Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fogkefe1 #4717 üzenetére
"A youtubon véletlenül rámentem, hogy mindig a messengerbe legyen csak megosztás és többet nem kérdez rá. Nem lehet ezt valahol resetelni? Az összes ilyet? Azon kívül, hogy gyára adatok visszaállítása."
zeon.hu írta feljebb a Default app manager -t, az gyorsan megoldja a problémát.
"Neketek is folyamatosan fogy a RAM? Újraindítás után 1100 mb körül szokott lenni, aztán 1 hét használat után lecsökken 600 körülire, újraíndítás után megint jó lesz. Ez annyira nem zavar csak érdekes."
Ezt hívják androidnak. Ezért egyre elterjedtebbek a RAM és tárhely-kezelő app -ok.
"A hamradik, pedig látom beszéltek a vírusírtóról, eddig meg sem fordult a fejembe, hogy ilyen feltegyek a telóra, mert csak lassítaná, de tényleg vannak vírusok már androidra is? Érdemes akkor feltelepíteni az egyiket?"
Nincs sok jelentősége. Nekem azért van 2 fizetősöm, mert mindegyikhez ingyen jutottam hozzám. Egyiket telefonhoz kaptam, másik meg desktop -hoz járt.
Egyébként elsősorban az lenne a feladata, hogy kiszűrje a kártékony programokat. Amik SMS -t küldenek, tárcsáznak, módosításokat végeznek, hatással vannak a működésre...stb. Na erre pont nem jó. Arra jó, hogy bejelezze, hogy egy Google Play alkalmazás biztos kártékony lehet. Ahogy bejelez a mókolós programokra is mindig a destop vírusírtó.
Ezek leginkább a mail -nél, illetve a reklám blokkolásnál (annál sem mindegyinél) hatásosak, amik leginkább desktop -on vannak, és leginkább fizetős funkciók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest