Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

Na, tegnap állítgattam pár órán át.

Lényegében a ES taskillerrel beállítottam mi ne induljon el rendszer indításkor, és megtaláltam benne a kilovő listát, vagyis ki be lehet pakolgatni mit töröljön.(Eddig nem találtam meg) Lényegébe mindent bele raktam, csak a leg fontosabb rendszer appokat tettem be amit amúgy sem tudtam kilőni mert vissza rakta. (Egyesével játszottam végig, rövid hajamat is majdnem befontam)

Net, wifi, szinkron, gps, nfc sllangok kikapcsolva. Csak ébresztő megy, ídőjárás app jegelve lett így nem indul el soha. A kijelző autómatán, a legkisebb fényerőre állítva. Program használat után memóriából kilőve és task killer rányomva, hogy véletlen se maradjon benne.

Így este feltettem töltőre, megvártam míg 100% lesz, hagytam töltőn még 2 órát míg mindent beállítottam. Majd lehúztam. Azóta még nem telefonáltam, így reggel ébresztéskor még 100% volt, csak addig kapcsoltam be wifi-t ma reggel míg leszinkronizáltattam mindent, meg egy két dolgot megnéztem.

Ez után csináltam egy képet. Lényegébe ha a képernyőt nem használom, csak addig amíg kell, lehet javítani az időkön.

Új hozzászólás Aktív témák