Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
reddoors
tag
válasz
peanar #12306 üzenetére
Nem értem én félre
, de ha figyelemmel kísérted figyelmesen az előző frissítéseket akkor észrevehetted , hogy minden esetben a gyári kártyafüggetlen (nem szolgáltatós vagy 1 kártyás ) nemzetközi EU. verziókra mindenhol Európában azonos volt a méret. Nincs különbség Németország és Magyarország vagy Hollandia között. A méret is azonos volt , nézz meg pár belinkelt fotót (xda , stb. ) Olyat meg nem lehet csinálni , hogy kihagysz egy frissítést mert a hivatalos OTA egymásra épül .Tehát nem helyénvaló az észrevételed.
Ha most visszaraknád a 7.0-át nem tudnád egy lépésben az aktuális verzióra frissíteni, sorba kellene venni az addig megjelenteket. Tehát ha hivatalos is lesz valamikor a 368-es akkor előtte el kell küldjék neked a 368-at mert csak akkor fogod tudni 369-re frissíteni. -
reddoors
tag
válasz
peanar #12302 üzenetére
Ha csak az OTA részét nézed fele akkora mint a májusi , ez szerintem CSAK a biztonsági frissítést tartalmazza. , és most nem a teljes csomagra gondoltam mert az minden bizonnyal tartalmazza . Mivel nem vagy köteles mindig a teljes csomagot letölteni így csak a 368-ra épülhet. (Szerintem !)
-
rdt89
addikt
válasz
peanar #12294 üzenetére
Sajnos ebben van valami, de a legérdekesebb dolog, hogy a .354-es frissítést engedi feltenni onnan, a .355-ös törölve lett és a .356-rs pedig azt írja, letöltés után, hogy érvénytelen telepítés. A furcsa, hogy május 5.-e óta elérhető ott ez az OTA.
Akkor várok türelmesen, pedig nagyon szeretném ha már megdobna vele a kínai gyártó. (Mate 9 Pro telefonról van egyébként szó, de akkor várok).
Köszönöm szépen a segítséget.
-
tutaj01
aktív tag
válasz
peanar #11775 üzenetére
No igen, én is szívtam vele mikor fel akartam varázsolni a B363-at Twrp-vel. Elindította a telepítést, majd 8%-nál úgy döntött hogy sikertelen...
Gondoltam semmi gond, vissza Twrp, majd ami volt 360-as (FF-el előtte letöltöttem a hitelesített, biztos ami biztos alapon) vissza rakjuk.
Na igen, csak azt rohadtul elfelejtettem hogy az a 8% amíg települgetni próbált, az első sorban a bootloader-el kezdi, tehát a twrp megszűnt létezni. Szintúgy nekem is erecovery illetve fastboot maradt. Lényegében szívtam vele bőven akkor, de mostmár nem tartok tőle. Ha fastboot van, és az általában mindig van, akkor gépről egy kattintással vissza lehet varázsolni a TWRP-t, onnan pedig csak az utolsó hitelesített csomagot feltenni. DE! természetesen a mókolgatás mindig rejt magában veszélyt, csak én meg szeretek a tűzzel játszani -
Hzi
aktív tag
válasz
peanar #11579 üzenetére
A win 10-zel eddig semmi gond nem volt, 1 hónapja vettem a telót, szépen átmásoltam rá
minden mentésem (Hisuite-tal a névjegyeket, laptopról a képeket, zenéket).
Azóta nem csatlakoztam.
Pár napja lejött a 363-as frissítés.
Ma akartam csatlakozni a laptophoz és semmi (2 gép van, egyikhez sem csatlakozik).Én a frissítésre gyanakszom ezek miatt.
-
rdt89
addikt
válasz
peanar #11371 üzenetére
A HR se oldotta meg, de ez a program tetszik, így már nem is érdekel, hogy a play áruház nem működik.
Amúgy a HR jót tett a telefonnak csomó pluszt adott a rendszerhez, alkalmazás, sebesség és programok terén is, így nem volt hátránya. Köszönöm szépen ez az alternatíva is megteszi nem feltétlen szükséges nekem a Store. -
Pongi1975
tag
válasz
peanar #11237 üzenetére
Hidd el hogy ugrik a gari ha hivatalos helyről kéred le. Anno Lg G4-nél a lekért de fel nem használt BL kód miatt ugrott a gari. A szervíz ránézett az adatbázisra, ahol jelezve volt, hogy lekértem a kódot és már jött is az sms meg az email, hogy gariba nem csinálják meg. Holott nem használtam fel a kódot.
-
brd
nagyúr
válasz
peanar #10906 üzenetére
Köszönöm, de ez tud bármit is tenni egy olyan rendszerrel, ahol relock-olt a bootloader, és amit a "fastboot oem unlock xxxx" nem old fel? Mert ahogy én látom, ez lényegében egy UI a fastboot (és pár adb parancs) köré és mindegyik scenario úgy indul hogy: "végy egy unlock-olt bootloadert". Vagy valami elkerülte a figyelmem?
-
HollywoodBoy
tag
válasz
peanar #10864 üzenetére
Igen igazad van, azt már néztem én is, de ott nem lehet kikapcsolni ezt a fajta értrsítést, úgy mint a többit. Talán ahhoz van köze, hogy system értesítést nem lehet kikapcsolni.
Ez jön fel ha megnyitom azt a beállítást:Egy másik értesítésnél ugyan ez így jelenik meg:
Ahol bekarikáztam, ott kikapcsolható. -
Leslie1966
senior tag
válasz
peanar #10833 üzenetére
Én az FF PC-s változatából(val) szoktam letölteni, utána átnevezem, maj bemásolom az SD kártya HWOTA8 mappájába. TWRP fel, HWOTA8- ból hwota_8 zip telepít és innen már megy magától a folyamat. Egyébként én is gondolkodom a bootloader nyitva hagyásán, mert lesz itt még új firmware bőven.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
peanar #10733 üzenetére
A HISuite a B362-ről már nem segít visszatérni a B198-as Nougatra. Aki nem tudja mit, hogyan az NE próbálkozzon. Innen visszatérni csak a fentebb linkelt oldalon ismertetett szerviz rommal lehet. Korábban kipróbáltam, tutira működik.Egyébként szerintem a B362-es nagyon jól megy, A Real Racing-et kipróbáltam simán, akadozás nélkül fut. Aki szeret mókolgatni nyugodtan tegye fel a B362-est.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest