- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Simán, én mindig ezt csinálom. Amíg nem írtad alá a szerződést, addig nem vettél semmit. A telefont meg engedni szokták bekapcsolni (legalábbis nekem). Hiszen ha nem ismered semennyire a telefont, akkor honnan tudnád, hogy mit veszel? Alapjáraton, laikus szemmel.
1 + 1 év az gyakorlatilag 2 év, csak annyi kedvezmény van jelen esetben, hogy az első évben bármelyik Magenta üzletben leadhatod.
Jozsó:
Gondolom az ezer éves AnTuTu eredményeket nézte. Régebbi verzióknál NAGYON más volt pontszám, illetve azóta kapott már pár FW -t is. Én azért nem mentem ebbe bele, mert a pontszám hiteltelen.Amúgy 30k felett is lehet hozni, kicsivel. ROG -gel meg 31+.
Új hozzászólás Aktív témák
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest