Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tompie #3426 üzenetére

Abba is gondolj bele, hogy a függetlenítés módjától függően, kétes helyről származó készüléken ROM csere után visszatér a függőség. Mondjuk egy Román Orange -os... Na az már kevésbé mókás dolog, mert a tulajdonosa csinált a készülékből egy mini tabletet.

Egyébként amúgy sem kellene, hogy probléma legyen a frissítéssel. DE azért az egy fontos kérdés, hogy milyen FW volt előtte rajta. Lehet csak banális a hiba, de lehet az is, hogy hardveres, vagy komolyabb gond.

Valami gond lenne nálam, akkor visszatennék egy régebbi FW -t, megnézném, hogy ott is produkálj -e (mert ha igen hardveres gond van). Minden rendben, akkor újra feltenném az újabbat. Az, hogy a frissítés nem sikerül, vagy lesznek hibák, szerintem manapság már normális. Legalábbis droid alatt. Többinél én nem vettem észre ilyen problémákat.

zeon.hu:
    Én akkor néztem meg, amikor beírták ide, hogy XDA -n fent van. Mivel most családi telefonként funkcionált, így nem használtam az elmúlt 1 hétben nettel. Tehát ha nem szólnak, akkor észre sem veszem.

Új hozzászólás Aktív témák