- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vásárolt egy barátom egy ilyen telót a Telekomtól. Még 2.3-as Emui-val jött, a görgetés folyamatosan akadozott, plusz túlérzékeny volt a kijelző, tehát sokszor görgetés helyett belépett az adott menüpontba/programba.
OTA-n frissítettük, Emui 3 és a KitKat rendben felment, sokat javult a helyzet. Viszont a Launcher-ban még mindig alig lehetett az ikonokat áthelyezni, mert a hosszú érintés is koppintásnak vette - ezt a Kisegítő Lehetőségek menüpontban az Érintés késleltetéssel sikerült állítani. A gyári fólia levétele után is javult valamennyit.
Viszont még így sem tökéletes, főleg lassú függőleges görgetésnél (Fb Messenger, Telefonkönyv, Böngésző) még most is van, hogy nem a görgetést indítja el, hanem koppintásnak veszi. Én már kidobtam volna az erkélyről, de az ismerősöm kevésbé érzékeny egyelőre.
Nekem már sok droidos telóm volt, köztük sok béna is (Vodafone 845, Smart 858, Zte Blade), de sose tapasztaltam hasonló hibát.
Az lenne hát a kérdésem, hogy ez szoftveres hiba lehet és másnál is jelentkezett már - Összefoglalóban nem látok utalást - vagy pedig egyedi hardveres gond és vigyük szervizbe az 1 hetes készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Home server / házi szerver építése
- Ingatlanos topic!
- Mobil flották
- Jogász topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Black 2028.08.15.-ig Garancia
- IPhone 16 128GB One függő 2026.06.09.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független közel 1 év Apple jótállás
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest