Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
miyu
tag
update:
a hivatalos huawei szervíz 95e ajánlatot adott a teló javítására.
"belső törés" volt a diagnózis - telefon érintője alul nemigazán érzékelt - nyomásváltozásra de - illetve később elkezdett folyni is szépen a panel.hívjuk gazdasági totálkárnak
TMX a partner, TMX es srácok dolgoznak ott, remélhetőleg már megrendszabályozva, hisz régen hírhedtek voltak.
részemről annyi hogy nemkérem a javítást, lehet veszek hasznátlan egy ugyanilyen készüléket.Akiknek régóta megvan 1-2 éve, akksigyengülésről tudtok valami mondani?
az enyém 2018 novemberi volt és teljesen rendben találtam (de én odafigyelősen 20-80% között tartottam mindig)
szerintetek érdemes ugyan ezt venni (70-80-90e között van használtan) vagy irány valami más?
megszerettem, megszoktam és ragaszkodnék a vízállóságoz is -
miyu
tag
zolenoo, beyruth - köszönöm szépen a válaszokat!
akkor bátran belevágok egy használt vételébe.
üdv,
miyu -
sompetike
aktív tag
300 Changelog:
Az EMUI 9.1 verziót úgy tervezték, hogy tovább áramvonalasítsa és javítsa a felhasználói élmény minőségét. A rendszer jelen verziójának része az EROFS, amely fokozza a rendszer teljesítményét és gördülékenységét, illetve egy videó felfelé lapozásakor MV létrehozását, és a névjegyek bejövő hívásaihoz használt videók testreszabását teszi lehetővé. A GPU Turbo 3.0 átalakítja a grafikus feldolgozóképességet a jobb játékélmény érdekében. Ez a frissítés a leegyszerűsített beállításoknak és a jobb készülék-interakcióknak köszönhetően javítja a felhasználói élményt.
[Rendszer]
Az EROFS rendszerfunkciót adja hozzá a rendszerhez, ami növeli az alkalmazás sebességét és rugalmasságát.
[Bejövő hívások videó]
A névjegyeiről érkező bejövő hívások videóinak testreszabása.
[GPU Turbo 3.0]
A Huawei GPU Turbo 3.0 gyorsító technológiája több tucat játékot támogat, amellyel még jobb játékélmény érhető el.
[Huawei Vlog]
Kiemelt szalag automatikus létrehozása, hatássablonok alkalmazása, és zenés videók létrehozása egyetlen érintéssel.
[Huawei Share OneHop]
Támogatja a vágólap tartalmának és a képernyőfelvételeknek az azonnali megosztását a telefon és Huawei MateBook között.
[Leegyszerűsített beállítások]
Leegyszerűsített beállítások és opciók a könnyebb használat érdekében.
[Biztonság]
Integrálja a Android 2019 júliusában kiadott biztonsági javításait, amelyek célja a rendszer védelmének fokozása.
További információk a HUAWEI EMUI rendszer biztonsági frissítéseivel kapcsolatban a hivatalos Huawei weboldalon: https://consumer.huawei.com/hu/support/bulletin/2019/7/
Frissítési tudnivalók:
1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy a frissítés előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálati forródrótját, vagy látogasson el egy Huawei ügyfél szervizközpontba a segítségnyújtásért.n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
deka10
senior tag
Úgy tűnik az AOD is javítva lesz.
A changelog szerint a frissítés módosítja az előre letöltött dalokat a készüléken, valamint ami fontosabb, de nem írja a módosítások listája, hogy kijavítja az Always On Display azon hibáját, amely során egyes nyelveken, mint pl. a magyar csak 12 órás formátumban jelent meg az óra, mostmár ismételten 24 órás formátum érhető el.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
zoleeno1
veterán
Vanpenzlovera úgyis lejart a hűség, max kihozom reszletre... Tudom en vagyok a naiv, de abban is remenykedem, hogy e miatt a botrany miatt csökkenteni fogjak az árát Amugy nekem annyira elég mindenre ez is, hogy lehet megvarom a 40-et,ha nem döglik be addig
Honor Magic5 Pro
-
Dave69
tag
milyen frissités jött neked ma ?
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
blt.62
őstag
Szio. Ugye jól tudom hogy a mate 10 pro nem tudja a vezetéknélküli töltés?
MegtorloXp
-
-
Domb!
tag
Amúgy nézzétek vissza az összes képet, ami "bizonyítja, hogy szar a kamera". (paradicsomos, farmer, kapcsolószekrény, stb.)
Benne van az összesbe az EXIF adat. 9-esnél mindig magasabb volt az ISO érték, jó hogy szarabb képeket csinál.
-
gyvince
senior tag
Mennyiért lehet el adni most a Mate 10 prot mokka barna karc mentes mèg 5 hónap gari ??
Nagyon nehèz el adni...Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
Gerybut
tag
válasz gyvince #27391 üzenetére
A huawei mizéria előtt, 90 körül mentek jófogáson, mobilboltba pedig 65öt ajánlottak érte, ez most kb 70-50 lehet...
Én majd a hűségidő után cserélem, végülis jól megvagyunk, nekem annyi bajom van vele hogy kicsi számomra. Nem great de nem is tragikus!Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
mirci18
addikt
A TMX régen is egy cigány banda volt.
Azt még lenyelem hogy a feleségem p9 lite 2017-esét aminek töltés hibája volt visszadobták mivel sérült volt az üveg hátlap.
De azt már nehezen hogy vettem hozzá egy utángyártott hátlapot ráraktam úgy küldtem el töltés javításra majd arra lusták voltak hogy javítás után a hátlapot ráragasszák.
Arról már nem is beszélek hogy javítás után a fényképezőgép gyakorlatilag használhatatlan mivel a kamera ha be van kapcsolva a vaku a képeken fehér fénycsík jelenik meg.Szóval én azt mondom ma is szép dolog az üveg hátlap addig amíg nem kell a telefont gariztatni.
Lenni kell toknak fóliának.
Ja és kerülni kell az ívelt kijelzős telefonokat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
485
aktív tag
Van valakinek gyakorlati tapasztalata, h mennyivel jobb a mate20pro kamerája. Monjuk, ha a 8ashoz viszonyítjuk. A specifikációt ismerem, de nekem az semmit nem mond
-
Klaya1986
aktív tag
8-as droiddal szerintem teljesen egal. Én korábban teszteltem kiállított média marktos mate 20 prot, valamit a munkatársam szintén mate 20 proját. Csináltam jópár képet és elfogultság nélkül mondhatom, hogy lényegi különbség nincs. Éjszaka nem teszteltem, csak nappali képek és beltéri, viszonylag gyenge fényviszonyok mellett lőttem jónéhány képet. Nem állítom, hogy nincs olyan helyzet amikor ne lenne jobb a mate 20 pro, de egy hétköznapi használatnál és semmi különbséget nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest