Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
miyu
tag
ebben az esetben nekem tokban esett le mosógépmagasságból amúgy.
lemondtam a dologról mivel 95e ért akarták javítani, így inkább vettem használtan egy ugyanilyet 70e ért.
a legszebb az egészben hogy 2 héttel később 150-160 környékén kiszállt a motor telefontartóból a telefon (csak már okosan egy erősített ilyen eléggé vaskos szilikontokban tartva) és hát szánkázott végig az úton.
megálltam, visszasétáltam, megvártam míg nemmenek át rajta 3an és még ment a kicsikea tok megvédte, az alsó sarkán a fémből harapott egy kicsit az aszfalt, de amúgy sehol egy karc (a tok nyilvnán tiszta karc, a huawei szervízben felrakott "üveg" fólia sértetlen)
-
miyu
tag
Sziasztok!
Lehet eddig rosszul emlékeztem, de manapság a telefon nem éleszti fel a kijelző ha jön értesítésem (email, sms etc).
Különböző appoknál csinálja ezt és mindenhol be van állítva minden notification engedélyezés.Van egy generál paraméter valahol ami ezt szabályozza, csak elfelejtettem hogy kikapcsoltam?
Üdv,
miyu -
miyu
tag
zolenoo, beyruth - köszönöm szépen a válaszokat!
akkor bátran belevágok egy használt vételébe.
üdv,
miyu -
miyu
tag
update:
a hivatalos huawei szervíz 95e ajánlatot adott a teló javítására.
"belső törés" volt a diagnózis - telefon érintője alul nemigazán érzékelt - nyomásváltozásra de - illetve később elkezdett folyni is szépen a panel.hívjuk gazdasági totálkárnak
TMX a partner, TMX es srácok dolgoznak ott, remélhetőleg már megrendszabályozva, hisz régen hírhedtek voltak.
részemről annyi hogy nemkérem a javítást, lehet veszek hasznátlan egy ugyanilyen készüléket.Akiknek régóta megvan 1-2 éve, akksigyengülésről tudtok valami mondani?
az enyém 2018 novemberi volt és teljesen rendben találtam (de én odafigyelősen 20-80% között tartottam mindig)
szerintetek érdemes ugyan ezt venni (70-80-90e között van használtan) vagy irány valami más?
megszerettem, megszoktam és ragaszkodnék a vízállóságoz is -
miyu
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy volt-e már valakinek itt kijelző cserélve hivatalos huawei szervízben? Ha igen mi volt a tünet-menet és ár?
üdv,
miyu -
miyu
tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a táborhoz egy Dual simesnek hírdetett de végül szimpla SIMes telenornál vásárolt telóval (cserébe független..)
Egy LG G3at váltott amivel sokmindent megéltünk együtt, igazából még nemcseréltem volna le még, mivel nemláttam szükségét jobb szebb okosabb telónak, de úgy adódott hogy családon belül két telenoros előfizuhoz is lett telefon véve.
Első kérdéseim, ha esetleg tudtok rá választ adni:
1. kontaktok között tudok-e olyan beállítást eszközölni, hogy csak azokat lássam akiknek van telefonszámuk (LG G3-on volt ilyen pipa)
2. rezgést a navigációs gombokra tudok beállítani? (sorrendet már sikerült cserélnem de a rezgést nemtaláltom)megvan3. 157-es szoftverre most frissül éppen, esetleg leállítsam és maradjon 145 ön?
4. milyen gyári appok azok amik kukák egyből?
5. van esetleg stock android téma hozzá? hogy ne legyenek összevissza az ikondizájnok?
6. valaki használ kameravédő lencsét?
válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
miyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dark Souls sorozat
- EAFC 25
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest