Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz fogkefe1 #4717 üzenetére

"A youtubon véletlenül rámentem, hogy mindig a messengerbe legyen csak megosztás és többet nem kérdez rá. Nem lehet ezt valahol resetelni? Az összes ilyet? Azon kívül, hogy gyára adatok visszaállítása."

zeon.hu írta feljebb a Default app manager -t, az gyorsan megoldja a problémát.

"Neketek is folyamatosan fogy a RAM? Újraindítás után 1100 mb körül szokott lenni, aztán 1 hét használat után lecsökken 600 körülire, újraíndítás után megint jó lesz. Ez annyira nem zavar csak érdekes."

Ezt hívják androidnak. Ezért egyre elterjedtebbek a RAM és tárhely-kezelő app -ok.

"A hamradik, pedig látom beszéltek a vírusírtóról, eddig meg sem fordult a fejembe, hogy ilyen feltegyek a telóra, mert csak lassítaná, de tényleg vannak vírusok már androidra is? Érdemes akkor feltelepíteni az egyiket?"

Nincs sok jelentősége. Nekem azért van 2 fizetősöm, mert mindegyikhez ingyen jutottam hozzám. Egyiket telefonhoz kaptam, másik meg desktop -hoz járt.

Egyébként elsősorban az lenne a feladata, hogy kiszűrje a kártékony programokat. Amik SMS -t küldenek, tárcsáznak, módosításokat végeznek, hatással vannak a működésre...stb. Na erre pont nem jó. Arra jó, hogy bejelezze, hogy egy Google Play alkalmazás biztos kártékony lehet. Ahogy bejelez a mókolós programokra is mindig a destop vírusírtó.

Ezek leginkább a mail -nél, illetve a reklám blokkolásnál (annál sem mindegyinél) hatásosak, amik leginkább desktop -on vannak, és leginkább fizetős funkciók.

Új hozzászólás Aktív témák