a kockázat. A 363 sokkal jobb üzemidőben és gyorsabb is mint a hivatalos 361. Simán megérte felrakni.
-
törölt tag
Az a gond, hogy nem tényekre alapoztok ( az érintettek ) hanem a sok "ha"-ra. Az meg sosem vezet jóra!
-
Tav-Csoves
őstag
-
törölt tag
Jézusom, olvass már vissza! Semmi garancia nincs arra, hogy az a ROM ami fent van FF-ben, azt ki is tolják OTA-n...várhatsz akkor évekig is.
-
törölt tag
-
Norbi.
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
Elromlik a telefon, 363 van rajta.
Vársz, míg addig kiadják a 363-as romot később - lehet nem, de ebben a történetben igen - miután kiadták, elmész a szervizbe.
Látják, hogy 363 a rom, zárt BL, ok frp.
És megmondod, hogy tegnap ment tönkre.El fogják fogadni, és meg fogják szerelni egy szó nélkül.
Ennyi.
-
kinghaxor
aktív tag
Volt már pár telefonom soha egyetlen egy sem romlott úgy el, hogy nem kapcsolt be. Ennek szerintem nagyon kevés esélye van. Ráadásul aki eddig így tette fel a 363-at az szinte mindig vissza is zárta utána a bootloader-t és vissza is állította a telefont gyári állapotba. Gyári recovery stb. Onnantól meg semmi különbség, hogy ff vagy hwota volt a rom forrása ami a telefonon van. Hivatalosan ez a verzió egyenként sem lehet a telefonon, így mindenhogyan ugrott a garancia ha akkor romlik el amikor ez a rom van rajta.
-
Muky_
tag
Azért bukó mert nyitott loadernél flash-elsz romot és valami elcsesződik akkor a szervizes simán mondhatja ,hogy te rontottad el. Ha zárt loadernél és OTA frissités közben halálozik el a teló akkor már javítaniuk kell.
bogarfull27 HiSuite-al próbálj visszaállni Nougat-ra (downgrade) az elvileg nem mókolás, az hivatalos.(elvileg)

-
bogarfull27
tag
Én se cserélném le, de tele van kínai mócsingokkal! Törölni nem tudom őket és bosszantóak!
-
Norbi.
őstag
-
kinghaxor
aktív tag
Miért bukó a garancia ha nyitva van a bootloader? Felteszed a gyári rom-ot, az vissza rakja a hozzá való recovery-t, utána vissza zárod a bootloader-t és kész.
-
törölt tag
Nem egy olyan FF verzió volt már ami nem került ki OTA frissítésként...
Lehet a 363 sem fog, csak a 364 vagy 365... -
Muky_
tag
Lehet, de különbözőek vagyunk

Valakit zavar valakit nem. Valaki bevállalja a nyitást és ezzel a gari vesztést is valakinek jó úgy ahogy van
Van az a réteg aki szereti kipróbálni az újat és ezzel rizikót vállal. Köztük én is
tnilabk akkor van szopacs ha nem adják ki hivatalosan OTA-ra

-
Tav-Csoves
őstag
egy ugyanolyan hivatalos huawei rom, mint bármelyik más, és ha nem nyúlsz hozzá a Bootloaderhez, akkor meg is marad a garancia...
Ha mégis tönkre menne a gép, akkor várd meg míg hivatalos lesz az adott rom, ami a telefon készüléken találgató, és így akkor már nem lesz gond a szervizelésnél.Marty McFly, ha a jövőből elhozza a great sports almanac-ot, az csak addig lesz érdekes az ember számára, míg meg nem éli a könyv kiadását.
-
bogarfull27
tag
-
törölt tag
Én szerintem ez az egész ROM cserélgetős herce-hurca nem ér annyit, amennyit veszthet vele az ember! Nincs akkor gond a 361-gyel, hogy "megérjen" ennyi kockázatot. Elképedve látom, hogy vannak akik bootloadert nyitnak zárnak, TWRP-t cserélgetnek csak azért mert picivel jobb egy másik ROM.
Engem abszolút nem zavar a chat fejes android értesítés, csak akkor látszik, ha lehúzom az értesítési sávot, akkor sem zavar. -
Szpisti
addikt
-
törölt tag
Csak akkor hivatalos a firmware ha már kiadták OTA-n ( vagy HiSuite-on ). Hiába engedi IMEI alapján telepíteni az adott ROM-ot, ha OTA-n még nem adták ki, ugyanúgy garivesztéssel jár a telepitése.
Az más dolog, hogy bármikor vissza tudod tenni a hivatalos ROM-ot, de ha úgy megy tönkre a telefon, hogy nincs esélyed visszatenni a hivatalos ROM-ot, akkor szervízben észreveszik a sunyiságot. Onnantól meg csak a szervizes jóindulatán múlik az egész. -
conanabarbár
aktív tag
sziasztok. Valaki leírná lépésről-lépésre hogy hogyan kell feltenni a 361re a 363as ROMot,FF-el?
köszönöm
-
Muky_
tag
Próbáltad a downgrade-t a HiSuite-al? Mert először vissza kell térned Nougat-ra.
Ha Nougat-on vagy akkor mehet a rebrand. Sztem tök egyszerű.
Nem vagyok egy guru és nem tudok angolul (sajnos) ,de nem egy bonyolult művelet. Amit linkeltem oldal azon le van írva lépéstől lépésre, hogy mit kell csinálni.A lépések Nougat alatt:
0. Letöltöd a HWOTA -t és a szükséges ROM -ot.
(Update.zip= http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1760/g1750/v101984/f1/full/update.zip ) - ezt nem módosítod!
(update_full_MHA-L29_hw_eu.zip= http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1760/g1750/v101984/f1/full/MHA-L29_hw_eu/update_full_MHA-L29_hw_eu.zip ) - ezt átnevezed update_all_hw.zip-re
(update_data_full_public.zip= http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1760/g1750/v101984/f1/full/public/update_data_full_public.zip ) - ezt átnevezed update_data_public.zip-re
1.Kicsomagolod a HWOTA.zip-et a C gyökérkönyvtárába. (C:\HWOTA) majd a 3 ROM fájlt bemásolod a C:\HWOTA\update\ mappába
2. Elindítod a update.bat-al majd követed az utasításokat amit a videóban is láthatsz.
Sok sikert
Csak saját felelősségre!mtm800: Sajnos ez gari vesztéssel jár. Ugyanis ez nem hivatalos forrásból származik. Kivéve ha már IMEI alapján engedélyezve van.

-
törölt tag
-
mtm800
senior tag
-
törölt tag
Látom sokan feltettétek a 363 firmware-t L29-re! Mi az oka? Én nem tapasztalok zavaró bugot 361-en sem. Nem féltek, hogy pont akkor kell szervízbe vinni a telefont amikor nem gyári szoftver van rajta? Garanciavesztés miatt kérdem.
-
k5.20
senior tag
-
peanar
senior tag
A 362 te is twrp-vel raktad fel?
L29 vagy L09 a telefonod, illetve 1 vagy 2 simmel használod?
meg nézed legyszí, hogy amit az ff fel ajánlott (B362) az 2 vagy 3 zipes?
Csak próbálok rájönni, hogy a telómat miért dobja el hitelesítési hibával...
Illetve ha twrpvel tetted fel a 362 romot, utána vissza zártad a bl-t?
Köszi -
bogarfull27
tag
-
k5.20
senior tag
-
törölt tag
-
dutrás
őstag
Aki feltette az Oreot az véleményezze már a fényképek minőségét.
-
HollywoodBoy
tag
Köszi, hogy bekapcsoltad, hogy ellenőrizd.

Erre gondolok (csak hogy tuti nem beszélünk el egymás mellett):
Amikor megjelenik a cset fej, akkor jön egy ilyen értesítés:
Ha hosszan rányomok, akkor a bekarikázott részen ott kéne lenni, hogy ezt a fajta értesítést kikapcsolom (egy csúszka):

De ha a beállításokban megnézem, ott sincs ott a csúszka amivel ezt kikapcsolnám (felül) - látszik is, hogy már mindent kikapcsolat ezzel kapcsolatban, de még mindig megjelenik:

pl a calendárnál ott van felül, hogy teljesen kikapcsoljam az értesítéseit:

Szóval nem értem. Erre gonoltál Te is?
Más topic:
361-en a firmware 11.xx GB-ot foglalt a tárhelyből, most (363-mon) csak 7.xx-et. Szerintem nekem volt ott valami szemét amit most eltüntetett. -
peanar
senior tag
Valakinek felment FF-el B362-re?
-
Neo1050
tag
-
puskint
tag
Szerintem nem ez az útmutató kell neked, mivel ez Nougatra van. Te pedig már Oreón vagy.

-
dutrás
őstag
-
törölt tag
Úgy tűnik az android értesítést is megcsinálták. Most próbáltam meg kikapcsolni, és el is tűnt szépen a redőnyről. Kíváncsi vagyok, hogy maradandó lesz e a dolog.

-
73egon
tag
Az FF ből letöltött update.zipet hogyan tudom telepíteni?
-
bogarfull27
tag
Download Update ZIP
A. Get ROM update link through hwmt.ru. Click "filelist.xml".
B. Observe "update.zip" size, choose more than 1GB file size FULL OTA from previous step. Example MHA-L29C636B158 filelist Link, all three update files and path are in the filelist.xml content.
update.zip: Change URL last "filelist.xml" to "update.zip" download file.
update_data_public.zip: Change URL last "filelist.xml" to "public/update_data_full_public.zip" download file, and rename it to "update_data_public.zip"
update_all_hw.zip: Change URL last "filelist.xml" to "hw/spcseas/update_full_hw_spcseas.zip" download file, and rename it to "update_all_hw.zip"
C. Observe "update.zip" size, choose more than 1GB file size FULL OTA from previous step. Example MHA-AL00C00B167 filelist Link, , all three update files and path are in the filelist.xml content.
update.zip: Change URL last "filelist.xml" to "update.zip" download file.
update_data_public.zip: Change URL last "filelist.xml" to "public/update_data_full_public.zip" download file, and rename it to "update_data_public.zip"
update_all_hw.zip: Change URL last "filelist.xml" to "all/cn/update_full_all_cn.zip" download file, and rename it to "update_all_hw.zip" -
bogarfull27
tag
Köszönöm szépen!
Az xda leírás nekem óhéber.
De a videó remélem segít.
Már csak azt kell megtudnom, hogy a Downgrade az eu nougatra kell e vagy az eredeti kínaira?
Na meg hogy melyik az az eredeti eu rom, ami után frissül tovább OTA.
Nem sűrűn mókolom a romot. Legutóbb 1 éve a Mate 8 on csináltam ugyanezt (kínairól eura), de ott nem így kellett. Kaptam egy fórumtárstól egy zip romot, felraktam és utána ment minden magától.
Olvasgatom a hiányos Angolommal az xda posztot.
Vannak fogalomhiányaim is bőven.
Mi az a Twrp? -
Szpisti
addikt
Most direkt bekapcsoltam a chat-fejeket, (mert én nem használom) de nekem nem dob fel semmi értesítést a rendszer... Gondolom másnál sem... Nem tudom nálad mi lehet...
tnilabk: Igen, közben felment szépen. Csak nem értem miért szedte le kétszer a 2.7gigát... Na mindegy remélem törölte miután települt...
-
Tav-Csoves
őstag
-
velkeibalesz
tag
Lefuttattam pár programot. A tesztprogramok nagyon azt bizonyítják, hogy minden eddigi romnál erősebb a legújabb Oreo.
Antutu átlèpi a 160 ezret.
GFXBench T-Rex ès Manhattan teszt több, mint 10 fps-t ver rá a b198ra. Ezek a hardverizzasztó 3d tesztek megakadás nèlkül lefutnak, a legdurvább rèszeknèl is van minimum 40 fps. egy másodvonalas grafikájú játèk meg szaggat... Mostmár biztos vagyok benne, hogy nem a rommal van gond. Sajnos az appok/játèkok nincsenek mèg rendesen felkèszítve az Oreora
-
simacsiga
tag
-
kinghaxor
aktív tag
Nekem is sikerült frissíteni az új build-re. Nem tudom elsőre miért nem futott le a HWOTA8 script de második nekifutásra jó lett. Újra letöltöttem a file-okat és a twrp-t is újra húztam. Nem tudom melyik oldotta meg a kettő közül a problémát, de megoldódott. Köszönöm a segítséget!
-
HollywoodBoy
tag
Feltettem én is a 363-s Oreo-t FF-el, de továbbra is rosszak az értesítések. Az Android System-nek azt az értesítését, hogy messenger fejek minden alkalmazás fölött helyezkednek el, nem lehet továbbra sem eltüntetni. Pedig arról volt szó, hogy ez egy bug.
-
Muky_
tag
-
Szpisti
addikt
-
bogarfull27
tag
Valaki!
Segítsetek Európásítani a telót!
Szeretném ha utána OTA frissülne magától a további Eu romokra!
Kérem valaki segítsen! -
velkeibalesz
tag
Felraktam próbakèpp az Asphalt 8-at, ami szintèn folyamatosan ment Nougaton, ne csak az NFS-ből itèljem meg a rendszert. Egy adta lag/szaggatás az egèsz... Mit csinálsz Huawei?...
Holnap megy vissza a Nougat, megint. Maradok is azon.
-
tal-garius
aktív tag
Játékot végig játszottam, majd frissítettek, és az addigi mentésem ment a kukába. Vigyázz vele, ja és ments ahogy lehet.
-
kinghaxor
aktív tag
-
Szpisti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
11100 - 11001
14111 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(MHA L09, vodafone single sim)