Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Na, tegnap állítgattam pár órán át.
Lényegében a ES taskillerrel beállítottam mi ne induljon el rendszer indításkor, és megtaláltam benne a kilovő listát, vagyis ki be lehet pakolgatni mit töröljön.(Eddig nem találtam meg) Lényegébe mindent bele raktam, csak a leg fontosabb rendszer appokat tettem be amit amúgy sem tudtam kilőni mert vissza rakta. (Egyesével játszottam végig, rövid hajamat is majdnem befontam)
Net, wifi, szinkron, gps, nfc sllangok kikapcsolva. Csak ébresztő megy, ídőjárás app jegelve lett így nem indul el soha. A kijelző autómatán, a legkisebb fényerőre állítva. Program használat után memóriából kilőve és task killer rányomva, hogy véletlen se maradjon benne.
Így este feltettem töltőre, megvártam míg 100% lesz, hagytam töltőn még 2 órát míg mindent beállítottam. Majd lehúztam. Azóta még nem telefonáltam, így reggel ébresztéskor még 100% volt, csak addig kapcsoltam be wifi-t ma reggel míg leszinkronizáltattam mindent, meg egy két dolgot megnéztem.
Ez után csináltam egy képet. Lényegébe ha a képernyőt nem használom, csak addig amíg kell, lehet javítani az időkön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest