- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #8805 üzenetére
Én most fejből nem is tudom, hogy melyik vált be a legjobban, mert már évek óta nem kapcsoltam be a navi gépet. Szerintem már meg is hasalt benne az akksi, bár vezetékről biztos megy. Az volt a legjobb.
Bár nekem még mindig az online "hírek" hiányoznak belőle, meg úgyis mindig újraterveznek, mert én felülbírálom. Ma is az IGO jól körbe akart vinni az egyik címnél.
vzoli1987:
Benne van az összefoglalóban a kód kérés folyamata. Az a legmegbízhatóbb.Amúgy a fenti dologgal nekem adott egy kódot. DE miután már nyitva volt a készülék (csak próbából néztem meg), így nem tudtam kipróbálni.
Változó, hogy mikor jön meg, mert emberek csinálják, nem gép. Néhány napig nem jön meg, akkor érdemes újra elküldeni. Gmail az ajánlott üzenetküldő.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest