Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #8527 üzenetére

Autókban egy az izlésünk.Inkább egy régi egyedies darab, mint egy új egykaptafára készült doboz 4 kerékkel. Ezért is járok a már csak 3 év múlva veterán korú kocsimmal. Ami mellett szépek az újak, csak sablonmosak. (Persze anno ezek a veteránok voltak sablonosak), csak a maiakból nem igen lesz már veterán.

Akkor nem erőlködöm a 5.x el, ha csak tudásban nem lesz mérvadó különbség. Majd figyelek mit írtok P7re vonatkozóan ha kijön erre is.

Amúgy a 3.0ás témát feltettem a 2.3 alá.. hás érdekes módon elég sokmindent átvariált ez is. Pl az értesítési ikonok színei a témában lévő sötét kékek lettek. Óra beállításnál is megváltozott a kép állat lett tőle. Meg még pár dolog... Ja és a naptár is variálható.. (frankón meg is szívtam, mert az átlátszó témához készültet pakoltam be, na de feketén a fekete számok nem látszanak... :D)

De egy valami nem, és nem tudom, hogy neked 2.3 altt volt-e a huawei logó változtatva a középső navi gomb helyett vagy 3,0-n. Nekem ott egy skoda logó volt 3.0 alatt és megszoktam, meg egyedi is. Gondoltam bevarázsolom 2.3 alás is, de az nem változott meg. Lehet az ikon neve más kellene legyen 2.3 alatt? De akkor mi? Passz...
    Valaki esetleg tudná, ne tartsa magában! :D

Új hozzászólás Aktív témák