Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
Ragnar0203 #14095 üzenetére
Ugyanígy voltam vele.
"oneplus 8t" szintén kínai cucc.Sosem volt még Samsungom, ezt is ki kell próbálni.
Én is Snapdragonosat vettem. -
ktg3
őstag
válasz
Ragnar0203 #14092 üzenetére
Pont most cseréltem több mint 4 év után S20FE-re.
Hát akárhogy nézem, kisebb a kijelző hasznos felülete, hiába papíron 6.5 vs 5.9 col.
Nekem még mindig tök jól működött a mate 9.
A kijelzőn volt már 1-2 folt, ami észrevehető egyszínű háttéren, de azon kívül patika.
Akksi is rendben van.Mi 11 Pro-t akartam eredetileg, de azt hivatalosan nem forgalmazzák európában és csak főzött romokkal lehet lokálosítani, amihez nekem nem volt kedvem.
Ha a kamera annyira nem számít (nem kell tele lencse/veszteségmentes zoom), akkor sztem érdemes lehet megnézni a Xiaomi Mi11T-t.
Nagyon rendben van az a telefon és lényegesen nagyobb mint az S20FE.
Akksiban is erős. -
ktg3
őstag
Próbált már valaki monitort csatlakoztatni a telefonhoz?
USB type-c --> HDMI MHL kábellel vagy hasonló módon?Működhet?
2017-es cikkekben volt ahol írták, hogy nem működik, de azóta elég sok új szoftver jött...
Mate10 és annál újabbnál tuti működik. -
ktg3
őstag
válasz
velkeibalesz #11323 üzenetére
Nekem felajanlotta OTA-n. Fel is tettem.
-
ktg3
őstag
Tapasztalt már valaki olyasmit, hogy a gyári tok szétrepedt magától? Velem ez történt, alul a sarkoknál mindkét oldalon. Kb. 2 hete ha a telefonon van... Csak én vagyok ilyen peches, vagy más is járt már így?
-
ktg3
őstag
Amúgy én komolyan nem értem azt ami itt folyik.
Miért kell mindenkinek instant az 8.0??
Olyan használhatatlan lenne a nougat, hogy azonnal kell az oreo? -
ktg3
őstag
Nem éretm, hogy csináltok ilyen 8+ óra képernyő időket. Sima youtube nézéssel (wifiről) 1-1.5 nap alatt max 7 óra jön ki alacsony fényerőn. Tök új a telefon. Ennél a mate 7-em is kicsit többet ment.
-
ktg3
őstag
Mik az ajánlott tokok a telefonhoz? Lényeg, hogy minél vékonyabb legyen jó minőségű és jól nézzen ki. Összefoglalóban sajnos nincs benne. Pár hónapja láttam valami világosat amit ajánlgattak itt, de már nem találom.
mod.: Lehet, hogy megvan. Talán ez a Nillkin lett volna?
-
-
ktg3
őstag
Hol érdemes mate 9-et venni ahol legalább 2 év gyártói garit kapok (3*3 még jobb lenne) és nem kerül annyiba mint a MM-ban (220k)? Lassan eljött az ideje váltani mate 7-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest