Hirdetés
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
válasz
mjani1172 #11596 üzenetére
Én olvasom, néhányan már minden rezzenésre hibát látnak a telefonban, pedig szolgáltatói probléma, bár az is szerepel, hogy Vodafone neten más telefonokkal is gond van mostanában, nálunk is belassulgatott a napokban több telefonon, többek között a Mate 9-en is.
Ezt a topikot is követem, neked mindig szemet szúr minden és felhozod itt, talán venni akarsz 10 Prot, vagy csak bajod van vele?
Nekem is volt, tetszett, jobban bejött, mint előtte a Mate 9, de muszáj voltam váltani a cég miatt, hogy a fene vinné el a Telenort. -
mjani1172
addikt
Olvassátok a Mate 10 topicot? Van hiba rendesen. Most szolgáltatói e vagy sem azt nem tudom, de elég komoly.
-
brd
nagyúr
Valakinek nincsen véletlen egy MHA-L29C432 B198-ról egy TWRP system partíciómentése?
-
Synaptic
senior tag
Valami okosság wifi problémára ? (363 factory reset után is) . Annyira lassú a wifi , hogy a 25-6 frissítést több mint 1 óra alatt szedte le. Több hálózaton próbálva. A wifi ki-be kapcs után kb 20 másodpercig normálisan működik.
-
Tav-Csoves
őstag
Csak szólok, hogy 3 napig ingyenes a 3G watchdog pro - adat mérő program.
Ez a program fontos lehet a nem korlátlan adattal rendelkezőknek, hogy mennyi van még hátra. -
snorbi82
senior tag
Üdv! Itthon ülök betegen. Honfoglalozom, messenger, viber, fórum és oldalak bongeszese. 94% ról 18%ra merülés ideje alatt, majdnem 8 óra kijelző idő. Tudom, itthon wifi stb. De elég meggyőző.
-
choco01
addikt
válasz
HollywoodBoy #11587 üzenetére
Nekem egy elég vaskos PZOZ tokom van, és nem nyomja fel..
-
HollywoodBoy
tag
válasz
choco01 #11530 üzenetére
Bocs egy dolgot elfelejtettem kérdezni.
Ha tokot raksz a telefon hátuljára és az-az üvegfólia van rajta amit ajánlottál, akkor a tok nem "nyomja fel" a fóliát? Csak mert nekem ez is a problémám, hogy ha felteszem az üvegfóliát, akkor EZ a fajta tok kicsit felnyomja azt az üvegfóliát ami nekem van és még buborékosabb lesz, mint alapból (ahogy írtam alapból is sz*r, de tokkal még rosszabb). -
lajozs
aktív tag
válasz
karl_fischer #11582 üzenetére
Ez most a nemrég meghirdetett amerikai technológiai migráncsveszély utólagos igazolási próbálkozásaihoz tartozik. Rákveszély, megbízhatatlanság, kémkedés - ezek a gazdaságpolitikailag már beharangozott kínai import-visszafogást szolgálják. Persze lehet mérhető is (sugárzás), viszont ott is Amerika tudatosan húz meg másoknál szigorúbb határt úgy, ahogy akar. Szerintem nem elsősorban a méregdrága Ájfonok helyett kínait (pl. Huaweit) vásárlók egészségéért aggódnak...
-
karl_fischer
aktív tag
-
sirály69
őstag
válasz
Acélfarkas #11572 üzenetére
Jogos!
8.0.0.361
-
Hzi
aktív tag
válasz
peanar #11579 üzenetére
A win 10-zel eddig semmi gond nem volt, 1 hónapja vettem a telót, szépen átmásoltam rá
minden mentésem (Hisuite-tal a névjegyeket, laptopról a képeket, zenéket).
Azóta nem csatlakoztam.
Pár napja lejött a 363-as frissítés.
Ma akartam csatlakozni a laptophoz és semmi (2 gép van, egyikhez sem csatlakozik).Én a frissítésre gyanakszom ezek miatt.
-
peanar
senior tag
Többször olvaztam panaszt win10 bizonyos verziójával kapcsolatban, de most hírtelen nem emlékszem a megoldásra. Gugli, vagy az itteni kereső a jó barátod és tuti meg fogod találni (lehet hogy honor 8 topikba olvastam...)
Amúgy meg nem feltétlen kell kínlódni a kábeles megoldással, letöltöd telóra pl az ftp szerver alkalmazást, sz. gépre a filezilla vagy akár a TCM is tudja és máris wifin keresztül suhannak az adatok oda vissza (ez csak egy példa volt a sok program közül). -
chab7
addikt
Nálam is szépen megy Google navigáció, Here wego, Waze. Hicare-el felrakott 361 rom. Viszont a 363 nem akar jönni. Másnál is van hogy hicare 361 után még nem jött a 363?
-
Hzi
aktív tag
válasz
Acélfarkas #11574 üzenetére
Köszi a választ.
A telóra vagy a gépre kell letölteni?
(a gépre letöltöttem, de "device not found". -
Hzi
aktív tag
363 az enyém
így már tudjuk a probléma okát? -
Acélfarkas
őstag
Emberek a C432 nem a ROM verziószáma, hanem a régiókódja. A verziószám az adott ROM-on belül /pl Oreo/ az uccsó 3 számjegy ami nincs zárójelben a buildszámban /telefon névjegye opción belül/.
Persze vehetjük az egész buildszámot verziószámnak is, ami az én esetemben 8.0.0.363
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
HELP!
MIért nem tudok Mate 9-cel Win10-es géphez csatlakozni?
USB hibakeresés mód bekapcsolva.Ismeretlen USB eszközként jelzi a gép és nem csatlakoztatja.
Korábban rendben volt (nemrég vettem), Hisuite is rögtön indult.
Most semmi.
Mondjuk pár napja frissült a rendszer C432-re (ha jól írom). Talán ez a gond? -
Gyongyosi35
kezdő
Nos nekem a 364-el nincs semmigondom sött a 365-tel se voltgondom,hibátlanul fut most is a 364 a 365 is ugyan ugy hiba nèlkül futott.
-
r3dwo0d
tag
Valamiféle általános google maps hiba van jó néhány napja, a párom telefonjain is. Laggol a térkép, nem talál pozíciót. Hasonlóakat tapasztalok én is mint a mapsben mint a wazeben. Remélhetőleg hamarosan frissül és megoldódik a probléma.
-
peanar
senior tag
válasz
sirály69 #11565 üzenetére
A C432 azt jelenti, hogy európai piacra szánt készülék, de ettől még nem tudjuk, melyik rom van a telefonodon!
Próbálj ki másik alkalmazást, illetve a playen vannak ingyenes gps tesztelő/kalibráló programok, egy olyat is lefuttatnék a helyedbe és akkor máris kiderül, hogy csak a waze-val van probléma, vagy más a gond... -
sirály69
őstag
Ma felraktam a waze-t. Fut, de nem látja a gps poziciót, pedig be van kapcsolva. Másnak nincs problémája vele? C432 verzió van fent...
-
rdt89
addikt
Olvasgatva a fórumot én nem értem a Mate 9-ben miért van ennyi bug, mikor a Mate 9 Pro megkapta az Oreo-t, melynek egyetlen hibája az ébresztőóra anomália volt, azóta egyetlen frissítés érkezett a .340 kb. 2 hónapja és minden fluid. 7-9 órás kijelzőidők 3-4 napra, minden funkció tökéletes, nem szaggat rajta semmi! Nem ugyan azok a fejlesztők optimalizálnak a két típusra? Nem értem, hát a felbontást leszámítva a két telefon hardverileg teljesen megegyezik akkor, hogy tud még is a két rendszer ennyire eltérő lenni?
-
velkeibalesz
tag
Továbbra is csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy B198 for ever.
-
choco01
addikt
Nektek is laggol 8as droid alatt a navigáció? Google Maps, Sygic nálam nem túl penge, mapsre rendesen varnom kell miutan kikanyarodtam rgy utcából hogy vegye fel a ritmust..
-
dav1dkaah
tag
Srácok, mostanába hallok valami pittyenést telefonálás közben. Hol van ilyen pittyenés hol nincs. Mi lehet ez?
-
Szpisti
addikt
Ha jól olvasom egy tüdőszűrésen egymilliárdszor nagyobb eselyünk van a rákra...
-
válasz
Acélfarkas #11545 üzenetére
Az nem sugaroz. Arnyekol!
-
törölt tag
-
HollywoodBoy
tag
válasz
choco01 #11530 üzenetére
Köszi! Akkor az jónak tűnik...
Más:
Az Adguard most 50%-os akcióban van állítólag a valentin nap miatt. LINK
Ez a 7015 Ft + adó ez már a féláras?! Csak mert akkor így is rohadt drága...Szerk.: Most nézem, hogy ez a kombinált lifetime licensz-re igaz. Ami valóban nem rossz ár. 2 PC + 2 Android 13.500 Ft + adóért.
-
peanar
senior tag
Akik használtok Adguardot, sikerült vele a WPS Office reklámjait blokkolni? Ha igen, melyik, milyen beállítással?
Teló újrahúzása után gyorsabb volt a play az alkalmazások autómatice telepítésével, mint ahogy én menüből kikapcsoltam volna és leszippantotta a wps újabb verzióját, ami már a gyárilag fent lévőhöz képest sajnos tele van reklámmal.
Előre is köszi a választ. -
Denny007
csendes tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Már 3 különböző oreo verzíót próbáltam ff-el feltenni, sajnos sikertelenül. Letöltések után, újraindítás előtt azt írja ki hogy hitelesítési probléma. Nincs hitelesítve az adott verzió ezért törlésre kerül. Járt már így más is?
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Azt kérdezném hogy a telefon 2 kártyával mennyivel jobban meríti az akkumulátort? Valószínűleg rakok bele egy másikat
-
choco01
addikt
válasz
HollywoodBoy #11529 üzenetére
Szerintem mind ugyan olyan 4-5$ alatt.. Nekem kb. október óta makulátlan rajta.
-
-
choco01
addikt
válasz
HollywoodBoy #11527 üzenetére
Amit linkeltem az nem jött be neked?
-
HollywoodBoy
tag
válasz
velkeibalesz #11451 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy sikerült-e neked normális festett szélű üvegfóliát venned azóta?
A Cafele-vel én is befürödtem... -
r3dwo0d
tag
Nálam az Adguard folyamatosan kikapcsol 363-s oreo alatt. Van erre valami megoldás? Az optimalizásnál már ki lett véve, hogy ne kapcsolja ki, mégis folyamatosan lelövi. Valakinek tapasztalat ötlet?
-
miquci
tag
-
Gyongyosi35
kezdő
Akkor csak felmásolom az sd kártyára ès HWOTA8-al frissitem mint a 365-re frissitettem,nem kell semmit csinálni mármint vissza frissiteni 363-ra?Simán mehet a 365-re?
-
kilincs89
tag
Sziasztok!
Próbálkozott már valamelyikőtök felrakni a Half-Life 2-t erre a telcsire?
Kíváncsi lennék hogy el tudja e futtatni valahogy
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Gyongyosi35 #11514 üzenetére
Igen, februári a biztonsági frissítés és új a kernel is-február 05.
-
Decske
senior tag
válasz
Gyongyosi35 #11514 üzenetére
Kicsit visszakeresel, akkor megtalálod, hogy igen, újabb a kernel és a biztonsági szint a 364-esben.
-
Gyongyosi35
kezdő
Sziasztok a 364 ujabb mint a 365?Mert èn feltettem a 365 öt de most feltudom tenni a 364 es frissitèst?
-
aAron_
őstag
Ma reggel nem szólalt meg az ébresztő a telefonomban, pedig biztosan beállítottam.
Más is járt már így? Rendkívül zavaró, pláne, hogy ezután nem fogok tudni megbízni benne.
-
puskint
tag
válasz
Darellus92 #11510 üzenetére
Ha új, megéri. De el nem fogod tudni adni 140-ért, az biztos.
-
Darellus92
aktív tag
Ennyiért tudom most megvenni ezt a telót újonnan. Szerintetek megéri megvenni és túladni rajta magasabb áron? El lehet adni 140 körül?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
conanabarbár #11504 üzenetére
Megpróbálom majd később, egyelőre ismerkedünk, belakom stb. Egyébként sebességben nem veszek észre különbséget. A kijelző viszont fenomenális.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Leslie1966 #11502 üzenetére
Sokat gondolkodtam én is rajta. De valahogy, mindig oda jutottam, hogy csak a fényképező miatt venném. Valahogy frissítésben, és másban sem lattom a Samsung előnyét. Legyen szerencséd vele. Várjuk a hasonlitast.
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
Leslie1966 #11502 üzenetére
akkor majd egy felhasználói összehasonlítást összedobhatnál
-
Leslie1966
senior tag
Ma lettem tulajdonosa egy S8+ ezüstnek, de nem maradok hűtlen a Mate 9-hez sem. Szeretek több vasat tartani a tűzben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest