Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Huawei P8 -ról néhány infó, bár már ezeket korábban leírtam, de itt egy friss cikk.

Azért kéretik fenntartásokkal kezelni, mert még nincs megerősítve, de sanszos ez a specifikáció.

"Aluminium oder Keramik"
    Ez élből felejtős, alumínium lesz az, de kérdés, hogy a váz mennyire lesz fémből. Mert a ház alumínium, az egy dolog, attól még nem lesz strapabíró. Önmagában az alumíniumot is szokták keverni, a tartósság miatt.

"Die Front wird, wie bei der P-Reihe gewohnt, vollständig aus Glas bestehen. Dieses wird kratzbeständig und soll zudem besonders stabil sein. Infos ob es sich um Gorilla Glas oder gar Saphir Glas handelt, gibt es aber nicht. Was es aber gibt, sind Hinweise zur Bauform. Bei dieser wird es sich um eine 2.5D Form handeln. Das heißt das Glas ist an seinen Rändern abgerundet, was eine – bitte nicht wörtlich nehmen – „barrierefreie“ Bedienung ermöglicht. Einige von euch werden das bestimmt schon vom Nexus 4 oder diversen Hartglas Display-Schutzfolien kennen."
    Ezt majd meglátjuk, de van benne realitás.

- 5,2 col
    - 1920×1080 Pixel
    A Huawei néhány hónappal ezelőtti nyilatkozatai szerint továbbra, tehát 2015 -ben sem fog QHD -ban gondolkozni, ami nem is baj, szerintem.
    - Kirin 930
    16 nm, 8 mag, ARM big.LITTLE, 64 bit, LTE, Cat. 6
    - 3 giga RAM
    - 32 giga ROM

"Es gibt zudem Gerüchte, dass es auch ein 64GB Modell geben wird."
    Nem hiszem, hogy 2 fajta modell lesz. Legalábbis az EU -ban. Max. SE változatoknál tudom elképzelni, mint az Arsenal -os volt P7 -nél.

"Zu den Kameras konnten wir noch nichts in Erfahrung bringen. Wir denken aber, dass sich Huawei am Honor 6 Plus orientieren wird. Also einer Dual-Kamera mit 8-Megapixeln."
    Ezt sem gondolom hitelesnek, hogy Honor 6 Plus -hoz hasonlóan 2 db hátlapi, 8 megapixeles kamera lesz.

Akkumulátorról nincs infó.

GPU -val kapcsolatban: Korábban arról volt szó, hogy valamelyik Power 6 -os modellt kapja, de az is felmerült, hogy Mali T760 MP4.

Új hozzászólás Aktív témák